Nové koronanáboženstvo a jeho trojjediný boh bohov Igor.

Dlho som nič nenapísal, ale pena na papuli v mojom prípade znamená, že sú isté veci, nad ktoré sa nedokážem a nechcem povzniesť. Bude to trošku dlhšie, takže kto nerád číta, nech ani nepokračuje.

Mám v živej pamäti posledných desať rokov, počas ktorých náš Igor zvaný Tupý sedel v opozičnej poslaneckej lavici a nebol deň, kedy by hystericky neškriekal v parlamente, na svojej súkromnej tlačovke, alebo na nejakom priblblom mítingu, ako je všetko zle, ako sa tu rozkráda, aký fašizmus je na tom Slovensku, ako sa dá štát riadiť lepšie, lacnejšie, transparentnejšie  a hlavne slušne. Ako nám tu chýba slušnosť, zákony vraj musia platiť pre každého rovnako a podobné múdra. Z vrecák na počkanie vyťahoval riešenia na všetko a rozhadzoval plým priehrštím, kade chodil. Vtedy mohol za všetko Fico. Prešiel však čas a doba dobu našla. Z Igorka sa nám stal premiér a zrazu zistil, že mať na pleciach ťarchu zodpovednosti za riadenie štátu, nie je to isté, ako škriekanie z opozičnej lavice a neniesť zodpovednosť za nič. Realitou jeho vládnutia je chaos, diletantizmus,amaterizmus, nekonečné lži, žonglovanie s vymyslenými číslami, ktoré sa nedajú nijako overiť, ignorácia odborníkov s iným názorom, protichodné vyhlásenia, úpravy upravených úprav, hrozby, vydieranie a strašenie. A samozrejme Covid a nezodpovední občania. Povedal ten najzodpovednejší, ktorý aj na vlastné uvedenie do funkcie zaspal.

Z útlocitného gentlemana, ktorý sa na počkanie vedel pred kamerami rozplakať z obavy o životy našich starých rodičov, z obetavého poslanca, ktorý na vlastné náklady letel do Francúzska, aby nám na cudzom a nie Počiatkovom plote a zrejme prvom, na ktorý natrafil, ukázal, že on osobne tam nalepil plagátik Toto je majetok SR, sa zrazu stáva úplne iný človek.

Arogancia, totálna neznalosť zákona, ignorácia ústavy, pocit nadradenosti, absencia slušnosti, samojediné rozhodovanie o všetkom a vo všetkom – toto všetko je stelesnené v tej 40 kilovej, nervami zdevastovanej schránke idiota Igora.

Ale vráťme sa k nadpisu príspevku a jeho dvom aktérom – Covid a Igor zvaný Tupý.

V začiatkoch tohto Corona nezmyslu, si sa Igorko aj so svojim hlavným hygienikom každý deň oháňal WHO. Ich zisteniami, odporúčaniami a štúdiami. A strašil si, písal horrorové scenáre a presviedčal nás, že ak ťa nebudeme počúvať na slovo, všetci tu zomrieme.  Lebo WHO povedalo. Ale hneď, ako si zistil ako chutí moc, pasoval si sa do postavenia vševedka, ktorý nejaké WHO môže zvysoka… Ale to WHO, Igorko zvaný Tupý, tu aj naďalej je a naďalej vydáva zistenia a odporúčania. To ono totiž zvysoka… na teba Igorko.

Jedným z nich sú aj tie tvoje rúška. To tvoje WHO ti odkazuje Igor, aby si prestal halucinovať, pretože rúško nás pred nákazou NEOCHRÁNI! Na porazenie, že? A WHO, Igorko a teraz si sadni, má pre teba ďalšiu šokujúcu informáciu – ukázalo sa, že tvoj Covid – 19, nie je ani zďaleka taký vražedný, krvilačný a smrtiaci netvor, ako sa nám to na svojich tlačovkách so slzami v očiach a dramatickými prestávkami snažíš nahovoriť. WHO totiž urobilo meta-štúdiu, Igorko, z ktorej vyplynulo,že smrtnosť  tvojho Covid-u je násobne nižšia. Pôvovodne ste nás kŕmili tým, že je to 3,4% ale najnovšie údaje z tejto meta – štúdie uvádzajú, že  je to 0,23% čiže to nie je ani na úrovni chrípky, ale bežných viróz Igorko. Máš to čierne na bielom Igorko, na internete je toho už plná riť, ale čo je najdôležitejšie, je to aj na oficiálnej stránke WHO, tak si to dohľadaj a dovzdelaj sa.

A týmto Igorko, pre mňa a moju rodinu celé divadelné predstavenie o tom, že tu všetci umrieme, končí. Niežeby niekedy začalo, ale už sa výplodmi tvojho chorého mozgu nebudem vôbec zaoberať. Prdím na teba, na tvojho hlavného hygienika, na tvoj krízový štáb, na tvojho ministra obrany, aj vnútra. Mňa nevystrašia ani Naďovi vojaci, ani Mikulcovi policajti, ani to tvoje nepokazme si to. Konšpirátori mali zase raz pravdu. Hovor si čo chceš, straš koľko chceš, vyhrážaj sa a sankcionuj. Na mňa to neplatí. Mňa ty Igorko nenaženieš do svojej ohrady s nápisom OVCE a ešte mi k tomu vystavíš aj certifikát. Žiadne ulice plné mŕtvol sa nekonali, ani konať nebudú. Ja nie som, Igorko, upletený z hovna, moje právne vedomie je na vyššej úrovni, ako to tvoje a právnikov, neznalých zákona, ktorí ti radia nezmysly. Právo a zákon je na moje strane a len za to, že sa na mňa krivo pozrieš, z teba vysúdim aj gate ty blázon. Chodil som a ďalej budem chodiť bez rúška, pôjdem kedy chcem a kam chcem, bez rúška. Žiadna Corona sa totiž nekoná a hoci ti to padne zle Igorko, je mi  to u riti a dovolím si viac veriť údajom WHO a skutočným slovenským odborníkom, ktorí ti to pred pár dňami vysvetlili rovno do papule z prezidentského paláca. Nie tým tvojim opičkám, ktoré povedia čokoľvek, čo im nariadiš. A nie Igorko, tá ich včerajšia kritika tvojho psychopatického plošného testovania nebola ,,trápnučká“. Stačí sa pozrieť na tituly pred a za ich menami ty plagiátor s IQ batoha šalátu. Celý ten tvoj svetový tím dokopy ich nemá toľko.

Chlapci, myslím tým teba Igor, Krajniaka a Naďa – ak sa chcete zahrať na vojačikov, v pohode. Chápem, že ste sa zasekli v 12.roku života. Naď vám vydá zo skladu maskáče, vy si ich oblečte a choďte sa vyblázniť na Lešť. Ale neotravujte. My máme svoje rodiny, prácu a záujmy. Na vaše detské hry a nálady psychopatov, ktorí majú dočasne kľúče od miešačky, ja nemám čas, ani chuť. Bojíte sa chrípky? Bojte sa. Chcete sa pred ňou chrániť? Máte na to právo. Ale to vaše právo končí presne tam, kde začína moja osobná sloboda.  Ak sa bojíte, že na zem spadne meteorit, zalezte pod zem do betónové bunkra, ale nechcite, aby som tam s vami strávil zvyšok svojho života aj ja . To vy ste od strachu zakadení až za ušami. Mne dajte pokoj.

Ste moji zamestnanci. Aj keď neviem, ako ste sa nimi stali. To ja živím vás a nie vy mňa. To ja budem po súdoch vláčiť vás, nie vy mňa, vy fašisti. Takže čelom vzad a odchod strašiť svoje staré matere.

Apropó – morálka Igorko. Ak chceš tak silno moralizovať, začni u seba, ty daňový podvodník a plagiátor. Pokračuj cez celý parlament, po posledného poslanca, ktorý podvodom získal svoje vzdelanie. Zastav sa u oblastného inseminátora Kollára a pripomeň mu, že voziť autom, ktoré platím ja, ďalšie teliatko, s ktorým chce mať malé Kollárčatá, sa mi nepáči. Keby toto spravil ktorýkoľvek policajt, že použije služobné auto na odvoz ženy do práce, alebo syna do školy, je na hodinu prepustený. A ako je to s tými nepoužiteľnými testami za 50 mega Igorko? Bez výberového konania? Ako sa k tomu dostal niekto, kto dlhuje štátu 17 mega na odvodoch?  Ako ste sa šábli? Transparentnosť Igorko? Je to všetko len a len o tvojom úbohom egu. Si po krk v sračkách, tak sa snaž opraviť, čo sa dá. Za túto genocídu  ponesieš následky. Skôr, či neskôr. A s tebou všetci, ktorí sa pod toto podpísali. Ste nefalšovaní a čistokrvní korporátni , zapredaní fašisti. A prosím ťa, neapeluj na slušnosť. Toto slovo v tvojom svete neexistuje. Si totiž absolútnym vládcom kráľovstva MORÁLNA ŽUMPA. Dvorný šašo Bruselu.  Slovenský Žán Klód Wan tajm. Alebo next tajm?

Toto nie je, Igorko, výkrik do tmy nejakého frustrovaného jedinca, ktorý nevie riadiť svoj život a za svoje neúspechy viní iného. Toto je typické pre teba. Iba som ti chcel do papule povedať, čo si myslím a ver Igorko, že nie som  sám. Prejdi sa po Slovensku a sám sa presvedčíš o tom, že okrem oviec z tvojho košiara, ktorí sa od tohto Matrixu nedokážu odstrihnúť, ťa my ostatní máme v riti.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Robo Bačinský

O AUTOROVI

Nemám v úcte autority. Tie novodobé určite.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 31

Celkové hodnotenie: 37.41

Priemerná čítanosť: 6314

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    V Bratislave došlo na priechode pre chodcov k zrážke auta a dievčaťa

    0icon

    Na priechode pre chodcov v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves došlo vo štvrtok poobede k zrážke osobného motorového vozidla a dievčaťa. Príčiny zatiaľ nie sú…

    Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

    0icon

    Trestné stíhanie pre zločin sexuálneho zneužívania začal košický vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície. Polícia v súčasnosti vykonáva potrebné procesné úkony.

    Vyšetrovateľ obvinil konateľa firmy, ktorá vyviezla stavebný odpad do lomu

    0icon

    Vyšetrovateľ enviropolície vzniesol obvinenie mužovi z obce Lietava v okrese Žilina a právnickej osobe, ktorej je obvinený konateľom, za spáchanie zločinu neoprávneného nakladania s odpadmi.…

    Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR z klubu SNS predložili novelu zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby. Docieliť chcú zvýšenie transparentnosti financovania mimovládnych neziskových…

    SNS vyzýva GR RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

    0icon

    Slovenská národná strana (SNS) vyzýva generálneho riaditeľa (GR) RTVS Ľuboša Machaja, aby bezodkladne vysvetlil verejnosti chyby svojho majetkového priznania. Národniari zároveň oznámili, že sa v…

    SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve

    0icon

    Opozičná strana SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve v tomto roku. Žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky. Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne. Uviedli…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    Pri piatich nehodách v Trnavskom kraji sa zranili traja ľudia

    0icon

    Policajti v Trnavskom kraji zasahovali v stredu (27. 3.) pri piatich dopravných nehodách. Pri dvoch z nich sa zranili traja ľudia, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného…

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA