Prezident Kiska kontra vývoj na scéne globálnej politiky

Vývoj na scéne globálnej politiky napreduje pozitívnym smerom vďaka upevňujúcej sa mocenskej pozícii Ruska na čele s Vladimírom Putinom, ktorý sa stal globálnym hráčom č.1.  Čoraz úspešnejšie rozohráva svoju šachovú partiu aj Donald Trump, ktorý doteraz musel ventilovať obrovský tlak neokonzeratívcov (sionistická loby či mafia, Sorošovci, Clintonovci, Bushovci, …), t.j. tých, ktorí sa ho zatiaľ neúspešne snažia odstrániť, lebo je veľkou prekážkou (samozrejme okrem Putina) nastolenia ich svetovlády NWO aj za cenu vyvolania svetovej vojny. Ventiloval ho hlavne ostrou rétorikou voči Severnej Kórei, lebo zostrené napätie medzi USA a Kim Čong-unom malo poslúžiť neokonzervatívcom ako rozbuška na rozpútanie tretej svetovej vojny – jedinej ich nádeje na udržanie svojej celosvetovej hegemónie. Takže Trump hrajúc akoby na ich strunu v skutočnosti hral na oslabenie ich pozícií, a dá sa povedať, že vcelku úspešne. Súčasne sa voči mnohým z nich začalo rozsiahle vyšetrovanie, dokonca taká ich ideologická a propagandistická bašta ako Hollywood sa otriasa vo svojich základoch, o čom svedčí napr. vyšetrovanie jedného z najmocnejších producentov Harveya Weinsteina za jeho sexuálne delikty v dávnej minulosti. Toto vyšetrovanie jasne ukazuje svetu, ako je Hollywood prehnitý do špiku kosti (zrazu koľko „obetí“ bolo ochotných svedčiť proti Weinsteinovi – až je to smiešne, aké je odrazu semenište najodpornejšej sionistickej morálnej skazy sväté a bojuje proti morálnym pokleskom vyskytujúcim sa v Hollywoode samozrejme „len vo výnimočných prípadoch“).

Donald Trump po zasadaní summitu Ázijsko-tichomorskej hospodárskej spolupráce APEC oznámil, že mal krátku neoficiálnu schôdzku s ruským prezidentom Vladimírom Putinom a vyjadril sa okrem iného aj o tom, že namiesto sporov je za rozvoj spolupráce s Ruskom, lebo: „… to bude prospešné pre celý svet a tiež našej krajine to prinesie len výhody a zisky, a nie straty“. A taktiež sa vyjadril, že verí Putinovi, že nezasiahol do amerických volieb.

Tieto smelé vyjadrenia Trumpa sú hodenou rukavicou neokonzervatívcom, svedčiacou  o oslabovaní ich pozícií v USA, čo sa snažia kompenzovať zvýšeným úsilím v riadiacich orgánoch EÚ hlavne cez svojho agenta Soroša. Vo svojom nedávnom vystúpení v Europarlamente poslanec Nigel Farage zaútočil na Soroša s tým, že sme svedkami azda najväčšieho medzinárodného politického sprisahania v dejinách, keď v Europarlamente pôsobí viac ako 200 poslancov, ktorých Sorošova neziskovka eviduje ako svojich oddaných spojencov.

Aby sme si ujasnili podstatu zápasu, ktorý prebieha na globálnej politickej aréne, je nutné uvedomiť si, aké 3 základné sily sa ho zúčastňujú a aké sú ich ciele:

  1. Neokonzervatívci (sorošovci) – ide im o nastolenie svetovlády NWO pod vedením sionistov USA, zničenie a ovládnutie Ruska a jeho surovinového bohatstva aj za cenu vyvolania tretej svetovej vojny, nastolenie fašistickej totality – diktátu centrálnych bánk a ich nadnárodných monopolov. Organizujú cielenú hromadnú inváziu moslimov a černochov s cieľom genocídy a výmeny európskeho obyvateľstva za ľahšie ovládateľné moslimské a zdecimované, premiešané a zotročené zvyšné pôvodné obyvateľstvo prostredníctvom fašisticko-islamského kalifátu.
  2.  Globálne elity (deep state) – tie elity, ktoré presunuli značnú časť svojho finančného a priemyselného kapitálu a tiež moderných technológií do juhovýchodnej Ázie, hlavne Číny a ktoré sa snažia ovládnuť Čínu ako budúci nástroj uplatňovania svojej nadvlády nad svetom, lebo vidia, že USA zlyhávajú a strácajú pozíciu globálneho hegemóna. Vo vzťahu k Európe sú za spomalenie procesu islamizácie, lebo sa obávajú o možný sociálny výbuch, výrazne oslabenie Európy ako aj straty ich pozícií v nej. Ich zámerom je tiež skrotiť neokonzervatívcov v ich šialenej agresívnej politike ohrozujúcej existenciu celého ľudstva. Preto musia voľky-nevoľky strpieť súčasné posilňovanie pozícií Ruska na medzinárodnej aréne ako jedinej relevantnej sily schopnej odvrátiť globálnu katastrofu.
  3. Vlastenecké sily – zápasiace o národné záujmy a štátnu zvrchovanosť svojich krajín, ktorým ide o nastolenie skutočnej demokracie a nadradenie záujmov štátu nad záujmy nadnárodných korporácií. Tieto vlastenecké sily stoja pod vedením Vladimíra Putina na čele Ruska, kde štát reprezentuje záujmy národa – ide o centristickú demokraciu.

Vzájomný pomer týchto 3 síl formuje vývoj politiky na globálnej aréne ako aj v jednotlivých štátoch. Z tohto pohľadu sa dá jasne pozorovať, aké záujmy reprezentujú a presadzujú jednotliví politickí hráči.

V súčasnosti pozície neokonzervatívcov slabnú a chtiac-nechtiac pomaly ustupujú zo scény globálnej politiky. Reprezentujú však to najnebezpečnejšie zlo, ktoré ohrozuje celú civilizáciu. A na strane tohto zla stojí pevne zakotvený náš prezident Andrej Kiska, ktorý to neustále dáva najavo. Naposledy svojím stretnutím s Georgom Sorošom ako aj hanebným prejavom v Európskom parlamente, kde vychválil fašistickú inštitúciu EÚ do nebies (vraj nie je potrebná žiadna jej reforma) a znovu hrubo zaútočil na Rusko slovami „…mali by sme spoločne konať proti hroziacej a nebezpečnej hrozbe, ktorej čelíme všetci – ruskej propagande a informačnej vojne“.

S diametrálne odlišným a odvážnym prejavom, ktorý vzbudzuje sympatie, vystúpil na veľké prekvapenie predseda parlamentu Andrej Danko v Štátnej dume Federálneho zhromaždenia Ruskej Federácie. Citujem výňatky z jeho prejavu: „Slovensko vníma Ruskú federáciu ako mimoriadne významného partnera!… Sme Slovania, naša kultúra, história, ale aj vnímanie okolia sú prepojené a blízke. … Rusko predstavuje pre Slovensko jedného z najdôležitejších obchodných partnerov a hospodárska spolupráca je dlhodobou prioritou našich vzťahov!“

Zdá sa, že Danko správne cíti odkiaľ vanú čerstvé vetry. Začal to cítiť aj Fico, keď zaútočil na sorošovca Kisku, že má uhradiť milión eur za neoprávnené využívanie vládneho špeciálu na súkromné lety? Alebo nás Fico aj naďalej bude ťahať do fašisticko-islamského sorošovského jadra EÚ na čele so sorošovskými bábkami Merkelovou a Makronom ako aj sorošovskou byrokraciou EÚ?

Boj proti neokonzervatívcom teda napreduje rýchlo, ich pozície slabnú. Podobne sú v kríze aj globálne elity, ktorým sa zatiaľ Čínu celkom ovládnuť nepodarilo, aj keď Rothschildovci sa veľmi snažia zatiahnuť do svojich sietí čínskych zbohatlíkov a s ich pomocou ustanoviť svoju nadvládu nad Čínou urobiac z nej nástroj svojej svetovlády, ako to doteraz robili s USA.

Práve teraz, keď sú pozície svetovládnych sionistických elít, či už neokonzervatívcov alebo globalistov oslabené, je veľmi vhodné obdobie, aby moc do svojich rúk preberali vlastenecké sily aj s pomocou armád podľa vzoru Ruska. Putin samozrejme opiera svoju moc nielen o ruský ľud ale aj o silnú armádu (pozemné vojská, vzdušné sily a flot), ktorá je podľa neho jediným ozajstným spojencom ruského národa a garantom štátnej suverenity. Je vzorom pre Čínu, aby aj jej vlastenecké sily držali armádu pevne vo svojich rukách a nedali sa ovládnuť globálnymi elitami s ich svetovládnymi chúťkami.

Vladimír Putin je veľkým vzorom aj pre Donalda Trumpa, ktorý sa inšpiruje jeho príťažlivým príkladom a zdá sa bude veľmi šikovne využívať vo svoj prospech zápas medzi elitami USA. Zatiaľ sa jednoznačne postavil na odpor neokonzervatívcom a s pomocou globálnych elít úspešne oslabuje ich moc. Trump však dosiahol svoje víťazstvo hlavne vďaka podpore vlasteneckých Američanov – predovšetkým kresťanov a cíti ich silnú podporu. Ameriku čaká neľahké obdobie charakterizované ústupom z pozície globálneho hegemóna a prehlbujúcou sa vnútornou krízou. USA stojí pred podobnou situáciou, pred akou nie tak dávno stal ZSSR pred svojím rozpadom a zánikom. Využijúc situáciu, že sily neokonzervatívcov slabnú a globalisti nechávajú USA napospas osudu presúvajúc svoje záujmy na iné teritória, môže Trump s pomocou armády priviesť k moci skutočne vlastenecké sily, a tak sa stať takým štátnikom v USA ako je Putin v Rusku. V mocenskom zápase medzi troma spomínanými silami bude skutočne záležať na tom, kto ovládne armády jednotlivých krajín, či už v USA, Číne, ale aj v európskych a iných štátoch. Budú to svetovládne elity, ktoré nastolia svoju totalitnú fašistickú moc, alebo vlastenci, ktorí postupne aj s pomocou armády privedú k moci národy a ľud svojich krajín, uskutočnia znárodnenie strategických odvetví a bankovníctva a vytvoria podmienky pre budovanie skutočne spravodlivej spoločnosti s priamou demokraciou? Keď zvíťazia vlastenecké sily v jednotlivých krajinách aj s pomocou armád, následne sa rozvinie vzájomne výhodná spolupráca národov, hrozby vojen postupne zaniknú a armády sa nakoniec stanú zbytočnými – ľudstvo konečne pristúpi k budovaniu pravej ľudskej histórie a nastane nebývalý rozmach tvorivých síl človeka. Táto budúcnosť nie je žiadnou utópiou, ale nevyhnutnosťou, kam ľudstvo nakoniec dospeje. A horizonty sa už jasne črtajú. To znamená, že táto budúcnosť nie je v nedohľadne, ale z hľadiska historického vývoja ľudstva vo veľmi blízkej perspektíve.

V súčasnosti skutočne zúri hybridná vojna na všetkých úrovniach – duchovnej, informačnej, politickej, vojenskej. Ak vlastenci zvíťazia na úrovni duchovnej a informačnej vojny, presvedčia armádu a jej vojakov a ich veliteľov, že tí bojujú nie za záujmy ľudu svojich krajín, ale že zomierajú za svetovládne záujmy tých najbohatších, je šanca, že sa nálady v armádach budú meniť v prospech vlasteneckých síl, čo im umožní prevziať kontrolu nad nimi. Je nehorázne, že Slovensko vysiela svojich vojakov do vojenských misií v záujme sionistických elít a taktiež na hranice bratského ruského národa, s ktorým chcú neokonzervatívci rozpútať cez NATO celosvetový konflikt.

Je načase, aby sa vlastenecké sily na Slovensku naprieč celým spoločenským spektrom spájali, aby ukončili šialené útoky proti ĽSNS a začali spolupracovať jasne deklarujúc slovenský národný záujem, ktorý je v diametrálnom protiklade ku genocídnej sionisticko-fašistickej politike diktátorského Bruselu. Okrem Ruska už vlastenecké sily výrazne víťazia v Poľsku a Maďarsku a vďaka hlúpej politike Bruselu, ktorá len prilieva olej do ohňa ich pozície budú len silnieť. Globálne elity majú oprávnené obavy, že ak sa vďaka katastrofálnej imigračnej politike neokonzervatívcov vyostrí sociálny konflikt v Európe, vôbec ho elity nemusia dostať pod svoju kontrolu, ale kontrolu nad situáciou prevezmú s pomocou armád do svojich rúk vlastenecké sily.

Elity vidia, že národy sa prebúdzajú a že ľudia už nechcú bojovať a umierať za upevňovanie ich moci a diktatúry, a z toho sú neskutočne vystrašení. Aj keď takmer všetky nástroje propagandy majú vo svojich rukách a snažia sa o zavedenie prísnej cenzúry nad slobodnými médiami – hlavne internetom, situácia sa im vymyká z rúk. Úspechy Ruska na čele s Putinom ich privádzajú priam do šialenstva, panikária a na povrch sa stále viac vyplavuje ich primitivizmus, morálne bahno a desivá zloba, vďaka čomu prehrávajú v propagandistickej vojne, v ktorej stále viac my vlastenci preberáme tromfy do svojich rúk, lebo my slúžime Pravde a demokracii, kým oni Lži a Zlu. Tak konečné víťazstvo je na našej strane, aj keď oň budeme ešte musieť tvrdo zápasiť.

Ing. Peter Kohút, CSc.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5833

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pozývame vás na slávnostné ukončenie výstavy mladých srbských umelcov

    0icon

    Piešťany 25. apríla 2024 (HSP/Foto:CYRILOMETODIADA)   Dom umenia Piešťany, CYRILOMETODIADA, o. z., Nadácia PRO PATRIA a Spolok Srbov na Slovensku vás pozývajú na slávnostné ukončenie…

    Ministerstvo zdravotníctva hľadá nového riaditeľa žilinskej nemocnice aj vedenie nemocnice Poprad

    0icon

    Bratislava 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR vyhlásilo výberové konanie na post riaditeľa Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline. Hľadá tiež…

    Všetku našu vojenskú techniku sme dali Ukrajine a Brusel nás podviedol, tvrdí exposlanec

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:TASR - Martin Baumann)   Bývalý poslanec NR SR György Gyimesi sa v príspevku na Facebooku rozhorčil nad bývalou…

    V kauze Tipos naďalej pokračuje vyšetrovanie

    0icon

    Bratislava 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Ján Krošlák)   V kauze Tipos naďalej pokračuje vyšetrovanie. Vyplýva to z informácií, ktoré pre TASR uviedol hovorca Krajskej…

    Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo odročené na máj

    0icon

    Trnava 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR) Aktualizované 25. apríla 2024 o 9:57 Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo vo štvrtok na Okresnom súde Trnava v…

    Šéfkou dopravnej komisie bude viceprimátorka Kratochvílová

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Novou šéfkou bratislavskej komisie dopravy a informačných systémov bude viceprimátorka Bratislavy Tatiana Kratochvílová. Mestské zastupiteľstvo (MsZ) zobralo vo…

    Uhrík "Počúvate sa vôbec? Ako vám tá arogancia a ten pocit nadradenosti udreli do hlavy!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:screenshot Facebook)   "Imigrácia, zdražovanie, vojna, Green Deal... Vidíme, kam to s Európou za 25 rokov dotiahli,"  Milan Uhrík(Republika)…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Tlaková níž sa v našej oblasti vyplňuje. Dnes bude polooblačno až oblačno. Teploty 9 až 14 stupňov Celzia.

    Bratislava má staronovú poslankyňu, Kuruca nahradila Pätoprstá

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V bratislavskom mestskom zastupiteľstve (MsZ) bude opäť pôsobiť dlhoročná komunálna poslankyňa Elena Pätoprstá. Staronovou poslankyňou sa stala vo…

    Poslanci vo štvrtok začali rokovaním o skrátených legislatívnych konaniach

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR začali 7. rokovací deň 12. schôdze rokovaním o skrátenom legislatívnom konaní niekoľkých vládnych návrhov zákona. Následne by sa o nich…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA