Zvolíme si geopolitický prístup premyslenej zdržanlivosti alebo napínania bezzubých veľmocenských svalov oligarchického spoločenstva na hlinených nohách?

Odmietam skepticizmus vo vzťahu k možnostiam malých štátov na medzinárodnej scéne. Som presvedčený, že je potrebné presadzovať vlastný geopolitický prístup premyslenej zdržanlivosti. Boli publikované materiály ktoré definujú ďalšiu integráciu Európskej Únie ďalej len (EÚ), resp. Eurozóny. Dokument o “Európskej superveľmoci”, ktorý sa dostal na portál a do programu poľskej televízie TVP, je podpísaný ministrami zahraničných vecí Nemecka a Francúzska.

Zaoberá sa niekoľkými závažnými a pre malé štáty nebezpečnými aspektmi: tzv. európskou bezpečnostnou dohodou, spoločnou európskou azylovou a migračnou politikou, ako aj údajnou podporou rastu a dokončením procesov hospodárskej a menovej únie. Ďakujem, neprosím si. Nech si tie veci nechajú.

Dohoda dvoch veľkých historických rivalov a uzurpátorov, vyvolávačov agresie a dobyvateľov (Francúzska a Nemecka) predpokladá, že členské štáty EÚ stratia nárok na vlastnú armádu a špeciálne služby. Čiže stratia obranyschopnosť, budú BEZBRANNÉ. Že sa zjednotí trestné právo. Chcú dokonca zjednotiť aj daňový systém, čiže zlikvidovať našu konkurencieschopnosť a ekonomiku nanútením ich vysokých daní. Po zavedení jednotnej meny nemúdrymi politikmi zločineckí vnucovatelia chcú zabezpečiť zrušenie národných bánk. Očakávajú aj jednotný systém udeľovania víz. Likvidáciu suverenít národných štátov chcú presadiť „spoločnou“ zahraničnou politikou s inými štátmi, ale aj vo vzťahu k medzinárodným organizáciám . Vrátane OSN, NATO, OBSE, atď. To znamená aj akceptáciu intervenčných vojen za cudzie záujmy, rozhodnutím mocných v pozadí EÚ. Nuž a finančne to bude nutné zabezpečiť „spoločným“ rozpočtom pre eurozónu, ale chcú zriadiť aj Európsky menový fond!!!

Už dnes poznám zopár nekonečne nemúdrych a nekonečne neosvietených primitívov, ktorých nadchýna myšlienka, že budú súčasťou superveľmoci. A pri svojich gaučových debatách napínajú svaly o tom, ako už NATO malo urobiť poriadok s opolčencami v Donbase a Luhansku. Ako máme vyhnať Rusov zo Sýrie a podobné idiotiny. Bez akejkoľvek šajny o tom, čo to znamená. Že takýto úkon si vyžaduje nohu pešiaka, ktorého tam len tak nepustia, ale vstup si musí vybojovať obetovaním masívneho množstva životov. Bez garantovaného výsledku. Na rozkaz gaučovej cudzej generality. To by nebola obranná vlastenecká vojna za udržanie a posilnenie štátnosti. Bola by to intervenčná žoldnierska vojna v cudzine za cudzie záujmy. Tí druhí, brániaci svoje, by mali nespornú výhodu. Naši žoldnieri by možno bojovali hlavou, skôr len chamtivosťou. Opolčenskí obrancovia by proti nim, teda aj nám, bojovali hlavou, srdcom, aj dušou.

Keď sa takého masla spýtate, či by bol spokojný, keď ho nejaký Juncker alebo pani Von der Leyen pošle do prvej línie, vtedy sa ich to netýka, odpoveď totiž nedostanete. Ak sa bábovky opýtate, či už videl devastačné účinky hoci len 23 mm kanóna, nehovoriac o 155 mm húfnici, alebo raketomete, tak na vás zazerá s vypúlenými očami humanistu, ako sa opovažujem zavádzať militantné témy.

Takému tupoňovi pri jeho IQ už vôbec nedochádza, čo také iniciatívy, dokumenty, alebo úvahy môžu a budú znamenať. Že rozviedka aj kontrarozviedka budú podriadené jednému centru kdesi v Bruseli. A naša SIS, aj vojenské spravodajstvo, ba aj NAKA budú zrušené. Bez náhrady. Že Európsky prokurátor bude mať postupne gigantické právomoci a vznikne jednotné trestné právo, ktoré nemusí chrániť naše záujmy. Bude chrániť lotrov a postihovať poctivcov. Náznaky už máme viac ako viditeľné. Aj dvojité štandardy. Že národné štáty nebudú mať právo rozhodovať o migrácii a nebudú mať ani vlastnú azylovú politiku. Že nám sem teda ktosi nasunie masy migrantov, ktorým poskytne násobné príspevky v porovnaní s našimi dôchodkami, ba aj platmi väčšiny obyvateľov. Že rozmiestnenie migrantov bude povinné a národné štáty nebudú môcť nič odmietnuť, len akceptovať. Tomu sa hovorí strata suverenity, čiže strata štátnosti.

Že nám tu rozmiestnia cudzie vojenské základne tej „akože našej“, čiže ich armády neexistujúceho európskeho národa. Predovšetkým rozmiestnia sklady všetkého nebezpečného a u nich nechceného bordelu. Veď už ich o to požiadal istý šarlatán, bývalý „ex“rezident na najvyššej priečke. A že o povolaní toho tupoňa do vojny za „demokratické“ hodnoty metódami teroru niekde na okraji civilizácie rozhodne niekto mimo Bratislavy. A že ten niekto určite nebude hovoriť po slovensky. A že ho nebude zaujímať likvidácia jediných potomkov našich často jedináčikových slovenských rodín a rodov, likvidácia pre neho cudzieho národa.

Už som o tom písal. Ak sa budeme správať ako ovce, ak budú naši najvyšší predstavitelia bľačať tak, ako to chcú ich mäsiari, tak budeme ovce. Pretože svet, aj ten bližší, nás bude považovať za ovce a bude sa k nám správať ako k ovciam. Ak sa naopak, budeme správať ako dospelí vlci, tak každý vlk v okolí vie, čo znamenajú vycerené zuby. Aj to, že by mohol utŕžiť zranenie. Ak vstúpi ovca do svorky vlkov, tak ju zaručene zožerú. Buďme vlkmi, medveďmi, levmi. Svorka, vedená vlčím alfa samcov, alebo hoci aj alfa samicou. Nie dosadenou bábikou za korupčné cudzie zdroje. Nie zajacom, alebo papagájom, ako v čase pred ňou.

Nepodceňujme vojnu nadnárodnej oligarchie realizovanej eurobyrokraciou, proti našej štátnosti a štátnostiam, suverenitám malých členských štátov EÚ. Nepodceňujme fakt, že v prvých líniách domácich kolaborantov už majú podosadzovaných absolútne nemúdrych, nekompetentných, nevzdelaných šašov a poskokov. Oni nie sú na to, aby rozmýšľali, oni sú na to, aby presadzovali rozhodnutia tých, ktorí ich do funkcií dosadili. Aj napísaným dobre zaplateným tliachaním na bezpečnostných konferenciách na témy, o ktorých nič netušia.

Aby sme zrazu nezistili, že už znovu nemáme štát a štátnosť, len jeho torzo. Najbližší manéver urobme v nasledujúcich voľbách. Vysokou a nečakanou účasťou normálnosti vyšachujme extrémistických protištátnostných liberálnych nacistov a pošlime ich na smetisko dejín ešte predtým, ako stihnú nastúpiť a napáchať škody, ako aj odovzdať štátnosť do cudzích rúk. Máme na to. Na slovenský zdravý sedliacky rozum nemali už mnohí, nemajú naň ani doma vychovaní zradcovia, kolaborantiagenti cudzích záujmov. Aby sme po voľbách 2020 dostali od našich zvolených politikov darček vo forme vyváženého geopolitického prístupu premyslenej zdržanlivosti. Namiesto napínania veľmocenských svalov spoločenstva na hlinených nohách, hrajúceho sa na štát, dokonca na superveľmoc: EÚ.

Znovupublikované 17.2.2020

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Švec

O AUTOROVI

Bez nacionalizmu, čiže vlastenectva, je každý politik len príživník z peňazí platcov daní a každý vojak len vešiak na uniformu.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 263

Celkové hodnotenie: 28.53

Priemerná čítanosť: 1849

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pospíšil prispel k triumfu asistenciou, MacKinnon prekonal rekord Šťastného

    0icon

    New York 19. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Jeff McIntosh) Aktualizované 19. apríla 2024 o 8:50 Slovenský hokejista Martin Pospíšil si v záverečnú noc základnej časti NHL pripísal…

    Mahmúd Abbás obvinil USA z podpory "genocídy"

    0icon

    Washington 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Majdi Mohammed)   USA včera zakázali prijatie Palestíny do OSN. Američania vetovali rezolúciu Bezpečnostnej rady o prijatí Palestíny za riadneho člena…

    Další zářez na pažbě

    0icon

    Praha 19. apríla 2024 (HSP/smis-lab/Foto:TASR/DPA-Christoph Schmidt/dpa-Bildfunk)   Globální ztráta soudnosti způsobená covidovou panikou postupně opadá a opět začíná být možné veřejně říkat pravdu. Předposledním místem,…

    Abychom si to ujasnili...

    0icon

    Praha 19. apríla 2024 (HSP/vidlakovykydy/Foto:TASR-Martin Baumann)   Přátelé, od posledních voleb jsem skoro zdesetinásobil svou čtenářskou základnu. Moji dlouhodobí čtenáři mě znají, zažili se mnou…

    Zelenského nočná mora

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service)   Bloomberg: v Rusku nie je mobilizácia, desaťtisíce ľudí sú ochotní slúžiť na základe zmluvy, sumarizuje…

    Fico: Bomba správa, ktorá mi prišla do Bruselu!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto:Screenshot Facebook Video)   Premiér Robert Fico (SMER-SSD) sa v nedávnom videu na sociálnej sieti Facebook podelil so svojou radosťou -…

    Predpoveď počasia na piatok

    0icon

    Do našej oblasti prúdi vlhký morský vzduch. Dnes bude postupne zamračené a na väčšine územia dážď. Teploty 7 až 12 stupňov C.

    Budú sa Benešove dekréty upravovať? Nebude to ľahké, drágam, odkazuje Hrnko

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Kdesi prebehla informácia, že Forró tvrdil, že mu bolo sľúbené zrušenie Benešových dekrétov. Ja viem, že aj pokračovanie…

    Tankový boj sa vrátil na ukrajinské polia

    0icon

    Moskva 19. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   Rusko proti AFU nasadilo takmer 2,5 tisíc tankov a môže ešte ďalších 4,5 tisíc, domnievajú sa západní experti,…

    Slováci prehrali s Nemcami 3:7, Lantoši: "Táto facka je dobrá"

    0icon

    Slovenskí hokejisti utrpeli prvú prehru v rámci prípravy na MS v Česku. Vo štvrtok podľahli v Kaufbeurene domácim Nemcom 3:7 a nenadviazali tak na minulotýždňové…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA