MIMORIADNA SPRÁVA! Rokom 2020, začína veľké obdobie zmien, na planéte Zem! POSOLSTVO pre výnimočný rok 2020! Nad obsahom nasledujúceho článku, by sa mal v hlbokej vážnosti, zamyslieť každý jeho čitateľ.

Rok 2020, prinesie veľké zmeny spoločenské, politické i zmeny poveternostné, majúce za následok, oveľa tvrdšie dopady, než tomu bolo v roku prechádzajúcom.

Tie najväčšie zmeny, sa však budú odohrávať vo vnútornom, resp. duševnom vnímaní každého z nás, pretože ten nesmierny, dosiaľ nedefinovaný vnútorný tlak, prichádzajúci z obrovských diaľav Vesmíru a celého Stvorenia, sa bude tento rok veľmi výrazne stupňovať, čo sa podpíše pod veľmi vyhrotené duševné, resp. psychické prežívanie miliónov a miliárd obyvateľov našej planéty. V ľuďoch sa prebudí v maximálne možnej miere všetko dobré, ale predovšetkým všetko zlé, pretože to u drvivej väčšiny obyvateľov Zeme žiaľ, prevláda!

No nepredbiehajme…

Toto posolstvo, je určené pre všetkých ľudí dobrého srdca. Má podnietiť k hlbokému zamysleniu sa nad tým, čo príde a aké postoje, budeme musieť zaujať v tomto veľkom procese obnovy planéty Zem, i ľudstva na nej. Že to nebude ľahké, budeme sa môcť onedlho presvedčiť všetci, bez ohľadu na farbu pleti, či vierovyznania.

Rokom 2020, začína Veľké obdobie zmien, na planéte Zem!

Ak chceme vedieť, čo príde a aké to bude, musíme začať „od základu“.

Človek je predovšetkým tvor duchovný, čo nemá nič spoločné so žiadnym náboženstvom na Zemi! To duchovné v človeku, ho uschopňuje k empatii, cíteniu, k súladu so svojím svedomím a v konečnom dôsledku k tomu, aby sme ako ľudia stáli na Zemi vysoko morálne čisto, mravne a uvedomelo.

Trvalým úsilím a pohybom, pri zdokonaľovaní duševných a duchovných schopností, v nás zatiaľ driemajúcich a nevyzdvihnutých, získavame postupne kredit vedomej duchovnej bytosti, majúcej svoje ciele i svoje konkrétne úlohy a povinnosti, nielen tu, na Zemi. Odmenou za toto úsilie, je pre človeka dosiaľ nepoznaný druh blaženosti a šťastia, majúci svoj pôvod v harmonickej spolupráci všetkého tvorstva navzájom a len takýto spôsob života, môže priniesť ľudstvu trvalé hodnoty a radostnú, nikdy nekončiacu tvorivosť Ducha.

Naším hlavným cieľom a zmyslom života v hmotných úrovniach, je dosiahnutie UVEDOMENIA SI seba samého. Toto uvedomenie, ale nemá nič spoločné s rozumovými schopnosťami, pretože uvedomiť si náš pôvod, kto sme, prečo sme tu a kam kráčame, je výhradne vecou duševných a duchovných kvalít človeka, ktoré sú našou najvlastnejšou PODSTATOU. Sme tu teda za účelom vývoja, duchovného vývoja, skrze hmotu.

Pochopenie tejto našej podstaty, nám dáva oveľa širší rozhľad o živote, ktorý môžeme potom vnímať tak komplexne, že nás to nutne musí priviesť až k Zdroju, k Pravde, k absolútnej Podstate Života, k Večnému STVORITEĽOVI.

Stvoriteľ je preto Stvoriteľom, lebo JE Prapôvod, POČIATOK, nebolo nič pred NÍM, lebo JE Večný a všetko, čo sa sformovalo, sa sformovalo skrze NEHO. Je to SILA, ktorá je veľmi reálna a konkrétna, nemajúca v sebe v skutočnosti nič náboženské, ani nič spoločné so žiadnou náukou, či vierovyznaním rôznych kultúr. Sila, nemajúca nič spoločné s tým, čo zaznieva z katedrál a chrámov, po celej Zemi!

Zároveň neposunuteľne platí, že jedine Stvoriteľ môže ľudstvu, ako i všetkým tvorom vo Stvorení, poskytnúť Poznanie, dávajúce odpovede na všetky dosiaľ nevyriešené otázky o podstate sveta, pretože už z povahy veci samej, je viac ako logické, že Stvoriteľ nechce mať svoje tvory vo Stvorení dlhodobo nevedomé, pretože  výhradne z nevedomosti, pochádza všetko dnešné zlo, ako i strach, nešťastie, zúfalstvo a bieda, tak rozšírené, po celej Zemi.

Naopak, poznanie Pravdy, ducha človeka oslobodzuje, pretože jedine skrze toto Poznanie, môže človek pochopiť predovšetkým svoje chyby a omyly, oslobodiť sa od nich a uvoľniť tak bremená a záťaže, vytvorené z nevedomosti, pútajúce ho k doterajšiemu, prevažne len materiálnemu a tým aj prevažne sebeckému spôsobu života.

Chápanie Pravdy a čerpanie posily z Pravdy, je z povahy veci samej, spojené, resp. priamo úmerné, s mravným zdokonaľovaním sa človeka. Keďže Pravda, ako živý Boží atribút Bytia, pochádza od Boha a je s Ním nerozlučne spojená, tvoriac zároveň Základ všetkého Dobra, všetkej Čistoty a Dokonalosti, je pochopiteľné, že túto Pravdu je možné prijať, resp. čerpať z Nej, jedine skrze individuálnu mravnú vyspelosť. Čiže k Pravde, sa môže človek priblížiť výhradne schopnosťami ducha, skrze cnosti, svoj čistý cit, ako i dobro v sebe a ďalšie pozitívne aspekty bytia.

Približovať sa Bohu skrze Pravdu, zároveň znamená, približovať sa HODNOTÁM, ktoré z Neho pochádzajú.

Zem a celý Vesmír patrí Bohu a nie človeku! Stvoriteľ postavil tento Vesmírny príbytok pre svoje tvorstvo, aby v ňom dozrievali a vyvíjali sa k svojmu predurčeniu. To predurčenie je však dané Stvoriteľom a človek na tom nikdy nič nedokáže zmeniť a ani nezmení, pretože len Stvoriteľ vie, čo je pre jeho tvorstvo, teda aj pre nás, najlepšie a najprospešnejšie.

Človek sa môže, ba musí, radostne vradiť do tohto predurčenia a vyvíjať sa ako tvor vo Stvorení v prospech ostatných, teda celku.

Alebo bude rušiteľom tohto vývoja, pričom následne musí počítať, že z tohto Božieho Stvorenia, Božieho príbytku, bude nakoniec vylúčený. Nie pre pomstu Stvoriteľa, ale preto, že to človek sám tak chcel a sám si vybral cestu skazy!

Preto, ak sa človek bude voči tomuto zámeru Stvoriteľa vzopierať tak, ako sa to deje dnes, prevažne po celej Zemi, ľudstvo sa ako celok, môže skrze vlastnú sebadeštrukciu, úplne zničiť a to v rovine duchovnej, ako i v rovine pozemskej, bez ďalšej možnosti jeho existencie!

Práve dnes, v dnešnej epoche vývoja ľudstva, stojíme na prahu Veľkého zúčtovania, ktoré je biblicky známe, ako Posledný Súd!

Nikto z nás, by už preto nemal premeškať v zbytočnostiach, ani minútu drahocenného času, ktorý na nutnú zmenu seba samých, ešte máme. Začnime už konečne zdravo uvažovať nad svojimi životmi, pretože „hodina zúčtovania“, čas skladania účtov, je doslova predo dvermi!

/pokračovanie/

Podporné informácie v článkoch:

https://blog.hlavnespravy.sk/14877/dokazy-o-existencii-stvoritela-stvoritel-je-z-pozemskeho-resp-materialistickeho-vnimania-cloveka-ta-najvyssia-veda-najvyssia-fyzika-a-zaroven-najvys/

 

K hlbšiemu zamysleniu:

Varovné slová Jána Krstiteľa, sú dnes aktuálnejšie viac, ako kedykoľvek v minulosti:

„Čiňte pokánie, lebo sa priblížilo Kráľovstvo Nebeské!“

Svetom sa šíri Nové poznanie Pravdy, ktoré sprostredkúva jasné definície a jasné odpovede, na všetky nevyriešené otázky života!

Toto Nové Poznanie, bezpečne a isto vyplňuje všetky medzery, urovnáva všetky nezrovnalosti a sprostredkúva človeku presvedčenie, ktoré mu dáva takú istotu a taký základ, že nijaké dogmy cirkví, nijaké „zaručené informácie“ rôznych skupín a siekt, nemôžu ohroziť silu presvedčenia, ktorú, o všetkých dejoch okolo nás, môže človeku sprostredkovať jedine PRAVDA, ten najvyšší Zákon a Princíp, skrze ktorý vznikol nielen náš Vesmír, ale i celé rozľahlé Božie Stvorenie.

Je to práve a výhradne Pravda, ktorá je Podstatou sveta, ktorá je zároveň neoddeliteľnou súčasťou Boha Stvoriteľa!

Sme súčasníkmi doby pôsobenia Ducha Pravdy, ktorého ľudstvu zasľúbili už proroci v dávnych, biblických dobách a ktorého ľudstvu zasľúbil predovšetkým Ježiš, Syn Boží!

TEN, ktorý má uviesť ľudstvo do celej PRAVDY, túto Pravdu priniesol a táto Pravda má byť DNES šírená a zvestovaná, pre spásu tých, ktorí svojho ducha ešte celkom nezasypali nánosmi rozumu, nevedomosti a nepochopenia!

Vypočujte si toto Volanie, aktuálne v dnešnej dobe viac, ako kedykoľvek predtým:

„Keď príde Utešiteľ, ktorého vám Ja pošlem od Otca, Duch Pravdy, ktorý vychádza od Otca, On o Mne vydá svedectvo! … Ešte veľa vám mám toho povedať, ale teraz by ste to nezniesli /nerozumeli/. Keď však príde On, Duch Pravdy, uvedie vás do plnej Pravdy!… On MŇA oslávi, lebo z Môjho vezme a zvestuje vám. Všetko, čo má Otec, je Moje. Preto som povedal, že z Môjho vezme a zvestuje vám!“ Jn 15, 26-27; 16, 12-15.

Osláviť Ježiša a Jeho Posolstvo i jeho OBEŤ, nemožno iným spôsobom, ako očistiť Jeho učenie vo Svetle Pravdy, teda očistiť ho od všetkého falošného, nevedomého, ale i zámerne prekrúteného, teda od všetkých nánosov, ktorými bolo, sprvoti čisté Ježišovo učenie, až do dnešných dní, takmer celkom zasypané, nánosmi rozumu a náboženských dogiem!

Zo skutočného Ježišovho Posolstva, si náboženstvá po celej Zemi, urobili iba obyčajnú pozemskú firmu, majúcu za cieľ manipulovať a ovládať ľudí, v čo najširšom rozsahu!

Preto z pôvodného, čistého Ježišovho Posolstva, sa nedochovalo v týchto náboženstvách, do dnešných dní, už takmer nič, pretože všetko je tak prekrútené, že z čistého Svetla Pravdy, ktoré Ježiš ľudstvu priniesol, zostala v srdciach ľudí, iba ľudská pokrivenina a temnota, s pachuťou duchovnej smrti!

Takto a nie inak, spravovali náboženstvá, Ježišove Posolstvo, do dnešných dní!

Preto sa prebuďte v poslednej možnej chvíli všetci tí, v ktorých ešte celkom nezhasla túžba po Poznaní Pravdy, lebo len toto Poznanie, bezpečne povedie každého z nás cestami, ako byť lepším človekom, ako pomáhať ostatným podobne usilujúcim a ako sa naučiť žiť život, v zmysle Božích zákonov, ktoré sú tak zjavne prospešné pre všetkých, kto sa ich učí rešpektovať a dodržiavať.

Každý jeden z nás, má DNES rovnakú možnosť, načerpať posilu i Poznanie, z tohto Živého Prameňa Pravdy a dozvedieť sa tak, o skutočných súvislostiach života, v oveľa širšom rozsahu, než je vám predkladané tu a teraz, ako i v ďalších článkoch podobného zamerania.

Preto sa prebuďte všetci, ktorí máte v sebe, ešte aspoň trošku odvahy, k zmene svojho života, do úplne nového rozmeru bytia, ktorý Vám spätne, prinesie len požehnanie a radosť.

Je už načase, konečne vystriedať toto dnešné živorenie drvivej väčšiny z nás, za skutočný, Bohu milý život, plný toho najčinorodejšieho a najradostnejšieho pôsobenia.

Preto sa prebuďte duchom ešte dnes, lebo už zajtra môže byť neskoro. Pretože premeškať túto poslednú hodinu, k pravému prebudeniu sa k životu, predstavuje nezvratný proces, s fatálnym koncom, pre milióny rokov trvajúce duchovné bytie, každého jedného z nás…“

 

Poznámka pre všetkých čitateľov:

Tieto články sú určené LEN pre tých, ktorí vážne hľadajú pochopenie toho, ako funguje svet.

Nie je nimi nikomu nič ponúkané, ani nimi nemá byť nikomu nič vzaté!

Každý nech si verí v to, na čo dosahuje možnosť jeho chápania, ale zároveň nech neuráža a nehaní tých, ktorí sa snažia duchovne vzdelávať a chcú sa ako ľudia aj vyvíjať.

Ak sú vám milšie dogmy a manipulácie, verte im, ale potom nezúfajte, keď dôjde na „lámanie chleba“!

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.64

Priemerná čítanosť: 5654

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Nádej Ukrajincov nezomiera. Stále veria v pre nich priaznivé scenáre

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   „Ukrajina môže pokračovať v boji proti Rusku, ale želané ‚víťazstvo‘ môže byť nedosiahnuteľné.“ Tak znel titulok článku v…

    Blinken sa počas návštevy Číny vyhrážal Si Ťin-pchingovi

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Mark Schiefelbein)   Po rozhovoroch so Si Ťin-pchingom o podpore Ruskej federácie vo vojne proti Ukrajine pohrozil Blinken Číne novými sankciami…

    Hokej-MS18: Slováci prehrali s Lotyšmi 3:5 v A-skupine

    0icon

    Slovenskí hokejisti prehrali aj vo svojom druhom zápase na MS do 18 rokov vo Fínsku. V piatkovom stretnutí A-skupiny podľahli Lotyšsku 3:5. Góly Slovenska zaznamenali…

    Rudolf Huliak musel vysvetľovať kontroverzné gesto

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Mediálny mainstream spustil ďalší škandál okolo vládneho poslanca za SNS Rudolfa Huliaka. Na rokovaní poľnohospodárskeho parlamentného výboru mal…

    KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

    0icon

    Opozičné KDH kritizuje rozhodnutie ministerstva zdravotníctva (MZ), že miesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má…

    Slovensko - Česko 0:3 po 1. tretine

    0icon

    Slovenskí hokejoví reprezentanti nastúpili na prvý prípravný zápas s Čechmi v bránke so Samuelom Hlavajom. V Trenčíne sa v prvom útoku predstavili Róbert Lantoši, Lukáš…

    AI kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

    0icon

    Amnesty International (AI) vyzýva Národnú radu (NR) SR a vládu, aby pri svojich rozhodnutiach dbali na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a…

    Vojenská pomoc USA v hodnote 61 miliárd dolárov sa náhle päťnásobne znížila

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-J. Scott Applewhite)   Podľa očakávania budú kľúčové zbrane zahrnuté do potenciálnych (budúcich) objednávok amerického priemyslu, nie do zoznamu na okamžité…

    Nový zákon rozdelil ukrajinskú spoločnosť na dva tábory

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Johanna Geron)   Na Ukrajine je jednou z hlavných tém posledných dní rozhodnutie ministerstva zahraničných vecí zastaviť poskytovanie konzulárnych služieb osobám…

    MS chce na vyhodnocovanie žiadostí o dotácie zriadiť iba jednu komisiu

    0icon

    Ministerstvo spravodlivosti (MS) SR chce zriadiť iba jednu komisiu na vyhodnocovanie žiadostí o poskytovanie dotácií namiesto dvoch, ako je tomu v súčasnosti. Vyplýva to z…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA