Západní oligarchovia držia politikov silno pod krkom

Niekoľko mesiacov nazad som napísal môj prvý článok o manipulácii februárových volieb. Prešiel som si aj komentáre, ale žiaľ, nenašiel som nič, čo by stálo za zmienku. Čo ma teda vôbec neteší. Vypovedá to iba o tom, že tá analýza bola síce presná, no pre Slovákov neveští nič dobré. Veľmi rád by som sa mýlil.

V tomto článku by som tú analýzu trochu doplnil. Písal som o tom, ako majú západní oligarchovia (budem ich tak nazývať, pretože neviem, kto za tým všetkým stojí a kto tento protislovenský systém riadi) podchytené médiá, prieskumné agentúry a samotný proces volieb.

To nie je ale všetko. Na dva oveľa dôležitejšie elementy som úplne zabudol – súdy a polícia. A tým nielenže šikanujú pronárodne orientovaných ľudí, ale hlavne tým držia pod krkom svojich – protislovenských politikov a liberálnych fašistov (takto ich treba nazývať).

Skutočný liberál akceptuje opačný názor, ale naši liberálni fašisti neakceptujú žiadny iný názor a tvrdo trestajú a šikanujú každého, kto sa opováži povedať niečo iné. Ak dnes nie ste na tej “správnej strane”, tak sa práva na Slovensku nedovoláte. Budú si vás predvolávať, alebo dokonca naháňať po súdoch, hoci aj za takú hlúposť, ak niekomu v dobrej viere darujete šek v hodnote 1488€. Človeku, ktorý žije v zahraničí, sa len rozum zastavuje, čo sa tam deje. Nikde na svete nebol nikto za toto číslo súdený, dokonca ani sám jeho vynálezca. To svedčí o absurdite a totalite, v akej dnešní Slováci žijú. To už mali ľudia dávno vyjsť do ulíc. Každý by si mal uvedomiť jednu vec: Dnes šikanujú jeho, zajtra budú mňa. O pár rokov začnú súdiť aj za to, ak bude niekto sympatizovať s ĽSNS?

V tom predošlom článku som písal o tom, ako Truban prešiel politický očistec. Médiá ho cez leto prepierali ohľadne jeho videa, na ktorom nabáda študentov na akademickej pôde na drogy. Doteraz som v údive, ako mohlo toto niekomu prejsť. Všade vo svete, by už sedel. Dokonca ho akože vyšetrovala NAKA, ktorá pár dní na to dala vyznamenanie jeho kolegyne Biháriovej. To som už vážne začal pochybovať, či mám len zlý sen. Vieme, že progresívcom sú bežní Slováci ukradnutí, ale toto bol vrchol arogancie a ďaleko za čiarou.

Presne, ako som v tej analýze písal, Truban je dnes už “čistý” a jeho propagáciu drog média viac nespomenú. Prirovnal som to vtedy s Kiskom, ktorého médiá pred prezidentskými voľbami neriešili, hoci vedeli o jeho kauzách – scientológiu, zatknutie v Afrike, biznis so zbraňami, kontakty a spoluprácu s pozemkovou mafiou, úžerníctvo, krátenie daní, atď. Vtedy som myslel, že západní oligarchovia a média chceli tieto témy na Kisku vytiahnuť až po voľbách prezidenta, kedy to už bude jedno.

Ale pravda je, že čas, kedy sa tieto negatívne témy na progresívcov a protislovenských politikov vytiahnu, je úplne nepodstatný. Dôležité je, že sa tieto prehrešky stali a západní oligarchovia ich vytiahnu, keď sa im to bude hodiť. Alebo keď už to nebude aktuálne. Potom tie informácie podhodia takým bláznom ako Matovič, on s tým pošaškuje pred médiami, či v parlamente. Vymenia sa nejakí ministri a ide sa ďalej. Politici a médiá tým zakryjú skutočné problémy bežných Slovákov – vysoké dane, vysoké odvody, nízke príjmy, nefungujúce zdravotníctvo, no za to ceny v obchodoch, nájmy, benzín, rôzne poplatky, pokuty pre vodičov atď. sú rovnaké ako v západnej EU. Toto sú skutočné problémy Slovákov, ktoré okrem Kotlebovcov nikto nechce riešiť.

Ale buďme konkrétni: Predstavme si taký nereálny scenár. Truban sa jedného dňa prebudí, zabudne si dať rannú dávku “bieleho” a začne byť silno proSlovenský. Behom týždňa nabehne prokurátor a polícia, obvinia ho a zatknú za jeho prednášku o drogách. Nestihne dať ani jednu tlačovku.

Kiska má toho na rováši toľko, že ak by začal byť proSlovenský, neprejde ani 24 hodín a sedí v chládku vedľa najťažších kriminálnikov (v Afrike pri jeho oslobodzovacej akcii zomreli ľudia). Z dobrého anjela by sa zrazu stal vývrheľ spoločnosti. Chceme reálny príklad? Nadia Savchenko, ukrajinská “pilotka”, pokiaľ bola proti Rusku, bola symbol Ukrajiny. Akonáhle začala vo vrchovnej rade hovoriť pravdu a chcela tú vojnu ukončiť, zaľahla po nej zem. Ani na Ukrajine už nevedia, čo s ňou je. Možno neskončila nejako fatálne, ale určite zomrela pre médiá. Takto by skončil aj Kiska, Truban, Biháriová a ostatní “hrdinovia” západu, či bojovníci za ľudské práva a demokraciu, ak by začali byť skutočne demokratickí a liberálni.

A čo taký Pelegríny? Ako vyzerá jeho súkromie? Žena, deti? O Kotlebocov sa dokonca dočítam, kde majú aké tetovania, ale o súkromí nášho prieméra sa médiá akosi nezaujímajú. Alebo je pravda, že je homosexuál a žije s Koleníkom? Ak by to začali rozoberať médiá, to by asi Smeru veľmi % nenahnalo. Ale toto je len smietka. Na Smer majú západní oligarchovia toľko špiny, toľko materiálu, že ani Fico, Pelegriny, Lajčák, ani Blaha, atď., nikto si nemôže dovoliť nič spraviť proti západu a liberálnym fašistom. Veď už len rodinné prepojenie Lajčáka s Kiskom, kde sestra Lajčákovej ženy, je partnerkou Kiskovho brata, hovorí samo za seba. Nedivil by som sa po voľbách spojeniu Smer + Za ľudí + PS.

Do tejto logiky veľmi krásne zapadá naša pani “prezidentka”? Súd až bleskurýchle rozhodol o zrušení 50-dňového moratória. Za prvé to ukázalo, ako majú západní oligarchovia Slovensko plne pod kontrolou, kde prelomenie veta je len cirkus pre plebs. No za to žaloba o preskúmaní platnosti prezidentských volieb im leží už skoro rok na stole. Oni to ani nikdy riešiť nebudú a Čaputová prezidentkou zostane. Ale ak by sa náhodou naša “prezidentka” prebudila s proSlovenským cítením, až vtedy začnú byť súdy aktívne. Ak by nebodaj nepodpísala Instanbulský dohovor (ten podpísaní bude, možno nie teraz, ale určite bude), nepovolila by USA-základne na Slovensku (žiaľ, aj tie budú), stiahla by vojakov z Pobaltia, atď. – tak by ju do týždňa zrušili a boli by nové prezidentské voľby.

A čo najväčší bojovník proti korupcii a oligarchom, dvorný šašo Matovič? Nebol to práve on, kto spolu zo Sulíkom, v čase keď boli vo vláde, mal celý prepis a vedel teda o všetkých megarozkrádačkách strategických podnikov a čušal ako voš pod chrastou. Vrcholom bolo, keď chcel dokonca vystúpiť na protigorilom proteste, kde ho samozrejme vypískali. A jeho daňový podvod a krádenie daní? Veď o tom píšu aj maistremové médiá, ako nesedí v chládku len preto, lebo uplynula premlčacia doba a trestné stíhanie tak bolo zastavené. To skutočne niekto verí tomu, že polícia a SIS nevedela o Matovičových daňových podvodoch? No nebuďme naivní. Každý, kto ide do národnej rady je tak dokonale prelustrovaný, že SISka vie aj číslo jeho trenírok. Ale týmto držali Matoviča celých 11 rokov (alebo ako dlho to tam už šaškuje) pod krkom. Aj teraz majú na neho niečo, čo sa ale verejnosť dozvie až o pár rokov.

A čo sa jeho “boja” proti mafii týka: čo sa reálne zmenilo po škandáloch, ktoré akože Matovič objavil? Vymenilo sa pár ministrov, či premiér, ale po finančnej a právnej stráne nič. Nikto nebol odsúdený, peniaze z korupčných tendrov vrátené neboli, prišiel nový minister, či premiér a išlo sa ďalej.

Západní oligarchovia držia tak Slovensko a politikov silne pod krkom a nedovolia ani milimetrové vychýlenie od prozápadného smerovania – migranti, LGBT, USA-základne, eurofondy pre zahraničné firmy, okrádanie malých a stredných Slovenských podnikateľov, ožobračovanie bežných ľudí vysokými daňami, odvodmi a poisteniami, atď.

Na každého politika niečo majú a nikto z nich nemôže proti EU a západným korporáciám nič SPRAVIŤ. Zámerne píšem slovo “SPRAVIŤ“, nie “povedať”, pretože veľkohubých škreklúňov ako Matovič, Blaha, Harabin a pod, tých tu máme dosť. Títo politici majú vždy len neškodné reči, lebo nie sú pri moci (ani Blaha nemá v Smere exekutívnu moc, je úplne sterilný). Ak by za nimi prišli ľudia osobne a povedali: “Škriekaš ako besný, ale sprav už konečne niečo pre Slovensko a pre občanov.” Odpoveď by znela: “Nemôžem, ja sám o ničom nerozhodujem.” Alebo: “Nemôžem, som predsa v opozícii. Ale voľte ma a budem bojovať proti mafii a Ficovy.” Alebo: “Nemôžem nič zmeniť, som predsa mimo parlamentu. Ale voľte ma, lebo ak tam raz budem, zruším všetky súdy a všetkých uchylákov a zlodejov pozatváram do basy, lebo toto je naša vlasť a tú si nedáme.”

Nikto nemôže nič spraviť len škriekať. Buď sú nulový, alebo sú v opozícií, alebo dokonca mimo parlamentu. Nezmenia nič, lebo visia na škandáloch, ktoré západní oligarchovia na nich vytiahnu, keď to bude treba. A liberálni politici, ako som už vyššie písal, tí si už nemôžu dovoliť ani len niečo povedať proti západu a západným hodnotám.

Toto sa ale netýka ĽSNS, na ktorých nič nemajú. ĽSNS je pre západ ako nočná mora. Jediné na čo sa zmôžu, je nálepkovanie fašisti, náckovia, extrémisti. Až mám niekedy silný pocit, že v druhej svetovej vojne boli porazení Kotlebovci a do Osviečínu posielal židov osobne Mazurek.

Politici označujú Kotlebových voličov ako zúfalcov, ktorí už nevidia ani svetlo na konci tunela a utiekajú sa k radikálnym riešeniam, ako sú “fašisti” z ĽSNS. Toto ale nie je pravda. Voliči ĽSNS majú konkrétne dôvody, prečo im dajú hlas: napr., že Kotleba je jediný politik, ktorý vždy dodržal sľub, alebo že nemá žiadny finančný škandál, alebo za aké zákony celé 4 roky hlasovali. Boli to všetko proSlovenské zákony a bolo úplne jedno, kto ich predkladal. Toto je pre Slovákov, ktorí žijú v zahraničí, veľmi sympatické a momentálne nie je politická strana, ktorá by sa správala takto konzistentne.

Slováci, by mali už konečne prestať počúvať slová a veriť sľubom štandardných politikov, ale začať sa pozerať na ich činy. Za aké zákony hlasujú. Všetko ostatné sú len slová do vetra. Z týchto faktov vychádza iba jedna strana, ktorú treba voliť – ĽSNS. Konečne po 30 rokoch si Slováci môžu povedať, že nejdú voliť menšie zlo. ĽSNS nie sú fašisti, majú štruktúry, majú preverených ľudí, nikoho neodsúdili, nešikanovali za názor (ako im to robia liberálni fašisti), nikoho neposlali do koncentráku a vždy hlasujú za proSlovenské zákony. Tie 4 roky ich dokonale preverili, že je to jediná strana bez škandálov a za Slovákov.

Toto nie je žiadny PR článok ĽSNS. Je to pohľad človeka, ktorý nežije na Slovensku a vidí ešte veci s čistou hlavou. Ak chce niekto skutočnú zmenu, iná voľba ako ĽSNS nie je. V porovnaní s tým, čo na Slovensku povystrájali štandardní politici za 30 rokov, aké megazlodejiny, ako ožobráčili bežných ľudí, to by nevyvážilo, ani keby boli všetci Kotlebovci potetovaný od hlavy po päty hákovými krížmi.

Budem rád za vecné komentáre a samozrejme, za nejaké dôkazy o finančných prešľapoch Kotlebovcov. Ale prosím, zdržte nálepkovania “fašista, nácek” , alebo nejakých kombosnímok, kde naľavo je Kotleba a napravo vychrtlí židia z pred 75 rokov v koncentráku. To je skutočne trápne, my predsa žijeme dnes. Za to fanúšikovia liberálnov by mohli dať radšej kombosnímky finančných rozkrádačiek: Kotleba vs. Matovič, Kotleba vs. Kiska, Kotleba vs. Fico, Kotleba vs. Sulík. Na takéto kombosnímky s výpočtami, kto o koľko okradol Slovensko, by som sa sám rád pozrel.

Ďakujem, prajem príjemný deň, Michal.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Michal Klein

O AUTOROVI

Marketer, podnikateľ, investor. Momentálne žijem v Zürichu. Pracoval som niekoľko rokov striedavo na Ukrajine a v Rusku. Poznám tak dôverne situáciu na východe Ukrajiny. Nie som za žiadnu politickú stranu. Iba za Slovákov a za Slovanov.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 4

Celkové hodnotenie: 22.51

Priemerná čítanosť: 11661

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    PS kritizuje, že návrh k HZS sa venuje len jednej téme

    0icon

    Opozičné hnutie PS súhlasí so zmenou vekovej hranice pre povinné nosenie prilby na lyžiarskych tratiach. Návrh novely zákona o Horskej záchrannej službe (HZS), ktorý problematiku…

    Porušil niečo Machala? Ministerstvo kultúry sa vyjadrilo k prenájmu kaštieľa v Budmericiach

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Ministerstvo kultúry (MK) SR ani generálny tajomník služobného úradu MK SR Lukáš Machala nevydali žiaden pokyn zamestnancom kaštieľa,…

    Klein prehral v 2. kole turnaja v Madride s Paulom

    0icon

    Slovenský tenista Lukáš Klein neuspel v druhom kole dvojhry na antukovom turnaji ATP Masters 1000 v Madride. V pozícii kvalifikanta prehral s pätnástym nasadeným Tommym…

    Počas víkendu obnoví NDS vozovku na D1 v úseku Bratislava - Blatné

    0icon

    Národná diaľničná spoločnosť (NDS) obnoví počas nadchádzajúceho víkendu vozovku na diaľnici D1 v úseku Bratislava - Blatné. Vodiči preto musia počítať s dopravnými obmedzeniami.

    Danko zametá Dúbravku. Dostal aj pokutu a nebude šoférovať

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot Telegram) Aktualizované 26. apríla 2024 14:19 Podpredseda parlamentu a líder strany SNS Andrej Danko sa dnes dal na jarné upratovanie…

    Prezidentka sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Rudolfom Schusterom

    0icon

    Košice 26. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Stretnutím s bývalým prezidentom SR Rudolfom Schusterom v piatok v Košiciach ukončila svoje týždenné úradovanie na…

    Zvolenská nemocnica začína stavať nový pavilón chirurgie

    0icon

    Zvolen 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Silvia Tannhauserová)   Zvolenská nemocnica začína vo svojom areáli s výstavbou nového pavilónu chirurgie. Spolufinancovať ho budú z plánu obnovy a…

    Bielorusko sa pripravilo na odrazenie vpádu

    0icon

    Minsk 26. apríla 2024 (HSP/Vzgljad/Foto:Twitter)   Radikálna bieloruská opozícia sa pripravuje na obsadenie Kobrinského okresu, aby následne požadovala vstup vojsk NATO na územie republiky. Uviedol…

    Na predsedu Súdnej rady SR navrhlo šesť sudcovských zástupcov sudkyňu Marcelu Kosovú

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Za kandidáta na predsedu Súdnej rady SR navrhlo šesť sudcovských zástupcov sudkyňu Marcelu Kosovú. Navrhli tiež, aby sa…

    Galavečer Slnko v sieti odvysiela RTVS v priamom prenose

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Slnko v sieti)   Galavečer odovzdávania národných filmových cien Slnko v sieti, ktorý sa uskutoční v piatok v Slovenskom rozhlase, odvysiela…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA