Nenápadne rozrastajúca sa liberálna liaheň

Dlho som sa nevyjadroval a neblogoval ale prišiel čas, že som opäť nabral chuť a odvahu priblížiť Vám moje názory na stav dnešnej spoločnosti na Slovensku.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt liberal

Čo ma k tomu vedie ?  Vedie ma k tomu včerajšia debata prezidentských kandidátov na Markíze, kde kandidátka ultra- liberálnej strany Progresívne Slovensko, Zuzana Čaputová opísala svoju víziu mostu medzi konzervatívno-kresťansky zmýšľajúcimi občanmi a ultra- liberálmi. A vtedy mi zastal rozum.

Pani Čaputová chce urobiť most ? Most medzi tak názorovo odlišnými občanmi ?  Povedali by sme si, že nemožné ale práve naopak.

Ľudia z pozadia Zuzany Čaputovej vedia ako na to. Keď vedeli vyprodukovať osobu, ktorú na Slovensku nikto pred pol rokom poriadne nepoznal a zrazu sa stala lídrom prezidentskej kampane a dokonca víťazkou prvého kola. Už to bolo prvé víťazstvo pre týchto ľudí, pretože mnohí by si povedali ,je možné aby človek zastávajúci tak zvrátené hodnoty ako pani Čaputová mohol vôbec zastávať prezidentskú funkciu ?. Odpoveď znie nemohol ale nie pre ľudí z pozadia Zuzany Čaputovej. Neznámu pani Zuzanku zo zatiaľ ešte dosť neznámej strany pre verejnosť- Progresívne Slovensko, vykonštruovali najväčšiu bojovníčku za občanov, za spájanie, proti polarizácii nálad atď. a dokázali z nej odstrániť všetky neduhy a poprieť všetky nálepky, ktoré si doniesla z jej degresívnej politickej strany.

Pýtate sa ako je to možné ?

Jednoduché. Heslo 21. storočia znie, že za peniaze si dokážete kúpiť všetko a áno dokážete si za ne kúpiť aj prezidentské kreslo, revolúciu alebo rôzne politické zmeny v krajine.  A presne o tomto bude pokračovať tento blog.

To ako sa rozrástla za posledné obdobie neo- liberálna úderka na Slovensku a ako je poprepletaná v rôznych sférach je už strachovania hodné.

Áno, máme sa čoho báť ! Povedzme si predtým ako si rozpíšeme danú chobotnicu, aké hodnoty títo ľudia zastávajú.

Registrované partnerstvá homosexuálov, adopcie detí homosexuálmi, lesbami či inými transgenderovými rodmi, otvorenú potratovú politiku, dekriminalizáciu marihuany a ľahkých drog, postavenie domácich zvierat na úroveň ľudí,  pomoc vytvoriť prostredie pre legálnu migráciu, zriadenie európskeho superštátu a zánik samostatnej štátnosti a mnoho ďalšieho zvráteného.

Tak vidíte, je sa čoho báť !

Progresívci ale na Váš oprávnení strach z týchto hrôz zareagujú nálepkami a osočeniami typu: Nechceš migrantov ? Si xenofób ! Nepodporuješ LGBTI politiku? Si homofób! Atď.

Dokonca vo včerajšej debate na Markíze to z úst Čaputovej opäť zaznelo, citujem : „ diverzita je správna“ . Pre tých, ktorí netušia čo tým chcela povedať Čaputová svojím pohľadom, vysvetlím. Diverzita z pohľadu progresívcov je mix rôznorodosti, rôznosti pohlavia, rás, náboženstiev či kultúr. Vedie k absolútnemu zániku národnej, rasovej či kultúrnej hrdosti.

Chceme dopadnúť vari ako Angličania, Švédi alebo Nemci? Myslím si, že nie.

Poďme ale k spomínanej chobotnici. A začneme to všetko, kým iným ako samotným „filantropom“ a miliardárom Sorosom, ktorého už asi všetci poznáme.  Pán Soros vlastní istú nadáciu s názvom Open Society Foundation- Nadácia otvorenej spoločnosti. Táto nadácia napríklad finančne podporuje viacero mimovládok na Slovensku a medzitým aj SDA – Slovenskú debatnú asociáciu.  Členmi tejto fantastickej mienkotvornej organizácie, ktorá ohlupuje žiakov stredných škôl a gymnázií sú Matej Kurian, ktorý je zároveň zakladateľom asociácie Zastavme korupciu, ktorej zhodou náhod druhý zakladateľ Miroslav Trnka je spoluzakladateľom mega- firmy ESET. Pre tých ktorí neviete ESET financuje Denník N a v neposlednom rade ultra- liberálnu politickú stranu Progresívne Slovensko. O tom, že SDA má členov z tejto strany niet pochýb. Napríklad taký Martin Dubéci, ktorý sa preslávil trápnym zorganizovaním žiakov EGT v Tisovci proti Kotlebovcom je nielen členom SDA ale je aj spoluzakladateľom Výzvy k ľudskosti, ktorá otvorene propaguje migráciu a tvorí verejnú mienku v tejto oblasti. Samozrejme netají sa tým, že financie dostáva priamo od nadácie Georga Sorosa.

Ďalšou zaujímavosťou posledných dní bol status študenta Emila, sympatizanta Zuzany Čaputovej a Progresívneho Slovenska, ktorý vyzýval k vyvraždeniu národne zmýšľajúcich voličov a dokonca k zániku slovenskej štátnosti. Podľa všetkého to nemusí byť len tak z jeho hlavy ale aj z hláv ľudí, ktorí tú jeho ovplyvňujú. A tu sa opäť dostaneme k podstate veci. Emilko totižto navštevuje bilingválne gymnázium cirkvi bratskej v Bratislave, ktorej riaditeľom je Dušan Jaura, manžel podpredsedníčky Progresívneho Slovenska Zory Jaurovej, osobnej priateľky Zuzany Čaputovej, ktorá sa tiež len pred nedávnom vzdala tejto významnej funkcii v danej strane. O angažovaní asociácii akou je napr. SDA na školách tohto typu ani nemusím hovoriť. Je do očí bijúce ako manipulujú ľudí svojimi diverzitnými a multikultúrnými bludmi.

Ku tejto exkluzívnej škole kde sa ročné školné pohybuje na úrovni tisícoch eur si ešte povieme menšiu pikošku. Mnohí sa ma pýtali ako na kresťana a kresťansky zmýšľajúceho aktivistu, čo si myslím o podpore, ktorú Čaputovej vyjadril Robert Bezák.  Najprv som nevedel odpovedať a povedal som, že na svete sa vyskytujú aj zblúdilé ovečky ale pán Bezák nie je len taká obyčajná zblúdilá ovečka. To, že pán Bezák hodnotovo zablúdil o tom niet pochýb ale pán Bezák zablúdil rovno do spomínanej školy cirkvi bratskej kde aj nášho krásneho študenta Emila vyučoval náboženstvo. Tak a s pousmiatím sme mali vec vyriešenú. Žiaľ keby to nebolo na plač tak sa nad tým aj usmejete.

Toto bol len malý zlomok o liberálnej liahni ktorá útočí v krásnom obale na naše Slovensko. Medzi verných priateľov týchto ľudí patria aj Lunterovci, Kiskovci či ďalšia liberálna háveď zo slušného Slovenska.

Chcem týmto vyzvať Slovensko aby nenaletelo krásnym , naučeným rečičkám týchto hadov. Aby sa nepodarilo Čaputovej spraviť medzi nami inak hodnotovo orientovanými a liberálmi most. Pretože ten most bude v konečnom dôsledku znamenať zánik mravnosti, zánik hodnôt a prinesie do našich životov Sodomu a Gomoru.

Národné a kresťanské hodnoty pre nás musia byť vždy na prvom mieste !

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Cavar

O AUTOROVI

Venujem sa hľadaniu pravdy

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 9

Celkové hodnotenie: 21.35

Priemerná čítanosť: 3184

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA