Bill Gates chce pre vakcíny proti koronavírusu súdnu imunitu od vlád! Prečo asi?

Azda už neprekvapí, že jedným z najvýznamnejších sponzorov Londýnskeho imperiálneho kolégia, ktoré vypracovalo model odhadov úmrtnosti a nákazlivosti koronavírusom, ktoré viedli k uzatvoreniu ekonomík Británie, USA a ďalších západných krajín, je Gatesova nadácia. Tento model bol už viackrát upravovaný samotným autorom a jeho odhady boli podstatne znížené, napriek tomu krajiny ostávajú uzamknuté, normálny život ochromený, ekonomika sa rúti z kopca do krízy. Pritom úmrtnosť, hoci nafúknutá – ako vysvetľujem v predchádzajúcom blogu, sa však k týmto odhadom ani zďaleka neblíži. No Gates sa blíži k svojimi cieľom, má zdroje a vplyv, aby práve on bol prvý, kto zarobí na vakcíne proti koronavíruse. Spolu so svojimi spolupútnikmi presviedča o potrebe celoštátnych karantén, kým nebude vakcína…

Kontrola populácie

Nech mi nikto nedáva Gatesa za príklad kapitalistu, lebo jeho zbohatnutie začalo využívaním privilégií štátu (to teda nie je kapitalizmus) – konkrétne ochrany duševného vlastníctva. Je známe, že priznal ukradnutie know-how, z ktorého vzišiel úspech Microsoftu. Dlho bol najbohatším človekom na planéte a s tým prišlo aj jeho mesianistické cítenie. Čo už iné sa mu mohlo stať koníčkom ako humanistické riešenie problémov najchudobnejších? Ako jediný ich problém si zadefinoval ich premnožovanie, inač povedané rast populácie sveta a hlavne chudobných. Biblia hovorí, deti sú bohatstvom chudobných… Gatesove postoje však neformuje Biblia, ale práve naopak.

Otec Billa Gatesa šéfoval potratovej klinike v New Yorku. Ako priznáva v TV rozhovore, ešte ako chlapec získal presvedčenie od svojich rodičov – zjavne, že je lepšie, aby sa deti nenarodili do chudobnejších podmienok, ale aby sme ich pred chudobou chránili zabitím umelým potratom. Založil s manželkou nadáciu, ktorá dlhodobo otvorene podporovala zlegalizovanie potratov v rozvojových krajinách – doteraz má totiž väčšina štátov sveta stále umelé potraty zakázané. Už dlhý čas sa však Nadácia Melindy a Billa zameriava na propagovanie antikoncepcie a vakcín.

Keď Gatesa teraz počuť, ako tlačí na celoštátne karantény pre koronavírus, žiada vakcinačné certifikáty, ohlásil testovanie digitálneho identifikačného preukazu, uveďme si aj prehľad jeho aktivít v tejto oblasti. Len pred Veľkou nocou zverejnil tento text jeho najznámejší oponent Robert F Kennedy, synovec JFK a uznávaný právnik, ktorý dlhé roky bojoval proti korporáciam znečisťujúcim životné prostredie až sa nedávno pustil do boja za bezpečnosť vakcín a zdravie detí: “Vakcíny sú pre Billa Gates strategickou filantropiou, ktorá kŕmi mnoho jeho biznisov spojených s vakcínami (vrátane ambície Microsoftu kontrolovať globálne vakcinančné identifikačné preukazy/pasy) a dáva mu diktátorsku kontrolu nad globálnou politikou zdravia – čo predstavuje vrchol korporatívneho neoimperializmu.

Očkovacie programy

Sľubujúc, že zbaví Indiu detskej obrny prostredníctvom svojho príspevku 450 mil USD, prevzal kontrolu nad Národnú poradnú skupinu pre imunizáciu, ktorá nariadila 50 dávok vakcíny proti obrne (začínajúc min. piatimi) pre každé dieťa pred dosiahnutím 5 rokov. Indickí lekári vinia Gatesovu kampaň za devastujúcu epidémiu paralýzy 496 tisíc detí v rokoch 2000 až 2007. V roku 2017 indická vláda zrušila Gatesov vakcinačný režim. Miera paralýzy obrnou výrazne poklesla. V roku 2017 Svetová zdratovnícka organizácia (WHO) neochotne priznala, že globálna explózia detskej obrny prevažne pochádza z vakcíny. Strašidelne epidémie v Kongu, Afganistane a na Filipínach sú spojené s vakcínami. Do roku 2018, 70% svetových prípadov detskej obrny bolo z vakcín.

V roku 2014 Gatesova nadácia financovala testy expertimentálnych vakcín proti rakovine krčka maternice, ktoré vyvinula GlaxoSmithKline a Merck, na 23 000 mladých dievčatách v odľahlých indických provinciách. Zhruba 1200 utrpelo vážne nežiaduce účinky, vrátane autoimúnných porúch a neplodnosti. Sedem zomrelo. Šetrenie indickej vlády prišlo k záveru, že Gates financoval výskumníkov, ktorí hrubo porušili etické normy: nátlakom na zraniteľné dedinské dievčatá, zastrašovaním rodičov, falšovaním súhlasu a odmietnutím poskytnúť zdravotnú pomoc poškodeným dievčatám. Prípad je teraz na Najvyššom súde Indie.

V roku 2010 Gatesova nadácia sponzorovala 3. fázu klinického testu experimentálnej vakcíny GSK proti malárii, ktorá zabila 151 afrických detí a spôsobila vážne nežiaduce účinky vrátane paralýzy, záchvatov a febrilných kŕčov u 1 048 detí z 5 049. Počas Gatesovej kampane MenAfriVac v roku 2002 v subsaharskej Afrike, Gatesoví ľudia násilne zaočkovali tisíce afrických detí proti meningitíde. Zhruba 50 z 500 zaočkovaných detí ostalo postihnutých. Juhoafrické noviny sa sťažovali: „Sme pokusnými králikmi pre výrobcov vakcín“. Bývalý hlavný ekonóm prezidenta Nelsona Mandelu prof. Patrick Bond opisuje Gatesové filantropické praktiky ako „bezcitné a nemorálne“.

2. najväčší podporovateľ WHO hneď po americkej vláde

V roku 2010, keď Gates prisľúbil 10 mld USD pre WHO, povedal: „Musíme urobiť toto desaťročie dekádou vakcín“. Mesiac neskôr povedal vo svojej TED prednáške, že nové vakcíny „môžu znížiť populáciu“. V roku 2014 Keňská asociácia katolíckych lekárov obvinila WHO z chemickej sterilizácie miliónov neochotných kenských žien pod rúškou očkovania proti tetanu. Nezávislé laboratória potvrdili prítomnosť prímesy spôsobujúcej sterilitu v každej vakcíne, ktorú testovali. Po popieraní týchto obvinení, WHO nakoniec priznalo, že vyše desaťročie vyvíjalo vakcíny na neplodnosť. Podobné obvinenia boli vznesené Tanzániou, Nikaraguou, Mexikom a Filipínami.

Štúdia Morgensen et. Al 2017 ukázala, že populárna vakcína WHO proti tetanu, záškrtu a čiernemu kašlu zabíja viac Afričanov ako choroba, pred ktorou ich má ochrániť. Očkované dievčatá zaznamenali 10-násobne vyššiu úmrtnosť ako neočkované deti. WHO odmietlo stiahnuť smrtnosnú vakcínu, ktorá je natláčaná miliónom Afričanom. Advokáti verejného zdravia po celom svete obvinili Gatesa z toho, že preorientoval agendu WHO z projektov, ktoré sa osvedčili v boji proti infekčným chorobám: čistá voda, hygiena, strava a hospodársky rozvoj. Na tieto Gatesova nadácia míňa len 650 mil USD zo svojeho celkového rozpočtu 5 mld USD. Upozorňujú, že Gates preorientoval zdroje WHO podľa svojej osobnej filozófie – že zdravie prichádza len cez ihlu.

Okrem využívania svojej filantropie na kontrolu OSN, UNICEF, GAVI (aliancia výrobcov vakcín) a PATH, Gates financuje súkromnú farmaceutickú firmu, ktorá vyrába vakcíny a daroval 50 mil USD 12 farmaceutickým firmám na urýchlený vývoj vakcíny proti koronavírusu. V jeho nedávnom mediálnom výstúpení, Gates prezentoval optimisticky, že kríza okolo COVID-19 mu dá príležitosť presadiť diktátorské vakcinačné programy na všetky americké deti i dospelých.“ Kennedy pokračuje inde takto:

Koronavírus ako štátom garantovaná biznis príležitosť

Svetoví propagátori vakcín Paul Offit, Peter Hotez a dokonca Anthony Fauci (v nekontrolovanom momente – viď video v linku) varujú, že akákoľvek vakcína proti koronavírusu môže spôsobiť závažné imunitné reakcie, keď sa očkovaní stretne s divokým vírusom ako sa to stalo pri testoch na vakcínu proti SARS. Namiesto opatrného postupu, Dr Fauci (hlavný epidemiológ v USA) podporuje rýchlu výrobu vakcín (ešte pred ukončením klinických testov), čiastočne financovanú Gatesom bez toho, aby sa najprv testovali na zvieratách než sa otestujú na ľuďoch. Gates sa (vo videu) tak obáva nebezpečenstva nežiaducich účinkov, že trvá na tom, aby vakcíny neboli distribuované skôr, než vlády schvália imunitu pre ich výrobcov. 4. februára 2020, keď v USA bolo len 11 aktívnych prípadov koronavírusu, USA potichu schválilo federálnu reguláciu, ktorá zaručuje aj výrobcom vakcíny proti koronavírusu imunitu, že sa nikto nemôže s nimi súdiť.“

Obdobnú imunitu Gates chce aj od ďalších štátov. Imunitu v USA garantoval výrobcom štátom odporúčaných vakcín už rozsudok Najvyššieho súdu Bruesewitz vs. Wyeth z roku 2011, keď ich paradoxne prehlásil za „nevyhnutne nebezpečné“. Ide o jediný produkt, proti ktorému v USA nemožno žiadať za poškodenie odškodné na súde, aj keď je dokázateľné, že došlo k zanedbaniu výrobcu. Ak toto nie je ohromná korupcia, ktorá garantuje zisky výrobcom vakcín, chráni ich pred stratami a navyše umožňuje, aby sa o bezpečnosť vakcín ani nemuseli snažiť, čo je potom korupciou? Toto má veľmi ďaleko od kapitalizmu, ide však presne o formu spolupráce štátu a korporácií, ktorej sa hovorí fašizmus. Významným kolieskom v tomto systéme sa stal dnes 64-ročný Bill Gates, ktorého plánu prepadol západný svet.

Odrazu naša civilizácia, ktorá sa bila o ľudské práva a slobody, ich nemá problém obetovať s rizikom úplneho prepadu do krízy, akú si nevieme ani predstaviť, z ktorej nás potom znova príde zachrániť len silný globálny vodca. Kennedy ho včera vyzval k uzemneniu s tým, že ani svoj Microsoft nebol schopný ochrániť proti vírusmi. Nedá mi nepripojiť tento provokatívny obrázok z FB: Vytvoriť PC vírus – vytvoriť antivírový software. Zarobiť. Zopakovať to na ľuďoch“. Prekvapivo 200-ročný denník New York Post dal priestor známemu americkému politickému konzultantovi Roger Stone, ktorý prehlásil, že koronavírus vyrobil Gates, aby povinne očkoval a čipoval ľudstvo… Ďalšie americké i britské denníky však uverejnili dohady, ako koronavírus mohol byť vyrobený v čínskom biotech laboratóriu, ktoré financovali USA, hoci tí vraj mali problém s bezpečnosťou laboratória už pred 2 rokmi. Podpísať petíciu pre Biely dom, ktorá žiada preveriť Gatesovu nadáciu zo zločinov proti ľudskosti, môžete tu.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Jana Tutková

O AUTOROVI

Som predsedníčkou Centra pre bioetickú reformu, ktoré bojuje za slobodnú spoločnosť, kde je právo na život, na telesnú integritu a súkromný majetok rešpektované v zákonoch. www.pravonazivot.sk

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 87

Celkové hodnotenie: 11.4

Priemerná čítanosť: 9632

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Nadal skončil v Barcelone už v 2. kole, nestačil na de Minaura

    0icon

    Španielsky tenista Rafael Nadal vypadol už v 2. kole dvojhry na turnaji ATP v Barcelone. Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión nestačil na štvrtého nasadeného Alexa de Minaura…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Do našej oblasti prúdi studený vzduch. Bude polooblačno až oblačno. Teploty dosiahnu 8 až 13 stupňov C.

    Svetový deň pečene

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:Pixabay, screenshot)   Pri príležitosti Svetového dňa pečene, ktorý si pripomíname 19. apríla, si povedzme viac o tomto supermanovi medzi orgánmi,…

    Prima Linka: Roman Michelko: nikto mi nepovedal, že ak sa v eurovoľbách prekrúžkujem, tak že si musím mandát neponechať

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot HSP)   Na pôde Národnej Rady Slovenskej Republiky prijal pozvanie do relácie sme sa porozprávali s poslancom, predsedom výboru pre…

    Učiteľ gymnázia vzdoruje transagende, žiačku odmieta oslovovať mužským zámenom

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:pexels)   Na redakciu Hlavných správ sa so svojím príbehom obrátil stredoškolský učiteľ  - rodičia gymnazistky, ktorá sa identifikuje ako „chlapec“…

    V Afrike zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Ján Krošlák)   V africkej Konžskej demokratickej republike zadržali bývalého námestníka riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Borisa Beňu. TASR to potvrdil…

    Mimovládna nadácia tendenčne spojila Maticu s ruskou spravodajskou službou

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:Andrej Mišánek)   Memorandum o spolupráci nie je platné. Ani samotný minister propagandy Tretej ríše Joseph Goebbels by sa nemusel hanbiť…

    Prečo Rusko sťahuje svojich vojakov - mierové sily z Karabachu

    0icon

    Moskva 18. apríla 2024 (HSP/vz/Foto:TASR/AP-Hayk Baghdasaryan)   Ruská mierová misia v Náhornom Karabachu (bývalá neuznaná republika) končí svoju činnosť a začalo sa sťahovanie jej jednotiek…

    Beňová: "Proste vytvorili systém justičnej mafie.."

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/ Facebook / Foto:FOTO TASR - Jaroslav Novák)   Poslankyňa Európskeho parlamentu Monika Beňová (SMER – SSD) sa v nedávnom príspevku…

    Rusko stratilo vedúcu pozíciu na trhu so satelitmi

    0icon

    Moskva 18. apríla 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP-Roscosmos State Space Corporation via AP)   Rusko vždy zohrávalo obrovskú úlohu na trhu s vypúšťaním satelitov: vypúšťalo každý siedmy satelit.…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA