Vďaka nežnej Huráááá!

Strana Sloboda a solidarita s pozvoľna demokraticky sa rozpadajúcim straníckym jadrom a jej šéfom, raziacim politologický novotvar konzervatívny liberalizmus, k 28. výročiu Veľkého Novembra, verejným hlasom Lucie Nicholson-Ďurišovej tvrdí, že vďaka nežnej revolúcii, žijeme v slobode a relatívnom bezpečí a hojnosti…
https://slobodnyvyber.sk/sas-vdaka-neznej-revolucii-zijeme-v-slobode-relativnom-bezpeci-hojnosti/
Pozorne sledujem jej „nápady“ pre „poľudštenie“ Rómov…
Ale to, čo hovorí v prejave, je lož post novembrového dieťaťa, matky, ktorá mala vlani problém si zadovážiť “čerstvé” mlieko pre svoje dieťa, lebo obchody i bez ohľadu na ňu, a jej zúfalé volania v parlamente, sú konečne aspoň po dni štátnych sviatkov zatvorené…
Som za pokračovanie (nič spoločné so socializmom, ale reálnou humanitou a ľudskosťou – na pozadí základných ľudských práv, o ktorých tak kvičia… treba ich mlátiť rovno po ich hlavách práve ľudskými právami, ktoré hlásajú… a ktoré vyvážajú do sveta…)
Bolo, bývalo to takto (ako v rozprávke):
V etape budovania rozvinutej socialitickej spoločnosti sa do prelomu 60-70 rokov pracovalo v sobotu najskôr do 14-tej, neskôr do 12-tej a napokon vôbec (z určených voľných sobôt, striedaných s pracovnými sa stali všetky voľné).
Obchody boli v sobotu otvorené do 12-tej. V nedeľu boli zatvorené. Nik do pondelka rána neumrel hladom ani smädom. Zmrdi, závisláci na nakupovaní nariekajú… (a vykrikujú čosi o svojich ľudských právach…!).
Otázka: Odkedy sú a kedy sa stanú drogy základným ľudským právom?!
Socializmus zanikol vo fáze reálneho socializmu v dôsledku Veľkého Novembra.
A prišla tá besná divočina zo západu. A slovenský nacionalizmus verzus liberálni demokrati. A Mečiar. Ten chcel byť najskôr pro slovenský, čo mu nevyšlo: Lebo JEHO mega ego mega slovenského alfasamca. Pro mečiarovský Slovák. Za seba. BOH. LEN ON. Takými boli aj jeho mediálne výstupy: “Ak nás nebudú chcieť na západe, obrátime sa na východ.” Slovenský Janukovyč a Lukašenko.
Aj amnestie, dnes stále ním opriadané fabuláciami a, čo fšetko si našiel na svojom stole… A čo potom, keď budú zrušené. Viac v mojom predošlom článku.
Po ňom prišiel Dzurinda „tieždemokrat“ a letecké nálety NATO na Juhosláviu bez mandátu  BR OSN a občanov SR. O tom ale viac Štefan Harabin vo svojom trestnom oznámení na Dzurindov spolok.
A máme tu vládu „troch kráľov“ a partokraciu troch strán na čele so Smerom.
Spomienky na socializmus
Nebyť „bratskej ochrannej a obrannej pomoci“ chrániacej socialistickú sústavu vo vlastníctve ZSSR 21. augusta 1968, a v jeho moci ako jeho satelit, sme sa mohli posunúť odkiaľsi-kamsi…
Pozor – len hypoteticky. Nekonalo sa. Preto bez záruky. A niet čo hodnotiť…
Ak si kto myslí, že naša vtedajšia čs. ekonomika sa dnes mohla rovnať aspoň vtedy tej rakúskej, lebo trebárs ekonóm „tretej cesty“ Ota Šik, niet čo hodnotiť, lebo „tretia cesta“ sa nekonala. Poznáme len cestu „na západ“. A tú, s jej reálnymi výsledkami, hodnotiť môžeme.
Ale aj v období normalizácie sme žili v relatívnom a hlavne striedmom (!) dostatku. V bezpečí pred tým západným všeobecným euro transatlantickým hmotným a nehmotným hovnotovým sajrajtom.
Relatívne (!) v zdravom životnom prostredí. S ekologickými záťažami sa nevieme vyrovnať ani dnes. Pribúdajú ďalšie. Plus následky klimatických zmien…
Spomienky na hnutie a publikáciu Bratislava nahlas…
Dnes žijeme v otroctve s voľným pohybom (Schengen).
Ako užitoční idioti pre vládu Globálneho Prediktora.
Budeme tam zavlečení ako Kováč ml. do Hainburgu.
Zavlečú nás tam naši „traja králi“.
Výpadky dodávok tovarov
Banány neboli základnou potravinou.
Vtip: Dve ženy v drogérii v čase, keď ako bývalo zvykom, práve pre zmenu chýbali dámske telové deodoranty. Sem-tam aj hygienické vložky.
Jedna druhej bezradne: „A čo si teraz počneme?“
Predavačka: „No, budete sa musieť umývať.“ 🙂
Vidíme v priamej osobnej hygiene dáky problém?
Zatiaľ voda tečie. Relatívne čistá.
Ako čistotný chlap sa aj dnes „len“ umývam.
Mydlá a šampóny boli. Aj pracie prášky. Občas chýbali aj tie. A toaletný papier.
A to má byť, akože jeden z hlavných problémov socializmu?
Problémom socializmu aj v rámci RVHP bola strnulá, nepredvídavá a do seba uzavretá centrálne plánovaná ekonomika.
Porovnajte s „komunisticko-kapitalistickou“ Čínou (dnes najsilnejšia svetová ekonomika).

Ale EÚ je takou istou. Regulačné nariadenia EK spôsobili nedostatok masla, budúci problém s cukrom, fipronil zapríčinil chýbajúce vajcia…
Zmrdi z obchodných reťazcov bez etiky budú tlačiť hore ceny masla, vajec a možno aj cukru a výrobkov, obsahujúcich maslo, vajcia a cukor na maximum pred Vianocami. Lebo voľný trh. A po nich ceny spľasnú ako bubliny.
Socialistický štát ceny potravín dotoval.
Ten súčasný k nim pridal DPH. Nasrať!
Každý článok “obchodného reťazca” si môže prihodiť maržu až do 10 percent… (hyenizmus)!
Prvovýrobca a dodávateľ sa môže aj zblázniť, aby znížil svoje výrobné náklady. Až do nemoty (krach). Nasrať!
A toto ste si vyštrngali fabickými, dozickými (a takýmito…) kľúčmi. 🙂
Toto sú konzekvencie plánovania a regulácií… tej “úžasnej” EK a EÚ…
Takže – zo zoznamu nedostatkov socializmu vyškrtnite aspoň krátkodobo sem-tam chýbajúce banány v trvalej regulovanej cene max. 16-18 korún za jedno kilo.
Vybrané zbožie a tovary a služby plus úplne bezplatné zdravotníctvo a školstvo a byty, najmä pre mladé rodiny, boli dotované štátom, socializmu nezazlievajte…
Mali sme vynikajúce školstvo zdarma (jasle, škôlky), dnes je vzdelanie degradované na kšeft a biznis súkromných škôl. Treba polovici z nich odobrať akreditácie. Slovensku budú stačiť štyri základné a kľúčové univerzity. Kadejakých fakúlt, produkujúcich trúdov rodovej ideológie, útočiacich na Ústavu SR a politológie je ako maku.
Neprehľadné. Mútne vody.
Príde čas, keď si klasická politológia na svoju strunu nebrnkne (už dnes sú pravicové a ľavicové strany nečitateľné a nezrozumiteľné – splývajú do jedného nejedlého konglomerátu kadejakých, už vôbec nie objavných, ale kadečo podsúvajúcich eklektických volebných programov).
Politika prestane byť tou politikou, akou ju poznáme.
Otázka pre politológov (hlavolam): Čo znamená pojem konzervatívny liberál? Podľa “normálu” také neexistuje. Alebo je Sulík konzervatívec alebo liberál. Nemôže byť trochu liberál a trochu konzervatívec. Lebo – žena, zatiaľ, spravidla, nemôže byť len tak, akože iba trochu tehotná… alebo je alebo nie je tehotná. Sulík mi pripomína rodového ideológa a transsexualizmus (zatiaľ diagnóza). V neomarxistickom pseudo vedeckom  a ideologickom svete novej neomarxistickej ľultra ľavice dochádza k redefinícii pojmu normalita (vzťahujúci sa aj na pojem manželstvo a rodina).
Znovu objavujeme teplú vodu – duálne školstvo (fabriky si úplne samozrejme vzdelávali svojich ľudí… mali sme vyspelé učňovské a stredné odborné školstvo).
Stav vzdelávania a vzdelanosti – výsledky
A popritom už nevieme ani učiť deti…
Ani čo, ani ako.
Hlúpnu.
Nevedia čítať.
Nerozumejú prečítanému (PISA).
Nevedia, čo si počať s vedomosťami.
Nemajú šajn o etike a občianskej náuke.
Digitálna demencia.
Hlúpneme s nimi.
Systém Baťa a jeho nosná idea je slobodná (nie voľná!) trhová ekonomika a obchod. A spokojný zamestnanec, spoluvlastník imania Baťovho kapitálu, výrobných prostriedkov a nástrojov a rovnako aj now-hov (inovácie)…
Svojich vybraných zamestnancov si školil (Baťova Akadémia v Zlíne).
Staval celé priemyselné mestá s full infraštruktúrou, sociálnou, kultúrnou, športovou a hobby výbavou…
Zamestnanec začínal trebárs ako upratovač a ktorý na to mal, po získaní a preukázaní schopností a spôsobilostí, sa stal súčasťou najvyššieho manažmentu.
Baťa nebol žiadny socialista. Bol protagonista reálne slobodnej ekonomiky, slobodného podnikania a slobodného obchodu na reálnom etickom základe (etika podnikania a biznisu).
Baťa a jeho “mantra”: “Myslieť globálne, znamená konať lokálne.”
Prezident ČR Miloš Zeman k príležitosti 99. výročia vzniku ČSR vyznamenal baťovského ekonóma Milana Zeleného…
Pozná vôbec kto z čitateľov a slovenských politických papalášov, okrem snáď ekonóma, prognostika Petra Staněka a jemu podobných, meno Milan Zelený?
Prečo nie je ekonóm a prognostik Petr Staněk akceptovaný a rešpektovaný slovenskou politikou?
Socializmus a sloboda pohybu
Naši ľudia pracovali aj v zahraničí. Podieľali sa na tvorbe valutových zásob. Ich zahraničné zárobky boli menené na tuzexové poukážky.
Pre cesty do zahraničia boli pasy, víza a cestovné doložky.
Pri cestách na dovolenky v zahraničí bol aplikovaný systém zásluhovosti pre systém a spoločnosť. O obmedzovaní možností to verbálne preháňali najmä “umelci”… (vždy avantgarda a “progres” spoločnosti).
Tvrdenie, že zahraničné dovolenky mohli len vyvolení, je polopravda alebo zavádzajúca a ľahko ľudí mobilizujúca proti socializmu a jeho vnútornému zavedenému systému, lož.
Štát náklady na dovolenky ale nepreplácal. 🙂
Zavádzajúci “produkt” prozápadných fšetko naše, socialistické, očierňujúcich „pseudo liberálov“, ktorí dostali utrum. Nie pas a víza ale basu, zákazy činnosti a odpis (vyradenie) z verejného života spoločnosti… (zmrdi kvičali: “Ludské práváááááaa….!”).
Takí, ako Kalmus a jemu podobní kultúrni neomarxisti…
Od dvetisíc slov k Pražskej jari, k normalizácii, až k nežnej, a sem…
Prišlo Vaculíkových Dvetisíc slov  ako Manifest Pražskej jari v júni 1968. A po nej, a 21. auguste Moskovský protokol a Poučenie z krízového vývoja… a obdobie “normalizácie”.
Potom Charta. Mantra slobody. A Několik vět. Anticharta. A anti „Několik vět…“
Neprečítali nám ani jedno ani druhé. Nepodpísal som. V strane som nebol, nič som nepodpisoval, tak ma nemali odkiaľ… ale ani za čo.
Hnutie Solidarnošč v Poľsku, Gorbačov, Pápež Ján Pavol II., jeho “Nebojte sa!” a pád berlínskeho múra to dorazili a spôsobili zrútenie a rozpad svetovej socialistickej sústavy…
Problém socializmu ale aj kapitalizmu bol a je (!) najmä chýbajúci slobodný trh.
Pozor! TTIP, TTP, NAFTA, CETA nie sú inštitúty slobodného trhu! Ide o voľný obchod, pevne zviazaný globálnymi obchodnými zmluvami, ošetrenými krutými sankciami!
Reálne slobodný trh nepozná takú viazanosť.
Slobodná ekonomika a obchod nepoznajú regulačné zásahy otrokárskeho totalitného Globálneho Prediktora ani štátu.
Problém boli päťročnice.
Tak ako v ZSSR.
Fatálna CHYBA.
Veda, výskum, inovácie
Riadená veda a výskum (jej smer určovalo „ústredné kúrenie“ a „štátny plán vedy a výskumu).
Súdruhovia popri základnom zabudli na aplikovaný výskum a „unikol im“ fakt PR3.0 na prechode do PR4.0.
Dnes nám „hrozí“ PR5.0.
Ďalšia kríza je na obzore a pre náš „spánok“  vo veci PR5.0 hneď po jej nástupe mínus 30 percent zo stavu zamestnaných dole. Pozor, ale aj vysokoškolákov (ktorým ich vš diplomy budú na prd).
Už naši papaláši o tom aspoň (Pellegrini) začali tárať a „vyhrážať sa“ sebe i západu. 🙂
Západ nás „predbehol“.
Potrebuje nás ako odbytištia jeho tovarov, služieb a ako subjekt jeho kapitálu a pre svetový nadnárodný kapitál voľne (nie slobodne!) sa pohybujúcu pracovnú silu.
To je hlavný zmysel „slobôd“ Schengenu.
Množstvá a pestrosť tovarov a služieb
Tie mraky západného tovaru nerobia našu krajinu a život lepšími a tobôž ani kvalitnejšími. Nezakladajú principiálne žiadnu vyššiu kvalitu nášho života.
Západ nás nemá za s ním rovnocenné ľudské bytosti.
Má nás len za užitočných idiotov (sprostredkovane sú to nami volení naši a európski politici a „naši“ europoslanci).
NATO (obrana EÚ) postupne bude strácať zmysel a význam. Rozširuje sa ale tak, že Rusi sú už kriticky nebezpečne blízo vojenských pozícií NATO.
Zosilnie idea vlastnej koordinovanej obrany EÚ.
Deje sa: Zmluvu o obrannej spolupráci PESCO podpísalo 23 štátov EÚ…
S ňou sa začal proces postupného znižovania príspevkov do NATO.
Fakt: NATO je zárukou bezpečnosti, inštitúcia, chrániaca prednostne záujmy USA.
USA rovná sa Trumpovo: “First America!“
Európu majú USA na háku.
Európska časť NATO je predsunutá sila, chrániaca USA proti východu…
Nič viac ani menej.
NATO napokon zanikne ako Varšavská zmluva.
Ako upadajúca svetová autorita sa USA budú a ostanú chrániť a brániť samé.
Na zbrojenie pre fiškálny rok 2018 vyčlenili 72 miliárd dolárov.
Rusi majú násobne nižší rozpočet na zbrojenie, ale násobne silnejšiu motiváciu a DUCHA.
USA a ich NATO ženú EÚ do vojny s Ruskou federáciou. EÚ je dnes predpolie. USA sú “zápolím”. EÚ pôjde (má ísť) prvá na odpis. Ale všetko je spravidla vždy inak.
Spravodlivosť
Prokuratúra sovietskeho typu. Štátny dozor nad prokuratúrou, OČTK a súdnou mocou. Problém – Kaliňák. A s ním „nezávislé OČTK, prokuratúra, súdy, inšpekcia ministerstva vnútra“. Bodka.
K ponovembrovej slobode médií
Veľké mienkotvorné a vplyvné médiá vo vlastníctve nemôžu byť, nie sú ani nebudú „slobodné a nezávislé“, lebo sú vo vlastníctve.
Nie je takou ani „verejnoprávna“ RTVS.
Okrem toho, tá je vlastne akousi s.r.o. v spoluvlastníctve koncesionárov, a mala by byť povinná reagovať na ich podnety, tak, ako sa tvárila, že reaguje, STV pred „nežnou“ v relácii „Nad listami našich milých divákov…“ 🙂
Každé také médium, ktoré sa vydáva za slobodné, nezávislé, informujúce pravdivo, komplexne a objektívne“ klame.
Denníky N a SME reprezentujú ideologickú a stranícku platformu eklektického liberalizmu, Pravda ideológiu novej, neomarxistickej ľavice.
Správajú sa ako denníky „svojich“ politických strán, podľa ich „rodovej a pokrvnej” ideologickej a straníckej príslušnosti.
Trpia selektivitou produkcie spravodajských informácií a autocenzúrou, ktorú uplatňujú voči tým, ktorí na ich weboch píšu, prispievajú ako externí redaktori, prispievatelia alebo blogeri.
Prvé tri printovo-webové noviny uplatňujú cenzúru aj v diskusiách pod ich článkami.
Dve z nich sú platené. Lebo poskytujú podľa ich seba hodnotenia „exkluzívny“ obsah. Precedens.
Diskusie otvárajú alebo nie, podľa témy článku, správy, komentára.
Osoby diskutérov registrujú alebo nie, podľa osoby diskutéra.
RTVS je politicky korektná voči systému, neinformuje o všetkom, úplne  objektívne.
Nepozná pojem okamžitá interaktivita, nechce ho poznať, lebo sa bojí svojich príjemcov, platičov, spolumajiteľov a občanov…
Zákon o koncesionárskych poplatkoch je z možného ústavného pohľadu sporný.
Ide o vynútené násilie, jednostranný „obchodný vzťah“ pre stranu koncesionárov nevýhodný, bez možnosti mať právo na spolutvorbu dramaturgie, obsahovej a programovej štruktúry.
Bez práva odmietnuť alebo reklamovať nedodanú alebo nevyžiadanú službu.
Politici sa stále nevedia dohodnúť na postavení, forme a spôsobe financovania RTVS.
Podnet na ústavný súd zatiaľ nepodal nik z politikov, skupina politikov, ale ani občan, jednotlivec.
Ak by bol podnet kvalifikovaný a spĺňal náležitosti podnetu pre ústavný súd, ten by sa podnetom musel zaoberať a vydať nález s konzekvenciami…
Taký obchodný vzťah obchodný zákonník nepozná.
A to je a mala by byť parketa pre verejnú ochrankyňu práv, odborníčku na obchodné právo.
Mária Patakyová nekoná…
Bodka.
ZÁVER Ale ja „západnou“ bytosťou, androidom, žerúcim vlastné recyklované výkaly byť nechcem (koprofágia). Mám na viac…
Som človák s full výbavou (jednota tela, duše, ducha). Nie som len bezduché telo a živá duša. Nechcem byť zombie.
Západ v nás zabíja ducha a spiritualitu. Vyháňa z nás ľudské svedomie a étos. Je bezhodnotový. To ale nechcem, neprajem si.
Prajem si osobnú ekológiu môjho vlastného tela, duše a ducha.
A slobodný rozvoj svojej spirituality.
Som slobodný človák mimo matrix systému Globálneho Prediktora.
GP je predzvesť budúcej tretej totality.
Tento systém ako volič už nepodporujem.
Vyčkám do posledných volieb.
Posledných.
A sa uvidí…
Autor článku: Juraj Režo alias notorickyobcan
P.S. Článok bol osobným zamyslením autora ad hoc nad tým, čo nám „nežná“ dala a čo vzala.
A ako sme si ju nechali ukradnúť.
A ako zožrala samú seba.
P.S (2). Pred niekoľkými dňami som nemal dosť overených info vo veci nového spôsobu prerozdeľovania a prideľovania migrantov členským  štátom EÚ…
Informoval som o tom fejzbúk s upozornením: “Zatiaľ bez záruky” (neoverené).
Staré „kvóty“ neplatia, pôjde sa podľa novej smernice EK/EÚ, tá bude ale obsahovať už aj sankcie.
Nová smernica je cielená najmä na štáty V-4.
A je to tu:
https://www.teraz.sk/zahranicie/j-nagy-europoslanci-z-v4-odmietaju-n/292849-clanok.html
https://www.hlavnespravy.sk/europoslanci-schvalili-timu-ep-mandat-pre-zacatie-novych-rokovani-o-rozdelovani-migrantov-medzi-clenske-staty-eu/1210836
Postupne o veci budú informovať aj veľké mienkotvorné médiá…
O dianí zatiaľ neinformovala RTVS ani ČT24, v minulú nedeľu o tom v Otázkách Václava Moravce nevedel ani Martin Stropnický, uvažovaný ako možný minister zahraničia vo vláde ANO.
Prajem všetkým príjemné oslavy Veľkého Novembra.
Zvažujem, že si za seba vyhlásim referendum o zotrvaní v EÚ…
A vy si robte tiež čo chcete.

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pospíšil prispel k triumfu asistenciou, MacKinnon prekonal rekord Šťastného

    0icon

    New York 19. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Jeff McIntosh)   Slovenský hokejista Martin Pospíšil si v záverečnú noc základnej časti NHL pripísal asistenciu, ktorou prispel k víťazstvu…

    Predpoveď počasia na piatok

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavol Zachar)   Situácia: Do našej oblasti prúdi vlhký morský vzduch. Postupne zamračené a na väčšine územia dážď. Teploty…

    Slováci prehrali s Nemcami 3:7, Lantoši: "Táto facka je dobrá"

    0icon

    Kaufbeuren 19. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR- Jaroslav Novák)   Slovenskí hokejisti utrpeli prvú prehru v rámci prípravy na MS v Česku. Vo štvrtok podľahli v Kaufbeurene domácim…

    Izrael mal podniknúť útok na Irán, informujú americké médiá

    0icon

    Washington 19. apríla 2024 (TASR/teraz/HSP/Foto:TASR/AP-Ohad Zwigenberg) Irán po správach o výbuchoch prerušil komerčné lety v niekoľkých častiach krajiny Izrael v noci na piatok zaútočil na…

    Fico: Bomba správa, ktorá mi prišla do Bruselu!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Facebook / Foto:Screenshot Facebook Video)   Premiér Robert Fico (SMER-SSD) sa v nedávnom videu na sociálnej sieti Facebook podelil so…

    Tankový boj sa vrátil na ukrajinské polia

    0icon

    Moskva 19. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   Rusko proti AFU nasadilo takmer 2,5 tisíc tankov a môže ešte ďalších 4,5 tisíc, domnievajú sa západní experti,…

    Budú sa Benešove dekréty upravovať? Nebude to ľahké, drágam, odkazuje Hrnko

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Kdesi prebehla informácia, že Forró tvrdil, že mu bolo sľúbené zrušenie Benešových dekrétov. Ja viem, že aj pokračovanie…

    Lídri Maďarska a Poľska varujú

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ The European Conservative/ TASR/Reuters/ Foto:TASR/AP-Michal Dyjuk, TASR/AP-Zoltan Mathe/MTI via AP)   Maďarský premiér Viktor Orbán a bývalý poľský premiér Mateusz…

    Konečné riešenie otázky potratov. „Subjektívnych“ i tých v „druhom slede“

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:Pixabay)   Nie. Nečakajte v tomto článku hlboké analýzy, štatistiky, trendy, názory odborníkov alebo polemizovanie o tom, kedy vzniká život. Poukázať…

    Riaditeľ CIA má zlé správy pre Ukrajinu

    0icon

    Washington 19. apríla 2024 (HSP/Foto:Twitter)   Riaditeľ CIA uviedol, že Ukrajina by mohla do konca roka prehrať vojnu s Ruskom, ak jej USA nepošlú viac…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA