„Pohania“, „slovanisti“, fanatickí vyznavači Slovanskej minulosti, zakladajúci novú sektu na Slovensku, toto by vás malo zaujímať!

7 hlavných LŽÍ, vnesených do pôvodne čistého kresťanstva, objasnených v dobe pôsobenia Ježišom zasľúbeného Ducha Pravdy.

/Pilotný, úvodný text/

Kresťania, prečo veríte tak slepo a odovzdane náboženským predstaviteľom, namiesto toho, aby ste radšej verili Bohu a Ježišovi? Prečo sa nechávate manipulovať a ovládať náboženskými predstaviteľmi, namiesto toho, aby ste radostne a slobodne začali žiť skutočnú vieru a aby ste začali veriť v skutočného Boha?

Veriť z presvedčenia dáva človeku duchovnú slobodu, veriť však bez pochopenia podstaty toho, čo priniesol Ježiš, človeka len spútava a robí z neho otroka!

Logika je v celom Božom Stvorení!

V celom Stvorení, ktorého sme aj my súčasťou, dáva všetko zmysel, nič nepodlieha náhode, všetko má svoju príčinu a zákonitý následok a každý dej je potom možné sledovať v jeho skutočnej podstate, presne tak, ako sa udial v zmysle pôsobenia Božích Zákonov. Neexistuje nič vo Stvorení, čo by nepodliehalo tomuto zákonitému dianiu a nenieslo v sebe jednotný rys logickej postupnosti a vývoja!

Preto pochopiť deje medzi Nebom a Zemou je možné jedine skrze “čistú logiku”, teda skrze čisté myslenie i cítenie, ktoré je oprostené od akéhokoľvek blúznenia, fanatizmu či slepej viery!

Žiadna udalosť vo Stvorení sa neudeje bez toho, aby ju nepodporil aspoň jeden Boží zákon, aby sa táto udalosť neopierala o tento zákon a preto všetko, čo sa udialo, čo sa deje a ešte len udeje, vo všetkom je systém a poriadok, logika a zákonitosť.

Celé Stvorenie, ako Božie Dielo, je Dokonalé, lebo Božie Zákony v ňom sú Dokonalé a tieto zasa vychádzajú z Dokonalého Stvoriteľa, ktorý je Pôvodcom všetkého stvoreného!

Ak pred miliardami rokov platilo 2+2=4, tak to bude platiť i o bilión rokov, pretože logika podstaty sveta ako i Dokonalosť Božích zákonov sa nikdy nemôže zmeniť, NIKDY!.

Preto nejestvuje žiadna ľubovôľa v tomto smere, žiadna náhoda, existuje len NEVEDOMOSŤ, teda neschopnosť chápať toto zákonité dianie, neschopnosť chápať PRÍČINU a tým ani nedovidieť NÁSLEDOK.  A iba tam, kde je v človeku pestovaná Múdrosť, len tam je možné nahliadať do týchto skrytých súvislostí života, i v otázke viery a chápania celkovej podstaty sveta.

V kontexte tohoto vyvstáva otázka: “Čo osoží človeku na tele i na duchu viac – Poznanie týchto Božích pravidiel, ako i celkového zákonitého diania v tomto Božom Stvorení, alebo iba bezduché, otrocké prijímanie takých obrazov viery, ktoré sa nezakladajú na skutočnosti, nesúznejú s Pravdou a sú len výmyslom tých, ktorí chceli ľudí prevažne len manipulovať a ovládať?”

Čo teda osoží človeku viac? Poznanie skutočných súvislostí života a tým aj prirodzené vradenie sa do behu života podľa Božích zákonov, alebo iba nevedomé, tupé prijímanie náboženských poučiek, ktoré sa nezakladajú na logike, nevychádzajú z Pravdy a sú len bohapustými výmyslami s cieľom manipulovať a vládnuť?

Čo nám teda osoží viac? Ušetrime si odpoveď!

Všetky tieto vysvetlenia majú za cieľ oboznámiť ľudí z každej vrstvy spoločnosti o tom, čo doteraz bolo akýmsi “tabu”. Len málo z nás sa zaujíma o poznanie skutočnej Pravdy ako i pochopenie toho, ako funguje svet a kde možno hľadať skutočného Boha, Majiteľa a Vládcu všetkého stvoreného.

Stvoriteľ je Pojem, o ktorom väčšina veriacich nemá ani zďaleka správny obraz, ba naopak, strhli tento Pojem do nízkosti nevedomosti a pokriveného rozumu. BOH je však MAJESTÁT, nie nejaký “bôžik, kdesi na obláčiku”!

Preto konečne jásajme, že NASTALA DOBA, v ktorej má byť očistené všetko to, čo nasiaklo falošnosťou a pokriveninami každého druhu, nielen čo sa týka náboženstiev, vedy, ale i spoločenského života a všetkého, s čím človek prichádza do styku.

Má byť očistené zrno od pliev vo všetkých ľudských dielach, vo všetkom doterajšom poznaní ako i v človeku samom!

Mnohí čitatelia už vítate tieto “nové zvesti”, v plnom súznení i pochopení, pretože ak človek nestratí v sebe schopnosť zdravého cítenia, nesie v sebe zároveň predpoklad pre prijatie Pravdy, ktorá jediná mu môže sprostredkovať odpovede na všetky životne dôležité otázky.

Mnohí sa však pýtate, prečo nieje dobré zotrvať v tom starom, prečo treba meniť tradície, vieru, zvyky?

Odpoveď na toto je veľmi jednoduchá – netreba nič meniť, ale NAHRADIŤ tým, čo je ZDRAVÉ a tým aj prospešné! Lebo nie všetky zvyky, nie všetky tradície, sú čisté a prospešné. Treba len rozlíšiť zdravé od nezdravého a len potom bude i viera v človeku živá, bez dogiem, kultov, modloslužobníctva, ako i všetkého falošného, čo sa časom v náboženstvách zahniezdilo!

Mlčať o tomto by bolo zo strany vediacich hrubé porušenie Božích zámerov na Zemi, preto MUSIA zvestovať a robiť osvetu myšlienkam Pravdy a skutočného Života!

Navyše, v blízkej dobe, keď dôjde na “lámanie chleba” a zrno od pliev bude vytriedené s definitívnou platnosťou, tak práve tí, ktorí dnes kričia a obviňujú všetkých, ktorí prinášajú toto Čisté poznanie, tak práve títo krikľúni doby by v tých blížiacich sa pohnutých časoch právom napadli všetkých vediacich v zmysle:

“Tak vy ste vedeli o tomto všetkom a mlčali ste! Vedeli ste, že sme prepadli bludným náboženským dogmám, no mlčali ste! My by sme určite prijali Pravdu, ale Vy ste mlčali a nešírili Ju, zatajili ste PRAVDU pred nami!”

Dnes, v dobe veľkého zvestovania Pravdy síce ešte mnohí nálepkujú tých, ktorí zvestujú toto Nové Poznanie ako “šarlatáni, odpadlíci, sektári či dokonca zatratenci”, no títo istí krikľúni by v blízkej dobe, keď Živá Pravda ovládne tento svet, kričali v tej istej zlovôli:

“Ste vinníci, zbabelci, neverníci Bohu, lebo ste si toto Poznanie nechali iba pre seba, nešírili ste ho, ale my sme ho mohli prijať jedine skrze vás!”

Nikto v budúcnosti preto nebude môcť nikoho obviňovať v tomto smere, lebo v dohľadnej dobe bude každý civilizovaný človek na Zemi konfrontovaný s týmto Novým Poznaním! Nikto nebude môcť povedať “NEVEDEL SOM!”

Tým druhým a oveľa dôležitejším dôvodom, prečo musí byť čím skôr toto Poznanie nielen rozšírené, ale aj plne aplikované do všetkých odvetví a smerov v spoločnosti je fakt, že pokiaľ by život na Zemi šiel i ďalej týmto starým smerom, tak v dohľadnej dobe by celé ľudstvo na Zemi zahynulo. Najskôr duchovne a postupne aj telesne. Zóna rozkladu má tak isto svoj bod a hranicu, ako zóna života. Zem aj s jej obyvateľmi sa v súčasnosti tak veľmi priblížila k zóne rozkladu, že ak by tento stav trval čo i len jednu generáciu navyše, nebolo by viac návratu a ľudstvo by postupne vyhynulo!

Človek sa postavil proti zámerom Stvoriteľa!

No Stvoriteľ sa už ďalej nenechá človekom klamať a tým, čo príde, sa človek konečne naučí byť pokorným a zodpovedným a prestane sa konečne vysmievať svojmu Bohu!

Dianie, ktoré je pred nami, nenechá nikoho na pochybách!

Každý človek na Zemi prejde nesmiernou očistou svedomia, kedy mu bude ako v zrkadle nastavené všetko jeho konanie! Že je  dnes konanie človeka prevažne falošné a zlovoľné, ba až zhubné, len potvrdia následky týchto činov, ktoré v podobe tých najväčších hrôz prehrmia nad ľudstvom.

Len potom sa človek konečne naučí báť sa svojho Boha, konečne HO začne rešpektovať v tom pravom význame!

Ľudia, sme súčasníkmi doby pôsobenia Ducha Pravdy, ktorého ľudstvu zasľúbil Ježiš!

TEN, ktorý má uviesť ľudstvo do celej PRAVDY, túto Pravdu priniesol a táto Pravda má byť šírená a zvestovaná pre spásu tých, ktorí svojho ducha ešte celkom nezasypali nánosmi rozumu, nevedomosti a nepochopenia!

“Keď príde Utešiteľ, ktorého vám Ja pošlem od Otca, Duch Pravdy, ktorý vychádza od Otca, On o Mne vydá svedectvo! … Ešte veľa vám mám toho povedať, ale teraz by ste to nezniesli /nerozumeli/. Keď však príde On, Duch Pravdy, uvedie vás do plnej Pravdy!… On MŇA oslávi, lebo z Môjho vezme a zvestuje vám. Všetko, čo má Otec, je Moje. Preto som povedal, že z Môjho vezme a zvestuje vám!“ Jn 15, 26-27; 16, 12-15.

“Osláviť” Ježiša a Jeho Posolstvo i jeho OBEŤ nemožno iným spôsobom, ako očistiť Jeho učenie vo Svetle Pravdy od všetkého falošného, nevedomého, ale i zámerne prekrúteného! Zo skutočného Ježišovho Posolstva si náboženstvá po celej Zemi do dnešných dní urobili obyčajnú pozemskú firmu, majúcu za cieľ manipulovať a ovládať ľudí v čo najširšom zábere!

Preto z pôvodného, čistého Ježišovho Posolstva sa nedochovalo v týchto náboženstvách takmer nič, všetko je tak prekrútené, že zo Svetla Pravdy, ktoré Ježiš ľudstvu priniesol, zostala iba ľudská pokrivenina a temnota, s pachuťou duchovnej smrti!

Takto a nie inak spravovali a priviedli náboženstvá Ježišove Posolstvo do dnešných dní!

Preto musí byť najskôr všetko toto falošné počínanie pápežstiev na Zemi očistené od sprostoty temna, ktoré vinou človeka strhlo Ježišove Slovo do špiny a prachu! A bude to bolestivá očista, kým i ten posledný človek na Zemi nepochopí, kto je tu skutočný Vládca a Majiteľ!

Preto preč so všetkou povrchnosťou a plytkosťou v kardinálnych otázkach nášho života!

Iba Pravda od Boha prináša skutočný Život a preto má byť Pravda od Boha ľudstvu zjavená vo svojom lesku a nádhere! Svetlo Pravdy má byť v dnešnej dobe horiacou pochodňou pre všetkých tých, ktorí si ešte uchovali v sebe aspoň malú časť zdravého vyciťovania a zdravého rozumu.

Kto tohoto už nieje schopný, kto ako v podobenstve o “pošetilých pannách” premrhal a minul “olej vo svojej lampe”, kto si teda neuchoval v sebe čistotu citu, so zmyslom pre dobro i spravodlivosť, ten bude čoskoro, ako v odstredivke, vymrštený mimo zónu života, toho života, ktorý sa bude onedlho na Zemi naplňovať výhradne vo Vôli Božej!

Uvedené pojednania a texty sú preto určené IBA pre ľudí, ktorí hľadajú skutočné súvislosti života! Pre tých, ktorí používajú logiku a zdravý “sedliacky” rozum! Toto Nové Poznanie je len pre ľudí, ktorí sa nikdy neuspokoja s náboženskými bludmi a dogmami, protirečiacimi si so všetkým, čo v prírode i vo vesmíre funguje ako niečo samozrejmé, lebo všetky procesy a deje vo Vesmíre sú len dôsledkom pôsobenia Božích Zákonov!

Tieto články sú preto určené LEN pre tých, ktorí vážne hľadajú pochopenie toho, ako funguje svet!

Týmito pojednaniami zároveň nieje nikomu nič ponúkané, ani nimi nemá byť nikomu nič vzaté! Každý nech si verí v to, na čo dosahuje jeho možnosť chápania, ale zároveň nech neuráža a nešpiní tých, ktorí sa snažia duchovne vzdelávať a chcú sa ako ľudia aj vyvíjať. Ak sú vám milšie dogmy, verte im, ale potom nezúfajte, keď dôjde na lámanie chleba, lebo sa Vám udeje len to, čo ste sami chceli!

Blažení sú tí, ktorí neustrnuli v mysli a začínajú sa oslobodzovať na duchu…

Rozoberme si teraz v postupnosti sedem najťažších hriechov cirkvi na Zemi, ktorých sa dopustila sfalšovaním Ježišovho Posolstva ako i pokrivením celého jeho života na Zemi. Tieto lži postupne vykorenili zo skutočnej kresťanskej viery jeho podstatu, aby bol skutočný odkaz Ježiša a Jeho poslania na Zemi ľuďom neprístupný a cesta k Ježišovi zatarasená a znemožnená! Zlu na Zemi, ktoré v súčasnosti nenosí len politické obleky, ale predovšetkým náboženské habity, tak tomuto zlu by sa to nakoniec aj podarilo, keby neprišla POMOC od Boha, ktorú Stvoriteľ, skrze svojho Syna ľudstvu prisľúbil: “Ešte veľa vám mám toho povedať, ale teraz by ste to nezniesli /nerozumeli/. Keď však príde On, Duch Pravdy, uvedie vás do plnej Pravdy!”

1 LOŽ: Ježišovo zmŕtvychvstanie!

/pokračovanie/

Dodatok k prvému komentáru pod článkom, najskôr jeho znenie:

“Ľuboš, treba začať od seba. Nie od slavjanofilov ale od nás. My kresťania sme na tom veľmi zle a ja sa tým ľuďom nečudujem, skor sa divím, prečo to neurobili skor. Boh medzi nami nie je, žijeme v blude, či už protestanti sionizmom, torontským požehnaním, slniečkárstvom a LGBTI alebo ktolíci modlárstvom ucitevania márie a soch. Ten članok je trapny a farizejský a na tvojom mieste by som ho zmazal …

napríklad teraz idú zakladať slavjanofili komunity žijúce rodiny v prírode, za minimálne náklady. Kedy toto ktorá cirkev urobila ? cirkvám ie len o peniaze a dobré meno, nie o Ježiša”

Odpoveď: “Paťko, čítali ste vôbec ten článok? Lebo z toho, čo píšete vyplýva, že sa vyjadrujete k niečomu, o čom ste si neurobili ani základný prehľad. Pôvodne čisté Kresťanstvo vytrvalo ešte zhruba 100 rokov po Ježišovej smrti, teda po Jeho ukrižovaní. Potom to bolo už len o falošnom náboženstve, ktoré zneužilo Ježiša i Boha k zvrhlým pozemským a mocenským cieľom. Až na malé výnimky, kresťanské náboženstvo už takmer 1900 rokov na Zemi pácha nehorázne zlo, o tomto budú pojednávať aj nasledovné pokračovania článku, pekný deň!”

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.64

Priemerná čítanosť: 5654

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    V Bratislave sa opäť protestovalo

    0icon

    Na proteste proti zásahom do verejnoprávneho RTVS aj druhého dôchodkového piliera sa vo štvrtok večer na bratislavskom Námestí slobody zišlo niekoľko tisíc ľudí. Protest zorganizovalo…

    Poľský turista uviazol v Horných dierach, pomohli mu horskí záchranári

    0icon

    Horskí záchranári vo štvrtok pomohli 26-ročnému poľskému turistovi, ktorý uviazol v malofatranských Horných dierach. Informovala o tom Horská záchranná služba (HZS) na sociálnej sieti.

    Uhrík: Pán premiér, dúfam, že sa tým nadutým "umelcom" nemienite ospravedlňovať

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (HSP/Facebook/Foto: Screenshot)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) na tlačovej konferencii z ministerstva kultúry kritizoval stav umenia na Slovensku. Niektorých umelcov však…

    Havarijný stav cesty okamžite uzavrel časť Ulice Jána Bottu v Trnave

    0icon

    Z dôvodu havarijného stavu cesty, ktorý odhalila inštalácia vodovodných prípojok, musela byť urgentne od štvrtka od 18.00 h uzavretá časť frekventovanej Ulice Jána Bottu v…

    Slovenskí aktívni katolíci sú pohoršení a rozčarovaní. Píšu otvorený list biskupom

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Ján Krošlák)   Slovenskí aktívni katolíci napísali list otcom biskupom. Sú pobúrení postojom cirkvi k zbierke na zbrane pre Ukrajinu Najdôstojnejší…

    Vyšetrovanie v rámci akcie Pilát je v záverečnej fáze

    0icon

    Vyšetrovanie v prípade minuloročnej policajnej akcie s krycím názvom Pilát, týkajúcej sa podozrení v korupčnej trestnej činnosti, je v záverečnej fáze. Zároveň sa už len…

    Vyšleme slovenských vojakov na Ukrajinu? Premiér sa vyjadril

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) vylúčil vyslanie slovenských vojakov na Ukrajinu. Uviedol to počas štvrtkovej hodiny otázok v…

    Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z postu členov Súdnej rady

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Poslanci Národnej rady (NR) SR odvolali z funkcie členov Súdnej rady SR Andreja Majerníka a Jána…

    Požiar v Dobročskom pralese zasiahol približne hektár ochranného pásma

    0icon

    Požiar v Národnej prírodnej rezervácii (NPR) Dobročský prales, s ktorým hasiči bojovali od stredy 1. mája, zasiahol podľa Štátnej ochrany prírody (ŠOP) SR približne jeden…

    Hlasovanie o FPU opäť presunuli, v piatok sa hlasovať nebude

    0icon

    Hlasovanie o novele zákona o Fonde na podporu umenia (FPU) sa opäť presunulo, rozhodnúť by o nej mali poslanci Národnej rady (NR) SR vo štvrtok…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Milan Šupa

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA