Zločiny kapitalistického kanibalizmu a Slovensko

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa Domácich zvieratiek Vyvoleného hamburgera.

 

Aby antikomunisti nestrácali čas zbytočným čítaním blogu, prikladám tri civilizačné axiómy (čo by im malo stačiť):

 

  1. Axióma: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Axióma: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Axióma: Dôkazov prvých dvoch axiómou je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať geneticky morálne a mentálne poškodení mozog, ktorý Vyvolený hamburger aj náležite využíva.

 

Čo je to zločin?

 

Takúto jednoduchú otázku si treba dať, pretože systém kapitalistického kanibalizmu vyrobil účelovo toľko “humanistov“, že väčšina si už pletie zločiny kapitalistického kanibalizmu s komunistickým zázrakom novej humánnej civilizácie.

 

Ako by som ja hypoteticky bombardoval Rakúsko:

 

Predstavme si, že ja by som mal letku bombardérov a mnoho bômb, ktoré by platili daňový poplatníci. Ak by Rakúsko bol môj kapitalistický protivník, tak podľa zákona kapitalistického kanibalizmu, „že ja sa budem mať tým lepšie, čím sa ty budeš mať horšie“, by som začal bombardovať Rakúsko. Samozrejme, dôvod bombardovania, ako napríklad, že Rakúsko podporuje terorizmus, že má biologické zbrane, že tam vládne diktátor, ktorý použil chemické zbrane, a tak podobne, by “vykadili“ moje masmediálne fekálne jamy. Tým by vyrobili veľa “vykadencov“, ktorí by moje bombardovanie pokladali za morálne správne, ospravedlniteľné a nevyhnutne potrebné.

Samozrejme, tento scenár by platil len v tom prípade, keby som mal za sebou niekoľko miliónovú armádu na desiatkach základniach sveta vyzbrojenú jadrovými zbraňami, kontrolované masmédiá, tajné služby, ktoré by odpočúvali telefóny, maily, bankové prevody a linky UTR internetu, a v prípade potreby aj fyzicky likvidovali “neprispôsobivých“ občanom Zeme.

Pretože to tak nie je, bombardovanie Rakúska už po prvom dni po zabití jedného-dvoch Rakúšanov by bolo označené ako masové vraždenie v priamom prenose a ja by som bol právom odsúdený, ako vojnový zločinec na medzinárodnom súde v Norimbergu.

 

Ako USA skutočne bombarduje Afganistan:

 

Ako každý vie, USA už 17 rokov úspešne, bez zábran a s tichou alebo hlasnou podporov všetkých svetových demokratických lídrov (až na výnimky) bombardujú Afganistan (a mnoho ďalších krajín). Len v Afganistane zabili niekoľko desiatok až sto-tisíce nevinných ľudí. Podľa správy Pentagonu, napríklad USA len od januára 2018 do konca októbra 2018 zhodili v Afganistane 5982 bômb. https://sputniknews.com/middleeast/201811301070293141-US-More-Bombs-Afghanistan-Recorded-History/

Je to jeden z mnohých ukážkových príkladov fungovania kapitalistického kanibalizmu v priamom prenose. V normálnej právne fungujúcej civilizácii by boli aktéri bombardovania súdený v Norimbergu podobne, ako aj ja, keby som hypoteticky začal bombardovať Rakúsko.

To, že sa tak nedeje, je jeden z hrozivých prvkov kapitalistického kanibalizmu, ktorý podporujú vedome – nevedome všetci, ktorí podporujú kapitalizmus.

Ale to nie je najtragickejšie pre charakterizáciu súčasnej kapitalistickej civilizácie.

Najtragickejšie je, že kapitalistický kanibalizmus v Afganistane, t.j. masové vraždenie už 17 rokov, mlčky alebo otvorene podporujú všetci demokratickí vodcovia v EU, poslanci v parlamente  EU alebo lídri a poslanci národných štátov sveta (samozrejme až na výnimky), mediálni humanisti a demokrati, slniečkári, skoro všetky mediálne celebrity, velká väčšina masmédií a väčšina správnych občanov (samozrejme až na výnimky, ktorých protiakcie zatiaľ nemali šancu to zvrátiť). Predpokladám, že takto v minulom storočí podporovali Hitlera.

 

Podobných príkladov je veľa, volajú to demokracia.

 

Prečo to tak je? Prečo kapitalizmus produkuje veľkú skupinu profesionálnych morálnych uchylákov na všetkých úrovniach, ktorí nariaďujú alebo podporujú masové vraždenie vo svete v priamom prenose?

 

Na základe veľa overiteľných faktov je jasné, že je to zákonitý jav kapitalizmu, ktorý sa dá odstrániť len s odstránením kapitalistického systému.

 

Ako nevyhnutným produktom kapitalistického kanibalizmu v našich novodobých dejinách sa svet často delil na koalíciu zločincov a na ich opozíciu. Napríklad Napoleon  mal svoju veľkú koalíciu zločincov, podobne Churchill alebo Hitler. Napríklad malú koalíciu zločincov mal Pinochet, atď…

 

Existuje? A ak áno, aká je súčasná koalícia zločincov? Odpoveď je tak známa, že ju ani netreba uvádzať.

Hlási sa Slovensko oficiálne ku súčasnej koalícii zločincov? Odpoveď je tak známa, že ju ani netreba uvádzať.

Bude Slovensko zatiahnuté do križiackych ťažení na Východ? Myslím si, že v rámci našej tradície, áno. “Naše“ masmédia na tom pracujú denne už dlhé roky. Každý, kto podporuje križiacke ťaženie na východ je podporovaný médiami a volený.

 

Ak existuje koalícia zločincov, potom podľa zákona kapitalistického kanibalizmu, musí krajiny, ktoré sú v opozícii, zničiť všetkými možnými prostriedkami. Samozrejme, pretože už existuje internet, musí pritom vyzerať ako demokratická, humánna a civilizovaná koalícia. Preto, krajiny v opozícii nemôže jednoducho vymazať z povrchu zemského jadrovými zbraňami. Kvôli tomu, napríklad v súčasnosti USA a ich koaliční priatelia v EÚ uvalili nové sankcie na Sýriu, na ~ socialistickú Venezuelu, Kubu, ~ komunistickú Severnú Kóreu, Rusko, komunistickú Čínu…, čo mlčky alebo otvorene podporujú všetci demokratickí vodcovia sveta, atď… Mediálni analytici denne zdôrazňujú, že sankcie sú správne a potrebné pre demokratické fungovanie sveta.

Opäť, nielenže nikto sa neopováži povedať (až na výnimky), že väčšina sankcií je učebnicový príklad správania sa profesionálnej teroristickej organizácie, ale väčšina vládcov (a samozrejme každý “vykadenec“) to hlasno podporuje.

 

Prečo väčšina si už účelovo pletie zločiny kapitalistického kanibalizmu s komunistickým zázrakom novej humánnej civilizácie?

 

Ako už každý vie, pretože skoro všetky masmédiá sveta úspešne vyrábajú “vykadencov“, ktorí sú nevyhnutne potrební ako jeden z pilierov fungovania súčasného systému kapitalistického kanibalizmu. Ich radostný život v mentálnom rozsahu: jesť, piť, kakať, cikať, súložiť je súčasťou už aj našej spoločnosti.

 

Ja som len zvedavý, ako budú mediálne fekálne jamy vyrábať vykadencov všetkého druhu, keď sa koalícii zločincov nepodarí zničiť v priebehu nasledujúcich 10-20 rokov komunistickú Čínu? Keď komunistická Čína predstihne kapitalistický svet vo všetkých oblastiach.

 

Poukazovanie na negatíva kapitalizmu a hľadanie jeho ľudskej tváre, bez deklarovania socializmu ako východiska, sú vítané rituálne tance, ktoré majú viesť len ku kozmetickým zmenám a sú potrebné na zaistenie, aby podstata kapitalistického kanibalizmu ostala nedotknutá (ako v tomto duchu hovorí Slavoj Žižek).

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

190811

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Karol Ondrias

O AUTOROVI

ateista a komunista

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 4

Celkové hodnotenie: 14.58

Priemerná čítanosť: 1872

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Polícia povolila prejazd kamiónov počas májových sviatkov

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR-Erika Ďurčová)   Polícia povolila prejazd kamiónov počas Sviatku práce (1. 5.) a Dňa víťazstva nad fašizmom (8. 5.). TASR o…

    Romário vo veku 58 rokov opäť trénuje, chce si zahrať so synom

    0icon

    Bývalá hviezda brazílskej futbalovej reprezentácie Romário chystá neobyčajný návrat. Vo veku 58 rokov začal opäť s tréningom v klube América de Rio de Janeiro, na…

    Danko zametá Dúbravku. Dostal aj pokutu a nebude šoférovať

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/ Foto:Screenshot Telegram) Aktualizované 26. apríla 2024 10:30 Podpredseda parlamentu a líder strany SNS Andrej Danko sa dnes dal na jarné…

    Na predsedu Súdnej rady SR navrhlo šesť sudcovských zástupcov sudkyňu Marcelu Kosovú

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Za kandidáta na predsedu Súdnej rady SR navrhlo šesť sudcovských zástupcov sudkyňu Marcelu Kosovú. Navrhli tiež, aby sa…

    Tampa a Islanders prehrávajú v 1. kole už 0:3, Černák s asistenciou

    0icon

    New York 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Chris O'Meara) Aktualizované 26. apríla 2024 o 9:32 Hokejisti Tampy Bay sú na pokraji vyradenia v 1. kole play off…

    Odporúčanie na legalizovanie potratov do 12. týždňa vyvolalo v Nemecku rozruch

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/ The Guardian/ The Live Action News/ Foto:40dnizazivot)   Nezávislá komisia vydala nemeckej vláde odporúčanie, ktoré sa týka legalizovania interrupcie v…

    Syrskij sa dozvedel pravdu: „obrannú líniu“ AFU už nestihne vybudovať

    0icon

    Moskva 26. apríla 2024 (HSP/Svpressa/Foto:X/Hung)   Po oslobodení Berdyči sa pred ruskou armádou otvorí operačný priestor, informuje Konstantin Olšanskij v novinách Svobodnaja Pressa Ruské vojská…

    Ostrihoňová sa bojí únosu

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot youtube)   Tento týždeň sme zaznamenávane „čierny štvrtok“ pre slovenské verejnoprávne médiá... Ešte v stredu večer na mítingu Progresívneho Slovenska (tzv.…

    Mikloš: Pre slovenskú ekonomiku výhody eura prevažujú nad nevýhodami

    0icon

    Bratislava 26. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Pre malú a otvorenú ekonomiku, ako je slovenská, výhody eura prevažujú nad nevýhodami. Zdôrazňuje to exminister…

    To vážne?! Europarlament prišiel so zarážajúcimi závermi

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   „Neskutočné. Pellegrini bol vraj zvolený za prezidenta vďaka ruskému vplyvu. Tak to odhlasoval Europarlament,“ napísal v…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA