Čaputová – symbol krížovej cesty, ktorou si zrejme bude musieť prejsť Slovensko, aby sa nakoniec spamätalo

Geniálnosť satanistickej manipulácie spočíva v tom, že tí, ktorí sú nositeľmi najväčšieho zla, ho dokážu predostrieť ako najväčšie dobro, oklamať tým väčšinu ľudí a následne dosiahnuť realizáciu svojich zločinných zámerov. História o tom podáva nejedno svedectvo. Stačí spomenúť Hitlera alebo svetovládne sionistické mocenské elity, ktoré ničia ľudstvo vojnami, revolúciami, štátnymi prevratmi, vyvolávaním chaosu, terorizmu, prinášaním „slobody a demokracie“ cez humanitárne bombardovanie civilného obyvateľstva. Sionistickí vládcovia nad dolárom nás ovládajú a vedú do záhuby. Pravda, v súčasnosti sa už vzmáhajú sily odporu na čele s Putinom a Ruskom, avšak satanské zlo sa nevzdáva a šarapatí po celom svete vďaka nedostatočnému odporu síl dobra.

Svojou krížovou cestou si muselo prejsť Rusko v 90-tých rokoch minulého storočia, teraz ňou prechádza Ukrajina, ktorá sa postupne spamätáva a nakoniec sa prebudí zo zlého sna a po veľkom utrpení vyženie zločincov prinášajúcich Ukrajine skazu. Krížovou cestou na Golgotu prechádza aj západná Európa, ktorá zrejme bude sionizmom, liberálnym fašizmom a islamom zničená. V USA sa vďaka Trumpovi prebúdzajú vlastenecké sily a sú nádejou na obrat k lepšiemu. Prebrali sa vlastenecké sily v Maďarsku, Poľsku, Taliansku, Rakúsku a v iných krajinách, žiaľ na Slovensku ťahajú za kratší koniec. Jasne sa vykryštalizoval stret liberálno-fašistických síl s národno-oslobodzovacím frontom.

Na samotnom vrchole liberálneho zla na Slovensku stojí s podporou sionistických peňazí a mainstreamovej propagandy Progresívne Slovensko (PS) s prázdnou bábikou a majsterkou plytkých fráz Čaputovou ako budúcou prezidentkou. Je priam príznačné, že táto reprezentantka najväčšieho ultraliberálneho zla sa prezentuje ako veľká bojovníčka proti zlu. Nuž, väčšiu absurditu nevymyslíš! Je to isté, ako keď daňový, pozemkový a úžernícky podvodník Kiska bojuje za slušnosť, morálku a poctivosť. Slováci si vďaka svojej slepote z bohatej ponuky kandidátov opäť vybrali to najväčšie zlo, ktoré má za cieľ Slovensko zničiť. Nuž, musím sa žiaľ zmieriť s tým, že mojím prezidentom aj naďalej zostane iba Vladimír Putin.

Nepriatelia Slovenska jasajú. Dosiahli skvelý výsledok. Ich neúnavný tlak na naše národné pokorenie a poníženie začína prinášať svoje plody. Chystajú sa:

  • prijať Istanbulský dohovor a nastoliť teror gender ideológie LGBT a feminizmu,
  • zbaviť Slovensko posledných zvyškov zvrchovanosti a suverenity v oblasti ekonomiky, politiky, bezpečnosti, odovzdať všetky právomoci do rúk Bruselu, t.j. Nemecka a Francúzska pod zámienkou hlbšej integrácie a spraviť z nás kolóniu Nemecka,
  • rozpredať zvyšné nesprivatizované podiely štátu v strategických odvetviach do rúk veľkokapitálu, hlavne zahraničného,
  • doprivatizovať zdravotníctvo,
  • vytvoriť právny rámec pre bezbrehý rozpredaj vody, lesov a pôdy do rúk zahraničného kapitálu,
  • rozvrátiť sociálny systém (dôchodkové a nemocenské zabezpečenie), okradnúť pracujúcich a dôchodcov, ekonomicky a pomocou exekúcií ich donútiť predať alebo odovzdať svoj osobný majetok (pozemky, byty a domy) do rúk bánk a veľkopodnikateľov,
  • akceptovať migračnú politiku EÚ a zaplaviť Slovensko moslimami.

Najlepší synovia Slovenska statočne bojovali za našu národnú svojbytnosť, avšak dnes už si  väčšina z nás toho neváži a odovzdáva hlúpo moc do rúk najväčšieho liberálneho zla, ktoré ničí a zapredáva Slovensko. Za hlúposť sa platí, čiže aj Slovensko zaplatí! Liberálne sorošovské mimovládne organizácie financované zo sionistických centrál upevnia svoju moc a ich fašistické úderky sa ešte viac zaktivizujú a rozbesnia na všetkých frontoch, t.j. v politike, mocenských a bezpečnostných zložkách štátu, školstve, verejnej správe, atď. Svojou mocou s podporou médií úplne ovládnu Slovensko a nastolia svoj mocensko-politicko-ideologický teror. Naleteli sme na propagandu liberálov, že my kresťania a naši kňazi sa nesmieme vyjadrovať k voľbám a politike, kým ale sorošovské mimovládky môžu beztrestne svojou vlastizradnou agendou terorizovať celé Slovensko! Ak sa kresťania k niečomu vyjadrujú, je to neprípustné! Musia mlčať, aby nevzbudzovali spoločenské pohoršenie! Až k tomu sme dospeli. Liberáli nám zatvárajú ústa a kvázi kresťania pritakávajú, že tak je to správne, lebo vraj politika nepatrí do kostolov. Satan na nás útočí zo všetkých strán, a my sa nesmieme brániť a ani v kostoloch poukazovať na satanské zlo liberalizmu. Bože, akí sme len hlúpi! Liberáli nás ničia a my s tým súhlasíme a poddávame sa ich manipulácii. Čoskoro to dospeje až k tomu, ako na Západe, že sa v duchu politickej korektnosti a tolerantnosti budeme musieť zbavovať všetkých kresťanských symbolov a akýchkoľvek prejavov našej viery, lebo budeme nimi vraj urážať cítenie moslimov, ateistov, homosexuálov, transgenderov a neviem ešte akých kreatúr. Oni však  budú mať právo nielen urážať naše kresťanské cítenie, ale nás zaň aj prenasledovať a perzekvovať.  Spamätajme sa už konečne! Ženú nás do záhuby! Čo nevidíme, čo sa deje na „vyspelom západe“? Chceme to aj na Slovensku – ten ich liberálno-fašistický teror a prenasledovanie za pravdu? Skúste tam nesúhlasiť so zvrátenou LGBT výchovou vašich detí v škôlkach a školách, tak máte nielen po kariére, ale odoberú vám aj dieťa na adopciu homosexuálnym párom a vás pošlú do väzenia za homofóbiu. A skúste sa ozvať proti znásilňovaniu žien moslimami, ich lúpežiam a teroru, taktiež vás neminie väzenie za xenofóbiu a rasizmus. Najprv hrajú na strunu nášho kresťanského súcitu s ťažkým osudom homosexuálov, transgenderov a utečencov pred vojnou, a keď nás  dostanú a chytia na udicu, tak na nás neúprosne útočia, perzekvujú, terorizujú a islamizujú! Takí sú liberáli. Nič dobré sa nikdy od nich nedá očakávať. Kedy si nakoniec väčšina uvedomí, že oni vždy slúžia diablovi za peniaze a ich plody sú skazonosné? Liberalizmus ako politika a ideológia pažravého kapitalizmu, ktorý dospel do štádia súčasného globálneho sion-fašizmu, je rakovinou rozožierajúcou organizmus nielen nášho národa a štátu, ale celej umierajúcej západnej civilizácie.  Len radikálny a bolestivý rez je akou takou nádejou na záchranu. Stanú sa ním výsledky volieb do europarlamentu?

Obviňujú nás, že vnášame do spoločnosti rozkol namiesto toho, aby sme sa zjednocovali. Na čom, na satanistických hodnotách liberalizmu? A ak už sa tak chcú zjednocovať, prosím, môžeme, ale na kresťanských hodnotách úcty k tradičnej rodine a ochrany počatého života, na odmietaní kapitalistickej honby za mocou a bohatstvom, budovaní silného sociálneho štátu schopného postarať sa o najslabších, zoštátnení strategických odvetví, odmietaní propagácie hriechov sodomie, čiže homosexuálnych partnerstiev a LGBTI, atď.

Vždy naletíme na lesť satanistických liberálov! Takí sme my teda kresťania –  zbabelí, slepí a počúvajúci falošný hlas diabla. Voľby ukázali, že skutočných kresťanov na Slovensku je len 25%. A vlastne ani toľko nie, lebo vyše 50% voličov sa ukázalo ako ľahostajných a neprišli voliť. Takých za kresťanov nemožno považovať, lebo pravý kresťan vie, ako sa má zachovať. Nemôže byť ľahostajný k spoločenskému zlu liberalizmu. Ustupovanie liberalizmu a koketovanie s ním je katastrofálna chyba s veľmi neblahými dôsledkami.

Nás pravých kresťanov a vlastencov teda čakajú ťažké časy, ale nesmieme sa vzdávať. Za daných okolnosti, keď sme teraz prehrali bitku o prezidenta, by bolo rozumné ísť voliť a podporiť Ševčoviča, lebo predsa len ako reprezentant SMERu  predstavuje menšie nebezpečenstvo než ultraliberálka, americká neokónka a Via Iuris sorošovka Čaputová. Nerobím si však ilúzie a môj odhad pre druhé kolo je  60:40 v prospech Čaputovej, lebo nie všetci, čo volili Harabina alebo Kotlebu pôjdu voliť. Zvaľovať vinu na Kotlebu, že neustúpil Harabinovi je úplne scestné. Ak by bola väčšina Slovákov skutočnými vlastencami či kresťanmi, tak v druhom kole by bol aj Harabin aj Kotleba. Za daných okolností a súčasnom pomere síl, aj keby Harabin postúpil do druhého kola, liberáli by ho prevalcovali a nemal by šance proti Čaputovej, ktorá je obrazom biedy nás Slovákov.

Čaká nás teda krížová cesta. Aká bude, to ukážu aj najbližšie voľby do národnej rady v budúcom roku. Momentálne je prevaha liberálnych síl (ak tam rátame aj KDH a MOST-HÍD) nad silami národnooslobodzovacieho frontu (SMER, SNS, ĽSNS) asi tak v pomere 55:45. Aj keď zvíťazia liberáli, na to, aby zostavili väčšinovú vládu, budú musieť poskladať veľmi nekonzistentný zlepenec z PS+Spolu, SaS, OĽaNO, KDH, Most-Híd a Sme rodina. Už teraz je jasné, že do čela liberálov vyskočí ultraliberálne PS so svojím programom skazy Slovenska. Sulík bude musieť ustúpiť z cesty a znovu sa nenaplní jeho veľký sen stať sa predsedom vlády. A ak Sme rodina zotrvá na svojej kritike gender ideológie a invázie moslimov, tak o vzájomný boj v tábore liberálov máme postarané, čo je pre nás potešujúce. Potešujúce je aj to, že Fico si už zrejme uvedomuje svoju chybu, keď naletel liberálom, ustupoval ich požiadavkám a bezhlavo útočil na ĽSNS. A čoho sa od liberálov dočkal? Pokusu o zvrhnutie jeho vlády a štátny prevrat po zinscenovanej vražde Kuciaka. Ak Satanovi (liberálovi) podáš prst, schmatne ti celú ruku, ba aj teba celého. Nádejou je aj to, že do popredia SMERu sa derie sociálne a vlastenecky cítiaci Ľubomír Bláha, ktorý svojou angažovanosťou a inteligenciou udáva tón ideologického a politického smerovania jeho strany do budúcna. Tieto skutočnosti sú pre nás kresťanov a vlastencov povzbudením, aby sme neskladali svoje zbrane a naďalej pokračovali v boji o záchranu Slovenska. Všetci, ktorým záleží na osude Slovenska, musíme spájať svoje sily. V tom nám pán Boh pomáhaj!

Ing. Peter Kohút, CSc.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.22

Priemerná čítanosť: 5836

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Zica v Paríži okradli, prišiel o cennosti v hodnote 500.000 eur

    0icon

    Bývalý brazílsky futbalista Zico sa stal tesne pred štartom OH v Paríži terčom zlodejov. Neznámi páchatelia mu ukradli tašku s mimoriadne cenným obsahom.

    Pri požiari slamy v Malom Šariši vznikla predbežná škoda 15.000 eur

    0icon

    Malý Šariš 26. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Profesionálni a dobrovoľní hasiči vo štvrtok (25. 7.) večer zasahovali pri požiari približne 350 balíkov slamy v…

    Na diaľnici R1 treba počas víkendu počítať s dopravnými obmedzeniami

    0icon

    Bratislava 26. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Na diaľnici R1 treba počas soboty (27. 7.) od 7.00 h a nedele (28. 7.) do 18.00 h počítať…

    HZS pomáhala pod Rysmi 17-ročnému turistovi, poranil si dolnú končatinu

    0icon

    Horskí záchranári v piatok pomáhali 17-ročnému českému turistovi, ktorý pod vrcholom Rysov spadol a poranil si dolnú končatinu. O súčinnosť požiadali posádku Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej…

    Ružomberok požiadal o odloženie zápasu 2. kola proti Žiline

    0icon

    Žilina 26. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Daniel Stehlík)   Stretnutie 2. kola futbalovej Niké ligy medzi MŠK Žilina a MFK Ružomberok sa na štadióne pod Dubňom neodohrá…

    Francúzsko po útokoch posilnilo bezpečnosť na železničnej sieti

    0icon

    Francúzsko posilnilo po nočných útokoch bezpečnostné opatrenia na železničnej sieti. Informovala o tom v piatok národná železničná spoločnosť SNCF. Podpaľačské útoky zasiahli železničnú dopravu v…

    Dve chránené lokality v Nízkych Tatrách podľa ochranárov ohrozuje ťažba dreva

    0icon

    Dvojica cenných chránených lokalít v Nízkych Tatrách je podľa mimovládnych ochranárov z občianskeho združenia (OZ) Prales a iniciatívy My sme les ohrozená ťažbou dreva. V…

    SaS: Stabilizačný príspevok je výsmechom policajtov

    0icon

    Stabilizačný príspevok je výsmechom policajtov. Je načase pýtať sa, kto bude novým ministrom vnútra. Uviedla to opozičná SaS. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) podľa…

    ÚVZ: RÚVZ pristupujú k problematike hluku zodpovedne a chránia zdravie ľudí

    0icon

    Regionálne úrady verejného zdravotníctva (RÚVZ) pristupujú k problematike hluku zodpovedne a chránia zdravie ľudí v zmysle národnej legislatívy. Tá má prísnejšie prípustné hodnoty určujúcich veličín…

    ITA suspendovala Iračana Sehena za užitie anabolických steroidov

    0icon

    Olympijské hry v Paríži majú svojho prvého dopingového hriešnika. Iracký džudista Sajjad Sehen, ktorý sa chystal na svoju prvú olympiádu, mal pozitívny test na anabolické…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Miroslav Iliaš

    Viktor Pondělík

    Artem Klymenko

    Erik Majercak

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    .

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA