Kto zasieva a organizuje “plazivú fašizáciu” krajiny a vo svete ? Časť XX.

22.

Vládna CIA vyrábala ópium v oblasti Zlatého trojuholníka v juhovýchodnej Ázií. Ópium sa prepravovalo zo Zlatého trojuholníka na obrovskú americkú tajnú základňu Long  Tien a odtiaľ loďami cez Francúzsko do USA.  CIA pašovala celých 8 rokov drogy z Vietnamu ( predovšetkým heroín ) do USA v mŕtvych telách amerických vojakov, ktoré boli potom políciou distribuované priekupníkom v USA. Kongres USA neskôr navŕšil rozpočet pre chemický vojenský zbor a drogové programy na ľuďoch. Americká armáda potom založila vlastné vojenské jednotky, ktorí mali svoj krycí názov a v ktorých išlo o vojakov, ktorým bol vymývaný mozog drogou LSD. Bola to armáda zombií a do polovice šesťdesiatich rokov ich bolo 1500.

23.

Droga LSD sa potom stala bežne používanou drogou pre potreby vládnej moci. Cieľom bolo pripraviť dokonale poslušné a zmyslov zbavené ľudstvo na deň D – deň vyhlásenia svetovlády. Generál armády USA Wiliam Creasy vyhlásil, že pomocou drog vláda USA narušovala pokojné demonštrácie obyvateľstva, pretože drogy vytvárali ilúziu, že všetko je v poriadku.

24.

V rokoch 1967 – 1970 armáda USA testovala vo Vietname drogu s názvom BZ. Je to droga, ktorá vyvoláva šialenstvo.  Armáda tejto drogy nahromadila viacej ako 50 ton. Už spomínaný generál armády prehlásil, že ak by vláda dostala drogu do vodovodného systému alebo by bola rozprášená ako aerosól vo vzduchu, všetci ľudia by boli  beznádejne sfetovaní a nezmohli by sa na žiadny odpor. Pod vplyvom šialeného plynu je tak možné ovládnuť v priebehu dňa celý svet. Jedného večera v roku 1951 doslova zošalelo celé mesto  Pont – Saint. Esprit vo Francúzsku. Všetci občania boli náhle zbavení mysle. Veľa ich behalo po uliciach a vykrikovalo, že ich prenasledujú šelmy. Niektorí sa zvíjali ako v epileptickom záchvate, mnohí vyskakovali z okien a zomreli.  Doteraz je to záhada, čo sa vlastne stalo.

25.

Vlády sa zahrávajú s našimi životmi  omamnými latkami, ktoré si aj zlegalizovali a povinne nám ich zo zákona aj nútia.  Ide napríklad o fluórovanie vody, očkovanie a psychofarmaka súvisiace s psychiatriou.  Najprv k fluórovaniu. Fluór je prudko jedovatá latka, jedovatejšia než olovo. Už 0,3 gramu fluóru spoľahlivo zabije dospelého človeka. V menších dávkach vyvoláva v tele otravu, krehnutie kostí, rakovinu. Fluór je tiež základná zložka liekov, ovplyvňujúcich myslenie človeka, ktoré sa používajú v psychiatrií.

26.

Existujú reklamy na fluórom obohatené výrobky. Aj v našich obchodoch je možné kúpiť  fluóridovanú soľ, mlieko a zubné pasty na čistenie zubov. Vrcholom propagandy bolo, keď v júni 1969 Svetová zdravotnícka organizácia v svojej rezolúcií nariadila vládam vo svete, aby začali fluórovať vodu pre potreby svojho obyvateľstva. Nebolo to však kvôli boju proti zubnému kazu. Fluór bol v skutočnosti prvýkrát zavedený v nacistickom Nemecku počas 2. svetovej vojny v koncentračných táboroch. Nacisti našli spôsob, ako ovládať chovanie táborových väzňov. Opakované dávky fluóru totiž postihujú mozog, pozvoľna narkotizujú a robia človeka labilným. Hitler preto nariadil v koncentračných táboroch vymývať mozgy pridávaním fluóru do pitnej vody. Neskôr Hitler začal s výrobou fluóru vo veľkom množstve aj pre potreby civilných zdrojov v rámci nemeckej ríše. Ku koncu 2. svetovej vojny vyslala vláda USA svojho špičkového odborníka Charlesa  Perkinsa, aby preskúmal techniky  hitlerovského ovládania ľudskej mysle.

27.

Voda sa začala fluórovať  po celom svete vrátane USA. V rokoch 1984 – 1989 v USA na otravu fluórom zomrelo  20 132 ľudí. Fluórovanie vody je násilné podávanie lieku celej spoločnosti. Je to pozvoľná otrava organizmu, ale hlavne kontrola vedomia a chovania obyvateľstva.  V Československu sa začalo s fluórovaním vody  v rokoch 1958 až 1962. S fluórovaním  pitnej vody bolo vraj ukončené v roku 1988. K tomu bližšie viď str. 37.

28.

Vo Veľkej Británií pije fluórovanú vodu okolo 5,5 mil. obyvateľov. Bývalá britská premiérka Margarét Thatcherová uvoľnila finančné zdroje na fluórovanie pitnej vody v Severnom Írsku a to nie kvôli starostlivosti o zuby obyvateľov, ale ako výraz snahy skrotiť ľud, ktorý žiadal odtrhnutie od Veľkej Británie.

29.

Vlády celého sveta majú uzákonené zdravotné programy, v ktorých povinne každý človek počas svojho života musí podstúpiť povinné očkovanie. Očkovanie je vraj pre naše dobro a že zmenšuje rizika nákaz, infekcií a nemocí. Lenže zdravotné programy majú svoje pozadie a v tomto pozadí sa postupuje spôsobom, ktorý nedovoľuje človeku, aby mal možnosť voľby.  Pod hrozbou pokuty musí sa dať očkovať. Je to v rozpore aj so samotnou Listinou základných práv a slobôd.  Vo všetkých štátoch USA je očkovanie povinné. Vláda USA proti tým, čo sa nedajú zaočkovať, veľmi tvrdo. Doslova z jej strany ide o prenasledovanie. V Českej republike je očkovanie povinné a tiež sú tu tvrdé sankcie za odmietnutie očkovania.  Prečo násilný nátlak ?  Pretože vždy ide nielen o zdravie, ale aj o kontrolu mysle a chovania ľudí !

30.

Keď sa začalo vo svete s očkovaním dávivého kašľa,  vypukli medzinárodné protesty proti tejto očkovacej látke, pretože obsahuje veľa rizík a zdravotných komplikácií. Niekde bolo toto očkovanie aj zakázané. V USA dokonca bol prijatý zákon na odškodnenie všetkých ľudí, ktorí boli týmto očkovaním poškodení. V Československu bolo toto očkovanie zavedené od roku 1951  a nebolo zrušené. Reakcia na vakcínu proti dávivému kašľu vyvolávala  rapídne zmeny v myslení, psychickú retardáciu i smrť. Autor nemá pochybnosti o tom, že očkovania, ktoré nám štát vnucuje, majú vplyv na naše vzorce chovania a myslenia. Nie je povinné očkovanie ľudí prežitok z koncentračných táborov ? A prečo musia byť základné ľudské práva podriaďované zákonom, ktoré sa nám vyhrážajú pokutami a podobne ?

31.

Teraz pôjde o tému psychiatrie a ovládanie myslenia ľudí liekmi. Dôležité je si u liekov všímať vedľajšie účinky. Tie u mnohých liekov sa vždy týkajú  zníženia pozornosti, porúch spánku, myslenia. Platí pravidlo, že rozdiel medzi liekom a jedom existuje iba v jeho podanom množstve. Zneužívanie psychiatrie a psychofarmak  je známou vecou i po dobe fašistickej éry. Politické zneužívanie psychiatrie neprestalo. Prvými obeťami tohto zneužívania sa stavali naše deti. Ide o liek ritalin, ktorý sa stal modlou svetových mozgov o prevýchovu k novej robotizovanej ľudskej spoločnosti. Ako náhle dieťa prejavuje nadpriemerný temperament, neposednosť, zlý školský prospech, lekár nasadzuje ritalin na skľúdnenie. Dieťa, hoci zlostiace,  ale hravé, radostné a veselé, bystré sa náhle zmenilo na  bytosť nemotorne sa motajúce po pieskoviskách, nedokázalo sa hrať, ignorovalo kamarátov, strojové odpovedanie v škole, ignorovanie citov, pozície rodičov a lásky dávali dôvod k veľkým obavám.

32.

Ritalin sa v osemdesiatich rokoch minulého storočia stal celosvetovým a masovým liekom podávaným našim deťom. Ritalin je latka spôsobujúca závislosť  a pôsobí spoľahlivejšie než je droga, pritom sa deťom bez problémov predpisuje. Ritalin sa stal obrovským biznisom. Len v roku 1992 v Nemecku bolo predaných takmer 100 000 balení.  V nemeckých materských škôlkach a školách je ritalin podávaný deťom učiteľmi či vychovávateľmi, kedykoľvek to uznajú za vhodné. Deti po ritalinu nie sú tak šťastné, nehrajú sa, nie sú normálne. Tajný dokument komentovaný americkým senátorom W. Cooperom uvádza ako jeden z utajovaných cieľov  tajnej svetovej vlády pod krycím názvom „Faktor 3 – Matka“, že musí vzrastať odlučovanie deti od matiek, aby sa zabránilo citovému rozvoju jedinca a nebola to matka, ale štát, ktorý bude vychovávať tieto nové deti.

33.

Štátne útoky na vedomie spoločnosti môžu mať nielen celoplošný charakter, ale môžu byť zamerané aj individuálne či na určité skupiny. V USA sú takto diskriminované černošské deti.

Týmto deťom  ( ako šesť ročným ) sa v školských posudkoch automatický prisudzuje potenciálna agresivita, sklony k násiliu a mentálna podpriemerná zaostalosť. Miliónom školákom sa bezdôvodne podáva ritalin  alebo iné amfetamíny. Menšinám na základe týchto diagnóz sa upiera právo štúdium na školách a sú považované za nevychovateľný robotnícky odpad spoločnosti.

34.

Po celom svete existuje dostatok príkladov politického a ideologického zneužívania psychiatrie. Ktokoľvek sa znepáči vláde, môže byť beztrestne izolovaný od spoločnosti v psychiatrickej liečebni. Kto sa tam nedostal ako blázon, ľahko tam z neho blázna urobia, pretože mu budú podávať lieky, ktoré „zaberú“. Psychiatria pozná totiž diagnózu na akýkoľvek stav človeka. Stačí, ak ste oprávnene zvýšili svoj hlas na psychiatra a už ste nebezpečný pre spoločnosť. Naopak, ak ste veľmi kľúdny  či labilný, ohrozujete svoje zdravie či spoločnosť svojou nepríčetnosťou.  A čo nedokáže diagnóza, to dokážu  lieky a injekcie. Je to dokonale uzatvorený systém.

35.

Každý totalitný štát a vrátane aj štítov demokratických  používa psychiatrické liečebne pre odstránenie ideologický nevhodných ľudí. Nevhodní ľudia sú totiž izolovaní od spoločnosti  a pod omamnými látkami, liekmi a psychiatrickým nátlakom sú prevychovávaní k potrebnej ideológií. Ľudí, ktorí sa nedajú prevychovať, čaká trvalé poškodenie mozgu, kóma ale i smrť. Naostatok, človek prehlásený za blázna, stráca svojprávnosť a práva bežného občana.

36.

Psychiatrické liečebne sú štátom zriaďované preto, aby menili naše chovanie. Ak by jedného dňa obletelo svet nariadenie pre plošnú zmenu chovania u nevyhovujúcich ľudí  nastupujúcej svetovláde, môžu byť tieto funkčné izolačné strediska  použité k masovej izolácií, prevýchove či likvidácií oponentov.

V ďalšej časti si na jej začiatku pripomenieme niektoré príklady  zneužívania psychiatrie vo svete.

( Pokračovanie v časti XXI. )

Dušan Hirjak

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Dušan Hirjak

O AUTOROVI

Som na starobnom dôchodku. Niekoľko rokov som pracoval ako tajomník OV SZM v Humennom, ako konštruktér vo Vihorlate, .n.p. Snina, ako predseda Odborovej rady na výstavbe VN Starina, ako tajomník MNV a potom 5 volebných období ako starosta obce Stakčínska Roztoka. V rokoch 1989- 1994 som diaľkovo študoval na PU v Prešove filozofiu. Získal som akademický titul Mgr. a PhDr. Píšem básne ( občas ), rekreačne behám a baví ma venovať sa politickým otázkam. Niekedy som bol radovým členom KSČ a členom ĽM ( počas práce vo Vihorlate 1977-1985 - stranícka úloha ). Manželka Anna je na dôchodku, celý život pracovala v NsP Snina ako ženská sestra. Mám dve dcéry: Tatianu a Natašu. Obidve žijú a pracujú v Bratislave. Mám tri vnúčatá. Žijem v svojom rodinnom dome v Snine.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 234

Celkové hodnotenie: 15.47

Priemerná čítanosť: 921

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Kaliňák v Budapešti upozornil na dôležitosť integrácie krajín západného Balkánu

    0icon

    Z geografického hľadiska nie je západný Balkán zadným dvorom Európskej únie, ale jej vnútorným dvorom. V piatok to v Budapešti vyhlásil podpredseda vlády a minister…

    Muž parkoval na mieste vyhradenom pre ZŤP, odmietol dychovú skúšku

    0icon

    Zlatomoraveckí policajti zadržali 31-ročného muža, ktorý bez povolenia parkoval na mieste vyhradenom pre zdravotne ťažko postihnuté osoby (ZŤP). Vozidlo Volkswagen Passat spozorovali počas výkonu hliadkovacej…

    Najstarší slovenský národný park oslávi 75. výročie založenia

    0icon

    Najstarší národný park na Slovensku oslávi tohto roku 75. výročie založenia. Aj toto jubileum bolo jedným z impulzov pre Správu Tatranského národného parku (TANAP) pripraviť…

    Sermek: Výsledky volieb sa môžu zverejňovať 9. júna o 23.00 h

    0icon

    Výsledky volieb do Európskeho parlamentu (EP) sa môžu zverejňovať až po skončení volieb v poslednej členskej krajine EÚ, čiže 9. júna o 23.00 h. Celoeurópsky…

    Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili piatkové rokovanie diskusiou k novele školského zákona, ktorou chcú poslanci Richard Vašečka…

    Nádej Ukrajincov nezomiera. Stále veria v pre nich priaznivé scenáre

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   „Ukrajina môže pokračovať v boji proti Rusku, ale želané ‚víťazstvo‘ môže byť nedosiahnuteľné.“ Tak znel titulok článku v…

    Blinken sa počas návštevy Číny vyhrážal Si Ťin-pchingovi

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Mark Schiefelbein)   Po rozhovoroch so Si Ťin-pchingom o podpore Ruskej federácie vo vojne proti Ukrajine pohrozil Blinken Číne novými sankciami…

    Hokej-MS18: Slováci prehrali s Lotyšmi 3:5 v A-skupine

    0icon

    Slovenskí hokejisti prehrali aj vo svojom druhom zápase na MS do 18 rokov vo Fínsku. V piatkovom stretnutí A-skupiny podľahli Lotyšsku 3:5. Góly Slovenska zaznamenali…

    KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

    0icon

    Opozičné KDH kritizuje rozhodnutie ministerstva zdravotníctva (MZ), že miesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má…

    AI kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

    0icon

    Amnesty International (AI) vyzýva Národnú radu (NR) SR a vládu, aby pri svojich rozhodnutiach dbali na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA