Plán USA: militarizovaná kontrola populácie

Rockefellerova nadácia, ktorá má historické väzby na federálnu vládu USA, predložila národný plán na kontrolu koronavírusovej epidémie. Cieľom je otestovať 30 miliónov ľudí  denne za štátne peniaze a podrobiť amerických občanov prísnej vojenskej kontrole.

„Národný akčný plán na testovanie covid-19“, poukazuje na „pragmatické kroky, vedúce k opätovnému otvoreniu  pracovísk  a komunít“. Nejde iba o opatrenia na ochranu zdravia ako to vyzerá podľa názvu.

Tento plán, na ktorom sa podieľalo niekoľko najprestížnejších univerzít  (Harvard, Yale, Johns Hopkins a ďalšie) – predznamenáva skutočný hierarchický a militarizovaný sociálny model.

Na vrchole  hierarchie je „Pandemická testovacia komisia (PTB), podobná agentúre, ktorá riadi vojenskú výrobu  (War Production Board), a ktorú  USA vytvorili počas druhej svetovej vojny. Pandemická testovacia komisia by „pozostávala z vodcov z oblasti obchodu, vlády a akademickej obce“ (zástupcovia vlády by neboli v prvom rade, ale finanční a ekonomickí zástupcovia by boli zaraďovaní podľa dôležitosti).

Táto najvyššia rada, ktorá by mala moc rozhodovať o výrobe a službách, by mala podobnú právomoc, aká je udeľovaná prezidentovi Spojených štátov počas vojny na základe  zákona o obrannej výrobe.

Plán vyžaduje, aby boli na covid-19 testovaní  3 milióny amerických občanov týždenne, pričom počet testovaných sa má počas šiestich mesiacov zvýšiť na 30 miliónov týždenne.  Cieľom je dosiahnuť schopnosť otestovať 30 miliónov ľudí denne na covid-19, čo by sa malo realizovať do jedného roku. Za každý test sa očakáva „skutočná trhová úhrada (napr. 100 dolárov) za každú analýzu covid-19“. Z verejného rozpočtu tak bude potrebné vyčleniť miliardu dolárov mesačne.

Rockefellerova nadácia a jej finanční partneri pomôžu vytvoriť sieť pre poskytovanie úverových záruk a podpísanie zmlúv s dodávateľmi, teda veľkými spoločnosťami, ktoré vyrábajú lieky a zdravotnícke vybavenie.

Podľa  tohto plánu je „Rada pre kontrolu pandémie“ tiež  oprávnená založiť „Jednotky pandemickej pohotovosti“: tj. Zvláštne jednotky so 100 – 300 tisíc  členmi.

Ich nábor by bol uskutočňovaný z radov  dobrovoľníkov mierových zborov a organizácie AmeriCorps (oficiálne vytvorených americkou vládou za účelom „pomoci rozvojovým krajinám“) a tiež vojenského personálu Národnej gardy. Členovia „Jednotiek pandemickej pohotovosti“ by dostávali priemernú hrubú mzdu vo výške 40 000 dolárov ročne, čo by stálo štát 4 – 12 miliárd dolárov ročne (podľa počtu členov).

Úlohou zboru  pre pandemickú pohotovosť“ by bola predovšetkým kontrola obyvateľstva  pomocou postupov, ktoré sa používajú v armáde, prostredníctvom systémov digitálneho sledovania a identifikácie na pracoviskách, v obytných oblastiach, na verejných miestach a pri cestovaní. Systémy tohto typu – ako pripomína Rockefellerova nadácia – sú vytvárané spoločnosťami Apple, Google a Facebook.

Podľa tohto plánu by informácie o jednotlivcoch, týkajúce sa ich zdravotného stavu a aktivít, zostali dôverné, „kedykoľvek by to bolo možné“. Všetky informácie by však boli centralizované v digitálnej forme, ktorú by spravoval  federálny štát a súkromné spoločnosti. Podľa údajov, ktoré poskytla „Rada pre kontrolu pandémie“, by sa z času na čas rozhodovalo o tom, ktorá oblasť by bola izolovaná, a na ako dlho.

Toto je teda plán, ktorý chce Rockefellerova nadácia realizovať nielen v Spojených štátoch. Ak by bol tento plán uskutočnený čo len čiastočne, došlo by k ďalšiemu sústredeniu ekonomickej a politickej moci v rukách elitného sektoru na úkor väčšiny obyvateľov,  ktorá by bola zbavená základných demokratických práv.

Operácia je uskutočňovaná v mene „kontroly nad covid-19“, avšak miera úmrtnosti na túto chorobu v americkej  populácii bola podľa doterajších oficiálnych zdrojov nižšia, ako 0,03%. Plán Rockefellerovej nadácie využíva vírus ako skutočnú zbraň, ktorá je omnoho nebezpečnejšia, ako samotný covid-19.

Poznámka:

Ide o prepracovaný zločinecký zámer z dielne USA a je namierený proti celému svetu. Nasledovné kroky to potvrdia: plánované druhé kolo tzv. pandémie, povinná vakcinácia obyvateľstva americkými vakcínami alebo ich „odrodami“ z dielne Billa Gatesa a iných „dobrákov“, čipovanie ľudí s cieľom ich totálnej kontroly a pod.

Pokiaľ by vám kroky súčasnej vlády pripomínali, že sa podieľajú na tomto pláne je čas využiť článok 32 Ústavy Slovenskej republiky, ktorý hovorí:

„Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“

Manlio Dinucci

Zdroj: Zvedavec

https://www.zvedavec.org/komentare/2020/06/8335-plan-usa-militarizovana-kontrola-populace.htm

Preklad: Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 376

Celkové hodnotenie: 24.1

Priemerná čítanosť: 2419

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Výbor chce od Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

    0icon

    Poslanec Národnej rady (NR) SR Peter Náhlik (Hlas-SD) by mal Výboru NR SR pre nezlučiteľnosť funkcií vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022,…

    Poslanci ukončili debatu o zmenách v FPU, hlasovať budú v stredu

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR v utorok ukončili diskusiu o novele zákona o Fonde na podporu umenia (FPU). Zmeny majú podľa predkladateľa, šéfa kultúrneho výboru…

    Na sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

    0icon

    Na Hviezdoslavovej ulici na sídlisku Klokočina v Nitre sa v ranných hodinách zosunula časť svahu. K zosuvu došlo na pozemku, ktorý patrí Nitrianskemu samosprávnemu kraju…

    ANS: Zdravotné poisťovne majú poslať návrhy dodatkov zmlúv tento týždeň

    0icon

    Zdravotné poisťovne by mali Asociácii nemocníc Slovenska (ANS) poslať návrhy dodatkov pre jej členov na rok 2024 do konca týždňa. Prezident asociácie Marián Petko o…

    Prokurátor podal obžalobu na Matovičovho exposlanca Jána Heráka

    0icon

    Prokurátor podal obžalobu na bývalého poslanca Národnej rady SR Jána Heráka.

    Zrážka dvoch osobných áut v Trenčíne si vyžiadala troch zranených

    0icon

    Zrážka dvoch osobných áut v pondelok (22. 4.) na Legionárskej ulici v Trenčíne si vyžiadala zranenie troch ľudí. Pri nehode zasahovali siedmi príslušníci Hasičského a…

    Polícia vyšetruje nehodu v Košiciach, pri ktorej sa zranili cestujúci MHD

    0icon

    Polícia vyšetruje pondelkovú (22. 4.) dopravnú nehodu v košickej mestskej časti (MČ) Pereš, pri ktorej utrpeli zranenia cestujúci v autobuse mestskej hromadnej dopravy (MHD). Pre…

    Gašpar: Zhoda v koalícii na nominácii Harabina do súdnej rady bude problematická

    0icon

    Zhodnúť sa v koalícii na nominovaní Štefana Harabina za člena Súdnej rady SR bude problematické. Myslí si to poslanec Národnej rady (NR) SR Tibor Gašpar…

    Muž mieril na okoloidúce autá airsoftovou strelnou zbraňou

    0icon

    Na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou mieril v nedeľu (21. 4.) na okoloidúce autá dlhou strelnou zbraňou 46-ročný Čech.…

    Attila Végh prišiel o ďalšieho sponzora

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/Corgoň)   Potom, čo si slovenský športovec Attila Végh "dovolil" pred druhým kolom prezidentských volieb podporiť Petra Pellegriniho, viaceré spoločnosti sa…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA