Voľme múdro. Devastačné dôsledky extrémistického feminizmu: 2. časť

Chápem, že touto témou som sa pustil do veľmi šmykľavého terénu. Pustil som sa do témy, o ktorej si masa ľudí myslí, že jej rozumie. Ani články, ani blogy nepíšem preto, aby som sa zapáčil, ale preto, aby som vyjadril postoje k strategickým veciam, ktoré pripravujem na knižné vydanie. A pokúšam sa to podávať v dávkach. Tento blog je tak priamym pokračovaním predchádzajúceho. Pre pár zakomplexovancov, ktorý nasledujúce riadky pochopia inak len pripomínam, že vyzdvihujem ženy.

Sfeminizované rodiny bez vzorov v „Alfa samcoch“ dnes produkujú atrapy mužov, ktorí si namiesto vhodných vzorov (otec, starí otcovia…) osvojujú vzory neraz agresívnej, alebo zakomplexovanej, prípadne sklamanej, zákernej ženskosti. Takíto muži sa potom stávajú bábovkami, snehovými vločkami. Už ich nedokáže formovať ani vojenčina, ktorá bola z pochopiteľných dôvodov zrušená, ale nebola nahradená alternatívnymi riešeniami. Ale bábovky si už pred zrušením povinnej vojenskej služby dokázali nájsť cestu vyhnutia sa formujúcemu prostrediu: modré knižky, výhrady svedomia, oslobodzovanie od telesnej výchovy, a podobne. A nebudem zakrývať ani fakt, že nezrelí muži v rodinách majú presne opačný vplyv na vývoj ľudstva. Ale takéto nezrelé indivíduá mužského pohlavia jednoznačne nepatria medzi Alfa samcov.

Je to všetko dôsledok plazivého aj otvoreného feminizmu, presadzovaného údajne „progresívnym“ liberalizmom. Najzvrátenejším extrémizmom feminizovaného emotívneho liberalizmu je agresívny feminizmus presadzujúci dominanciu ženského rodu nad mužským. Ženy, s hrdosťou presadzujúce „girls power“ (babskú moc) „girls supremacy“ (nadvládu báb). Len si predstavme, za akého extrémistu by bol označený muž, ktorý by vybľakoval heslá o „boys power“ (chlapskej moci), alebo „boys supremacy“ (nadvláde chlapov). Prvú facku by schytal od vlastnej matky a hneď nato druhú od svojej baby (ženy resp. frajerky). V skutočnosti, v tradičných vyvážených spoločnostiach interného matriarchátu, teda kde v domácnosti vládne žena, „Alfa samica“ (to je aj naša kultúra), ide feminizmu o obsadenie aj posledných zvyškov externého patriarchátu, teda kde mimo domácnosti vládne muž, „Alfa samec“.

Všetko je to výsledok údajného oslobodenia a zrovnoprávnenia žien, presadzovaného liberalizmom. Tento neoslobodzuje ženy, naopak. Kladie na nich dodatočné nároky. So všetkými dôsledkami dodatočných stresov, z ktorých prvým je vyrovnávanie sa mužom v očakávanej dĺžke života. Kratšej. V tradičnom systéme sú ženy v skutočnosti chránené, aj pred negatívnymi stresormi, sú istým spôsobom hýčkané, zbožňované. Pochopiteľne, normálnymi a hrdými mužmi, nie sociopatmi a psychopatmi.

V našej a mnou preferovanej tradičnej spoločnosti sú ženy nad mužmi, sú viac ako rovnoprávne. Liberalizmom presadený opak má potom devastačné dôsledky najmä pre malé a zraniteľné spoločenstvá, etniká a národy. Liberálne hodnoty si práve preto zaslúžia čo najnižšiu úctu a rešpekt od ľudstva ako takého, ale o to skôr od malých spoločenstiev, čiže malých národov. Neosvieteného „iqváča“ z kategórie báboviek rozpoznáme už podľa toho, že každému tyká, nedá prednosť ani tehotnej žene, ani starkej. Veď sme si rovní. A neosvietená „iqváčka“ tiež každému tyká, tiež nedá prednosť, ale navyše má slovník rozzúreného baníka.

Nositeľmi extrémistického agresívneho feminizmu sú často latentné feministky vychované v uni-genderových rodinách (v liberálnom svete už aj v homosexuálnych), formujúcich nenávisť k tradicionalistickému mužskému elementu, ako protikladu a najmä doplnku ženského elementu. Namiesto tradicionalistickej komplementárnej výchovy tak dostávajú uni-genderovú výchovu, ktorá je v drvivej väčšine vo svojej podstate ženská výchova (matka, stará matka, tety) s výrazne manipulatívnymi prvkami. Tie sú nenávistné, negativistické.

Už v prvotnej línii výchovy ide čiastočne o ženy, ktoré nie sú schopné si racionálne vybrať muža, ktorý bude schopný kontrolovať svoje prejavy a správať sa zodpovedne, s citom pre vyváženosť úloh v párovom vzťahu. Čiastočne ide o ženy, ktoré v slepote zaľúbenosti podľahnú podvodníkom a manipulátorom na strane mužov. Následne mnohé takéto ženy (a o to skôr liberálne alebo uni-genderovo vychované) nie sú schopné si vytvoriť a zachovať stabilný a vyvážený párový vzťah. Už vôbec nemajú cit pre formovanie atmosféry rodinného kozuba, do ktorého sa všetci, vrátane muža, aj detí, vnukov, radi vracajú. Čiže si nedokážu založiť a udržať normálnu rodinu. Nie sú a nedokážu byť „Alfa samicami“, len sa tak tvária a cítia. Tradičné spoločnosti s tým nemajú problém. Preto kolonizátori a migranti z tradičných kultúr prevládnu a ovládnu zdegenerované zliberalizované národy a spoločnosti.

Historicky nie je model jednorodičovskej rodiny vôbec unikátny. Muži hynuli po založení rodiny vo vojnách, ženy podliehali chorobám, alebo podľahli dôsledkom pôrodu. Lenže úlohu dvojgenderovej rodiny hravo prebral žijúci zvyšok viacgeneračnej rodiny. V dnešnom tzv. globalizovanom svete je najzreteľnejším trendom širší rodinný separatizmus. Neraz jediné dieťa žije ďaleko od krajiny pôvodu, nieto ešte od rodiny. Vnuci sa neraz nedokážu dohovoriť v reči starých rodičov, nemajú k nim absolútne žiadny vzťah.

Toto je signálom začiatku tragédie. Výrazne sa to už týka aj Slovenska. Rodinný separatizmus, ktorého dôsledkom je VYKOREŇOVANIE, vyhovuje iba a len veľkokapitálu, ktorý potrebuje otrokov, uprednostňujúcich slobodu pohybu. Potrebuje prebytok ponuky pracovných miest, aby mohol tlačiť platy na minimum. Potrebuje dopyt po množstve bytov, kde v každom býva jednotlivec, lebo párovanie znižuje požiadavky v ideálnom prípade na polovicu. Tým aj zisky oligarchických zoskupení – bánk, developerov, poisťovateľov, atď.

Toto mám vypozorované v komunitách, kde pôsobí masa bezdetných tridsiatnikov bez trvalého vzťahu, žijúcich v drahých kurínoch. Usiloval som sa pochopiť, v čom je koreň ich (západného), dnes čoraz viac nášho problému. Jednoducho zrelý muž si nechce zakladať rodinu s nezrelými emancipovanými mužatkami. Nechce vytvárať predpoklad na garantovaný konfliktný vzťah a rozvod. Zrelý Alfa samec si chce založiť rodinu len so zrelou Alfa samicou. A tých je čoraz menej. Aj u nás. Oligarchiu to netrápi, im to vyhovuje, oni potrebujú otrokyne, oddané kariére.

Jeden nemúdry nedramatik zo susedného národa malé byty kedysi v našom regióne nazval „králikárňami“. Evidentne nikdy nespoznal reality tzv. „západu“. A neskúmal korene vecí. Tam by videl, aké boli naše byty, detské izby a spálne štedré na priestor. Nemal na to, aby pochopil, že extrémistický liberalizmus, aj v jeho feministickej forme, znamená likvidáciu ženskosti, mužskosti, celých národov, civilizácie a ak zvíťazí celosvetovo, tak aj ľudstva. Voľme preto múdro, liberáli na smetisko.

Dokončenie sa tí čitatelia, ktorí nečítali pôvodný článok, dozvedia v nasledujúcom mierne doplnenom pokračovaní tejto úvahy a analýzy.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Švec

O AUTOROVI

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 263

Celkové hodnotenie: 28.53

Priemerná čítanosť: 1849

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Muž mieril na okoloidúce autá airsoftovou strelnou zbraňou

    0icon

    Na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou mieril v nedeľu (21. 4.) na okoloidúce autá dlhou strelnou zbraňou 46-ročný Čech.…

    Chodci Černý s Burzalovou idú do Paríža, Benčík: "Vyšla nám taktika"

    0icon

    Chodci banskobystrickej Dukly Dominik Černý a Hana Burzalová sa predstavia na olympiáde v Paríži v novej disciplíne, v miešanej štafete na maratónskej trati (42,195 km).…

    Rehák-Štefečeková postúpila v Dauhe do finále trapu

    0icon

    Slovenská strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková postúpila do finále trapu v olympijskej kvalifikácii brokárov v Dauhe. Medzi šestku najlepších sa dostala z 3. priečky nástrelom 119…

    Polícia v Raslaviciach vyšetruje umiestnenie sledovacieho zariadenia v aute

    0icon

    Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Raslaviciach vyšetruje prípad trestného činu nebezpečného prenasledovania.

    Vladimír Šucha: Nízku účasť na eurovoľbách spôsobuje aj nízka informovanosť o EÚ

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Nízku účasť Slovákov na eurovoľbách v porovnaní s ostatnými krajinami spôsobujú viaceré faktory vrátane nízkej informovanosti o Európskej…

    Hejkovej neporaziteľnosť trvala 301 duelov: "Hrali na hranici rugby"

    0icon

    Brno 23. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/Anadolu - Serkan Avci)   Takmer jedenásť rokov a 301 zápasov trvala nezdolateľnosť basketbalistiek ZVVZ USK Praha, ktoré vedie slovenská trénerka…

    Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí sprejovaním poškodili budovu v Bratislave

    0icon

    Polícia obvinila z trestného činu poškodzovania cudzej veci 20-ročného Vojtecha P. a 20-ročného Sebastiána F. Tí mali v Bratislave sprejovými nápismi poškodiť budovu aj rozvodnú…

    Gašpar: Zhoda v koalícii na nominácii Harabina do súdnej rady bude problematická

    0icon

    Zhodnúť sa v koalícii na nominovaní Štefana Harabina za člena Súdnej rady SR bude problematické. Myslí si to poslanec Národnej rady (NR) SR Tibor Gašpar…

    PS vyzýva ministra školstva a vládu zatvoriť reedukačné centrum v Bystričanoch

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák) Aktualizované 23. apríla 14:24 Opozičné hnutie Progresívne Slovensko (PS) vyzýva ministra školstva Tomáša Druckera (Hlas-SD) a vládu, aby zatvorili…

    Náhoda? ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

    0icon

    Praha 23. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Webové stránky Českej tlačovej kancelárie (ČTK) v utorok napadli hackeri. Vydali niekoľko falošných správ, pričom jedna…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA