Svet naruby, zavýjanie hyen má zelenú, spev škovránkov je potláčaný

Obludnosť mediálnej mafiánskej propagandy dnes prekračuje všetky hranice. Iredenta najzákernejších hyen malej časti údajných reprezentantov jedného etnika je vykresľovaná v ovčom rúchu. Jalový prejav korupčnými zdrojmi dosadenej rezidentky médiá vychvaľujú do nebies, pričom o podlosti iredenty ani nemukla. Iný podlý návrh hyenizmu europoslanca, potomka najzákernejšieho boľševického likvidátora slovenských buržoáznych nacionalistov sa dostáva na titulné stránky všetkých hlásnych trúb. Protiústavné konanie nevládcu je buď bagatelizované, alebo je zahmlievané. Ani o reálne najinfikovanejšom spolku na celom svete, s najvyšším počtom obetí, sa bežný občan nemá právo dozvedieť. Svet je úplne naruby. Udalostí bolo neúrekom a všetky sú dôležité.

Náš neschopný nevládca bol šokovaný. Ako tradične, najprv urobí nepremyslenú hlúposť, aby sa potom čudoval, dementoval a vysvetľoval. Nevyčítam mu všetko. Je dobré mať pozitívny vzťah k menšinám v našej vlasti. Žijú tu s nami tak maďarskí spoluobčania, ako aj cigánski, aj rusínski, aj iní. Aj ja som bol menšinou a prežil som to. Našich Maďarov trápia a budú ich trápiť problémy, ktoré má štátotvorná väčšina nás, Slovákov. Čoskoro budú pociťovať rovnaký sociálny kolaps, budú rovnako platiť vyššie dane v dôsledku rovnakého vydierania a zadĺženia štátu. Budú vydaní napospas dôsledkom okupácie cudzími vojskami tak, ako my. Lenže politika osvietených vládcov sa vždy vyznačovala červenými čiarami. Tie sú definované Ústavou, suverenitou.

Jednou červenou čiarou je absolútne jasné NIE akejkoľvek iredente, akejkoľvek územnej autonómii a samospráve na etnickom princípe. Jasné NIE akejkoľvek diskriminácii čo len jediného príslušníka štátotvorného národa, vrátane dieťaťa na celom našom zvrchovanom území, jasné NIE diskriminácii slovenčiny aj protislovenčinovému rasismu, akémukoľvek etno-rasizmu proti štátotvornému národu. Jasné NIE akémukoľvek používaniu cudzích symbolov vo verejnom sektore, pričom nás nemusí zaujímať, čo si kto dá do obývačky. Nikto nás nesmie nikdy poučovať, ako si my budeme interpretovať dejinné udalosti z pohľadu štátotvorného národa. Nikto nemôže spochybňovať zločiny proti ľudskosti na základe ktorých sa rozpadol uhorský štát, aby na jeho troskách vznikli nové štáty, vrátane bývalého Česko-Slovenska (presne takto sa volal pri vzniku), aj Maďarska (bez ohľadu na to, že svetové jazyky používajú názov Uhorsko). To sú minimálne červené čiary, bez diskusie! Zo strany mojich priateľov maďarskej národnosti mám právo očakávať rešpekt k našej štátnosti tak, ako ja rešpektujem maďarskú štátnosť napriek tomu, čo za asi jedno storočie napáchali ich, aj naši pomaďarčení predkovia. O to skôr dnes, keď im nik nebráni v slobodnom vstupe do Maďarska, môžu tam aj bývať, môžu sledovať ich maďarskú televíziu v ich jazyku, na rozdiel odo mňa, ktorý ani vo vlastnej, podľa názvu slovenskej, nemá na hanbu sveta výlučne a len slovenčinu.

Každý z nás má právo očakávať, že práve hlava štátu bude ochraňovať štátnosť, suverenitu, ústavnosť. Že bude ochraňovať drvivo-väčšinový štátotvorný národ, ku ktorému sa možno hlási. Mala by, keby nebola do funkcie dosadená za cudzie korupčné peniaze, aby plnila cudzie záujmy a pokyny. Keby takto sama nebola protištátna iredentistka, kolaborantka a agentka cudzích záujmov. Čiže keby nebola vlastizradkyňa. Inak by musela vyjadriť jasný postoj k Trianonu, radikálne odlišný od postoja tak maďarskej vlády, ako aj hŕstky domácich iredentistov, ktorí zaspali v čase a chcú vyvolávať napätie. A mala ich odsúdiť, ale tiež povzbudiť, aby sa prebudili a spamätali. To sme mali právo očakávať.

Jej jalový prejav nepomenoval ani jeden zo závažných problémov. Neodsúdil ani diskrimináciu drvivo-väčšinovej populácie keď matovičo-nevláda páchala a naďalej pácha štátny terorizmus proti desaťtisíckam ba státisícom svojim občanov, porušuje základné ústavné práva. Keď pácha diskrimináciu prispievajúcej masívnej väčšiny tým, že dáva zadarmo poživeň tej neprispievajúcej menšine, ktorá si ju môže kúpiť z peňazí, ktoré už od prispievateľov dostala vo forme štedrých sociálnych dávok. Táto dievčinka z Pezinka, predstaviteľka, spoluzakladateľka a podpredsedníčka protištátnej, protislovenskej, ultraľavicovej “progresívno”-liberálnej extrémistickej strany, presadzujúca nadpráva pre mikro a nanomenšiny, heterofóbka ignorujúca základné práva drvivej väčšiny nás normálnych, dosadená do funkcie podvodom zaplateným najkorupčnejšími oligarchickými peniazmi multimiliardárov so sídlom v cudzine aké existujú, je podľa “objektívnej” a “nezávislej” Wikipédie nezávislá!!!! Ani Goebbels by sa nemusel hanbiť za také bravúrne znásilňovanie pravdy, v skutočnosti faktov.

Potom nás nemôže prekvapovať, že Leškova hovorkyňa vo svojom nič nehovoriacom prejave ani len náznakom nespomenula vážne vládne zločiny. Už vôbec nie to, čo z nevládnutia neschopných vládcov čoskoro čaká nie bezvýznamnú časť národa už na jeseň vo forme sociálneho kolapsu a potom v zime vo forme vážnych dôsledkov devastačnej potravinovej nesebestačnosti. Toto dobre vyzerajúce nedovzdelanča dostalo od 23% ovčanov právo tváriť sa, že je hlavou štátu. Toho štátu, ktorý nenávidí a proti ktorému pôsobí, pričom do sedla ju vyhodili z funkcie pomocnej sily politickej mimovládnej protištátky, fungujúcej z cudzích zdrojov v záujme vyvolávania napätia a rozkladu nášho štátu a štátnosti.

Bobríkom mlčania tzv. mienkotvorných médií je zahalený aj ďalší hyenistický podlý návrh europoslanca, potomka najzákernejšieho českého boľševika a likvidátora slovenských buržoáznych nacionalistov. Ním vyplodená idiotina sa dostala na titulné stránky všetkých hlásnych trúb. Brusel má podľa tohto podlého návrhu, s ktorým súhlasí, podmieniť „pomoc“ len krajinám, ktoré dodržiavajú akési „štandardy“ akéhosi „právneho“ stavu podľa predstáv eurobyrokratov. Mimochodom, vraj naše peniaze, z ktorých oni všetci žijú, máme dostať len vtedy, ak budeme poslúchať svojich SLUHOV. Lebo ak nám EÚ neslúži, tak ju nepotrebujeme. Potom nepotrebujeme ani jeho hyenistickú podlú bezvýznamnú protištátnu kolaborantskú malosť.

Nuž a poslanci už schválili aj našu podriadenosť záujmom veľmocí a teda sme sa stali kolóniou. Schválením návrhu kolaborantského ministra obrany budú naši vojaci v Pobaltí provokovať Rusko dovtedy, kým to budú chcieť vládnuce kruhy v pozadí oligarchie superveľmoci. Tí, ktorí ho predtým živili, čiže korumpovali. Už nerozhoduje náš parlament, oni 110 hlasmi rozhodli o tom, že sa vzdávajú rozhodovania, teda do konca misie eFP v Pobaltí už nemáme suverenitu. Presne ako ich vzor a vládca, ktorý svoje vládnutie odovzdal úradníkom, predsa nebude prstocuc. Môžeme len dúfať, že to napravia v momente keď si uvedomia, akú hlúposť im podhodili. Zrušením vlastného hlasovania a vyslovením nedôvery ministrovi, ktorý to podhodil a minimálne kresťanských ‘škovránkov’ podviedol.

Nuž a vôbec nás neprekvapuje, že médiá nás kŕmia šokujúcimi správami o hroznom vyčíňaní vírusu v takej Brazílii a v zlom Rusku. Ale ani nespomenú, že absolútnym svetovým vrcholom infikovanosti už zostane tzv. vyspelá Európa, ktorá má pri populácii 430 miliónov až 1,5 milióna infikovaných a 167 500 obetí. To je mimochodom 1 obeť na 2575 obyvateľa na rozdiel od Ruska, kde je jedna obeť na 24500 obyvateľov. Celý liberálny „západ“ má 51% svetových infikovaných a 71% svetových obetí. Je čas, aby sme si pri toľkej objektívnosti otvorili oči. Svet je naruby, postavme sa aspoň my na nohy. Žeby sa potvrdzovalo niečo, o čom som už písal pred časom tu?

Publikované 12.6.2020

https://blog.hlavnespravy.sk/18151/chobotnica-extremistickej-protistatnosti-v-prepojeni-s-koronovirusom-neslobody-vyjadrovania-uz-ovladli-stat/

https://blog.hlavnespravy.sk/18443/dokazu-sa-obycajni-ludia-preformatovat-na-neobycajnych-vladcov-nadej-existuje-ale-iba-mala/

https://blog.hlavnespravy.sk/18485/zahranicne-progresivno-liberalne-centraly-uz-vystrkuju-rozky-jasnym-ovplyvnovanim-rokovani/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Švec

O AUTOROVI

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 263

Celkové hodnotenie: 28.53

Priemerná čítanosť: 1849

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Poslanci vo štvrtok začali rokovaním o skrátených legislatívnych konaniach

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR začali 7. rokovací deň 12. schôdze rokovaním o skrátenom legislatívnom konaní niekoľkých vládnych návrhov zákona. Následne by sa o nich…

    Chodec medzi Stupavou a Lozornom doplatil na tmavé oblečenie

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Youtube/NYSDOT)   Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke neosvetleného chodca z Poľska a motorového…

    Pozývame vás na slávnostné ukončenie výstavy mladých srbských umelcov

    0icon

    Piešťany 25. apríla 2024 (HSP/Foto:CYRILOMETODIADA)   Dom umenia Piešťany, CYRILOMETODIADA, o. z., Nadácia PRO PATRIA a Spolok Srbov na Slovensku vás pozývajú na slávnostné ukončenie…

    Ministerstvo zdravotníctva hľadá nového riaditeľa žilinskej nemocnice aj vedenie nemocnice Poprad

    0icon

    Bratislava 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR vyhlásilo výberové konanie na post riaditeľa Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline. Hľadá tiež…

    Všetku našu vojenskú techniku sme dali Ukrajine a Brusel nás podviedol, tvrdí exposlanec

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:TASR - Martin Baumann)   Bývalý poslanec NR SR György Gyimesi sa v príspevku na Facebooku rozhorčil nad bývalou…

    V kauze Tipos naďalej pokračuje vyšetrovanie

    0icon

    Bratislava 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Ján Krošlák)   V kauze Tipos naďalej pokračuje vyšetrovanie. Vyplýva to z informácií, ktoré pre TASR uviedol hovorca Krajskej…

    Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo odročené na máj

    0icon

    Trnava 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR) Aktualizované 25. apríla 2024 o 9:57 Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo vo štvrtok na Okresnom súde Trnava v…

    Šéfkou dopravnej komisie bude viceprimátorka Kratochvílová

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Novou šéfkou bratislavskej komisie dopravy a informačných systémov bude viceprimátorka Bratislavy Tatiana Kratochvílová. Mestské zastupiteľstvo (MsZ) zobralo vo…

    Uhrík "Počúvate sa vôbec? Ako vám tá arogancia a ten pocit nadradenosti udreli do hlavy!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:screenshot Facebook)   "Imigrácia, zdražovanie, vojna, Green Deal... Vidíme, kam to s Európou za 25 rokov dotiahli,"  Milan Uhrík(Republika)…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Tlaková níž sa v našej oblasti vyplňuje. Dnes bude polooblačno až oblačno. Teploty 9 až 14 stupňov Celzia.

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA