Otvorený list Richardovi Sulíkovi

Vážený pán Richard Sulík,

dôvodom môjho otvoreného listu k Vám je moje znepokojenie nad vývojom politickej situácie na domácej a zahraničnej scéne, ktorý ohrozuje nielen zvrchovanosť, ale aj samotnú existenciu Slovenska. V čase, keď som Vám naposledy písal, som nadobudol dojem, že máte potenciál stáť sa štátnikom, ktorý bude obhajovať záujmy Slovenska na domácej aj medzinárodnej politickej scéne. Viedol ma k tomu Váš principiálny postoj k odmietnutiu Eurovalu, taktiež genocídnej migračnej politike Bruselu, ktorej cieľom je výmena pôvodného vyspelého obyvateľstva Európy za zaostalé a ľahko ovládateľné moslimské obyvateľstvo z Ázie a Afriky v zmysle zámeru, ktorý ozvučil eurokomisár Avramopoulos, že Európa musí zhnednúť a prijať v najbližších 30 rokoch minimálne 200 mil. černochov z Afriky v rámci projektu  formovania Euroafrickej únie. Je to riadený programový zánik európskej civilizácie, čoho dôkazom je aj obludné „Uznesenie Európskeho parlamentu z 26. marca 2019 o základných právach ľudí afrického pôvodu v Európe“, ktoré priam vyzýva európske krajiny k povinnosti vytvárať všetky podmienky, aby sa Afrika mohla presťahovať do Európy. Tak napr. v čl. 23 EP „vyzýva Komisiu a členské štáty, aby … zaistili bezpečné a legálne cesty pre migrantov, utečencov a žiadateľov o azyl na vstup do EÚ“. Ide o akt čistého genocídneho fašizmu a rasizmu voči pôvodnej bielej európskej rase s cieľom jej likvidácie.

Sympatický je Váš zápas proti rozhodnutiam Bruselu, ktoré nás krok za krokom oberajú o naše občianske slobody a národnú suverenitu, či už ide o ekonomické aspekty, zavádzanie cenzúry a obmedzenie slobody slova a prejavu na internete a v masovokomunikačných prostriedkoch, alebo tlak na otvorenie brán pre inváziu moslimov (globálny migračný pakt OSN – Marakéšska deklarácia, 10 miliardová dotácia na novú azylovú migračnú politiku EÚ či vyššie spomenuté „Uznesenie EP“). To, že sa EÚ zmenila na totalitnú diktátorskú obludu v službách svetovládnych mocnárov, ich centrálnych bánk a nadnárodných korporácií, už niet žiadnych pochýb. Jej kroky sa stávajú ohrozením existencie nielen Slovenska, ale aj ostatných európskych národov. Aký taký odpor týmto zločinným zámerom zatiaľ kladú krajiny V4 a najnovšie aj Taliansko, a preto je enormná snaha nadnárodných mocenských elít vniesť medzi ne rozkol a rozbroje, a Slovensko ako najslabší článok v reťazi sa javí ako najvhodnejšie pre tento zámer.

Významným útokom na Slovensko sa stala snaha o štátny prevrat po zinscenovanej vražde novinára a jeho priateľky. Veľmi som sa vtedy vo Vás sklamal, že aj Vy ste sa zapojili do tanca nad hrobmi s cieľom zvrhnúť vládu Róberta Fica a vyvolať predčasné voľby. Tým ste vlastne anulovali všetky svoje pozitívne postoje, ktorými ste akoby hájili záujmy Slovenska.  Vaša túžba odstaviť Fica a získať moc za každú cenu Vás kompromituje v očiach mnohých.

Rozhodli ste sa nekandidovať v najbližších voľbách do europarlamentu z dôvodu, že chcete sústrediť všetky svoje sily a svoj čas na predvolebnú kampaň so zámerom doviesť ju do víťazného konca. Musím Vás však sklamať. Svojho cieľa zrejme nedosiahnete. Dôvody sú nasledujúce:

  1. Protiľudový a antinárodný ekonomický a sociálny program:

– Váš ekonomický program je zameraný na oslabenie štátu a posilnenie veľkokapitálu či už domáceho alebo zahraničného, keď zníženie odvodového zaťaženia podnikateľov (väčšinovým je na Slovensku zahraničný kapitál), povedie k zníženiu príjmov štátneho rozpočtu na úkor zvýšenia zisku zahraničných spoločností, ktorý odíde zo Slovenska, čím dôjde k oslabeniu až rozvratu existujúceho sociálneho systému (nemocenské a dôchodkové zabezpečenie a pod.) a ešte väčšiemu zotročeniu človeka práce.

–  Doprivatizácia zatiaľ nesprivatizovaných častí strategických odvetví, zdravotníctva ako aj prijatie zákonov, ktoré uľahčia rozpredaj strategických surovín a zdrojov ako voda, pôda a lesy do rúk zahraničného kapitálu, a tak dovŕšia stratu posledných zvyškov ekonomickej suverenity.

  1. Nekonzistentné postoje k zahraničnej politike:

– Vaše postoje sú neraz v protiklade s postojmi Vašich kolegov. Tak napríklad Vy nepovažujete Rusko za bezpečnostnú hrozbu a zrejme nesúhlasíte ani s tým, aby sa na našom území etablovala americká vojenská báza so svojimi 30-timi muničnými skladmi (v skutočnosti raketovými základňami), ktoré sa automaticky stanú terčom odvetného úderu zo strany Ruska v prípade vojenského konfliktu medzi USA (NATO) a Ruskom. Vaši kolegovia ako Klus, Osuský a Dostál však trpia chorobnou rusofóbiou a nadšene súhlasia s prítomnosťou amerických vojsk a ich raketových základní na našom území.

– Nie je jasné, aký je Váš postoj k boju svetovládnych mocenských elít, ktorý prebieha medzi neokonzervatívcami „deep state“ (sorošovci, clintonovci, bushovci,…), ktorí prehrali prezidentské voľby a usilujú o nastolenie globálneho fašizmu NWO (New World Order) aj cestou vyvolania celosvetového vojnového konfliktu a patriotickými Trumpovcami, ktorí vedia veľmi dobre, že rozpadu PAX AMERICANA už nič nezabráni, a tak sa snažia o záchranu USA. Sú podporovaní aj globalistami, ktorí už preniesli svoje ekonomické záujmy do juhovýchodnej Ázie a Číny, ktorá sa stáva novým centrom ekonomickej sily. Na oslabení Európy majú záujem tak jedni ako aj druhí. Neokonzervatívci ešte stále ovládajú EÚ a presadzujú hromadnú migráciu a islamizáciu v snahe o nastolenie fašisticko-islamského kalifátu na čele s islamizovaným Nemeckom a Francúzskom, kým globalisti sa snažia o rozčlenenie Európy na islamizovaný Západ a Východ v podobe tzv. Medzimoria ako nástupišťa či hrádze proti Rusku (snaha o prekazenie spojenectva Ruska a Nemecka). Kto nás ženie do jadra EÚ, chce z nás spraviť nesvojprávnu kolóniu Nemecka s postupným zánikom Slovenska. Ani projekt Medzimoria s nadvládou USA nie je pre Slovensko prijateľný, a teda ani americké základne na Slovensku. Ten vyhovuje rusofóbnemu Poľsku, nie však Slovensku, Česku či Maďarsku. Slovensko preto nesmie byť zatiahnuté do týchto hier mocenských elít, lebo sú pre nás ohrozením nášho bytia. Slovensko by malo deklarovať svoj kladný postoj k Rusku a snahu o rozvíjanie vzájomnej hospodárskej spolupráce, vychádzajúc aj z toho, že Rusko sa neohrozene stáva veľmocou č.1, či sa to niekomu páči alebo nie. V budúcnosti budú úspešne napredovať len tie štáty Európy, ktoré budú rozvíjať svoju spoluprácu s Ruskom. Veď napokon aj Nemecko sa o to snaží podporou výstavby Severného potoku 2. USA slabnú, kým moc Ruska a Číny nezadržateľne rastie a tento proces je už nezvratný.

  1. Neprijateľný postoj k gender agende:

Istanbulský dohovor (ID), kde na hanbu všetci Vaši poslanci hlasovali proti návrhu na definitívne odmietnutie jeho ratifikácie, pod maskou boja proti násiliu na ženách presadzuje nastolenie teroru gender ideológie LGBTI a feminizmu, a to až to takej miery, že sa má inštitucionalizovať, zaviesť do právneho systému s tým, že výkonná moc pri presadzovaní gender agendy (rodovej rovnosti) má byť odovzdaná do rúk mimovládnym organizáciám, ktoré majú byť dokonca štátom dotované na ich vlastizradnú činnosť v prospech nadnárodného záujmu reprezentovanému nadnárodnou inštitúciou GREVIO. Konečným cieľom ID je oslabenie pôvodnej európskej populácie v prospech moslimskej a černošskej. Svojím „JMB rodinu“ ste sa svojho času skompromitovali a Vaša snaha o ratifikáciu ID je len vodou na mlyn tým silám, ktoré usilujú o zničenie Slovenska. Svojím postojom k ID ste sa žiaľ zaradili do tábora ultraliberálneho fašizmu.

  1. Konkurencia zo strany tandemu Progresívne Slovensko + Spolu:

Ultraliberálne strany Progresívne Slovensko (PS) + Spolu predstavujú najagresívnejší program zničenia Slovenska (vítanie migrantov, štvanie proti Rusku, teror gender ideológie LGBTI, ekonomický rozvrat, zbavenie Slovenska všetkej suverenity a dosiahnutie koloniálneho postavenia v područí Nemecka ako vedúcej mocnosti EÚ). Tieto dve strany, ktoré reprezentujú záujem mocenských elít o nastolenie NWO začínajú byť mainstreamovými médiami najviac forsírované, a preto sa stavajú najsilnejším subjektom na tzv. liberálnej scéne. Najviac hlasov odobrali práve Vašej strane SaS. To znamená, že oni chcú byť tí, ktorí v prípade víťazstva liberálneho frontu si budú nárokovať právo zostavenia vládnej koalície na čele s Trubanom ako ich budúcim predsedom vlády. Ich preferencie už v súčasnosti presahujú 10% a Vaše poklesli pod ich úroveň. Vašou chybou bolo vzdanie sa Mistríka a následná podpora Čaputovej, ktorá ako podpredsedkyňa PS je marketingovým produktom tých agentúr, ktoré Vás odstavia od vedúceho postavenia na liberálnej scéne v prospech PS. Odliv Vašich voličov do strany PS má však aj jeden kladný aspekt. Zbavili ste sa záťaže a potreby vychádzať v ústrety vlastizradným ultraliberálnym požiadavkám, na ktoré reflektujú tí voliči, čo Vás opustili a prešli k PS. Našťastie PS je také agresívne, že má potenciál skompromitovať aj taký liberálny nenávistný plátok, akým je denník SME, ktorý ich podporuje.

  1. Vaša ilúzia o liberalizme:

Vo Vašej predstave, ako ju prezentujete, je liberalizmus symbolom väčšej slobody. V skutočnosti je však ideologickým a politickým nástrojom zotročenia človeka človekom. Súčasný liberalizmus dospel do štádia globálneho fašizmu, t.j. diktátu moci bankového, priemyselného veľkokapitálu (centrálne banky a ich nadnárodné korporácie) a finančných skupín, ktoré si podriaďujú mocenské, bezpečnostné a politické zložky štátu a upevňujú svoj teror aj pomocou vlastizradných mimovládnych organizácií a ich ideologických fašistických úderiek vo všetkých sférach spoločenského života. Liberalizmus je úhlavný nepriateľ kresťanstva a tradičných ľudských hodnôt. Je nositeľom všetkých zvráteností, klaňaním sa démonovi moci a bohatstva. Je skazou európskej civilizácie.

  1. Nekonzistentnosť liberálnej scény:

Ak aj liberálne strany SaS, OĽaNO, Progresívne Slovensko + Spolu, KDH, MOST-HÍD, Strana Kisku, Sme rodina dosiahnu vo voľbách väčšinu, ich programové smerovanie je vzájomne značne nekonzistentné od protislovenského ultraliberálneho (PS + Spolu) až po tváriace sa konzervatívne, t.j. vlastenecky a sociálne (Sme rodina).  Vládnutie takéhoto nestabilného zlepenca sa zmení na tragikomickú frašku a vďaka vzájomným rozporom sa čoskoro rozpadne. PS po ničom inom netúži, než ako urobiť zo Slovenska vazala v područí EÚ, t.j. Nemecka, lebo im to zabezpečí prosperitu a sladký život poslušného sluhu ako odmenu za zradu Slovenska.

Svojho času, keď Fico pod tlakom liberálneho fašizmu ustupoval liberálom (tlačenie Slovenska do „jadra“ EÚ, schválenie inkvizičnej novely zákonov o boji proti extrémizmu z dielne Žitňanskej, finančná podpora sorošovských mimovládok, podpísanie dohody CETA a ochota podpísať transatlantickú dohodu TTIP, ktorá by nadradila záujmy nadnárodných korporácií nad zákony štátu a ktorú nakoniec Trump stopol) a Vy ste vystupovali ako obhajca záujmov Slovenska proti migrácii a tvrdému diktátu EÚ, som nadobudol dojem, že sa prikláňate ku konzervativizmu. Vyviedli ste ma však z môjho omylu. Vtedy som mal ťažké srdce na Róberta Fica. Zdá sa však, že Fico sa zo svojich chýb poučil a pochopil, že podať ruku liberálom sa nevypláca, lebo liberalizmus v sebe obsahuje obrovský deštrukčný potenciál. Tento potenciál nakoniec zničí aj Vás a úplne anuluje Vašu snahu obhajovať záujmy Slovenska na medzinárodnej scéne, keďže postoje viacerých Vašich kolegov sú protichodné a zhodné s postojmi PS + Spolu. Vo svete a na Slovensku sa jasne vykryštalizoval boj dvoch protichodných síl – globálneho liberálneho fašizmu a konzervatívneho vlasteneckého národnooslobodzovacieho hnutia (ĽSNS, SNS, z väčšej časti SMER a snáď aj Sme rodina). Je na Vás, na ktorú stranu sa prikloníte. Ak sa prikloníte na stranu liberálneho fašizmu, tak ste prehrali, lebo ultraliberálov z Vášho košiara už Vám vyfúkli agresívne strany PS + Spolu. Príklon ku liberalizmu s konzervatívnymi prvkami vlastenectva ako ich prezentuje Sme rodina Vám síce môže rozšíriť voličskú základňu, avšak bránia tomu postoje Vašich kolegov, ktoré nie vždy korešpondujú s Vašimi.  Veru, nezávidím Vám, aj keď som z druhej strany rád, že vzájomné strety na liberálnej scéne budú odhaľovať pred ľuďmi pravú tvár liberálneho fašizmu, a tak sa slovenský volič nakoniec prebudí, lebo uvidí, aká zákerná hra sa s ním hrá. A vstup do arény ešte aj skompromitovaného rôznymi kauzami Kisku, ktorému hrozí trestné stíhanie, dáva tušiť, aká zábava nás očakáva. Kiska tiež bude loviť vo Vašom revíri.

Ja ako stúpenec strany ĽSNS, ktorá jediná dôsledne presadzuje vlastenecký, prokresťanský a sociálny program budem aj naďalej vo svojich článkoch bojovať na strane národnooslobodzovacieho hnutia proti liberálnemu fašizmu a podporovať všetky snahy, ktoré povedú k záchrane Slovenska. Ak aj Vám záleží na Slovensku, mali by ste sa dištancovať od vlastizradnej politiky strán PS + Spolu, ktoré Vám nakoniec prevzali značnú časť voličov a odstavili Vás na vedľajšiu koľaj liberálneho frontu. Aj keď Vás s nimi v súčasnosti spája slepá nenávisť voči vládnutiu Róberta Fica, ktoré stabilizovalo Slovensko a nasmerovalo ho na úspešnú ekonomickú a sociálnu trajektóriu, je to príliš málo na spájanie sa na takomto vratkom základe. Pevným základom môže byť len program, ktorý zabezpečí ekonomickú a politickú stabilitu Slovenska, rozšíri sociálne vymoženosti pracujúcich a postaví sa čelom voči nepriateľským tlakom na zničenie Slovenska (ekonomický rozvrat, moslimská migrácia, gender teror, fašistický diktát EÚ, americké základne, rusofóbia). Ak sa chcete stať štátnikom, potrebujete vystúpiť s programom, ktorý posilní ekonomickú a politickú zvrchovanosť Slovenska. V opačnom prípade budete iba štatistom v područí vlastizradných síl na čele s PS. Sú len dve možnosti – postaviť sa buď na stranu nastoľovania totality genocídneho liberálneho fašizmu alebo na stranu národnooslobodzovacieho odboja.

Prajem Vám, nech sa Vám darí vo Vašom úsilí o blaho Slovenska. Zároveň dávam do Vašej pozornosti niektoré svoje politologické články, uverejnené na Hlavných správach na adrese: https://blog.hlavnespravy.sk/author/peko/

V prípade, že mi odpoviete a budete súhlasiť s tým, aby som Vašu odpoveď zverejnil na HS, urobím tak.

S úctou

Ing. Peter Kohút, CSc.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5833

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Budaj: Mapa povodňových rizík mohla ísť na rokovanie vlády pred trištvrte rokom

    0icon

    Mapa povodňových rizík mohla ísť na rokovanie vlády už pred trištvrte rokom. Pre TASR to uviedol bývalý minister životného prostredia Ján Budaj v reakcii na…

    Iniciatíva za verejnoprávnosť vyzýva poslancov, aby nepodporili zákon o STVR

    0icon

    Koordinačný výbor iniciatívy zamestnancov a spolupracovníkov RTVS za verejnoprávnosť a nezávislosť v piatok odovzdal v Národnej rade (NR) SR listy adresované poslancom parlamentu. Vyzýva ich,…

    Počet odsúdených mladistvých v ústave v Sučanoch za posledné roky klesol

    0icon

    Počet odsúdených mladistvých v Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Sučanoch za poslednú dekádu významne klesol. Vlani ich bolo v ústave umiestnených 28, v…

    Slovensko sa aktívne zúčastní na mierovej konferencii vo Švajčiarsku

    0icon

    Slovenská republika sa aktívne zúčastní na konferencii o mieri na Ukrajine, ktorá sa uskutoční 15. a 16. júna vo Švajčiarsku. Slovensko by mal zastupovať premiér…

    Zistenia k publikácii MS sa majú riešiť na májovom zasadnutí Súdnej rady

    0icon

    O zisteniach ad hoc komisie zriadenej na preverenie informácií z publikácie o porušeniach princípov právneho štátu z dielne ministerstva spravodlivosti (MS) a Úradu vlády SR…

    Situácia nadregionálnej epidémie akútnych gastroenteritíd je stabilizovaná

    0icon

    Situácia v rámci zistenej nadregionálnej epidémie akútnych gastroenteritíd vo vybraných okresoch Trenčianskeho kraja a v okrese Topoľčany v Nitrianskom kraji je stabilizovaná. Prijatými okamžitými opatreniami…

    Prezidentka: K demokracii nepatrí snaha o politické ovládnutie médií

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Slobodné médiá a demokracia sú od seba neoddeliteľné. Zastrašovanie médií a snaha o ich politické ovládnutie…

    Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

    0icon

    Reedukačné centrá (RC) v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria. Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení. Avizoval to v piatok minister…

    Šimečkova tajná stratégia

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (HSP/Foto:Facebook/Michal Šimečka • Progresívne Slovensko)   Vo štvrtok si v Bratislave demonštratívne zatrucovali, pardon, zaprotestovali, progresívni politici, umelci a spol. Pod svoje krídla…

    Opozícia viní koalíciu z prepadu SR v rebríčku slobody tlače, kritizuje jej kroky

    0icon

    Bratislava 3. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Opozícia vyčíta vládnej koalícii prístup k médiám aj pripravované legislatívne kroky. Viní ju z prepadu Slovenska…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA