Technológia spoločenskej skazy

Triangel – Truban, Poliačik, Čaputová – otvára mládeži „Overtonovo“ drogové okno. Princíp varenia žaby v praxi. Aby sa ľudia nebáli v tejto krajine zomierať (za záujmy Nemecka a USA). Aby potom už nikdy nepochopili o čo tu v skutočnosti ide.

Samozrejme v strane Progresívne Slovensko (PS) môžeme predpokladať, že pracovali a pracujú podľa princípov svojho predsedu, k objaveniu ktorých ho priviedol chľast, drogy a grcanie na strednej a vysokej škole. Sformuloval to vo svojej knihe  „Support“ a tiež tieto svoje principiálne postuláty prednášal na rôznych fórach pre mladých. Mal taký zvyk svoju prednášku okoreniť priamo aj suportom flaškami alkoholu, ktoré rozdával svojmu publiku počas prednášky, alebo drogy propagoval tiež prostredníctvom svojej internetovej stránky, kde informoval aj o predaji „5g bieleho“ a iba zasvätení majú možnosť tomu dokonale rozumieť. Či to mal byť kokain, LSD alebo heroin?

Propagátor princípu drog ako cesty k úspechu v práci. Foto P.Lipták fb M.Trubana.

Borovička, zvratky, marihuana, LSD ho naučili, že každý úspešný projekt musí splniť tieto tri body:
1. dať si prvú malú dávku;
2. opakovať malé dávky a vychutnávať dopamín;
3.chľastať, drogovať, grcať v partii.

Truban je zakladateľ strany Progresívne Slovensko (PS). Za týmto úspešným projektom je politický matador Štefunko, ktorý prišiel od Fica a politický zelenáč Truban, ktorý  ale už dostal príležitosť aby v strane PS aplikoval svoje drogové princípy. Vyškolili už množstvo kádrov, rukami im prešli aj Čaputová a Bihariová. Truban pritiahol aj Poliačika, keď deklaroval úsilie PS o legalizáciu marihuany. Najprv si dali v PS prvé malé sústo Kuciaka, potom opakovali malé sústa… dali si Valla, potom malé sústo Čaputovú a teraz idú ďalej, opakujú a opakujú malé sústa a vychutnávajú opojenie z dopaminu. Beblavého, Hlinu aj spáča Kisku, ktorý bol v USA na pumpe a čosi o bielych práškoch vie. Partia sa navzájom dopĺňa a tak Slovenskom fičia.

Príkladom aplikovania tohto trojbodového systému, ktorý je postavený na princípe fungovania drog bude aj Čaputová, ktorá zdieľa s Trubanom rovnaké hodnoty a názory na drogy, gender, LGBT  aj imigrantov. 16 rokov si dávala malé pravidelné dávky v Sorosovej neziskovke po cca 5 000 euro mesačne, potom väčšiu dávku za pezinskú skládku v hodnote 175 000 USD muselo vykompenzovať 6 veľmi malých dávok, ked počas celej svojej advokátskej praxe zarobila 1200 t.j. á 200 euro na každú advokátsku kauzu. Potom už ale nastúpila izraelská marketingová agentúra a s jej pomocou získala prezidentský úrad malého Slovenska. A potom to až začalo gradovať. Čaputová už za dva mesiace svojej prezidentskej praxe prefičala cez Prahu, Brusel (+ Európska osobnosť roka za mimoriadne úspechy v oblasti politiky), Budapešť, Varšavu, Paríž, Asconu (Európska cena za politickú kultúru), aby položila Slovensko k nohám v Berlíne, ktorý je ešte 75 rokov od druhej svetovej vojny nepretržite  okupovaný USA. Takže vlastne k nohám okupantov Berlína.

Zuzana Čaputová (vľavo) a nemecká kancelárka Angela Merkelová. Zdroj TASR.

Liberál, „francúzsky“ prezident Macron v nej vidí „symbol zjednotenej Európy“, „okupačný nemecký“ prezident Steinmeier zasa nádej pre demokraciu v EÚ. Veď po desaťročiach budovania demokracie v EÚ, zákonite sa musel objaviť konečne niekto podobného formátu ako Churchil, ako je zrelý „štátnik architekt“ Čaputová, naša kométa demokracie a zjednotenej EÚ. Len asi zabudla, že by mala byť aj prezidentkou Slovenska. Ešte by tu boli drobné dopaminové dávky, kopanie do Ruska, Bieloruska, do Číny a opäť do Ruska.

Keď ju porovnáme so spáčom Kiskom, s jeho ojedinelou diplomatickou aktivitou voči koze, tak je tu v jednotke času obrovský, niekoľko tisíc percentný nárast zahraničnopolitických prezidentských aktivít. Samostatných, nekonzultovaných a nekoordinovaných s MZV SR, ani s vládou či parlamentom, občianskou komunitou podnikateľov, či s niekým iným relevantným na Slovensku, či vo V4. Jednoducho v demokracii zahraničnopolitické smerovanie a vynakladanie štátnych financií určuje jednotlivec. A tak vlastne žiadne medzištátne zmluvy, žiadne kontrakty, výsledky pre Slovensko. Toľko úsilia a len všetko pre Čaputovú a záujmy tretích strán. A tá hektika práce pre tretie strany je podčiarknutá neustálym prezliekaním sa z kostýmu do kostýmu ako vo filme z Holywoodu. Svet potrebuje zrelých štátnikov a nie neistých politikov. A tu nám „pezinská skládka“ vychovala jedného zrelého štátnika, na ktorého roky čakal Brusel, Paríž aj Berlín a dalo by sa povedať, že aj celý svet. Ironicky povedané, Slovensko nikdy nebolo na takom výslní moci ako po dvoch mesiacoch „kompetentnej“ Čaputovej v úrade a do pezinskej skládky sa už hlásia študenti z celého sveta, hlavne z Afriky. Každý sa chce stať „zrelým štátnikom“.

No keď sa na ňu pozrieme reálne, tak na čom vlastne Čaputová fičí? Napriek jej neodškriepiteľnému  závratnému osobnému úspechu sa Slovensko stále viac prepadáva do tmy neúspechu.  Pochlebovači Macron či Steinmeier, tým pochlebovaním Čaputovej nikomu nepomôžu, ani u nás, ale ani u nich. Nepomôže ani pokrytectvo EÚ vyjadrené bombastickými oceneniami, ktoré stoja ako keby na hlinených nohách z pezinskej tehelne, z ktorej potom vznikla skládka, aby z nej nakoniec zásluhou Čaputovej zostala iba prázdna dutina. Na Čaputovej leží všetka zodpovednosť za situáciu, kedy prezident už dva mesiace nerieši problémy Slovenska, ale iba zneužíva zdroje Slovenska na prezentáciu svojej vlastnej osoby doma aj v zahraničí, v ničom neobhajuje záujmy Slovenska, ale vystupuje za záujmy tretích strán ako napríklad Nemecka a USA. Skutočne má prezident SR v Nemecku vyhlasovat, že chce aby hlas Nemecka bol v Európe viac počuť? Leží na nej zodpovednosť za Slovensko , ale ju profesionálku, to ako keby vôbec neťažilo. Možno predsa, mimikou je často úplne mimo kontextu, duchom sa vypína a zapína, akoby bola naprogramovaná. Alebo je opojená drogou „úspechu“ a dopamin si u nej už berie svoju daň?

No vráťme sa k Trubanovi.
Spíjať sa, dať si fet, nadrogovať sa marihuanou, či LSD, grcať je podľa Trubana bežnou praxou stredo-vysokoškoláka, ktorý chce byť úspešný ako je úspešný on, Truban. Týmto názorom môže Truban dosť meniť našu dnešnú mládež. Školy  podľa Trubanovej praxe dnes nedokážu pritiahnuť deti k štúdiu, a tak sa môžu venovať chľastu, drogovať a osvojiť si princíp drog a získať nástroje, aby mali v živote úspech. Zdá sa, že aj u Čaputovej to vychádza, zatiaľ sa jej na úkor Slovenska darí s úspechmi na 100%. Táto nová generácia ľudí z nového svetového systému je naučená uprednostňovať svoj vlastný prospech na úkor spoločnosti. Cieľom nie sú hodnoty ľudského srdca, ale chce prevziať moc. Čaputovej tím PS na čele s lídrom Trubanom.

Baki Sadiki odsúdený za Harabina a Fica na 22 rokov väzenia. Zdroj TASR.

Čo má spoločné tento Triangel s.r.o. s Baki Sadikim? Bolo by možné, že ich spájajúcim cieľom je zvýšiť predaje drog? Žeby, pod progresívnou rétorikou, ktorá robí z drog pozitívum sa skrýval väznený Baki? Robia z drog pozitívum, otvárajú Pandorinu skrinku, Overtonovo okno, varia mládež v hrnci ako žabu. To vážne? Čaputová ako Truban? Za celú dlhú dobu, čo táto téma rezonuje v spoločnosti, sa ani raz k tejto téme Čaputová nevyjadrila. Drogy, Trubana a jeho drogové princípy, neodsúdila. Jej priateľka Nvotová dokonca požaduje legalizáciu tvrdých drog a Čaputová k drogám mlčí. Naopak v časovej súvislosti so súčasnou Trubanovou drogovou aférou, prijala jeho partnerku Zábražnú za svoju poradkyňu.  No kto mlčí a podporuje osoby, ktoré propagujú drogy, ten súhlasí. A tak aj Čaputová prispieva k zvýšenému riziku progresívnej paralýzy slovenskej mládeže zo šíriaceho sa  chľastu a drog.

„Ó, mládež naša, tys´ držiteľkou rána“ zanariekal Hviezdoslav keď ho sputnávali protitankovými zátarasmi  progresívni z americkej ambasády v centre Bratislavy. A národ po tom všetkom stále mlčí.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Lipták

O AUTOROVI

Som lekár s 36-ročnou praxou v prvom kontakte s pacientmi - obyčajný pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 150

Celkové hodnotenie: 25.66

Priemerná čítanosť: 4751

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    ÚMS: Vláda schválila dokument, ktorý vynechal niektoré samosprávy

    0icon

    Únia miest Slovenska (ÚMS) nesúhlasí s postupom, akým vláda schválila investičný zámer prioritných životných situácií. Dôvodom je, že z neho vynechala mnohé mestá, čím ohrozila…

    Na R7 začalo horieť auto, treba tam počítať s dopravným obmedzením

    0icon

    Na rýchlostnej ceste R7 začalo horieť motorové vozidlo, treba tam preto počítať s dopravným obmedzením. Dôvodom požiaru má byť technická porucha. Na mieste zasahujú aj…

    Gröhling: Zákon k situácii s medveďmi je nebezpečný, rieši aj vlky a rysy

    0icon

    Vládny zákon k riešeniu situácie s medveďmi je nebezpečný. Okrem medveďov tiež rieši vlkov, šakaly či ohrozené rysy. Na tlačovej konferencii to vo štvrtok uviedol…

    Súdna rada považuje účelové výzvy na stíhanie sudcov za neakceptovateľné

    0icon

    Súdna rada SR považuje politicky účelové verejné výzvy predstaviteľov výkonnej a zákonodarnej moci na disciplinárne alebo trestné stíhanie sudcov za neakceptovateľné. Uzniesla sa na tom…

    Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach

    0icon

    Ministerstvo kultúry (MK) SR sa ohradzuje voči informáciám, ktoré sa podľa rezortu majú šíriť po obci Budmerice (okres Pezinok) a vyvolávať dojem účelových krokov v…

    AOPP informovala zdravotnícky výbor o problémoch slovenských pacientov

    0icon

    Asociácia na ochranu práv pacientov (AOPP) vo štvrtok informovala poslancov parlamentného zdravotníckeho výboru o problémoch pacientov na Slovensku a diskutovala s nimi o možnostiach zlepšenia…

    Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

    0icon

    Mesto Prešov pripravuje viaceré úsporné opatrenia. Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa…

    RpMS v roku 2023 doručili 361 podnetov týkajúcich sa obsahu vysielania

    0icon

    Rade pre mediálne služby (RpMS) v priebehu roka 2023 doručili 361 podnetov týkajúcich sa obsahu vysielania rádií, televízií, internetového vysielania či audiovizuálnych mediálnych služieb na…

    Obyvatelia Stropkova svojpomocne vypratávajú lokalitu po požiari

    0icon

    Obyvatelia, ktorým stredajší (17. 4.) požiar v Stropkove v lokalite Za jarkom zničil deväť obydlí, ju svojpomocne vypratávajú. Radnica chce z krátkodobého hľadiska zabrániť pokračovaniu…

    Vodič pre poškodenie pneumatiky vošiel do protismeru a spôsobil nehodu

    0icon

    Medzi mestskou časťou Bratislava - Vajnory a obcou Chorvátsky Grob časť Čierna voda došlo v stredu (17. 4.) k dopravnej nehode. Dôvodom bolo poškodenie pneumatiky…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA