Zostaňte doma!

Len zopár dní po vypuknutí korona šialenstva, tohto spektakulárneho celosvetového divadla, som sa pomerne rýchlo otriasol, zorientoval v súvislostiach a publikoval som článok, kde som opísal, o čo v podstate ide, aké sú môžné ďalšie scenáre vývoja a aké môžu byť dôsledky tohto bezprecedentného spôsobu ako zbaviť ľudí ich osobných slobôd a vytvoriť tak plne kontrolovanú totalitnú spoločnosť.

Podstatná časť mojich predikcií sa už do pol roka naplnila: kontinuálna devastácia národných ekonomík (adekvátne vojnovému stavu), ďalšie tlačenie ničím nekrytých peňazí s cieľom masívneho zadĺženia štátov, sledovanie občanov prostredníctvom mobilných telefónov a iných digitálnych technológií, tlak na obmedzovanie používania hotovosti (mimochodom úplné zrušenie hotovosti a zavedenie digitálnej meny už vôbec nie je otázka vzdialenej budúcnosti) a bohužiaľ aj to najhoršie, čoho som sa obával – priam až vraždené rozdelenie spoločnosti, v ktorej vládne hlboká nenávisť. Nemáme ďaleko ani k osobným fyzickým útokom a udávaniu ľudí za odlišné názory, čo je neklamným znakom plíživej fašizácie spoločnosti, ktorú súčasná vláda svojimi zvrátenosťami vytvára. Celý blog si môžete prečítať tu.

Čo si však táto vládna cháska dovoľuje v posledných dňoch, to sa nedá nazvať inak ako protiústavným extrémizmom, za ktorý MUSÍ nasledovať trestná zodpovednosť týchto zločincov a po dôkladnom vyšetrení prípadná ústavná psychiatrická liečba predsedu vlády, ktorý svojím správaním plným urážok, vyhrážok a neustáleho osočovania a obviňovania svojich oponentov, vykazuje evidentné známky hlboko narušenej osobnosti.

Takýmto protiústavným extrémizmom je aj schválená plošné testovanie Slovákov na COVID-19. Takéto niečo môže prejsť len v totálne hlúpej alebo skorumpovanej krajine. Nielenže ide o nevídanú buzeráciu občanov svojou vlastnou vládou, ale ešte sú k tomu zneužité aj ozbrojené zložky štátu. Pritom ide len o veľký biznis pre určité skupiny osôb a ich spriaznené firmy s testami pochybnej kvality určené pre krajiny tretieho sveta. A v neposlednom rade ide o generálku na astronomický biznis, a tým je pripravovaná masívna vakcinácia ľudí proti koronavírusu. Na konci blogu prikladám dva linky zo serióznych zdrojov v Českej republike, ktoré nepriamo poukážu  na podstatu vakcinačného biznisu a po krátkom zamyslení určite pochopíte, prečo je nutné toto koronašialenstvo vyhnať až do úplného extrému.

Niektoré počiny našej vládnej svorky by boli až švejkovsky smiešne, keby nemali tak smutný dosah na väčšinu obyvateľstva. Tak napríklad dobrovoľnosť celoplošného testovania: vraj bude s najväčšou pravdepodobnosťou na dobrovoľnom rozhodnutí ľudí nechať sa otestovať. Ale tí, ktorí sa otestovať nedajú, musia zostať doma v karanténe, aj keď sú úplne zdraví. Pokiaľ však budú na ulici odchytení bez certifikátu o absolvovaní testu, represívne zložky štátu im udelia pokutu, možno ich aj odvedú v putách, prípadne ich zľahka postriekajú vodným delom alebo slzotvorným plynom, ak by sa náhodou vzpierali. Celkom jednoznačne sa tu vynára paralela s osudmi mnohých našich židovských spoluobčanov počas druhej svetovej vojny, ktorí ako menejcenní, škodliví a nežiaduci museli nosiť na oblečení žltú hviezdu. Dnes na rozlíšenie ľudí poslúži certifikát, ktorý síce vďaka nespoľahlivosti testov sotva rozlíši pozitívnych od negatívnych, ale zato spoľahlivo identifikuje takzvaných „nezodpovedných“ (teda menejcenných, škodlivých a nežiaducich). O možných fatálnych dôsledkoch následnej karantény na ekonomiku krajiny a na osudy ľudí sa už zmienili aj rešpektovaní ekonómovia a sociológovia.

Takže o žiadnej dobrovoľnosti nemôže byť ani reči, je to sprosté vydieranie a zároveň flagrantné a bezdôvodné obmedzenie osobnej slobody ľudí, ktorým sa psychicky labilný premiér navyše vyhráža obmedzením ústavne garantovanej zdravotnej starostlivosti pri zákonne stanovených povinných odvodoch do zdravotnej poisťovne. A keďže ústavní právnici skonštatovali možnú protiústavnosť akýchkoľvek postihov občanov, ktorí sa nebudú chcieť dať otestovať, tak predseda vlády začína strašiť a vydierať celú spoločnosť úplným lockdownom krajiny. Toto je naozaj už prejavom spomínaného protiústavného extrémizmu a som presvedčený, že je to možné klasifikovať aj ako závažný trestný čin.

PROSÍM týmto právnikov a advokátov, ktorí ešte nerezignovali na elementárnu spravodlivosť, aby na tohto človeka, jeho spolupracovníkov a ďalšie sprofanované vládne inštitúcie okamžite podali trestné oznámenia, prípadne iným legálnym spôsobom zbavili týchto ľudí moci.

PROSÍM zdravotníckych pracovníkov, aby sa nenechali skorumpovať judášskou odmenou 7 Eur na hodinu a 20 eurovým bonusom! za každý pozitívny test. Toto korumpovanie zdravotníckych pracovníkov je neskutočne úbohé a podlé a len táto jediná skutočnosť by mala stačiť na to, aby ľudia, ale aj zdravotnícki pracovníci plošné testovanie úplne odmietli.

PROSÍM príslušníkov silových zložiek štátu, aby používali zdravý rozum. Vojaci, policajti alebo eštebáci páchajúci rôzne zločiny sa počas fašistického a komunistického režimu neskôr obvykle obhajovali tým, že konali len na rozkaz a požadovali beztrestnosť za všetko, čo – údajne či skutočne na rozkaz – vykonali. Dnes sa už v civilizovanom svete zločiny proti ľudskosti a porušovanie zákonov nepovažujú za bežnú či dokonca nutnú súčasť vedenia vojny alebo policajnej práce. Preto aj na základe historických skúseností v armádach a iných ozbrojených zložkách demokratických režimov a právnych štátov naopak platí pravidlo, že rozkaz nie je nadovšetko a sú rozkazy, ktorých splnenie má vojak či policajt nielen právo, ale dokonca aj povinnosť odmietnuť.

A ešte sú tu tí, ktorých sa súčasné bezprávie dotýka najviac, a to sú ľudia. Pred časom som v jednom z blogov písal aj  o nevyhnutnosti výrazného posilnenia priamej demokracie. V mnohých komentároch na môj článok sa objavovala veta, že na Slovensku to nie je možné, že myšlienka priamej demokracie u nás je len ilúziou. Ešte stále si to myslíte? Ešte stále veríte, že tu máme fungujúcu zastupiteľskú demokraciu, ktorá je jediným možným a správnym riešením? Alebo to nechceme zmeniť len z dôvodu vlastnej pohodlnosti a nezáujmu o veci verejné?

Matovič nedávno vyhlásil, že keď neprejde vo vláde celoplošné testovanie, podá demisiu. Celoplošné testovanie vo vláde prešlo, takže demisia premiéra sa nekoná a ani sa konať nebude. Vôbec ma to neprekvapuje, ten človek je chorobne posadnutý mocou a zrejme dobrovoľne zo svojej pozície neodíde.

Môžeme však tejto zločinnej vláde vystaviť svoj vlastný certifikát. K poslednej prosbe si požičiam donekonečna omieľanú vetu všetkých „kovidistov“.

Počas všetkých termínov celoplošného testovania PROSÍM všetkých racionálne zmýšľajúcich ľudí: ZOSTAŇTE DOMA!

Na záver blogu ešte pridám link na dokument, ktorý nezostavilo žiadne pofidérne konzílium odborníkov, ale trojica špičkových epidemiológov z najprestížnejších svetových univerzít. Ide o deklaráciu z Great Barrington, Massachusetts, USA, ktorú k dnešnému dňu podpísalo tisícky lekárov a vedeckých pracovníkov. A pre zdatnejších v angličtine ešte pridám aj link na rozhovor s týmito prominentnými vedcami.

V Spojených štátoch amerických sa deklarácia z Great Barrington stala už predmetom neúprosného politického boja, a to je pre spoločnosť vždy zlá správa, keď o zdraví občanov rozhodujú politici. Nepochybujem o tom, že aj u nás sa nájde množstvo hlupákov, ktorí tento vedecký postoj označí za hoax, popieračstvo či dokonca masovú vraždu, ale niet sa čomu diviť. Ako v jednom rozhovore povedal významný český psychológ Slavomil Hubálek: „Ve společnosti je třetina lidí, kteří jsou prostě pitomí.“

Naštastie sú tu ďalšie dve tretiny, ktoré určite používajú zdravý sedliacky rozum a práve tejto skupine je môj príspevok určený.

 

LINKY:   https://www.vlada.cz/cz/media-centrum/aktualne/premier-babis-navstivil-v-jevanech-spolecnost–ve-ktere-se-bude-vyrabet-klicova-slozka-vakciny-proti-koronaviru–183353/

https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/veda/vakcina-koronavirus-covid-19-ockovani-proti-koronaviru-novavax-rozhovor_2008281935_gak

https://gbdeclaration.org/great-barrington-declaration-czech/

https://www.youtube.com/watch?v=rz_Z7Gf1aRE

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľubomír Lipták

O AUTOROVI

Osobné krédo: ''Musíme byť veľmi smelí, aby sme sa odvážili byť sebou samými.'' (Eugéne Delacroix)

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 11

Celkové hodnotenie: 23.89

Priemerná čítanosť: 1738

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    Redakčná rada CME deklaruje, že dozrie na Markízu

    0icon

    Redakčná rada skupiny CME deklaruje, že v televízii Markíza sa dodržiavajú žurnalistické štandardy a televízia ich uplatňuje nadpriemerne. Vyplýva to z vyjadrenia skupiny CME a…

    Západ a Kyjev urobili všetko pre Putinovo víťazstvo

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko)   Voľby v Rusku dopadli výborne. Stovky pozorovateľov z celého sveta, rekordne vysoká volebná účasť, mimoriadne transparentné a pohodlné…

    FOTO DŇA