Má pravdu doktor Cameron Kyle – Sidell?

Má pravdu doktor Cameron Kyle-Sidell?

Doktor Sidell z intenzívky v New Yorku tvrdí, že expozícia 5G  môže zmeniť štruktúru a funkciu hemoglobínu a spôsobiť, že pacienti s koronavírusmi zomrú na nedostatok kyslíka.

Žiarenie pre prenos mobilných sietí je škodlivé. Zatiaľ sa celá situácia okolo tejto problematiky zľahčuje lebo existujú „vyššie záujmy“ korporácií, ktoré z nich dosahujú enormné zisky. Na tieto žiarenia sú zvlášť citlivé včely, vtáky a hmyz. A čo je najhoršie, zaznamenávame ich enormný úbytok. Odborníci dlhšiu dobu upozorňujú na tento fakt, ale mocní tohto sveta sú hluchí, slepí a nechcú vnímať realitu ohrozujúcu existenciu človeka. Lebo to môže byť začiatok konca.

Doktor Sidell si kladie aj nasledovné otázky:

Má 5G čiastočne  vinu za smrť spôsobenú koronavírusom?

Môže 5G spôsobiť, že krv, ktorá cirkuluje v tele, nemôže prenášať kyslík?

Obzvlášť desivé v súvislosti s kritickou starostlivosťou o pacientov s koronavírusom je to, že netrpia „vírusovou pneumóniou“, ale skôr neschopnosťou absorbovať alebo niesť kyslík v krvi.

Sidell, ktorý vydal niekoľko videí s podrobnosťami o tom, že koronavírus nie je druh vírusovej pneumónie. “Liečime zlú chorobu,” hovorí. A ventilátory poškodzujú pľúca pacientov.

Vysvetľuje:

„Pľúcna choroba COVID-19, pokiaľ to vidím, nie je pneumónia. Skôr sa zdá, že je to nejaký druh vírusom indikovanej choroby, ktorá sa najviac podobá chorobe vo veľkých výškach. Je to, akoby sa ľudia nachádzali v lietadle vo výške 30 000 stôp a tlak v kabíne sa pomaly uvoľňoval.

Vo svojich videách vysvetľuje, ako pacienti s koronavírusmi umierajú na „vyhladovanie kyslíkom“ a nie na vírusovú pľúcnu infekciu pľúc. Tvrdí, že pacienti s koronavírusom umierajú na nedostatok kyslíka, čo nie je klasický scenár vírusovej pneumónie. Inými slovami, pľúca pacientov fungujú dobre a ventilátory poškodzujú pľúca tým, že na ne vyvíjajú nadmerný tlak.

Ako krv prenáša kyslík?

Ako môžu pacienti trpieť na deficit kyslíka, keď ich pľúca technicky pracujú dobre? Aby sme pochopili odpoveď, musíme najprv pochopiť, ako krv prenáša kyslík. Je to omnoho fascinujúcejšie, ako sme predpokladali.

Pri normálnom fungovaní tela sa 1 molekula hemoglobínu viaže so 4 molekulami kyslíka, pričom používa železo (Fe2 +) a vytvára oxyhemoglobín. Ale táto väzba je dosiahnutá iba kvôli niečomu, čo sa nazýva „parciálny tlak“, čo znamená, že koncentrácia kyslíka v pľúcnych tkanivách je vyššia ako koncentrácia kyslíka na molekule hemoglobínu. Takže kyslík „skáče“ na hemoglobín, aby sa vyrovnali parciálne tlaky.

Ale žiarenie 5G mení pórovitosť bunkových membrán , čo umožňuje niektorým molekulám alebo iónovým prvkom ľahší pohyb cez tieto členy, čím vytlačí iné molekuly (alebo rozpustné plyny, ako je oxid uhličitý), ktoré by za normálnych okolností mohli tento skok spôsobiť.Napríklad je dobre zdokumentované, že žiarenie 5G spôsobuje „napäťovo riadené iónové kanály“ (VGIC), konkrétne s iónmi vápnika (VGCC), čo spôsobuje bunkovú toxicitu v dôsledku príliš veľkého množstva vápnika vstupujúceho do bunkových stien a otravy buniek.

Výskum v tejto oblasti bol uverejnený v Environmentálnom výskumetu je odkaz – a odhaľuje, že expozícia 5G nielen mení priepustnosť buniek (pórovitosť), ale uvoľňuje aj peroxinitrity v tele. Ide o molekuly vyvolávajúce zápal, ktoré spustošia iné zdravé molekuly cirkulujúce v krvi.  Dôsledok je, že radiácia 5G znižuje schopnosť červených krviniek prenášať kyslík, s následným úbytkom, ktorý potom spôsobuje smrť.

Ako je opísané v Natural News :

Dôkladný prehľad dostupných publikovaných vedeckých poznatkov o vystavení bezdrôtovej (WiFi) a elektromagnetickej frekvencie (EMF) zistil najmenej sedem rôznych spôsobov, ako mikrovlnné znečistenie WiFi a EMF, ktorý  aktívne poškodzuje ľudské telo.

Zborník publikovaný v časopise Environmental Research vysvetľuje, že vystavenie signálom WiFi, ktoré sú v týchto dňoch všade, môže viesť k: oxidačnému stresu, poškodeniu spermií a semenníkov, neuropsychiatrickým účinkom vrátane zmien EEG (elektroencefalogram), apoptóze (programovaná bunková smrť), poškodenie bunkovej DNA, endokrinné zmeny a preťaženie vápnikom.

Všimnime si, že u pacientov s koronavírusom sú už pozorované neuropsychiatrické účinky, poškodenie semenníkov a oxidačný stres, tri príznaky expozície 5G. Žiarenie 5G spôsobuje „neuropsychiatrické“ účinky prostredníctvom mechanizmu opísaného ako otrava mozgových buniek potenciáciou iónov, podľa výskumu uverejneného v Environmental Research.  

Vedci zistili, že to vedie k zmenám v správaní a dokonca k zmenám osobnosti. Inými slovami, 5G je zbraňový systém, ktorý funguje ako telekomunikačná infraštruktúra, ale skutočným dopadom je poškodenie funkcie ľudského mozgu a zničenie racionality, rozumu a zdvorilosti, najmä medzi tými, ktorí žijú v mestách s vysokou populáciou, kde sa veže 5G stávajú všadeprítomné.

Časť tohto účinku môže byť tiež spôsobená produkciou peroxynitritov , ktoré sa generujú v bunkách tela po vystavení napätiu emitovanému žiarením 5G, ktoré je na vaše telo vyžarované v úzkom kuželi vysokoenergetickej energie. (Energia 5G antén zaostruje energiu v úzkom lúči, ktorý vás sleduje.)

Ako 5G žiarenie mení schopnosť červených krviniek niesť kyslík

Keď sa vrátime k otázke kyslíka, odpoveď na otázku, prečo môže expozícia 5G žiarením zmeniť funkciu hemoglobínu, spočíva v pochopení proteínovej štruktúry samotného hemoglobínu.

Hemoglobín sa spolieha na niečo, čo sa nazýva „skupina hem“, čo je komplexná molekula so železom (FE 2+) v jeho strede. Je obklopený niečím, čo sa nazýva „porfyrínový kruh“, ktorý je zhlukom jedinečných štruktúr (vyrobených z kyslíka, uhlíka a vodíka), ktorý má špeciálnu afinitu k iným atómom kyslíka. Schopnosť kyslíka „skočiť“ na túto molekulu v pľúcach úplne závisí od štruktúry týchto komplexných molekúl.

Jedna vec, ktorú treba poznamenať, je, že bez prítomnosti histidínu, špeciálneho proteínu, by táto skupina hem mala vyššiu afinitu k oxidu uhoľnatému ako kyslík, čo znamená, že celá skupina hem by bola obsadená oxidom uhoľnatým, čo by blokovalo absorpciu kyslíka. Prítomnosť histidínu je teda rozhodujúca pre to, aby sa hemová skupina mohla viazať s kyslíkom. Ak štruktúru narušíte histidínom, skončíte tým, že budete nútiť hemoglobín niesť CO namiesto O2, čím sa účinne vytvára nedostatok kyslíka v krvi.

Táto skupina hemu má mimochodom špeciálnu afinitu k oxidu uhličitému, ktorý umožňuje rovnakej molekule prenášať CO2 z buniek tela a transportovať CO2 späť do pľúc. Rovnaká molekula hemoglobínu musí niesť CO2 aj O2, ale v rôznych časoch , a musí tieto molekuly priťahovať a potom uvoľňovať v opačných časoch, aby sa telo CO2 zbavilo a vyživovalo telo kyslíkom. To všetko sa dosahuje pomocou jemnej rovnováhy proteínov a skladania proteínov.

Inými slovami, pandémia koronavírusov by pravdepodobne nebola tak zlá, keby expozícia 5G neohrozovala štruktúru a funkciu hemoglobínových buniek v telách ľudí, ktorí žijú v 5G mestách. To samozrejme neznamená, že koronavírus nie je skutočný. Iba to, že tieto dva útoky na ľudské telo majú synergický účinok toxicity a úmrtnosti.

Záver: Ľudstvo pácha samovraždu s 5G

Rovnako ako Rimania budovali svoje akvadukty z olovnatých obkladov, a tým otrávili svojich občanov, tak moderný svet veľkých technológií a telekomunikácií je hromadnou otravou ľudstva s elektrolýzou. Ďalej vakcíny. Čo keď sa vakcíny Billa Gatesa úmyselne vymieňajú tak, aby obsahovali toxické látky, ktorými sa expozícia 5G dostane do buniek, čo spôsobí rozsiahlu smrť v dôsledku „binárnej“ expozície a následnej bunkovej toxicity?  Pre Billa Gatesa by to bol jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť svoje sny o globálnom vyľudňovaní, a to všetko pri správe globálneho testu IQ, ktorý zistí, ktorí ľudia sú dostatočne hlúpi na to, aby sa zaregistrovali a dostali injekciu – s nosičom eutanázie.

Zdroj: https://www.naturalnews.com/2020-04-06-5g-alter-hemoglobin-coronavirus-patients-oxygen-deprivation.html

https://www.linkedin.com/pulse/over-80-covid-patients-placed-ventilators-new-york-have-colangelo

https://www.nytimes.com/2019/08/05/health/germs-fort-detrick-biohazard.html

Poznámka autora:

V súvislosti  so šírením koronavírusu sú namieste otázky?

  1. V USA prebieha diskusia na túto tému a ak sa potvrdia výskumy doktora Sidella je pravdepodobné, že bude potrebné zmeniť prístup k opatreniam ako aj celkového prístupu k liečbe. Vie naša vláda o tom?
  2. V lete minulého roku bolo zatvorené vojenské laboratórium vo Fort Detrick, USA, skúmajúce údajne na obranné účely infekčné choroby. Čo bolo pravou príčinou? Neuniklo „niečo „ z laboratória?
  3. Boli vyšetrení vojaci, ktorí prišli do styku s možným únikom toho „niečoho“ Nebol to COVID 19? ?
  4. Boli vyšetrení vojaci na COVID 19, ktorí sa zúčastnili vojenských hier vo Wu-Chane na jeseň 2019?
  5. Prečo sa nevyšetrilo doteraz oficiálne čo sa vlastne vo Fort Detricku stalo?
  6. Bol takýto začiatok scenára pandémie?
  7. Podľa vyššie uvedených zdrojov viac ako 80% nakazených ľudí po pripojení na pľúcnu ventiláciu zomrelo, čo podporuje výskum doktora Sidella. Bolo príčinou smrti roztrhnutie pľúc následkom ventilácie?
  8. Anglický premiér Boris Johnson bol liečený na COVID 19. Miesto pľúcnej ventilácie doteraz vehementne presadzovanej, dostával kyslík. Náhoda?

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 378

Celkové hodnotenie: 24.16

Priemerná čítanosť: 2415

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Na Slovensku by sa mohol zaviesť nový systém obchodovania s emisnými kvótami

    0icon

    Na Slovensku by sa mohol zaviesť nový systém obchodovania s emisnými kvótami skleníkových plynov (EU ETS). Prvýkrát by sa do rozsahu jeho pôsobnosti mohli zahrnúť…

    Na železničnom priecestí v Turzovke sa zrazil vlak s osobným autom

    0icon

    Železničnú dopravu v úseku Turzovka - Makov v pondelok okolo 16.30 h ochromila dopravná nehoda priamo v centre Turzovky. Ako informovalo operačné stredisko Hasičského a…

    Ministri pod Poľanou hovorili o návrhu zákona na odstraňovanie drevín

    0icon

    Slovensko má tretie najlepšie podmienky na pestovanie poľnohospodárskych plodín v rámci celej Európskej únie (EÚ). Po stretnutí s lokálnymi poľnohospodármi v Detve to povedal minister…

    K útoku na kandidáta do EP sa prihlásil len 17-ročný tínedžer

    0icon

    Bratislava 6. mája 2024 (HSP/ ABC News/ BBC News/ Foto:TASR/AP-Heiko Rebsch)   V súvislosti s útokom na kandidáta do eurovolieb v nemeckom meste Drážďany sa…

    Polícia v Prešove vyšetruje poškodenie skla na vozidle fľašou

    0icon

    Trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci vedie polícia v Prešove v súvislosti s poškodením skla na vozidle pri jednom z hotelov. Ako…

    Polícia ukončila vyšetrovanie v prípade tragického požiaru v Handlovej

    0icon

    Polícia ukončila vyšetrovanie tragického požiaru v bytovom dome na Okružnej ulici v Handlovej z júna 2022. Vyšetrovateľ v pondelok odovzdal spisový materiál prokurátorovi spolu s…

    V zberných surovinách vo Svidníku bol nájdený granát

    0icon

    V zberných surovinách vo Svidníku bola pri triedení železného šrotu nájdená munícia z druhej svetovej vojny. Nález polícii oznámil v piatok (3. 5.) 61-ročný Svidníčan.

    Polícia pátra po 57-ročnom Milošovi Galovičovi z Kotešovej

    0icon

    Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 57-ročnom Milošovi Galovičovi z obce Kotešová v okrese Bytča. Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková,…

    Fungovanie detských ambulantných pohotovostí by sa mohlo od júla skrátiť

    0icon

    Ordinačné hodiny ambulantných pohotovostí pre deti by sa mohli od 1. júla skrátiť z 22.00 h do 20.00 h. Zabezpečiť to má pozmeňujúci návrh zákona,…

    Na R1 v smere na Nitru sa prevrátil autobus

    0icon

    Polícia upozorňuje na neprejazdný pruh na rýchlostnej ceste R1 z Trnavy smerom na Nitru, kde sa prevrátil autobus. Dopravu na mieste nehody regulujú diaľniční policajti.

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Milan Šupa

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Juraj Tušš

    Andrej Sablič

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA