Čo je Hate Free Culture

Hate Free Culture bojuje proti nenávisti (hatespeech) nepravdivým mediálnym informáciám (hoax, bullshit), xenofóbii, islamofóbii, homofóbii, rasizmu, antisemitizmu, lživej propagande a konšpiráciám…
https://www.hatefree.cz/o-nas/o-hate-free
Námatková kontrola:
https://www.hatefree.cz/myty-a-fakta/hejtomat/islam-se-bude-rozsirovat-na-uzemi-kam-nikdy-nepatril-za-chvilku-nam-tady-zavedou-pravo-sarija
Zistenie: Lož a polopravdy. Hneď v prvej vete. Prečo? Lebo islam nie je misijné náboženstvo. Islam je náboženstvo (ideológia) džihádu. Džihád je zdrojom islamizmu a islamistického terorizmu. Arabista a „odborník“ na islam zamlčiava dve zložky prvého z piatich pilierov islamu: Vnútorný a vonkajší džihád.
Misijným náboženstvom je len kresťanstvo. Šíri kresťanskú vieru a učenie nenásilnou cestou. Hlása evanjelium. Evanjelium znamená dobrá správa.
Kresťanstvo možno prijať alebo odmietnuť. Toto zjavne neplatí pre islam.
Príklad: „Každý sa rodí ako moslim.“ Už tým si islam privlastňuje celý svet.
Projekt Hate Free Culture končí v apríli (Zdroj: ČT24). Názor mimo zdroja:
Končí preto, lebo nemá žiadnu odozvu:
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/77490/hatefree-bude-koncit-vaz-ji-zlomilo-podivne-financovani-i-nezaujeti-cilove-skupiny.html
Presne„Projekt Hate Free by měl na konci dubna podle ministra pro lidská práva Jana Chvojky (ČSSD) skončit. Vláda ho ovšem musí nějakým způsobem udržovat, protože byl financován z Norských fondů. V opačném případě by se totiž musely vracet dotace ve výši až 32 miliónů korun.“
https://www.novinky.cz/domaci/428692-projekt-hatefree-uplne-nekonci-cesko-by-muselo-vracet-penize-z-norskych-fondu.html
Na Slovensku proti „konšpirujem, konšpirujeme, konšpirujú“ pracuje tím, ktorý si hovorí komisia, ktorej predchodcom bol Smatanov zoznam konšpiračných webov:
https://strategie.hnonline.sk/media/783586-zoznam-konspiracnych-webov-ma-dohru-takto-ho-vybrane-weby-kritizuju
Už prvý, Smatanov zoznam bol kontraproduktívny. Míňal sa s cieľom, naopak, poskytol a rozširoval zoznam alternatívnych webov verejnosti, ktorej tým uľahčil ich náhodné hľadanie:
https://nadhlad.com/content/smatanov-zoznam
Dnes sú členmi komisie mimo iných, najmä Hvorecký, Jaslovský, Smatana):
https://www.konspiratori.sk/komisia.php
https://www.konspiratori.sk/zoznam-stranok.ph
Projekt má neznámu odozvu. Diskusia a reakcie nie sú povolené. Na fejzbúku s ním nikto nepracuje.
Ponúkať digitalizovanej verejnosti na webe návody na použitie spravodajských informácií, je asi ako nosiť vodu v deravom vedre. Väčšina z nás nepotrebuje len a neuspokojí sa s iba „verejnoprávnou“ RTVS (tá sa s Markízou strieda v objektivite spravodajstva), a jej O päť minút12, TA3 a jej Témou dňa, ani  rozhlasovými Z prvej ruky a Sobotnými dialógmi, tobôž denníkmi SME, N, Pravda…
Ľudia už len zo zvedavosti klikajú na www.konspiratori.sk  A zariadia sa podľa svojho. V konfrontácii s osobnou a sprostredkovanou zážitkovou skúsenosťou, ktorá tvorí základ ich poznania, názoru a presvedčenia.
Zakladanie „ministerstiev pravdy“ je kontraproduktívne. Svoju činnosť v Česku rozbieha CTHH (Centrum proti terorizmu a hybridným hrozbám):
https://www.mvcr.cz/cthh/clanek/centrum-proti-terorismu-a-hybridnim-hrozbam.aspx
Reakcie a odozvy na Slovensku:
https://antipropaganda.sk/cesko-spusta-nove-centrum-pre-boj-proti-dezinformaciam/
Česko malo ČÚTI a Slovensko SÚTI (úrady pre tlač a informácie). Ten Orwell v 1984 (román) vedel, o čom píše. Federálny výbor pre tlač a informácie bol v 80-tych rokoch cenzorským úradom.
Spoločnosť sa vyvíja „riadeným“ samo pohybom. Týmto spôsobom jeho smer nemožno zvrátiť. Prežíva svoj vnútorný konflikt, ktorý tkvie v konflikte individuálnej a kolektívnej vôle. Neoliberáli hlásajú individuáciu a individualizáciu ľudských práv a slobôd, ktorú ale potláčajú ideologizáciou a indoktrináciou slobodných ľudí scestným neoliberalizmom. A tým provokujú vznik antisystémového odboja, ktorý označujú ako extrémizmus. Podľa: “Čo sa nehodí, škrtnúť.” A represiou.
Tlačia nám do hláv ten ich “liberalizmus”, ktorým nás oberajú o naše slobody
.
Štandardná slobodná ľudská bytosť, ľudská osoba, v homeostáze so sebou a svetom, nechce byť súčasťou tohto matrixu a bubliny. Má všetky predpoklady: vlastný intelekt, vôľu a svedomie.
Iba je na nej páchané násilie.
Jastrabi americkej totálnej liberálnej demokracie dostali úder výsledkom prezidentských volieb. A zistili, že tak, ako nefungovala do nich, nemôže fungovať ďalej…
Potrebujú teda slobodu a demokraciu obmedziť. V mene slobody a demokracie. Aby sa im slobodné ľudské bytosti s ich reálnou slobodnou vôľou, a reálnymi, nie pseudo ľudskými právami a slobodami, nevymkli z ich pseudo liberálnych rúk…
A špekulujú, ako obmedziť web. Ale tak, aby to nevyzeralo ako cenzúra. Musia byť porazení ich vlastnými nástrojmi neoliberálnej demokracie.
Čím bojuješ, tým zahynieš.
Ibaže žiadny „liberál“, ktorý sa vydáva za liberála, vám nepovie pravdu. Tak, ako vám pravdu nepovie žiadny pravý moslim, ktorý sa vydáva za mierumilovného, umierneného „moslima“. Tobôž odborníka na islam. A oni sú si podobní.
Doplnok
: Po dobu dvoch volebných obamovských období, došlo k USA k neprimeranej nerovnováhe a vláde súdov nad prezidentským systémom moci a kongresom.
Ide o neprípustný súdny aktivizmus, ktorý sa svetom liberálnych demokracií šíri ako mor, v opore o nič.
Ide o dôvodné podozrenie, že liberálna súdna moc smeruje k libertariánstvu a anarchizmu, posvätenému najvyššou súdnou mocou, ktorý môže veľmi vážne, až fatálne, narušiť rovnováhu vo vnútri občianskej spoločnosti.
Chcú v USA občiansku vojnu? Komu to prospeje? Súdom?
Príklad: Trumpove prezidentské bezpečnostné dekréty, ale aj celoplošné únijné zavedenie manželstiev homosexuálov…
Kto nemá rád moc?
Takú moc ale treba neutralizovať nástrojmi demokracie. Kto jej má priveľa, treba mu ju obmedziť alebo vziať.
Žurnalisti a liberálne médiá v USA aj u nás, klamú a zastierajú pravú podstatu veci.
Všetci nie sme idioti.
Záver 
Pravým ale skrývaným cieľom buržoázneho, liberalizmu sprava či zľava, je nahnať a zmiešať ľudí na jednu hromadu, bez rozdielu rasy, etnika, civilizačného a kultúrneho či náboženského okruhu, znivelizovať ich (sociálna inklúzia a integrácia) a mať z nich pracovnú silu pre svoj biznis a zisk. To, čo medzi sebou tí ľudia vyvádzajú, je im jebno. Rozbroje medzi nimi označujú ako xenofóbiu, islamofóbiu, homofóbiu, antisemitizmus, rasizmus a náboženskú neznášanlivosť, a potláčajú ich bojom proti extrémizmu, hate speech, a represiou. Ale to je fašizmus.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Nemecko - Slovensko 2:2 po 1. tretine

    0icon

    Slovenskí hokejisti nastúpili na štvrtkový prípravný zápas v Kaufbeurene proti Nemecku v bránke s Dávidom Hrenákom. V prvej obrane hrali Michal Ivan a Mário Grman…

    Poslanci vo štvrtok večer diskutovali o zmenách vo Fonde na podporu umenia

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR sa v závere štvrtkového rokovania venovali novele zákona o Fonde na podporu umenia (FPU), ktorá je v druhom čítaní. Šéf…

    Slovenská 20-ka prehrala v druhom súboji v Poprade s Fínskom 1:6

    0icon

    Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov prehrali aj vo svojom druhom zápase na domácom Turnaji piatich krajín v Poprade. Vo štvrtkovom zápase podľahli Fínsku 1:6.…

    Slovenky v E-skupine s Nórskom, Rakúskom a Slovinskom

    0icon

    Slovenské hádzanárky sa na decembrových ME stretnú v základnej E-skupine v Innsbrucku s Nórskom, domácim Rakúskom a Slovinskom. Rozhodol o tom štvrtkový žreb vo Viedni,…

    Slovenská sedemnástka zdolala na turnaji v Tranase Švajčiarov 3:1

    0icon

    Slovenskí hokejisti do 17 rokov uspeli v úvodnom zápase na Turnaji piatich krajín vo švédskom Tranase. Vo štvrtok zvíťazili nad rovesníkmi zo Švajčiarska 3:1.

    Slovenská osemnástka podľahla Čechom 3:4 po predĺžení

    0icon

    Slovenskí hokejoví reprezentanti do 18 rokov neuspeli ani v druhom prípravnom zápase pred MS 2024 vo Fínsku. Vo štvrtok podľahli rovesníkom z Česka 3:4 po…

    Kotlár robí prvé kroky

    0icon

    Splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 a poslanec Národnej rady (NR) SR Peter Kotlár (SNS) požiadal Finančnú správu…

    Palestína predloží na májovom kongrese FIFA návrh proti Izraelu

    0icon

    Palestínska futbalová asociácia (PFA) predloží na májovom kongrese Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) návrh, v ktorom bude požadovať "rozhodné kroky" proti izraelskej asociácii (IFA). Návrh vychádza…

    ÚMS: Vláda schválila dokument, ktorý vynechal niektoré samosprávy

    0icon

    Únia miest Slovenska (ÚMS) nesúhlasí s postupom, akým vláda schválila investičný zámer prioritných životných situácií. Dôvodom je, že z neho vynechala mnohé mestá, čím ohrozila…

    Na R7 začalo horieť auto, treba tam počítať s dopravným obmedzením

    0icon

    Na rýchlostnej ceste R7 začalo horieť motorové vozidlo, treba tam preto počítať s dopravným obmedzením. Dôvodom požiaru má byť technická porucha. Na mieste zasahujú aj…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA