Šaškovanie najväčšieho filantropického zdochliaka

Svätý Cyril Jeruzalemský hovorí: “Preto sa volá Antikrist, že bude vo všetkom odporovať Kristovi Pánovi.” Básnik F. W. Helle upozorňuje, že sa bude vo všetkom opičiť po Kristovi, teda podľa Jeho počatia, narodenia, života i zázrakoch. Tak ako sa opičia padlí anjeli po Pánu Bohu, bude sa opičiť aj on po Kristovi.

Podľa proroctva svätej Hildegardy bude jeho matka vytrubovať, že svojho syna počala nadprirodzeným spôsobom. Antikrist bude vraj až do svojho tridsiateho roku žiť skryto a až potom vystúpi ako učiteľ náboženstva. Mnohým prebudí mimozmyslové dary a bude sa prezentovať ako najväčší filantrop ľudstva. Bude konať zdanlivé zázraky, bude predstierať smrť a zmŕtvychvstanie, bude chcieť napodobniť aj nanebovstúpenie Krista, ale pri tom zahynie.

Veľmi výrečne bude urážať Krista ako podvodníka a učenie cirkví bude mať za poveru. Svätý Hilár predpovedal jeho najotrasnejšiu blasfémiu: “Antikrist bude učiť, že Ježiš Kristus nie je Synom Božím, ale zločincom, a zo všetkých tým najhorším.”

Svätá Hildegarda ešte hovorí: “Antikrist bude s diabolskou prešibanosťou šíriť v ľudstve spisy proti svätému krstu, sviatostiam, proti svätej omši a vôbec proti kresťanskej viere. V snahe získať si veľa stúpencov bude kresťanské zásady opisovať ako sebatrýznenie a bude hlásať: Užívajte si sveta a jeho radostí, ako len môžete, nezriekajte sa ich! “

Potom prezradí svoje tajomstvo: “Oslobodzujem svojich najoddanejších tou pravou slobodou – aj od Božích zákonov aj od už zatuchnutých cirkevných tradícií.”

Aby potupil a zhanobil vážnosť Krista a jeho svätej cirkvi, bude okrem iného učiť, že je na svete oveľa viac ľudí zlých a bezbožných, než spravodlivých, a výsmechom zaujúcha: “Ako málo ľudí vykúpil Kristus svojou smrťou na kríži!” – Poukáže tiež iba na samé nedostatky a chyby cirkevnej vlády a zasipí: “Kristova cirkev má byť podľa slov apoštola Pavla svätá a nepoškvrnená (Ef 5,27), ja však ju vidím plnú iba krvi a nečistoty.”

Až sa narve do centrálneho velína planetárneho cirkusu, bude sa usilovne snažiť vymlátiť z ľudských sŕdc a hláv akúkoľvek spomienku na Krista. Najskôr  zničí vo Svätej zemi a v Jeruzaleme všetko, čo ho nejako pripomína, napríklad Boží hrob, horu Kalváriu atď.

Na začiatku svojho škodoradostného pochechtávania sa vydá rozkaz ničiť knihy Svätého písma, svätých otcov a vôbec všetky kresťanské spisy, a takisto nariadi, že žiadny kňaz nesmie ani vykladať Písmo sväté. Potom budú jemu verní pudlíci ako zbesnení psi snoriť a špehovať najmä kazateľov, vnikať do ich chrámov, kláštorov, knižníc i súkromných domov, a zhabané kresťanské knihy sa budú verejne páliť na uliciach. Za ich nespálenie vraj budú nejaké moderné galeje alebo poprava. Deti budú cez asociálne gestapo unášané nevedno kam a na čo. Devianti budú potľapkávaní a zvýhodňovaní. Heteráci do II. čaptavej a slušňáci ešte nižšej III. škuľavej ligy…

Ako hovorí Laktanius, kto svoje knihy dobrovoľne vydá, tomu zaplatí veľa peňazí. To všetko narafičí iba preto, aby kňazi nemohli z Písma dokazovať božstvo Ježiša Krista . Tiež bude prezentovať, že židmi očakávaný mesiáš je v skutočnosti predpovedaný len on.

Nadkontinentálne vyplazovanie hadieho dvojjazyka tohoto ultrasexuálneho extrabujaka potrvá vraj tri a pol roka. Pod trestom smrti bude zakázané napr. slúžiť svätú omšu a udeľovať sviatosti. Následkom toho spustnú vo všetkých chrámoch bohoslužby, tam budú vítané už len vzdychačky šuchnutých extrémistov. Sväté omše sa bude slúžiť iba odvážlivcami potajomky v lesoch ako za čias prenasledovania rímskymi cézarmi. Dostrašení zápecníci budú asi denne rozmýšľať, kde sa len majú pred beštiou schovať.

Podľa proroka Daniela (11,31; 12,11) bude omšová obeť odstránená na tisíc dvesto deväťdesiat dní, nastane ohavnosť spustošenia na svätých miestach a sily zla rozdupajú hrubo svätyne. Antikrist tiež prikáže zničiť  oltáre v chrámoch, rozlámať a spáliť kríže a obrazy svätých aj v súkromných domoch, duchovné a rehoľné osoby do vyhnanstva,  ich obydlia vyrabuje a najvzácnejšie predmety z chrámov dá previezť do svojej rezidencie v Jeruzaleme. Bude napodobňovať kráľa Baltazára a to hovädo bude okázalo ako víťaz víťazov popíjať aj z liturgických nádob.

Prorok Daniel hovorí: “Reči proti Najvyššiemu bude hovoriť: Svätej Najvyššieho bude utláčať, a budú vydaní do jeho ruky” (7,25) a ďalej: “A hľa, roh ten bojoval proti svätým (= veriacim) a premáhal ich” (7 , 21). A evanjelista Ján hovorí: “Bolo tej beštii dané viesť vojnu so svätými a premôcť ich”.

Tento arcismradliak bude veriacich kresťanov vábiť amorálnymi zvratkami v peknom obale a zvádzať voňavkami dvíhajúcimi žalúdok k odpadu od viery. Svätá Hildegarda hovorí: “Keď sa Antikristovi nepodarí duše Kristovi verné získať ani lichotením, ani vyhrážaním, prikáže ich ukrutne mučiť.”  Tento prazvláštny inkarnát z čiernej diery zatratenia bude najprv krematórne nasladlými rečičkami chlácholiť omráčenú časť ľudstva, ale tam, kde nepochodí, bude hrôzovládnym a ukrutným tyranom.

Svätý Augustín upozorňuje, že pohania nútili kresťanov násilím obetovať pohanským božstvám. Pri neskorších prenasledovaniach sa zneužívala aj svetská i cirkevná moc intrigami a podvodmi. Oveľa nebezpečnejšie však bude pri prenasledovaní Antikristom, pretože ten legálne osobáši digitálny koncentrák so sofistikovane ľstivými technológiami. Tým najnehoráznejším banditizmom bude okrádať občanov o súkromie a ľudské práva.

Dionysius z Lutzenburgu ten čas opísal: Môžem smelo tvrdiť, že ukrutné prenasledovanie za cisárov Nera, Domitiána, Trajana, Marka Aurélia, Decia, Valeriána, Diokleciána a Maximiniána dohromady nebolo ani z polovice tak hrozné ako šikana týmto lynčulačným arcilotrom.

V tomto arciropušiakovi hubotrieskačovitému vtelený asi lucifer vymyslí mnohé inovované mučiace nástroje, aké dovtedy žiadnemu človeku neprišli ani na myseľ . Nové mučiace nástroje predbehnú čo do zákernosti všetky doterajšie.

Majstrovský cynizmus tohoto odporne podkutého vesmírneho extrakadiča naznačuje svätý Ján vo svojom Zjavení (13,2) nasledujúce slovami: “Šelma, ktorú som videl, bola podobná leopardovi, nohy jej boli ako nohy medveďa , a jej tlama ako tlama leva.” – Mnohí kresťania sa zachránia útekom a budú sa skrývať v lesoch i na púšti.  Aj mnohí kňazi utečú do lesov  povzbudiť veriacich a udeľovať im sviatosti.

Posledný pápež bude podobne ukrižovaný ako svätý Peter.

Eskapády posledného kráľa neľudskosti a jeho vylágrovaných bulov a bambulov, budú pre zvyšky spravodlivých, nevychvátených a pre tých. čo budú chcieť ísť do neba poslednými spojmi, a tiež jedinečnou príležitosťou získať si ešte v poslednej chvíli korunu večnej slávy. V záverečnom čase tlačenia na pílu svedomia a na nervy bude tomuto rozdrapenému luciferkovi dovolené, snáď nie dlho,  zanechaných polokresťanov polopohanov preosievať ako plevy od pšenice, prečo iné, než pre ich duchovné dobro.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Pavel Pakoš

O AUTOROVI

Spravodlivosť je snaha dať každému to , čo mu patrí...
www.umeniezit.eu

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 173

Celkové hodnotenie: 12.17

Priemerná čítanosť: 1314

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    KDH navrhuje garanciu bezplatného objednávania k lekárovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák) Aktualizované 25. apríla 2024 o 20:18 h. Kresťanskí demokrati chcú presadiť, aby sa na pacienta nemohli preniesť náklady spojené…

    Španielska vláda bude dohliadať na federáciu

    0icon

    Španielska vláda bude dohliadať na škandálmi zasiahnutú futbalovú federáciu. Týmto krokom chce docieliť, aby sa vyrovnala so súčasnou krízou. Informovala o tom agentúra AFP

    Poslanci ukončili štvrtkové rokovanie debatou o premnožených medveďoch

    0icon

    Poslanci Národnej rady SR ukončili štvrtkové rokovanie 12. schôdze debatou k návrhu na skrátené legislatívne konanie k vládnej novele zákona o ochrane prírody a krajiny,…

    Prezidentka v Prešove navštívila evanjelické gymnázium i Múzeum Solivar

    0icon

    Vždy som nadšená z východu, sú tu skvelí životaschopní šikovní ľudia a veľmi rada sa sem vraciam. Počas návštevy Prešova to povedala prezidentka SR Zuzana…

    Dopingový prípad čínskych plavcov posúdi nezávislý prokurátor

    0icon

    Svetová antidopingová agentúra požiadala, aby dopingový prípad čínskych plavcov posúdil nezávislý prokurátor. Jej predstavitelia vyšlú do krajiny auditorov, aby zistili, v akom stave je momentálne…

    Jourová po stretnutí s Ficom či Šimkovičovou vyjadrila svoje obavy

    0icon

    Postavenie verejnoprávnych inštitúcií v Európe treba posilňovať. Ich podpora je dôležitá najmä pre jedinečnosť verejnoprávnych vysielateľov na mediálnom trhu. Zhodli sa na tom zástupcovia Ministerstva…

    Aj dvorec Suzanne Lenglenovej bude mať od mája zatváraciu strechu

    0icon

    Paríž 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Aj dvorec Suzanne Lenglenovej v kapacitou 10.000 miest v dejisku tenisového grandslamu Roland Garros bude mať zatváraciu strechu. Slávnostne…

    Xaviho presvedčila zostať dôvera fanúšikov a prezidenta: "Zlepšujeme sa"

    0icon

    Xavi Hernandez sa rozhodol zostať trénerom futbalistov FC Barcelona najmä kvôli podpore fanúšikov a prezidenta katalánskeho klubu. Dôvody svojho zotrvania na lavičke uviedol na tlačovej…

    Boris Kollár vyzýva Fica a vládnu koalíciu: "Ukážte, ako sa to robí, do psej matere!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto:TASR - Jakub Kotian )   Boris Kollár (Sme rodina) v nedávnom videu na sociálnej sieti Facebook reaguje na rast cien…

    Nemecký krídelník Herrmann po sezóne ukončí kariéru

    0icon

    Nemecký futbalista Patrick Herrmann po sezóne ukončí aktívnu kariéru. Tridsaťtriročný krídelník pôsobí 16 sezón v Borussii Mönchengladbach, s 418 štartmi za bundesligový klub figuruje v…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA