Sú Slováci „hlúpejšia ľudská odroda“?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa Domácich zvieratiek Vyvoleného hamburgera.

Zistiť, či Slováci sú „hlúpejšia ľudská odroda“, alebo nie, je veľmi jednoduché.

Stačí sa opýtať Rakúšana, ktorý, keď potrebuje opatrovať starých nevládnych rodičov, luskne prstami, a má na výber z dvoch-piatich slovenských dievčat alebo žien (ale aj mužov), ktoré to budú lacno a s vďakou robiť. A keď bude treba, urobia aj niečo navyše. Oficiálne pred pár rokmi ich bolo 17000 (koľko neoficiálne?), pričom väčšina mala maturitu. Mladí Rakúšania si myslia, že to takto bolo od nepamäti a nie len posledných 30 rokov. Pokladá Rakúšan v podvedomí Slovákov za hlúpejšiu ľudskú odrodu? Keby ste sa ho na to spýtali, tak Vám odpoveď nepovie (sloboda slova to zakazuje), ale dúfam, že aspoň naznačí.

Stačí sa opýtať majiteľov nemeckých, britských, rakúskych, českých… malých priemyselných, stavebných, údržbárskych… firiem, kde Slováci už 30 rokov s vďakou príjmu menej platenú manuálnu ale aj odbornú prácu. Koľko ich bolo za posledných 30 rokov, keď chýbali rodine a deťom? Pokladajú majitelia malých firiem v zahraničí v podvedomí Slovákov za hlúpejšiu ľudskú odrodu? Keby ste sa ich na to spýtali, tak Vám odpoveď nepovedia (sloboda slova to zakazuje), ale dúfam, že aspoň naznačia.

Stačí sa opýtať zahraničných riaditeľov a manažmentu korporácii, ktoré majú výrobu a zisky na Slovensku. Pokladajú v podvedomí Slovákov za hlúpejšiu ľudskú odrodu? Keby ste sa ich na to spýtali, tak Vám odpoveď priamo nepovedia (sloboda slova to zakazuje), ale dúfam, že aspoň naznačia.

Stačí sa opýtať vysokých predstaviteľov Pentagónu, ktorí sa už par krát presvedčili, že slovenskí vojaci budú ochotne bojovať za ich záujmy v zahraničí. Pokladajú v podvedomí Slovákov za hlúpejšiu ľudskú odrodu, ktorú treba aj náležite využiť? Keby ste sa ich na to spýtali, tak Vám odpoveď priamo nepovedia (vojenské tajomstvo im to zakazuje), ale dúfam, že aspoň naznačia.

Stačí sa opýtať majiteľov zahraničných masmédií, ktorí na Slovákoch už 30 rokov úspešne testujú rôzne algoritmy vymývania mozgov a vytvárania rôznych typov „hlúpejších ľudských odrôd“. Nižšie je pár učebnicových overiteľných dôkazov, ako sa im to na Slovensku darí. Verím, že mnoho ďalších učebnicových príkladov (z jednej aj z druhej strany) pridajú diskutujúci.

Nasledujúce obrázky som si požičal z mojej knižky: „Víťazstvo „demokracie“ po 25 rokoch. Komunistický zázrak vs BoPKoTi“.

https://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=26&catid=47

Zistiť, či Slováci sú „hlúpejšia ľudská odroda“ alebo nie, je veľmi jednoduché. Stačí si preštudovať nasledovne obrázky a postoj k nim, ktorý majú a budú mať Slováci po ďalších pár generácii, pokiaľ nevymrú.

Obrázok č. 1.

 

 

Obrázok č. 2.

Obrázok č. 3.

Obrázok č. 4.

Obrázok č. 5.

Obrázok č. 6.

Obrázok č. 7.

Obrázok č. 8.

Na obrázkoch je aj naznačené, ako zničili Slovensko Bojovníci proti komunistickej totalite (BoPKoTi) po roku 1989. Predpokladám, že ho zničili účinnejšie, ako keď nás “oslobodili”: Attila, Kagan Bajan, Batuchán, Čierny mor, Sulejman II., Bethlen, Napoleon, Hitler, Stalin.

Všetkých osem obrázkov (a ďalšie sú vo vyššie uvedenej publikácii) dokumentuje komunistický zázrak novej progresívnej civilizácie v dodržiavaní ľudských práv, zázrak v poľnohospodárstve, priemysle, vo vzdelaní, vo vede, technike, atď… na Slovensku počas socializmu 1948-1989, v porovnaní s kapitalizmom predtým a potom na našom území. Slováci prácou svojich rúk a umu dokázali, že v žiadnom prípade nie sú „hlúpejšia ľudská odroda“.

Údaje na obrázkoch dokumentujú ale aj úpadok až degeneráciu, ktorú zabezpečili bojovníci proti komunistickej totalite (BoPKoTi) po prevrate-majdane roku 1989, ktorých kolonizátori držali a stále držia účelovo pri moci.

Z vedeckého hľadiska na tom najzaujímavejšie je, že kolonizátori zo Západu („múdrejšia ľudská odroda“?) nielenže zničili vysokoúspešný komunistický zázrak novej východoeurópskej socialistickej civilizácie na Slovensku za veľkej spolupráce antikomunistov z vnútra, ale dokázali presvedčiť väčšinu občanov Slovenska, že komunistický zázrak vo výstavbe Slovenska je zločin komunizmu, a jeho zničenie je prejav slobody a demokracie.

Pre dôkazy pozri napríklad:

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2015/07/26/zoznam-podnikov-vybudovanych-na-slovensku-pocas-komunistickeho-zazraku-aktualizacia-26-7-2015/

 

Následne kolonizátori zabezpečili, aby sa už nikdy nestalo, že „hlúpejšia slovenská odroda“ im bude konkurovať v dodržiavaní ľudských práv, vo vzdelaní, v kultúre, vede, technike, v  poľnohospodárstve, priemysle, ako to bolo počas komunistického zázraku 1948-1989. V tomto im nezištne pomáhali a pomáhajú antikomunisti, ktorí za 30 rokov spolu s kolonizátormi vyrobili desaťtisíce antikomunistických televíznych a rozhlasových relácií a printových článkov. Paradoxne, k vôli tomuto bol vytvorený Ústav pamäti národa. Ako čerešnička na torte, na vybudovanie názoru v intelektuálnom svete, že Slováci sú len „hlúpejšia ľudská odroda“, NR SR prijala dva zákony, kde komunistickí budovatelia nášho poľnohospodárstva, priemyslu, vedy, techniky, kultúry… sú prezentovaní ako zločinci a ľudia, ktorí ničili Slovensko sú odmeňovaní:

Novelizovaný Trestný zákon SR (§422d) s účinnosťou od 1.9.2011 hovorí, že popieranie, spochybňovanie, schvaľovanie alebo snaha o ospravedlňovanie zločinov režimov založených na komunistickej či fašistickej ideológii sa bude trestať uväznením na šesť mesiacov až tri roky. Prakticky, zákon zabezpečuje výchovu k „menejcennej slovenskej odrode“.

Zákon o protikomunistickom odboji č. 219/2006 Z. z., ktorý ustanovuje podmienky priznania postavenia účastníka protikomunistického odboja a pôsobnosť  Ústavu pamäti národa na úseku starostlivosti o účastníkov protikomunistického odboja. Zákon hovorí, že pod protikomunistickým odbojom sa rozumie aktívny odpor občanov proti komunistickému režimu prejavený či prejavovaný organizovane alebo individuálne v období od 6. októbra 1944 do 17. novembra 1989.

 

Na záver ešte jedna otázka, na ktorú odpoveď chvalabohu je už známa:

 

Pred tisíc rokmi Frankovia chytali Slovanov, ktorí pracovali ako otroci v ich baniach až do smrti. Toto zotročenie Slovanov bolo tak časté a dlhé, že slovo Slovan „Slav“ sa stalo synonymum pre slovo otrok „slave“ skoro vo všetkých západoeurópskych jazykoch.

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2014/02/20/strati-menejcenna-slovanska-rasa-ukrajinu/

 

Stane sa slovo Slovák synonymom „hlúpejšej ľudskej odrody“?

Nestane, pretože aby Slováci nevymreli, je potrebné, aby žena priemerne mala ≥2,1 detí. Pretože na Slovensku žena má priemerne 1,4 dedí (a Slovenka asi ešte menej), po niekoľko generácií Slováci vymrú.

Takže doba pre všeobecné svetové prijatie nového synonyma na slovo Slovák je príliš krátka.

 

Ale verím, že aj táto krátka doba bude stačiť na to, aby sa nekonečne veľa krát písalo a diskutovalo o korupcii, nevymožiteľnosti práva, úpadku rodiny, zločinnosti, narkománii, vysťahovalectve, nekompetentnosti prezidentov, ministrov… bez ponúknutia riešenia.

 

Ale to je už súčasť nášho postkomunistického údelu.

 

Karol Ondriaš

190721

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Karol Ondrias

O AUTOROVI

ateista a komunista

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 4

Celkové hodnotenie: 14.58

Priemerná čítanosť: 1872

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo odročené na máj

    0icon

    Trnava 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR)   Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo vo štvrtok na Okresnom súde Trnava v Piešťanoch odročené na 2. mája …

    Činohra SND vzdá hold Pavlovi Hasprovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Činohra SND)   Činohra Slovenského národného divadla (SND) uvádza vo štvrtok Hommage á Pavol Haspra. Podujatím vzdáva hold režisérovi, ktorý v…

    Nitra spečatila titul v predĺžení, Kašík:"Sme kúsok od pádu štadióna"

    0icon

    Nitra 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Henrich Mišovič) Aktualizované 25. apríla 2024 o 8:28 Hokejisti Nitry zvládli ukončiť finálovú sériu play off Tipos extraligy v…

    V Lomnickom sedle nasnežilo, opäť sa tam bude lyžovať

    0icon

    Vysoké Tatry 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Veronika Mihaliková)   Lyžiari majú pred sebou ďalší víkend, ktorý môžu stráviť na lyžiach. Ochladenie a sneženie z…

    Ďurica vyškolil moderátora TA3 Dírera

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:Screenshot Facebook Video)   Ondrej Ďurica (Republika) vo svojom nedávnom videu na Facebooku "opravil" príhovor moderátora politickej relácii vysielanej…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Tlaková níž sa v našej oblasti vyplňuje. Dnes bude polooblačno až oblačno. Teploty 9 až 14 stupňov Celzia.

    Benčičová porodila dcérku Bellu

    0icon

    Bern 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/DPA-Wolfgang Kumm/dpa-Bildfunk)   Švajčiarska tenistka Belinda Benčičová v utorok porodila svoje prvé dieťa, dcérku Bellu. Dvadsaťsedemročná úradujúca olympijská víťazka a jej…

    Poľský generál: Ukrajina má mesiac na prípravu. Potom sa začne peklo

    0icon

    Varšava 25. apríla 2024 (HSP/Onet/Foto:Telegram)   V sobotu 20. apríla Snemovňa reprezentantov USA schválila návrh zákona o vojenskej a finančnej podpore pre Ukrajinu. Spoza oceánu prišla…

    Uhrík "Počúvate sa vôbec? Ako vám tá arogancia a ten pocit nadradenosti udreli do hlavy!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:screenshot Facebook)   "Imigrácia, zdražovanie, vojna, Green Deal... Vidíme, kam to s Európou za 25 rokov dotiahli,"  Milan Uhrík(Republika)…

    Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

    0icon

    Kežmarok 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Adriána Hudecová)   Výpoveďou ďalšej svedkyne obžaloby v stredu (24. 4.) v Kežmarku pokračoval súdny proces s Kuffovcami v…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA