Pele, mele Čaputovej odštartovalo uplynulý víkend v duchu hesla: “Smrádeček, ale teplúčko“!

Keďže podľa reklamného sloganu :“ Pravda je iba jedna“ stalo sa to, že je naozaj iba jedna oficiálna. Preto možno tento bonmot nebude platiť na tejto blog platforme. Možno, že Hlavný(é) nebude iba oficiálny názor. Že je tu priestor aj pre iné, ako oficiálne pertraktované myšlienky. Pretože nasledujúce moje myšlienky a názory zjavne niekomu prekážali. Možno prezidentskej, alebo primátorskej kancelárii. Poďme teda k veci.
Odporúčal by som všetkým, ktorí svojou prítomnosťou v meste prechádzajúcom karnevale Dúhový Pride – teda v preklade Dúhová hrdosť, nie pochod (v angličtine parade), aby mali takého suseda homosexuála pedofila, ako býval nado mnou skoro 20 rokov a aby vychádzal z domu a kľučkoval ako v známom bratislavskom Pentagone medzi použitými injekčnými striekačkami a prázdnymi fľaškami po alkohole a šliapal po nespočetných ohorkoch z cigariet. A po večeroch počúval v chodbe reči chlapčekov: „Veď poď, za 500 korún mu len podržíš“. A neraz po nociach aj zažiť budenie zvončekom od maloletých narkomančíkov, dokonca si nedali pokoj ani o tretej ráno z 25. na 26.decembra. Našťastie sa môj zvrátený sused, ktorý sedel už za socializmu 8 mesiacov vo vyšetrovačke za pedofíliu, odsťahoval. Tento výkvetný potomok komunistického politika potom, čo vzala jeho mama svojho otca za supútnikom – prezidentom Husákom, opustil vyšetrovačku a viac ho nestíhali.
Pozor, nemám nič proti homosexuálom. Mám medzi nimi viac dobrých známych. Nepertraktujú však na verejnosti svoju orientáciu a ani nechodia na slávne stretnutia farebnej hrdosti. Žijú si svoj život a nikoho s tým neotravujú, pretože im nikto nič neupiera. Majú rovnaké možbnosti ako ostatní. Schopnejší sa presadia. Takže o nejakej diskriminácii sa tu vôbec nedá hovoriť.
Počul som informáciu, že na Pochode za tradičnú rodinu sa zúčastnilo niekoľko stoviek a na Dúhovej hrdosti až vyše 10 000 ľudí (podľa záberov z televízií a z fotografii predpokaldám, že to bola väčšia polovica. Prečo asi? Pretože je to také super americko-slobodné!! Nuž a najmä aj preto, že im robili celý týždeň reklamu všetky masmédiá, ktoré sa zaoberali tým, ktorý politik sa zúčastní, alebo nezúčastní na tejto zvrátenosti. A aj v deň konania to boli „otváraky“ vo všetkých médiach. Organizátorom, rovnako ako spolitizovanej Pohode, teda urobili naši „profesionálni“ novinári obrovskú reklamu a zadarmo!!!
Koho sme tam videli? Zväčša mladých nerozmýšľajúcich davom ovplyvniteľných pubertiakov, ktorí to brali ako zábavný karneval a sú schopní si na seba obliecť hocičo a povedať hocičo, len aby zaujali. Facebook, Twitter a Instagram to zariadil. Som presvedčený, že o 10-15 rokov, keď budú už používať rozum a vychovávať svoje deti, ak neprebehnú k „ružžžovýým pežžžotííkom“, budú chrániť svoje deti, proti názorom zvrátenosti.
Homosexuáli, keďže sú schopní, sú totiž komunita operujúca s veľkými peniazmi a priťahujú zväčša mladých z chudobných rodín, ktorí sa chcú mať lepšie. Aj preto k nim prestupujú. Neviem presne percento, koľko je u nás homosexuálov, ktorí sa hlásia k tejto komunite. Myslím si, že viac ako na prstoch jednej ruky ich nebude. A osobne si myslím, že z týchto troch, či štyroch percent je skutočných homosexuálov opäť len 3 či 4 percenta, čo je v celkovom počte obyvateľov nejaké to promile (Je to rovnaké, ako sa 70 % Slovákov hlási k náboženstvu (ako sa hlásili ku komunistom v bývalom režime,) lebo to je v kurze). Akonáhle by si po odluke cirkvi od štátu museli platiť cirkevnú daň, ukázalo by sa skutočné číslo veriacich. A to budeme asi veľmi prekvapení!).
Tých vyše 90 percent z proklamovaných homosexuálov a iných odrôd sú prebehlíci – sklamaní zo žien, menej vyvinutí v dôležitých partiách, prostitúti a tí zakomplexovanci, ktorým v rámci zviditeľnenia sa nič neprekáža a akceptujú všetko, čo je zvrátené, len aby boli zaujímaví, módni a v kurze – teda v anglickej slovenčine cooool a innnnn. A práve takíto prebehlíci sa najviac ozývajú. Argument, že nedostávajú informácie o zdravotnom stave je blud, pretože aj mňa sa pred operáciou pýtali, komu môžu poskytnúť informácie. A ak niekto s niekym býva v spoločnej domácnosti viac ako rok, má na to právo. Dobre to povedal poslanec Kollár, ktorý podporil spolu s s predsedom parlamentu Dankom Hnutie za rodinu, že homosexuáli najskôr chcú omrvinku, potom prst a potom celé telo aj s domácnosťou.
Čudujem sa aj niektorým politikom. Povedal som si, že dám 100 dní našej prezidentke a potom zhodnotím jej počínanie vo funkcii hlavy štátu. Toto bude však výnimka, pretože aktuálnosť si to vyžaduje. Pred kamerami dala jasne najavo, že ani Pochod za rodinu a ani Dúhovú hrdosť nepôjde podporiť. Nuž, ale čo čert nechcel „nenápadne“ pred kamerami si marketingovo sadla do električky ako kedysi Šlapka s Martinákom a išla podporiť túto zvrátenosť na divadelné predstavenie. Inak sa to nedá nazvať, iba ako superfarizjstvo od našej hlavy štátu. Škoda, želal by som jej pred časom, keď boli jej dcéry ešte malé, v susedstve dvoch homosexuálov, ktorí vychovávajú deti a tie by sa začali pýtať jej detí, prečo má iba mamu a nie dvoch otcov? A to by mohlo prejsť do takej neakceptácie jej ako mamy, že by sa z toho mohla zblázniť.
Mám svoj názor na komentátora SME Petra Schutza odvtedy, ako sa začal prezentovať z Košíc v televíznych debatách predchodcu JOJ-ky v komentároch a debatách. Už vtedy začal obhajovať neobhájiteľné a vnucovať divákom jeho jediný “správny“ názor. Bol som rád, keď tento antivizuálny typ bez rečníckeho talentu zmizol z obrazoviek. Aj vtedy pertraktoval len časť pravdy, podľa toho, ako to jeho pohľadu vyhovovalo. A ani teraz nevidel, alebo nechcel vidieť všetky fakty a pochválil našu prezidentku za to, že nebola ani na jednom z pochodov. Bolo to veľmi účelné, nie však pravdivé „erroneo commentatore“ Schutz – nevidieť veci, reči a činy v celku!
Rovnako želám rodinu lesbičiek s dvoma deťmi v susedstve aj svojmu susedovi primátorovi Bratislavy, ktorý sa neštítil ísť rozprávať na tribúnu promilovej menšiny. Progresívnosť teda znamená okrem zmeny vlády aj zvrátenosť či nenormálnosť, ako to dokumentoval slovami, že majorita musí akceptovať minoritu. „Pán primátor Vallo, ak ste si našli čas na obhajovanie zvráteností, nájdite si čas aj na to, aby ste si obliekli asfaltérske montérky a išli vyasfaltovať výmole a prepadliny na magistrátnych cestách!“ Myslím si, že motoristi nie sú minorita, ale väčšina obyvateľov Bratislavy, na ktorých kašlete. Opäť Vám pripomínam zväčšujúcu sa prepadlinu priamo pred vchodom do Alžbetky na Kollárovom námestí, ktorá ničí olejové vane vozidiel už do januára, výtlkovú Záhradnícku ulicu i ďalšie ulice a križovatky pod vašou gesciou!!! Parkovacia politika s veľkými chybami Vám prešla jednohlasne v pléne, ako niektoré nezmysly za socializmu. Ani jeden z poslancov nehlasoval proti. A ja sa pýtam: „ Prečo? Zo strachu pred vami progresívcami?“ Radšej miniete peniaze na 10 000 stromčekov do najzelenejšieho mesta Európy, namiesto toho, aby ste dali opraviť cesty. A radšej uberiete parkovacie miesta, ako by ste ich dali vytvoriť. Prepáčte pán Vallo, ale hanbím sa ako rodený bratislavský Staromešťan, že mám takého populistického a k tomu ešte aj primátora nie s progresívnym, ale so zvráteným zmýšľaním.
Na pochode sme videli aj ďalších progresívcov a medzi nimi aj blúdiaceho poslanca Poliačika, ktorý doteraz rečami asi nikdy nezaujal, iba šaškarinou – narastenou bradou a samozrejme opäť ombudsmanku. K tej sa nevyjadrujem, ona sa dlhoročne sama blamuje.
Nuž a toto teplo na nábreží okorenili pred hradom a parlamentom naši známi vidláci Magdoško a Oravec heslom: „Smrádeček, ale teplúčko!“ Títo dvaja hnojári si bez hanby dovolili zasmradiť aj moje Staré mesto už po tretí raz (predtým vláda a ministerstvo) !!! A nielen to. Tým, že hanobili budúci štátny symbol, urazili všetkých občanov Slovenskej republiky. Ak by som mal tú moc, tak by som ich nechal okamžite nahádzať hnoj naspäť na korbu, ale so štrbavými vidlami, aby sa viac namakali. A ako trest by dostali minimálne po 10 000 Euro, ktorými by som dofinancoval postavenie stožiaru a pripol tam na päť rokov tabuľku, s ich menami a finančnou pomocou a pol roka by zametali a čistili denne pod dozorom kontrolóra, ktorého by museli sami zaplatiť, 12 hodín denne aj počas víkendov Staré mesto Bratislavy. Inak by si odsedeli aspoň v druhej nápravnovýchovnej skupine 3 roky väzenia. Potom by si rozmysleli, či to urobia aj po štvrtý krát v Starom Meste a po piatykrát v Bratislave (Platobná poľnohospodárska agentúra).
No a atmosfére víkendu prispelo aj počasie. Ak skrížite zvrátenosť so smradom, tak Vám na to zareaguje počasie. Zráta Vám to dokonalo. Preto nám začalo byť aj skutočne horúco a v nedeľu ešte dusnejšie a od pondelka aj vražedne teplo. Počasie to pochopilo, žiaľ zodpovední nie!
Pavel Jacz
Pripájam ešte dva príspevky z internetovej diskusie, s ktorými súhlasím.
Keď sa rozhodli byť sexuálne inak orientovaní, tak nech sú. Len si želám, aby našli spôsob žiť tak, aby akokoľvek neprezentovali svoju inakosť pred dieťaťom mladším ako 18 rokov. Môžu mu tiež v jeho hlave spôsobiť taký zmätok, aký tam majú oni. Bolo by to pre nás všetkých lepšie, keby nám nekazili deti. Toľko ľudskosti by snáď v sebe mohli nájsť a keď nie, nech je to zavedené ako povinnosť v zákone. Dieťa má mať právo na slušnú výchovu bez manipulácie z jeho prirodzenou dôverou voči dospelým ľuďom.
Čínske zákony na vás Vy ODPAD spoločnosti. Mňa by zaujímalo, koľko z tých 10 000 dúhových degešov a zbytočných osobností tvrdo pracuje alebo aspoň nejak vytvára hodnoty ?

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Pavel Jacz

O AUTOROVI

Dlhoročný televízny redaktor

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 179

Celkové hodnotenie: 27.53

Priemerná čítanosť: 3261

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR z klubu SNS predložili novelu zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby. Docieliť chcú zvýšenie transparentnosti financovania mimovládnych neziskových…

    SNS vyzýva GR RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

    0icon

    Slovenská národná strana (SNS) vyzýva generálneho riaditeľa (GR) RTVS Ľuboša Machaja, aby bezodkladne vysvetlil verejnosti chyby svojho majetkového priznania. Národniari zároveň oznámili, že sa v…

    SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve

    0icon

    Opozičná strana SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve v tomto roku. Žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky. Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne. Uviedli…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    Pri piatich nehodách v Trnavskom kraji sa zranili traja ľudia

    0icon

    Policajti v Trnavskom kraji zasahovali v stredu (27. 3.) pri piatich dopravných nehodách. Pri dvoch z nich sa zranili traja ľudia, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného…

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    Karcinóm prsníka sa týka čoraz mladších žien, upozornila analýza

    0icon

    Slovensko je na popredných priečkach v úmrtnosti na karcinóm prsníka, ktorý sa týka čoraz mladších žien. Upozornila na to štúdia Inštitútu zdravotných analýz (IZA) Ministerstva…

    Všetko je inak. Harabin objasnil, ako to je s odporúčaním pre jeho voličov, aby dali hlas Pellegrinimu

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Dnes sme najprv informovali, že prezidentský kandidát Štefan Harabin poskytol pred druhým kolom prezidentských volieb svoje odporúčanie koho…

    Prezidentka: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

    0icon

    Mnohí učitelia napĺňajú svoje poslanie nie vďaka, ale napriek podmienkam, v akých pracujú. Pri príležitosti štvrtkového Dňa učiteľov na to poukázala prezidentka SR Zuzana Čaputová.

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA