Sheila bude stíhaná väzobne

Slovenskí „experti“ na extrémizmus nemajú jasno, čo je treba trestne stíhať. Ich voluntarizmus (čo sa babe chcelo, to sa jej aj snilo) je v konflikte so základnými ľudsko-právnymi dokumentmi, Listinou základných práv a slobôd, Chartou práv EÚ, ústavou SR a názorom Európskeho súdu pre ľudské práva.
Osobný názor: To, čo urobila Sheila, urobiť nemala. Práve ona nie. Aj bez toho má dosť posratý život. Tento skutok jej ho “nevylepší”. Ak netrpí práve narcizmom, no, skutok si zaznamenala a prezentovala verejne, zrejme by ju nepotešil ani záujem hyenistického a krvilačného bulváru pre dementných:
https://www.cas.sk/clanok/513317/temna-minulost-sheily-ktora-pomocila-a-podpalila-koran-znasilnenie-polepsovna-odobratie-syna/#
Samozrejme, skutok neunikol pozornosti ani Jána Benčíka (Denník N):
https://dennikn.sk/blog/adrianina-verejna-blasfemia-a-reakcie-jej-obdivovatelov/
S islamom má možno osobnú nepríjemnú zážitkovú skúsenosť. Ide o zrejme “naskladané” pohnútky a motívy.
Všetky podobné činy sú poľutovania hodné. Sú výrazom bezmocného zúfalstva, svojskou revoltou proti systému.
Miešanie civilizácií, kultúr a náboženstiev má za následok „vrenie v kotli“, ktorý je možné prirovnať k reaktoru. Zatiaľ ide o riadenú reakciu, v réžii Globálneho Prediktora, ktorý pridáva do reaktora explozívny materiál. Zatiaľ exploduje „len“ lokálne a regionálne (západná EÚ). Má za následok vznik a rozmach „antisystémových“ politických strán a hnutí. Systém urýchlene a „operatívne“ reaguje represiou.
„Sku­toč­nosť, že tak dô­le­ži­té práv­ne pred­pi­sy aký­mi sú Trest­ný zá­kon a Trest­ný po­ria­dok sa v pod­sta­te v prie­be­hu pár dní me­nia až šesťkrát a to šies­ti­mi rôz­ny­mi zá­kon­mi mož­no ozna­čiť za zjav­ný le­gis­la­tív­ny úpa­dok. Ta­ký­to spô­sob pri­jí­ma­nia práv­nych pred­pi­sov má skôr čr­ty chaosu než zod­po­ved­nej tvor­by práv­nych pred­pi­sov. Mož­no len dú­fať, že no­vý zá­kon č. 400/2015 Z. z. o tvor­be práv­nych pred­pi­sov a o Zbier­ke zá­ko­nov zme­ní do­te­raj­šiu prax zá­ko­no­dar­cu oh­ľad­ne pri­jí­ma­nia práv­nych pred­pi­sov, kto­rá je za­me­ra­ná skôr na kvan­ti­tu ako na kva­li­tu a vy­chá­dza z to­ho, že „viac práv­nych pred­pi­sov spô­so­bí viac práv­ne­ho štá­tu“ (tak nap­rík­lad spo­mí­na­ný no­vý zá­kon s účin­nos­ťou od 01.04.2016 za­ka­zu­je, aby návrh zá­ko­na ob­sa­ho­val no­ve­li­zá­ciu iné­ho zá­ko­na, kto­rá ob­sa­ho­vo ne­sú­vi­sí s návr­hom zá­ko­na).“
https://www.pravnelisty.sk/zakony/a425-zmeny-trestneho-zakona-a-trestneho-poriadku-ucinne-od-01-01-2016
Ponúkam túto informačnú zbernicu v obdobných a skutkovo porovnateľných veciach:
Romana Schlesinger Kresťanofóbna urážka Ježišovej pamiatky (“sadomasochista!”) LGBTI hacktivistkou a hejterkou Romanou Schlesinger v apríli 2015 prešla médiami len ako sezónny bulvár… (“Ináč, v Rakúsku sú aj pumpy zavreté. Jak jeden sadomasochista doj*be ľuďom život aj po 2015 rokoch…ach”.)
Peter Weisenbacher Rovnako „prešlo“ vyhlásenie vojny kresťanom Petrom Weisenbacherom (Inštitút ľuských práv) v januári 2014: „Chceli ste mať vojnu, budete ju mať. A budete to ešte dlho ľutovať.“ Kto chce vojnu? Ten Sorosom platený žoldnier?
Marián Mišún Súd zatiaľ neprávoplatne rozhodol, že Mišúnovo podpálenie vlajky EÚ nebol trestný čin ale len priestupok.
Milan Kohout Ak v kostole do svätenej vody pridá Milan Kohout (ČR) vlastné sperma, je to umelecká performancia.
Sheila Ak Slovenka pomočí a spáli Korán, nejde o performanciu ale o ohrozenie bezpečnosti Slovenska.
Francúzsky občan Súvislosti a vývoj: Francúzsky súd v máji 2011 oslobodil Francúza, ktorý zapálil Korán a pomočil ho.
Osobná domnienka: Piata elitná jednotka PZ sa rozhodla pre zásah a zadržanie obvinenej, aj z dôvodu prevencie: Pálenie Koránu islam trestá smrťou. Urážku islamu karikatúrami (Charlie Hebdo) detto. Slovensku môžu hroziť islamistické teroristické útoky.
Druhá strana mince: Slovensko ide „progresívne“ vpred a robí aj nevyžiadanú, nepovinnú nadprácu. Skutočný dôvod: Opatrenia na ochranu vládnucej moci Smeru a jeho “štandardnému” systému. Nikým nevyžadovaný aktivizmus ministerky spravodlivosti, a jej expertného tímu (boj s extrémizmom) je nadpráca.
Rudolf Steigauf (SR) Po odvolačke zo 40 mes. nepo. 2 roky podmienky, skúšobná doba 5 rokov… (za fejzbúkové statusy).
Česko: Obvinení a obžalovaní Martin Konvička, Klára Samková, Vladimír Sáňka – oslobodení spod obvinení a žalôb.
Martin Konvička (ČR) Pálením Koránu nespáchal trestný čin (súd).
Klára Samková (ČR) Inkriminovaný výrok Samkovej zaznel t.r. 18. mája na konferencii Máme se bát islámu?, ktorá sa konala na pôde Poslaneckej snemovne: „Islám je totalitní ideologie, který se skrývá za náboženství a zneužívá právní ochrany euroamerického právního systému, který je založen mimo jiné také na svobodě vyznání. Je to ideologie totalitní, protilidská, proticivilizační, stejného charakteru jako fašismus, nacismus a komunismus,“ vyhlásila advokátka.
Česká polícia rozhodla, že Klára Samková nespáchala trestný čin.
Vladimír Sáňka (ČR) Islamský duchovný, známy zo zásahu v pražskej mešite a protestov na Letnej, učiteľ islamu a šíriteľ islamského učenia tauhíd, bol súdom oslobodený. Poznámka: Vo veci šírenia knihy Základy tauhídu, ide vraj znova pred súd. Tauhíd rovná sa džihádistické učenie.
Do domnelého trestného činu extrémizmu Sheily, napchali čo sa len dalo…
Postupne ale z toho „balíka“ budú vypúšťať nezmysly. Väzobné stíhanie ich zaväzuje. Budú ju musieť odsúdiť nepodmienečne. Ak nie, bude sa môcť domáhať odškodnenia. Na účet daňových poplatníkov. Zároveň s vysokou šancou pred ústavným súdom a Európskym súdom pre ľudské práva v Štrasburgu. Dovtedy ale ešte veľa vody odtečie. No, verím, že sa Sheila “zľakla”. Ihneď pri  zadržaní. Rozum káže, že vzápätí ju skutok „omrzel“.
Aj Nemci majú dvojaký meter. Vydávajú za najdemokratickejšiu krajinu EÚ, chvália sa tým, že nemecký súd odmietol zakázať krajne pravicovú stranu NPD, ale nemeckého komika Jana Böhmermanna, ktorý parodoval a zosmiešňoval Erdogana, odsúdili na priamu objednávku Erdogana.
Oscar Wilders (holandský pravicový politik) za svoje výroky súdom potrestaný nebol.
Marine Le Pen (francúzska nacionalistka) za svoje výroky odsúdená nebola.
Dieudonne M’bala M’bala (francúzsky komik) ale bol odsúdený za podporu proti európskeho terorizmu kvôli podozreniu z glorifikácie terorizmu aj po tom, ako na sociálnej sieti Facebook zverejnil status, v ktorom sa cíti byť “Charlie Coulibaly”. Ide o slovnú hračku kombinujúcu rozšírené heslo “Je suis Charlie” (Ja som Charlie) a meno jedného z troch páchateľov nedávnych teroristických útokov v Paríži.
Richard Sulík  Líder SaS sa zastal ženy, ktorá močila na Korán. „Kde sú obhajcovia slobody ako v prípade Pussy Riot?“ pýta sa Sulík. Napokon si to asi rozmyslel, status celý prepísal a následne radšej celý vymazal. Svedčí to o jeho neistote a o tom, že nevie čo chce, čím a kým je (môj predošlý článok).
https://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Sulik-sa-pustil-do-obhajcov-slobody-a-zastal-sa-zeny-ktora-mocila-na-Koran-Potom-vsak-status-prepisal-a-napokon-zmazal-284524
Pre tých, ktorí majú možnosť prepojenia na fejzbúk: Spomínate si na aféry okolo Pussy Riot? Všetky boli zneužité na proti ruskú propagandu. Znesvätenie moskovského chrámu Bohorodičky neprekážalo americkým „liberálnym demokratom“, dokonca, ani ich porno „performance“ v múzeu a pchanie si chladeného kurčaťa do vagíny v markete. Pussy Riot adorovala Hillary Clinton, na ČT24 ich oslavovala redaktorka Zuzana Tvarůžková. Pussy Riot bezmála dostali Nobelovu cenu za mier tak, ako Obama, ten ale nie za skutky, ale len za nenaplnené očakávania…
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10154227478716974&id=310446386973
Okrajová poznámka: Tento „tiež prorok“ – ktoré náboženstvá má na mysli (jeho komentár k kauze Sheila na jeho osobnom profile)? Mienil tým aj kresťanstvo? Je kresťanstvo podľa neho porovnateľné s islamom? Porovnateľné áno. Ale aj rovnaké ako islam? Pozdravujem jeho lajkovačov (ON je ich “autorita”): “Ja neschvaľujem žiadnu neávisť, hoci pravdou je, že náboženstvá ju vo vzájomnej nevraživosti šíria najefektívnejšie.” Netušia, čo “lajkli”… Takže, aká je reciprocita tolerancie islamu voči kresťanstvu v islamských krajinách, a akú pravdepodobnosť má tolerancia islamu voči sekulárnej spoločnosti a rovnako kresťanstvu v Európe..? A kto sa za ňu môže zaručiť? Veliteľka EÚ, Angela Merkel, držiteľka Kalergiho ceny, ktorá chce do EÚ dostať čo najviac utečencov? Hmm…
https://www.facebook.com/tibor.e.rostas?fref=ts
A v rámci „trhovej ponuky“ svetových náboženstiev a filozofií človeka a sveta, na „svojich“ stránkach Zem a Vek ponúka na obchodnú výmenu budhizmus, hinduizmus, šintoizmus, brahmanizmus (z produkcie ďalekého východu) a „pravdy“ o človeku, jeho pôvodu, svete a vesmíre… rostasovský “univerzalizmus všetkého”(…) aj s jeho videním ľudských práv, aj so základným údajným ľudským právom na šťastie…). Hmm…
Za seba: Uprenostnil by som reálne právo na dôstojný život a ľudskú dôstojnosť. Šťastie nie je základným ľudským právom. Treba sa oň zaslúžiť spôsobom života. Možno príde aj „kúzelník“… a vykúzli aj dáke to ľudské šťastie. 🙂
P.S. Názormi a postojmi „antifašistov“, detto „anti nacistov“, liberálnych demokratov, multi kulturalistov, multi genderológov (slniečkárov), “ministrov pravdy”, bojovníkov proti konšpiračným teóriám, a „osobností“ (celebrity) z verejného spoločenského, kultúrneho a politického života, vôbec nemám chuť a záujem sa zaoberať. To nie je moja parketa. V článku som poukázal na stav vecí z pohľadu ľudských práv a stavu vecí z pohľadu európskeho práva. To je moja parketa.
A vy máte slobodnú vôľu a právo na vlastný názor.
Osobné prianie: Sheile dobrého advokáta, a OČTK – nezbabrite to znova. Je ľudsko-právne nanajvýš neetické „učiť sa“ na pokusnom „laboratórnom ľudskom materiáli“.
Ešte taká “blbosť”: Iránska fatwa na Salman Rushdieho platí. Je nezrušiteľná. Hypoteticky toto môže hroziť aj našej nedovzdelanej “hrdinke”.
Ilustračne:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Buh-je-sadisticky-curak-Milan-Kohout-ktery-vylil-sperma-v-kostele-se-opet-ozval-A-nejen-to-395163
https://zpravy.idnes.cz/soud-osvobodil-francouze-ktery-zapalil-koran-a-pak-ho-pomocil-pu6-/zahranicni.aspx?c=A110509_142711_zahranicni_abr
Čaká sa na stanovisko slovenskej moslimskej náboženskej obce.
Jedna z prvých zahraničných reakcií:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Svine-Slovenske-gestapo-Kauza-pocurany-koran-rozjela-peklo-Soudite-podle-islamskeho-prava-nadava-Klara-Samkova-Exmuslimka-v-CR-spalila-koran-zde-VIDEO-476261
Ďalšia:
https://svobodnenoviny.eu/hanobeni-krestanstvi-je-dnes-umenim-ale-hanobeni-islamu-je-tezky-zlocin-podobny-vrazde/
Ak bude trestné stíhanie 24-ročnej Slovenky Adriany Melekovej alias Sheily S. z Ružomberka pokračovať, bude to priamy dôkaz infiltrácie islamského práva šaría do právneho a trestného poriadku v prospech islamského práva, v rámci islamizácie Európy a faktického vytláčania kresťanstva z autochtónneho osvetia a sekulárneho prostredia Európy. Islam pojem sekulárny štát nepozná! Dá sa spoznať, ak príde jeho čas. Zatiaľ sa v Európe len v réžii Globálneho Prediktora hromadí tento ľudský islamský “materiál” (islamské ľudské zdroje) v rámci multikulturalizmu a náboženského pluralizmu.
Na tieto skutočnosti chcela obvinená svojím skutkom upozorniť. Nič viac, ani menej. Hrozí jej trest odňatia slobody až 6 rokov. Systémová represia bude a už aj je (reakcie) kontraproduktívna. Ako z učebnice. Ibaže ONI ju nečítajú. Nič sa teda nenaučili ani nezabudli. Jej skutok vyvolal masívnu vlnu odporu voči systému. Zdvihol preferencie ĽSNS.
Reálna hrozba Vieme si predstaviť aproximáciu islamského práva šaría s právom Európskej únie a ľudskými právami, artikulovanými Chartou práv EÚ? Že by v rámci kľúčovej európskej hodnoty, ktorou je okrem Schengenu liberálna demokracia, dostala niektorá z enkláv v niektorom zo štátov EÚ, štatút islamského Kalifátu? Práve z dôvodu imperatívu liberálnej demokracie? Len-tak, pre začiatok. Šialené!
Kam sa postupne strácajú pôvodné európske hodnoty?
Vieme, ešte, kde je sever?
Autor článku: Juraj Režo

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Kotlár robí prvé kroky

    0icon

    Splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 a poslanec Národnej rady (NR) SR Peter Kotlár (SNS) požiadal Finančnú správu…

    Palestína predloží na májovom kongrese FIFA návrh proti Izraelu

    0icon

    Palestínska futbalová asociácia (PFA) predloží na májovom kongrese Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) návrh, v ktorom bude požadovať "rozhodné kroky" proti izraelskej asociácii (IFA). Návrh vychádza…

    Tomáš: Dôchodcovia dostanú tento rok 13. dôchodok vo výške 606,30 eura

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Starobní dôchodcovia, ako aj poberatelia iných druhov dôchodkov dostanú v tomto roku 13. dôchodok vo výške 606,30 eura.…

    ÚMS: Vláda schválila dokument, ktorý vynechal niektoré samosprávy

    0icon

    Únia miest Slovenska (ÚMS) nesúhlasí s postupom, akým vláda schválila investičný zámer prioritných životných situácií. Dôvodom je, že z neho vynechala mnohé mestá, čím ohrozila…

    Naživo: Zurian a Eštok o výsledkoch Úradu inšpekčnej služby

    0icon

    Úrad inšpekčnej služby vedený plk. Branislavom Zurianom spoločne s ministrom vnútra Matúšom Šutajom Eštokom dnes usporiada tlačovú besedu.

    Na R7 začalo horieť auto, treba tam počítať s dopravným obmedzením

    0icon

    Na rýchlostnej ceste R7 začalo horieť motorové vozidlo, treba tam preto počítať s dopravným obmedzením. Dôvodom požiaru má byť technická porucha. Na mieste zasahujú aj…

    Je politik podriadený médiám ?

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/ The European Conservative/ Reuters/ Foto: TASR - Martin Baumann)   Poslanec NR SR Dušan Jarjabek (SMER – SSD) sa vo…

    Gröhling: Zákon k situácii s medveďmi je nebezpečný, rieši aj vlky a rysy

    0icon

    Vládny zákon k riešeniu situácie s medveďmi je nebezpečný. Okrem medveďov tiež rieši vlkov, šakaly či ohrozené rysy. Na tlačovej konferencii to vo štvrtok uviedol…

    Aj takto pracujú médiá. Aj takto zavádzajú

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Ukrainian Presidential Press Office)   Kandidát za hnutie Republika generál Jozef Viktorín na sociálnej sieti píše o tom, ako médiá zverejňujú…

    Súdna rada považuje účelové výzvy na stíhanie sudcov za neakceptovateľné

    0icon

    Súdna rada SR považuje politicky účelové verejné výzvy predstaviteľov výkonnej a zákonodarnej moci na disciplinárne alebo trestné stíhanie sudcov za neakceptovateľné. Uzniesla sa na tom…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA