A Oscara za komika roka vyhráva – Jaaanóó Benčíííík.

Bol by som dal ruku do ohňa, čo jednu, obe za to, že naši traja ústavní komedianti a blázni, v hlavnej úlohe s tým v maskáčoch, z ktorého sa rehocú už aj v Čechách, budú veľmi dlho neprekonateľní. Omyl. Prekonal ich praotec špehovania, zakladateľ donášania a mater všetkých bonzákov, eštébák s krycím menom El Bonzi.

Už tak dlho si ho chudáčiska starého nik nevšíma, aj napriek tomu, že sedí ako darmožráč v tej najšpinavšej politickej strane, oddaný jednému z najväčších špín Slovenska, Kiskovi. Ktorý ešte nedávno ako bezprizorný, zarastený a strapatý bezdomovec stál ako zmok na slovenských námestiach, v rúčke s transparentom – STOP FAŠIZMU a nevynechal žiadnu možnosť k spoločnej fotke s Antifákmi… Jeho ustaraná hlavička bola spravidla vždy v zábere, kde bol nejaký nápis SLOVENSKO BEZ NÁCKOV. Alebo ZA SLUŠNÉ SLOVENSKO. Tento obdivovateľ Havla, Kisku,toto stelesnenie hnusoby a zákernosti, tento moralista a Sorosov gaštan smutný z toho, že ani ten pes mu už neoští topánky, mal potrebu znovu zakričať – haló, ešte som tu ja. Aby sme naňho nebodaj nezabudli.

A tak Jano, aby zažiaril, prišiel s unikátnym nápadom – podal trestné oznámenie na troch poslancov za ĽSNS a teraz počúvajte – za podnecovanie. Jana totiž do nepríčetnosti rozčúlilo, že:

Na obrázkovom návode s logom strany Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) je uvedené, že občan nemá policajtovi hovoriť, či test absolvoval, nemá sa preukázať certifikátom a v prípade, že mu bude chcieť policajt uložiť pokutu, ju nemá platiť. V návode sa uvádza, že občan by mal policajtovi oznámiť, že na neho podá trestné oznámenie pre zneužitie právomoci verejného činiteľa.

Občania si podľa návodu majú zaznamenať údaje o príslušníkovi polície, odfotografovať ho a tieto údaje poslať na mailovú adresu patriacu politickej strane. Občanom, ktorí by tak urobili, strana sľubuje, že za nich pripraví trestné oznámenie, odvolanie voči pokute či súdnu žalobu.

 

  • 337 – Kto verejne podnecuje na trestný čin alebo verejne vyzýva na hromadné neplnenie dôležitej povinnosti uloženej zákonom alebo na jeho základe, alebo na závažné porušovanie verejného poriadku, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.

Čítať tu: https://www.hlavnespravy.sk/bencik-podal-trestne-oznamenie-na-uhrika-mazureka-a-medveckeho/2336282

 

No, Jano, kde začať, aby si to s tým jediným mozgovým závitčekom pochopil. Vieš, Jano, keby si si vytiahol tú svoju vákuom natlakovanú hlavičku z Matovičovej kloaky o nejaký ten týždeň skôr, zistil by si, že dááávno predtým, ako si objavil tento ,,škandalózny“ obrázkový návod, ty mozgový vulkán, ich na verejných sieťach už uverejňovali a ďalej uverejňujú viaceré právne elity. Právne, Jano, PRÁVNE elity. Že som tak smelý, kde nájdem tvoje trestné oznámenie napríklad na pánov  Harabina,Čarnogurského ml.,Ivora,Machalu a pani Krajníkovú? Či v ich prípade už tvoje gulky nedosahujú tak gigantických rozmerov? Zatiaľ stíhaš Jano? Všetko jasné? Dobre, tak trošku ,,popojedem“.

Teraz trošku úvod do problematiky.  V prvom rade, Jano,oni a s nimi my všetci, na niečo také máme právo, vieme? A keby si nebol taký nasprostastý a nečítal iba Sorosve príručky, nepozeral iba  Markízu a Joj – ku, vedel by si, že ten dôvod  Jano,  prečo sa takéto právne rady šíria internetom, je presne tá FAŠISTICKÁ kurváreň, ten tvoj neprijateľný fašizmus, ktorej si mal plnú papuľu. Pretože všetko, z čoho si taký zhrozený a čo ti tak rozhodilo sandál,  je protizákonná, protiprávna a protiústavná fašistická diktatúra, ktorej neprekáža ani upieranie základných ľudských práv. A ty Jano, ty to všetko podporuješ a presne ako Matovič si myslíš, aký si ty úžasný. Si, ale chumaj.

Kým sa ten tvoj paškvil, vlastne trestné oznámenie dostane na rad, ešte pred tým budú riešené hromadné žaloby od občanov, aj právnických elít ,Jano, ktoré sú už dávno podané.  A ver mi, že keď prídeš na rad a  sudca si prečíta dôvod tvojej nanajvýš dôležitej sťažnosti, bude na teba čumieť s vyvalenými očami, ako Noe na tretiu ťavu. Budeš preňho ako zjavenie, ktoré ani nevie, že II.svetová vojna už skončila.

A čo ma dojalo k slzám, bolo tvoje vskutku ,,oprávnené“ rozčúlenie sa na FB, v súvislosti so včerajším kľudným sviečkovým protestom. Tvoja najväčšia starosť bola, kde sú policajti, policajné antony, kto im to dovolil, prečo nie sú zavretí doma. Vieš prečo Jano? Lebo nie každý je zbabelý, priposraný, farizejský, eštébácky, kiskoidný tchor.

Lebo aj keď sa poskladáš, ešte sú Slováci, čo ty teda nie si, ktorí sa tej vašej fašistickej  bu bu bu nezľakli. Ani tých troch korona pomätencov, ani teba. Budete súdení, všetci, ktorí ste si toto dovolili, vrátane teba a všetkých novinárov, ktorí na tomto participovali.

Vieš Jano, sú dva druhy psov. Tie, ktoré brešú, ale nehryzú. Ale sú aj také, ktoré brešú, ale aj hryzú. Toto si zapamätaj.

Spravíš ty lepšie Jano, keď si dáš teplé spodky, prisunieš si ty hojdacie kreslo bližšie k radiátoru a začneš si ty listovať, orientačne, v ponukách pohrebných služieb. V tvojom veku a zúboženom stave v akom si, Jano, je to predsa len viac aktuálne a pochopiteľné, ako behať po vonku s trestným oznámením a šíriť medzi nami zodpovednými tú ,,hnusobu“.

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Robo Bačinský

O AUTOROVI

Nemám v úcte autority. Tie novodobé určite.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 31

Celkové hodnotenie: 37.4

Priemerná čítanosť: 6314

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    GP podľa Škublu potvrdila,že ÚŠP sa nezmohol na preskúmanie obvinenia pre Gorilu

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Rozhodnutie Generálnej prokuratúry (GP) SR v kauze Gorila podľa obhajoby Jaroslava H. potvrdilo, že v súčasnosti už zaniknutý Úrad…

    Okresy Rožňava a Košice-okolie potrápi vo štvrtok vietor

    0icon

    Do našej oblasti prúdi studený vzduch. Bude polooblačno až oblačno. Teploty dosiahnu 8 až 13 stupňov C.

    Štvorica mužov ukradla na železničnej stanici v Humennom trafostanice

    0icon

    Humenné 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Polícia zadržala štyroch mužov, ktorí ukradli na železničnej stanici v Humennom dve trafostanice. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva…

    Zuzana Dolinková vyzvala na podporu Dňa narcisov, zdôraznila význam prevencie

    0icon

    Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) vyzvala na podporu štvrtkového Dňa narcisov. Zbierku na pomoc onkologickým pacientom organizuje po 28. raz Liga proti rakovine. Spolu s…

    Naživo: Zurian a Eštok o výsledkoch Úradu inšpekčnej služby

    0icon

    Úrad inšpekčnej služby vedený plk. Branislavom Zurianom spoločne s ministrom vnútra Matúšom Šutajom Eštokom dnes usporiada tlačovú besedu.

    PS chce vo voľbách do EP ukázať, že Slovensko patrí na západ

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Progresívne Slovensko chce vo voľbách do Európskeho parlamentu (EP) ukázať, že SR patrí na západ. Docieliť chce, aby…

    Juventus prehral súdny spor s Ronaldom. Koľko ho to bude stáť?

    0icon

    Rím 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Cristiano Ronaldo)   Taliansky futbalový klub Juventus Turín prehral súdny spor s Cristianom Ronaldom v súvislosti s odložením výplat počas pandémie…

    Aj takto pracujú médiá. Aj takto zavádzajú

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Ukrainian Presidential Press Office)   Kandidát za hnutie Republika generál Jozef Viktorín na sociálnej sieti píše o tom, ako médiá zverejňujú…

    Polícia vyšetruje podpálenie včelárskej dielne v Lipovci

    0icon

    Lipovec 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci vedie polícia v Chminianskej Novej Vsi v súvislosti s podpálením…

    Učiteľ gymnázia vzdoruje transagende, žiačku odmieta oslovovať mužským zámenom

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:pexels)   Na redakciu Hlavných správ sa so svojím príbehom obrátil stredoškolský učiteľ  - rodičia gymnazistky, ktorá sa identifikuje ako „chlapec“…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA