Ministerka spravodlivosti pracuje s Akčným plánom…

Práca s vládou neprijatým a neschváleným Akčným plánom na ochranu a podporu osôb LGBTI pokračuje ako “bokovka” ministerky spravodlivosti.
Keďže ale MS SR je „jej ministerstvom“, ministerka sa agendou zaoberá samostatne, aktivisticky a iniciatívne, akceptujúc požiadavky neziskoviek, mimo rámec svojich poverení.
Zrejme má plnú dôveru svojej materskej strany Most Híd, vlády a premiéra, za čo si zrejme tiež zasluhuje „povýšenie do vyššej vojenskej hodnosti“.
V texte článku ide o opis pokračovania plnenia úloh a zadaní, vyplývajúcich z neverejného zasadnutia Výboru pre práva LGBTI osôb zo dňa 23.9. 2016, priamo vyplývajúcich zo zápisnice (vkladám nižšie).
Jediný, kto okrem aktérov výboru z verejnosti vedel o zasadnutí výboru pre LGBTI, bol mediálne známy kontroverzný investigatívec Martin Daňo, ktorý bol zo zasadnutia výboru ako „verejnosť“ vykázaný. Dôvod: „neakreditoval sa“. Ak by sa v čase pred zasadnutím výboru práve zhodou okolností a náhody „neponevieral“ po chodbe ministerstva spravodlivosti, čakajúc vraj na dohodnuté prijatie Štefanom Harabinom, verejnosť by sa o zasadnutí výboru nebola dozvedela vôbec, ani prostredníctvom môjho článku:
https://blog.hlavnespravy.sk/524/bol-postup-martina-dana-vo-vztahu-k-vyboru-lgbtiq-opravneny/
Uloženie zápisnice a uznesenia zo zasadnutia výboru na stránku MS SR bolo vykonané liknavo a až s odstupom času…
Priebeh zasadnutia výboru (rámcovo): Predsedníčka výboru, ministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská, dala na návrh členky výboru Z. Magurovej, hlasovať o úplnom vylúčení verejnosti, čo výbor prijal jednohlasne.
Výbor sa v režime „dôverné a tajné“ zaoberal vydávaním osvedčení vysokými školami, o dosiahnutom vš vzdelaní, s novým menom a priezviskom po zmene pohlavia a rodu, potrebou analýzy právneho postavenia nezosobášených párov, teda, má ísť zjavne a zrejme o prípravu prijatia inštitútu registrovaných partnerstiev, potrebou obnovy odboru sexuológie návratom k stavu spred rok 2002, so zameraním na transrodové osoby, v súvise s ich zmenou pohlavia a rodu, pričom Roman Kollárik (TransFúzia) vyhlásil, že „…hlavní odborníci podľa neho problematike dostatočne nerozumejú, najmä v otázke nútených sterilizácií pri zmene pohlavia…“ Ide o prípravu na iniciáciu zmeny zákona o mene a priezvisku…
Zmena mena a priezviska podľa § 6 odsek 6 v možnosti znie:
„Fyzickej osobe, u ktorej prebieha zmena pohlavia, povolí okresný úrad používať neutrálne meno a priezvisko na základe jej žiadosti a potvrdenia zdravotníckeho zariadenia, v ktorom liečba k zmene pohlavia prebieha.“
Viac tu:
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1993/300/20151001
Ešte viac k veci tu:
https://www.pravo-medicina.sk/aktuality/124/zmena-pohlavia-podmienky-pravne-suvislosti
Napriek tomu, že AP pre LGBTI nebol vládou SR prijatý, podpredseda výboru Martin Macko (Iniciatíva Inakosť-LGBTI Slovakia) navrhuje vydať úlohy iným rezortom, vyplývajúce z akčného plánu, a to školstva, zdravotníctva a vnútra.
Ministerka spravodlivosti si uložila úlohu, vytvoriť konkrétny zoznam cieľov, ktoré „sme schopní splniť“. Martin Macko navrhol zorganizovať odborný seminár v spolupráci s mimovládnymi organizáciami.
Výbor pre práva lesieb, gejov, bisexuálnych, transrodových a intersexuálnych ľudí ukladá predsedníčke výboru osloviť relevantné ministerstvá so žiadosťou o informáciu a návrhy na realizáciu úloh v oblasti práv LGBTI v nadväznosti na Celoštátnu stratégiu ochrany a podpory ľudských práv v SR, odporúčania medzinárodných monitorovacích orgánov a predchádzajúcu spoluprácu na návrhu Akčného plánu pre LGBTI ľudí.
Zápisnica zo zasadnutia výboru je doložený prezenčnou listinou zúčastnených členov výboru a pozvaných osobne alebo v zastúpení.
https://www.justice.gov.sk/Stranky/Ministerstvo/Vybor%20pre%20prava%20LGTBI%20osob/Uvod.aspx
https://www.postoj.sk/20743/akcny-plan-pre-lgbti-zije-na-zdravotnictve-ho-plnia-hoci-nebol-schvaleny
Účastníci zasadnutia výboru sa bavili o akčnom pláne, akoby išlo o schválenú agendu.
Ľudsko-právna LGBTI loby sa zjavne zaoberá prednostne ľudskými právami (!), nie ľudskými povinnosťami (!), ani faktorom osobnej zodpovednosti, napr. vôbec nezmieňuje ich promiskuitu (!), ani to, že naša verejnoprávna RTVS a paralelne ČT24 v ostatných dňoch “nekorektne” informovali o medziročnom náraste HIV pozitívnych a klinických prejavov AIDS, pričom na HIV pozitivite sa jednoznačnou prevahou podieľajú najmä LGBTI, a osobitne, čo je pre nich príznačné, promiskuitní homosexuálni „tiež muži“ (!).
Ilustračne:
https://tn.nova.cz/clanek/cecha-ktery-schvalne-siril-virus-hiv-zatkli-v-thajsku-nakazil-tri-lidi.html
https://www.tvnoviny.sk/domace/1812870_mladik-vedome-siril-hiv-stale-vsak-unika-spravodlivosti
Nezmieňuje ani ich psychickú labilitu a poruchy osobnosti, ktoré sú typické pre LGBTI (Q… 100 plus 1 pohlaví a rodov), a majú následok aj zvyšujúci sa sústavný nárast potreby psychologickej a psychiatrickej intervencie.
Činnosť a stabilita pilierov moci v štáte je už tak narušená, že každý rezort si robí na vlastnú päsť čo chce, bez opory o záväzné programové vyhlásenie vlády, a bez spätnej kontroly…
Štát je v procese pozvoľného rozkladu a rozpadu.
Takzvaný štandardný systém demokratickej moci je rozkladaný zvnútra i zvonka najmä tretím mimovládnym, liberálno-demokratickým sektorom. Naše “slovenské” neziskovky pracujú s ministerkou, a tá, s Akčným plánom…
Demokracia je aj diktatúra mimovládok.
Tak, aj to by sme mali…
A sa uvidí…
Toto je poplašná správa.
P.S. Nepodpisujem sa pod vyhlásenie NEF, ktoré je obzvlášť výpovedné, a okolo ktorého sa práve pomaly a ostýchavo rozbieha riadny cirkus, organizovaný práve dotknutými a urazenými mimovládkami, a „slobodnými, nezávislými“ a liberálnymi printovými aj elektronickýmni médiami, pričom RTVS ani TA3 zatiaľ o vyhlásení cudne neinformovali. Svoje stanovisko k vyhláseniu som zaujal vo svojom predošlom blogu…
Pre začiatok sa v Sobotných dialógoch RTVS k vyhláseniu a osobe podpísaného prezidenta PZ SR vyjadril premiér R. Fico…
Všetko súvisí so všetkým. Mozaika a puzzle stavu Slovenska, vo vzťahu k svojmu vnútru aj zahraničiu, aj v kontexte výsledku prezidentskej voľby v USA, sa začína rozjasňovať.
Vo veci „akčného plánu“ sa podpisujem pod svoj ďalší článok.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Černák skóroval, Rangers s Prezidentskou trofejou, Islanders do play off

    0icon

    New York 16. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Chris O'Meara) Aktualizované 16. apríla 2024 o 9:26 Slovenský hokejista Erik Černák strelil v noci na utorok svoj druhý gól…

    Viktorín prezradil "perličku": Nechcete občanom dúfam nahovoriť, že Naďom určené chodníčky, sú pre Vás dôležitejšie

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Kúpi Kaliňák Naďom vybrané PVO? Pýta sa otvorene generál Jozef Viktorín (Republika). Jeho status prinášame v plnom znení…

    Smer asi naozaj postupne rozoberie časť KDH...

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:TASR-Lukáš Mužla)   Poznámka, ktorú premiér Robert Fico (SMER-SSD) tesne po prezidentských voľbách povedal o tom, že sa "chystá…

    Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

    0icon

    Bratislava 16. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Prezidentka SR Zuzana Čaputová v utorok ráno odcestovala na rozlúčkovú návštevu do Poľska. Vo Varšave absolvuje…

    V Poľsku (vo väčšine štátov Európy) sa rozmáha nebezpečný fenomén. Nadnárodné korporácie odchádzajú

    0icon

    Varšava 16. apríla 2024 (HSP/money/Foto:Twitter)   Nadnárodné koncerny, ktoré v Poľsku pôsobia už mnoho rokov, rušia výrobu, píše Money. Čoraz viac firiem zisťuje, že tú…

    "Nebezpečne sa blížime k jadrovej katastrofe"

    0icon

    Kyjev 16. apríla 2024 (HSP/Foto:Twitter) Aktualizované 16. apríla 2024  Toto vyhlásenie predniesol šéf MAAE Rafael Grossi na zasadnutí Bezpečnostnej rady OSN v súvislosti s nedávnym…

    Len aby Olympijské hry nakoniec nepriniesli Francúzku hanbu...

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/ The Telegraph / Foto:TASR/AP-Michel Euler)   Neodvratné a z časti neriešiteľné dopravné zápchy, kolaps mestskej dopravy, nedostatok parkovacích miest, bezpečnostné…

    Šialenstvo s názvom Ozempic: existuje súvislosť medzi liekom a sklonmi k samovražde?

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/ Forbes / Foto:Pixabay)   Európska agentúra pre lieky (EMA) na základe výsledkov štúdie interpretovaných vo Forbes uvádza, že dôkazy o…

    O eskalaci války

    0icon

    Praha 16. apríla 2024 (HSP/petrhampl/Foto:Pixabay)   Západoevropské státy NATO jsou připraveny překročit hranici mezi přímou a nepřímou válkou s Ruskem. Alespoň některé. Po boku ukrajinských…

    O úspěšném Fialovi

    0icon

    Praha 16. apríla 2024 (HSP/petrhampl/Foto:TASR-Barbora Vizváryová)   Petr Fiala byl znovu zvolen předsedou ODS. Jasně, jednoznačně, suverénně. Je to dobré upozornění, že naše země je…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA