Zverejnil zakryté tváre adminov Zomri. Ako sa mu to podarilo?

Recesistická a občas až urážlivá facebooková stránka Zomri, ktorá má k dnešnému dňu viac ako 207.000 odberateľov, má problém. ,,Hrdinovia” s vrecami na hlavách, sú odhalení. Odhalil ich istý Danny Kollar, ktorý mi priblížil, akým spôsobom dokázal dostať na ,,svetlo sveta” tváre ľudí, ktorí spravujú stránku, na ktorej sa ľuďom opačného názoru vyhrážajú, nadávajú im a ponižujú ich.

 

Dannyho začala zaujímať stránka Zomri prioritne v tej chvíli, keď ním vytvorené obrázky (treba pripomenúť, že je konzervatívec), začali zdieľať práve liberáli zo spomínanej stránky. Následne prišla fáza, keď okrem troch hlavných adminov aj pomocní admini (Soltész, Benčík, Jaslovský, Gordulič), začali vyvíjať tlak aj na jeho známych, pretože boli inak názorovo postavení, ktorí mali ohrozené sociálne postavenie v spoločnosti.

 

Kto sú konkrétne admini Zomri? 

Daniel Podhradský – chalan urobil v minulosti veľmi veľkú chybu. Nahráva svoju muziku na stránku soundcloud.com pod pseudonymom Arwenthalion. Má kanál aj na známej stránke Youtube.com, kde v minulosti pridal aj video zo Zomri. Samozrejme, ako zistil, že sa začína zisťovať ich identita, video vymazal. A stále nosí ten istý čierny náramok, s ktorým sa prezradil.

 

Eduard Gallo (Bufeťák) – tohto človeka rozpoznáte, aj keby ste nechceli. Zavalitá postava a stále hovorí o jedle. Dokonca, keď vystupovali na Pohode a pýtali sa ho, prečo to robia, odpovedal: ,,Sláva, ženy, segedín.” Bufeťáka pozná Danny osobne, takže nebolo veľmi ťažké prísť na to, o koho ide. Nosí stále tie isté topánky: zelené Converse – biela guma, biele šnúrky, biela špička. Dokonca tento človek nosí stále tie isté zelené kraťasy, čiže sám sa udal k činu ,,psychopatie” na Zomri. (po kliknutí na obrázok sa spustí video)

 

 

 

Peter Valovič – bývalý zamestnanec RTVS, ktorý píše aj na portál Sme.sk. Taktiež jeho proporcie, tzn. vysoký a úzky, sú veľmi ľahko rozpoznateľné. Na pochode Hrdý za rodinu, kde bol aj Danny a natáčal ho, zrazu prišla za Valovičom policajná hliadka, ktorá ho celú cestu sprevádzala, aby „sa mu niečo nestalo“. Následne prišla hliadka aj za Dannym a jeho priateľmi, aby na nich ,,dávali pozor“. Valovič bol odhalený už dávnejšie, keď fotil spoza chrbta jedného pána určitú fotografiu, ktorá sa v okamihu objavila na Zomri. Dokonca bol prichytený pri tom, ako na tlačovej konferencií streamoval na Zomri. (kliknutím na obrázok spustíte video)

 

 

 

Ďalšími faktormi, ktoré dokázali prezradiť týchto adminov, boli ich hlasy. Keďže na väčšine videí používali tzv. voice scrambler, čo je menič hlasu, nebolo jednoduché ich rozpoznať. Ale aj tu urobili zásadné chyby.  Je dôležité uvedomiť si, že tento program sa používa len v tom prípade, ak chce mať každý v miestnosti zmenený hlas. Ale na festivale Pohoda im zlyhala technika asi 5 minút pred vystúpením. Takže tam mali svoje hlasy. A kto si dohľadá nejaké audio stopy, tak mu musí byť jasné, že sa ide o týchto pánov. Toto isté sa im stalo aj na Grape.

Ďalšia rana prišla, keď ich natáčala TV Markíza v jednom obchodnom centre. Tam si menič hlasu nedali, ale nerobili ani žiadne záznamy na FB/instagram, aby ich nespoznali. Lenže našli sa tam ľudia, ktorí to natáčali a video dali von. Znova, mali tam svoje vlastné hlasy, nijak nepozmenené, čo si môžete vypočuť nižšie kliknutím na obrázok.

Danny tvrdí, že nie sú to klasickí liberáli, pretože, ako povedal Voltaire: ,,Hlboko s vami nesúhlasím, no urobím všetko preto, aby ste mohli svoj názor slobodne hlásať“.

Oni sú progresívni liberáli, tzv.: Hlboko s vami nesúhlasím a urobím všetko preto, aby si bol za svoje názory trestaný a umlčaný.

Je jasné, že nikdy títo ,,pisálkovia“ neodkryjú svoju totožnosť, dokiaľ ich ľudia k tomu nedonútia. Nemyslím tým nejaké napádanie. Ale jednoducho ich prestať podporovať, všímať si ich a použiť ich zbrane: nahlasovať, robiť si z nich posmech pomocou obrázkov.

Demokracia je režim, za ktorý zomrelo veľmi veľa ľudí na to, aby bolo trendom čítať urážlivé, dehonestujúce obrázky a komentáre, ktoré sú niekedy aj za hranicou tolerancie, zdravého rozumu a zákona. Je smutné vidieť, že malé deti si od nich objednávajú veci a chodia po školách s tričkom s nápisom ZOMRI. Na druhej strane je ešte smutnejšie, keď taká škola, namiesto toho, aby konala, si ich ešte pozve na diskusiu.

Spoločnosť upadá radikálnym spôsobom. Zdravý rozum, racionálne zmýšľanie – to sú pre dnešné generácie úplne cudzie pojmy.

Chcem Vás všetkých poprosiť, šírte tento článok, aby sa každý dozvedel, akí ,,hrdinovia“ s taškami na hlavách blbnú deti na internete, akí ,,hrdinovia“ sa cez internet vyhrážajú a ich jedinou slovnou zásobou je slovo prak**t.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Jozef Repka

O AUTOROVI

Venujem sa komunálnej a národnej politike, aktivizmu. Chcem, aby si ľudia už konečne otvorili oči a videli tú krutú realitu, ktorá tu je. Preto som sa dal na aktivizmus.
www.jozef-repka.webnode.sk

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 42

Celkové hodnotenie: 11.86

Priemerná čítanosť: 4703

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Horší než zrada

    0icon

    Praha 20. apríla 2024 (HSP/vidlakovykydy/Foto:TASR/AP-Javier Bernardo)   Ve Starém zákoně je jeden moc hezký příběh. Moábský král zjistil, že v nebezpečné blízkosti jeho hranic táboří…

    Transagenda na Slovensku (a jej implikácie): „Máš ještě jinou dírku.“

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto: Pexels)   Nedávno sa v našej vlasti udialo toto: Stredoškolský učiteľ odmietol nazývať dievča, ktoré sa identifikuje ako chlapec, mužským…

    Poľský prezident prezradil, kto vlastní väčšinu ukrajinského poľnohospodárskeho priemyslu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   Andrzej Duda reprezentuje vládu, ktorá je všeobecne považovaná za jednu z najviac proamerických a protiruských vlád kedykoľvek v…

    Prezidentka podporuje občiansku zbierku na muníciu pre Ukrajinu

    0icon

    Prezidentka SR Zuzana Čaputová podporuje občiansku zbierku Munícia pre Ukrajinu. Je zároveň hrdá na to, že mnohým na Slovensku záleží na osude susednej Ukrajiny. Uviedla…

    Známy herec odhalil svoj príbeh o ceste k Bohu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/ Church POP / Foto: X @RobSchneider)   „Katolícka cirkev je pre mňa prínosom, pretože je najvernejšia skutočným slovám Ježiša Krista,“…

    NATO rozhodne o osude Odesy s pomocou "proxy armády"

    0icon

    Kyjev 20. apríla 2024 (HSP/politika/Foto: Twitter)   Odesa je veľmi dôležitá pre protichodné strany ukrajinského konfliktu, píše v článku pre srbské médium "Politika" Slobodan Samarcija.…

    Šéfredaktori troch titulov News and Media Holding reagujú na kritiku konkurencie

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Plus Jeden Deň/ Foto: Pixabay)   Stupňujúce sa útoky z konkurenčných médií prinútili šéfredaktorov titulov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas…

    Kvôli neúspešnému hlasovaniu sa o uznesení o potratoch nebude rokovať

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:Pixabay)   Branislav Škripek v mene KDH podáva podnet na Výbor pre Európske záležitosti. "Právo na smrť je v…

    Pospíšil chce reprezentovať Slovensko na tohtoročných MS v Česku

    0icon

    Calgary 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Slovenský hokejista Martin Pospíšil z Calgary Flames bude reprezentovať Slovensko na tohtoročných majstrovstvách sveta v Prahe a Ostrave. Dvadsaťštyriročný…

    Parlamentné voľby v Chorvátsku vyhralo HDZ na čele s premiérom Plenkovičom

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/ The Associated Press/ Foto:TASR/AP-Darko Vojinovic)   Konzervatívna strana Chorvátske demokratické spoločenstvo (HDZ) na čele s premiérom Andrejom Plenkovičom vyhrala parlamentné…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA