Je „zástrčkový zákon“ v súlade s Ústavou SR?

Na stole ale už aj v žalúdku “na vode” a nielen mne ale aj vám, už viac rokov leží zaprášené tiež aj moje dávne podozrenie, že zákon o koncesionárskych poplatkoch pre „verejnoprávnu“ RTVS nie je v súlade s Listinou základných práv a slobôd a Ústavou SR. Posúďte sami.


Občania so štátom takú obchodnú zmluvu neuzavreli. Bola na nich, na nás „uzavretá“. Ak by áno, potom platí obchodný zákonník a zákon na ochranu spotrebiteľa. A pravidlo: Má dať-dal.
Alebo pre “verejno-právnu” RTVS platí: Akú mala, takú dala a predala? A my kúpili, ako za socializmu? A ak nechceš, nepozeraj!? Ale plať!?
Alebo má ísť o povinné mediálne „očkovanie“? A potom aj reálne čipovanie? Nepríde kúzelník, ale Veľký Brat s povinnými píplmetrami: Sledujete, nesledujete STV? Budú-nebudú problémy?

Zatiaľ platí: Plaťte a pozerajte čo len chcete.
Bude sa vo veci meniť Listina základných práv a slobôd, Charta práv EÚ, Ústava SR a slovenská legislatíva? A revidovať základné ľudské práva? Bude sa musieť Slovensko vzdať aj inštitútu právomoci svojich súdov? A povinne priznať aj manželstvá gejov a lezieb? Že bullshit? Hoax? Konšpirácia? Myslite si o tom, čo chcete, mne to je fuck.
Čo fšetko urobia pre záchranu „jednoty“ EÚ a budúceho super štátu a v rámci globalizácie a budovania európskeho paneurópskeho superštátu ako systému matrixu New World Order? Jedna vláda, jedna mena, jedno náboženstvo, jeden súd, jedno ministerstvo vnútra, spravodlivosti, zahraničia, práce , sociálnych vecí a „rodiny“, kultúry, športu, a pravdy?
A je-nie je to práve „naša verejnoprávna“ RTVS ako povinne-nepovinná „verejná služba občanom“ ktorá poslušne kolaboruje so systémom a meta systémom nadnárodného a nad európskeho matrixu západného imperialisticko-kapitalistického Globálneho Prediktora?
Vo „verejnoprávnej“ je až príliš liberálov, neoliberálov a neomarxistov novej „progresívnej“ ľavice! Kotia sa aj v sorosovských „neziskovkách“! A potom idú do politiky ako „liberálni demokrati“!
Nie sú to práve tie kanibalské „Večere“ s Havranom a „silné polo dementné“ zostavy, ktoré spolu s bratislavskou pseudo filozofickou kaviarňou, ruka v ruke s liberálnym protislovenským mediálnym mainstreamom a vnášajú do spoločnosti napätie a svár extrémizmom, nielen sprava ale aj zľava?
Ohrozenie postavenia RTVS ako verejnoprávneho média vidím skôr v jej postavení a diablových detailoch, ktoré sa skrývajú v lákadlách, známych ako politický vplyv.
Ani Rada pre vysielanie a retransmisiu a najmä Rada RTVS nie sú nezávislé (lebo nedokázaný ale hypoteticky reálny lobing, korupcia, provízie).
Nehrozí nič také, ako anekdota: Bratislavská Tesla krátko pred Novembrom 1989 údajne vyvíjala vyšší dokonalejší typ rozhlasu po drôte tiež len s jednou stanicou, ako hlásnou trúbou “ústredného kúrenia” ale ten sa nemal dať vôbec vypnúť a taký už nestihla. 🙂
Zatiaľ teda platí: Plaťte a pozerajte si čo chcete. Mimo verejnoprávnej RTVS relatívne riadne funguje relatívne štandardný trhový mechanizmus. RTVS sa ale nesmie (!) stať prostitútkou, predávajúcou a podkladajúcou sa pochybnému diváckemu vkusu, teda, nemá sa čo znižovať k divákovi a naháňať tak svoju sledovanosť, nesmie tým súťažiť s komerčnou a súkromnou Markízou alebo Jojkou, ako to seba pochvalne dáva “von” na svoju titulku RTVS. Tie súkromné televízie má mať RTVS “na háku” a ignorovať ich. Nemá sa čo s nimi porovnávať!
RTVS má ísť svojou “úzkou” a “tŕnistou” cestou, za ktorú ju osobitne platíme! Má svietiť nadštandardnou mentálnou a duchovnou úrovňou jej intelektu. Má si získavať a viesť svoju klientelu k túžbe po mentálne a intelektuálne vyšších obsahov, ktorý neponúkajú komerčné a bulvárne televízie.
RTVS ako každá verejnoprávna televízia je všade zrkadlovým obrazom mentality občanov Slovenska, ktorú svojou poctivou robotou má dvíhať a zveľaďovať.
Chronicky sa sťažuje na nedostatok financií. Lebo. Kto si nesťažuje? Vy ste so svojimi spokojní? A čo takto skromnosť a hospodárnosť?
Rozšafná RTVS by mala byť financovaná len čistých peňazí štátneho rozpočtu, ústavným zákonom. Občan, platiaci dane, odvody, aj osobitnú daň za RTVS, s jej financovaním už nemá mať vôbec nič spoločné! Potom, nech si RTVS tvorí a kreuje čo chce. Zatiaľ je ale otázne, či to, čo RTVS zo zákona o RTVS má dať-dala občanovi je to, čo si občan žiada a za čo aj platí. A či by sme ako koncesionári (spolumajitelia akejsi s.r.o.!; čo koncesionár, to jedna akcia!) za ten peniaz nemali mať nárok dostať oveľa vyššiu mentálnu, intelektuálnu a duchovnú kvalitu ponúkaných televíznych obsahov…
A či je korektné, milá strana a vláda a prípustné, aby zamestnanci RTVS mali vyššie platy ako ústavní činitelia? RTVS je súkromný sektor?! Podnikateľský subjekt? Alebo hokejový, futbalový klub? A dožadovali sa navýšenia svojich príjmov navyšovaním koncesionárskych poplatkov? Hádam nepôjdu ešte aj “televízáci” do štrajku? A čo tie ich “nové progresívne” neo liberálne odbory? Sú to nikým riadne, poriadne a poctivo nekontrolovaní nenažraní zmrdi! Neprovokujem vás k závisti a nenávisti (!) ale k rozumu a logike vecí. a k skutkom.

Partnerská ČT pre RTVS nie je partnerskou, ale jej silným konkurentom, ktorú rozsahom a kvalitou programovej ponuky STV nechytá chytá ani za chvost, pretože ČT má dnes päť programov, spravodajskú a publicistickú 24, filmovú, dokumentárnu a publicistickú 1,2, ČTSPORT a ČTD/ART (cez deň deti a mládež, večer a v noci kultúra a umenie). ČT maká reálne 24 hodín denne! S trojsmennou prevádzkou!
Hoops! Má tiež aj svoje “muchy” aj vo veci politickej neutrality.
STV si ale úplne, a bez kože na ksichte robí prázdniny, sviatky a voľné dni! Škandál! Robí to aj TA3, čert ju zober, je súkromná…
RTVS je povinnou plniť kritériá verejnoprávnosti, to znamená, že jej programová ponuka musí byť žánrovo a druhovo vyvážená, pestrá a bohatá pre príjemcov všetkých vekových, sociálnych a záujmových kategórií svojich sledovateľov. Na ploche dvoch programov to ale zjavne nie je v celom rozsahu a spektre možné. A ak sa komu nelúbííí, nech si prepne na Markízu, alebo na monoskop.
V porovnaní s ČT programovou ponukou je RTVS slabá až podpriemerná. Vraj lebo prachy. Ibaže platy v RTVS sú násobne vyššie ako platy ústavných činiteľov. Vysoko nad úrovňou priemernej mzdy. Ich platy sú porovnateľné so súkromným sektorom. Je RTVS súkromná televízia a rozhlas?
Takže prachy. V cenotvorbe za programy vládne extrémizmus predraženosti. Nik vo veci nekoná. Ale RTVS pýta od koncesionárov ďalšie prachy. A bol to Marek Maďarič. A s ním bývalý generálny RTVS Václav Mika. Ten niekoľkokrát žiadal zrušenie vysielania ČT na Slovensku, lebo čétéčka “odoberajú divákov slovenskej televízie”. Smrad! A za to môže ČT?! Takže voľný televízny trh niekde áno a inde nie? Niekde dobrý, niekde nie? Šľak ma ide trafiť! (Zdroj výroku: Julo Satinský).
Takže prachy. A tie treba vytiahnuť od koncesionárov. Zo štyroch aspoň na sedem eur.
STOP! Najskôr podrobný a poctivý hĺbkový finančný audit a potom sa na to možno pozrieme znova. Po analýze a konzekvenciách. A čo na to vy, čitateľská obec? A potom môže prísť otázka ako a eko ďalej…
Koncesionárske poplatky veľmi pripomínajúce nadštandardné zdravotné pripoistenie treba zrušiť ako proti ústavné. V tejto veci môže prebehnúť aj plebiscit, lebo pre zjavne pochybné koncesionárske poplatky neplatí zákaz referenda (!) ktorý platí len pre štátny rozpočet a základné ľudské práva. Občanov sa na ne a na ich práva nik nepýtal, boli nariadené a prikázané pochybným zákonom. V opore o nič! Zákon treba nechať prejsť ústavným súdom. Ak nemám pravdu, tak som sa mýlil. Za pokus pre nás, vás, povinní koncesionári, rukojemníci výpalného systému, mi to stojí. A aj vy mi za to stojíte.
Pozor, občania, bez ohľadu na nález ústavného súdu, nemôžete chcieť alebo nechcieť existenciu RTVS alebo jej časť STV (!) ale môžete, ak chcete, rozhodnúť o tom, či budete-nebudete platiť koncesionárske “výpalnícke” poplatky televíznej “mafii” ktorá sa tvári, že nie je a skrýva sa v hlbokých štruktúrach slovenského a bratislavského deep state, a rozhoduje aj o tom, aká je a bude RTVS. A o tom mnohí politici ani len netušia; ich záujem je pragmatický; byť čo najviac pred kamerami a mikrofónmi. Najmä vždy pred voľbami.
K ideológii, politikám a mediálnej manipulácii: Spravodajstvo a publicistika RTVS až príliš nápadne narieka a zalamuje rukami aj nohami nad nešťastnými imigrantmi a nenaplnenými “právami” LGBTI dúhy; RTVS ju prezentuje ako “menšinu”. To je mediálna lož a mediálna manipulácia: Nie sú menšinou, nevykazujú definičné znaky menšiny! Lebo dôvod je ich nerovnorodosť. Heterogenita! Menšina je homogénna, rovnorodá.
Dajte si do vyhľadávača slovo memetika a vyčkajte, čo vám google zo svojej zbierky ponúkne. No, aj vás z toho mrazí..?
Falošný “ľudsko-právny” pojem “sexuálna menšina” je infekčný mém. Patrí do rámca širokého pojmu Overtonovo okno. Do cieleného rámca adresnej mediálnej manipulácie. Cieľovou skupinou ste vy (!) a ľudsko-právne prevažne  negramotná verejnosť. Svojou vinou. Každý je slobodne zodpovedný za svoju gramotnosť. Aj vo veciach základných ľudských práv a práv.
Konzekvencie: Ak by dúha bola menšinou, čo nie je, už dávno by bola v režime základných ľudských práv jej dúhy ako údajne diskriminovaná, údajne utláčaná údajná “sexuálna menšina” (lož!) a v režime a dikcii Európskeho súdu pre ľudské práva, a následne, potom vo veci už nesvojprávna (!) Slovenská republika by im automaticky musela priznať inštitút manželstiev párov rovnakého pohlavia aj s príslušenstvom.
A na tejto mediálnej manipulácii sa vedome-nevedome (negramotne) aktívne podieľa aj RTVS. A nemá ju v tom kto zastaviť. Lebo ľudsko-právne sú negramotní aj politici a právnici. Ale aj (!) niektorí ústavní právnici!
Zároveň je ale treba veľmi pozorne a dôsledne preskúmať RTVS, či je tak, ako jej ukladá zákon, ideologicky, politicky nestranná, neutrálna, pravdivá, objektívna a komplexná a apolitická, akou má byť a za akú sa falošne vydáva. Pozor, ak by takou bola, pre systém a metasystém matrixu by taká televízia bola nežiaduca a nepotrebná. Systém a metasystém matrixu západného Globálneho Prediktora a ním je celý euro atlantický ideologický a politický svet západnej civilizácie a kultúry, v ktorom vládne jednotná ideológia (sú dve: multikulturalizmus a rodová ideológia) a z nej vyplývajúce systémové politiky, potrebuje jeho systému matrixu poslušnú a len akože (!) “verejnoprávnu” televíziu!  Ak by takou RTVS nebola, je pre systém matrixu západného transatlantického Globálneho Prediktora úplne na prd! Nepoužiteľná a nežiadúca.

Kto vie čítať správy mediálneho mainstreamu vie, o čom tu “točím” pretože vie prečítať kontext a podprahový podtext napríklad aj zo správ, hodnotiacich situáciu nielen v Nemecku a Francúzsku, ale už aj (mediálne!) vo Švédsku, o ktorom ešte pred 14-timi dňami spravodajsky ani “nepáchla”. Ľudia! To úžasné, akože socialistické, slniečkárske a vítačské už roky multikulti Švédsko je na kolenách! Beztak skoršia slabá zdravotnícka starostlivosť už pred imigračnou vlnou 2015 sa dnes ešte viac prepadla, pretože sa o ňu a so sociálnymi dávkami asi 35 eur na deň treba deliť aj s imigrantmi!
Farizejská a s režimom systému matrixu kolaborujúca RTVS ale zalamuje rukami aj nohami akurát len nad vzostupom pravicového anti imigračného “antisystémového extrémizmu”.
Vo voľbách oslabili socialisti a posilnila demokratická pravica! Švédsko sa už viac mesiacov zmieta v násilí a plameňoch (horia tam celé parkoviská)!
Proti sebe stoja ľavica a pravica a medzi nimi slabučká sociálna demokracia. A nevie si rady s údajne 61 entitami, blízkymi no-go-zones. Tam sa strieľa už so samopalmi a automatmi, bojujú tam zločinecké gangy proti sebe aj medzi sebou, moslimovia už viacgenerační, sa dožadujú islamského štátu a práva šaría! Už viac rokov na písme varujem pred islamom! Výsledok nula. Len následky. Nemecko, Francúzsko a už aj Švédsko, stoja na okraji občianskej vojny!
Slovensko, nedopusť to doma! Urob už konečne poriadky s neoliberálmi slniečkárskej, vítačskej, psychicky chorej, xenofilnej novej neomarxistickej ľavice, ktorá politicky rozvracia ústavné zriadenie Slovenska!
Moje nedávne info z prvej ruky: Blízki susedia majú dcéru, ktorá sa vydala do Švédska. S manželom majú dve malé detičky. Chodia sem za rodičmi. Boli tu cez prázdniny a pár krát sme sa stretli, a než som ich detičkám dal čerešne a višne  “zamestnal ich” oni papkali, pýtal som sa ich rodičov a oni ochotne “spievali”. Mienia odísť zo Švédska. Prísť žiť na Slovensko. Zlaté Slovensko, zatiaľ tým cudzím a neprispôsobivým zlom nedotknuté…

Treba preskúmať editáciu správ či RTVS ako povinne-nepovinná akože „verejná služba občanom“ nekolaboruje so systémom a meta systémom nadnárodného, paneurópskeho matrixu Globálneho Prediktora a deep state USA, ktorý nám cez Brusel do hláv “tlačí” akési „európske liberálne hovnoty“ propagáciou a prevýchovou k multikulturalizácii a genderizácii Európy, usilujúc o likvidáciu pôvodných tradičných európskych hodnôt, založených na kresťanstve, výlučnom a jedinečnom manželstve muža a ženy a tradičnej rodiny, a “pracuje” na zrušení pojmov štátotvorný národ a vnútorný a vonkajší národno-štátny záujem ako anti európsky anachronizmus. A zároveň nás v orwellovských “hodinkách hnevu” k rusofóbnej a paranoidnej nenávisti voči Rusku…
Sami zločinci a zlodeji ukazujú na údajných zločincov a zlodejov (ako z učebnice!).

Nie je vo „verejnoprávnej“ RTVS až príliš liberálov, neoliberálov a neomarxistov novej „progresívnej“ ľavice? Nie sú to práve tie kontroverzné Večere s Havranom a „silné polo dementné zostavy” a neviem, čo ešte pozerávam len námatkovo pre kontrolu, ktoré spolu s bratislavskou pseudo filozofickou kaviarňou a liberálnym protislovenským mediálnym mainstreamom, vnášajú do spoločnosti napätie a svár extrémizmom, nielen sprava ale aj zľava? Kedy už konečne aj OČTK dôjde, že jednou z príčin pravicového extrémizmu je najmä neomarxistická nová “progresívna” radikálna ľavica?
RTVS ako každá verejnoprávna televízia je priebežným zrkadlovým obrazom mentálnej úrovne občanov Slovenska, ktorú svojím dielom má dvíhať a zveľaďovať. Sťažuje si na nedostatok financií. Lebo. Zastávam názor, že RTVS by mala byť financovaná zo štátneho rozpočtu, nemenným ústavným zákonom. A občan, platiaci dane, s financovaním RTVS nemá mať už čo spoločné. Platí navyše. Potom, nech si RTVS tvorí a kreuje čo chce. Či bude-nebude mať sledovateľov je-bude jej problém.
Ešte že mám “moje” (nie Mikove!) čétéčka a je mi ešte láskavo dovolené “preklikávať” sa ovládačom k iným televíziám…
Slovensko má  5 a pol milióna obyvateľov a dva STV programy. Česko má 10 miliónov a 5 verejnoprávnych programov ČT! V porovnaní so stavom pred r. 1990, by si už viac Česi nemohli priať, majú kompletku.
Ale my, pred sebou a vo vlastných očiach, úžasní Slováci, sme sa neposunuli nikam. Lebo sa o svoje veci nestaráme. A hľadíme do hrncov a tanierov druhých…
Za seba tretí program nepýtam. A na už  český už nadštandard až luxus, nemáme finančne ani mentálne. STV má veľa interných a externých, najmä pijavíc. A nerobte z nás blbcov.
STV je pre koncesionárov no-go zóna.
Od STV žiadam:
1. Skvalitnenie a rozšírenie spravodajstva, odideologizovanie a odpolitizovanie žurnalistiky a publicistiky. Nezatĺkať. Nemanipulovať. Neprajem si propagandu.
2. V časti spravodajstvo prestať informovať selektívne, podľa “čo sa nehodí, škrtnúť!” Okamžite skončiť s cenzúrou! Je proti ústavná! Chcem pravdu. Nemajte ma za hlupáka!
3. Skvalitnenie a posilnenie filmovej a náučnej dokumentaristiky;
4.Odobrať lacné, výpredajové lacné filmové sračky, po ktorých už ani pes neštekne, a pridať “menšinovú” hodnotnú kvalitu (porovnajte slovenskú s českou filmovou ponukou);
5. Pridať programy pre deti a mládež, posilniť umenie a kultúru. Chceme vidieť a počuť BHS, Bratislavské džezové dni a byť na festivaloch a prehliadkach umenia.
6. Nemyslím si, že športu je v televízii málo, myslím si ale a viem, že Česi majú Sokol a Orol, Slováci majú hovno. Už ani Zväzarm. A kedysi boli úžasné spartakiády!
Len pozeraním na šport pri chrumkách a pive si nezašportujete, akurát stlstnete.
A infarkt nie je šport.
Športových prenosov je dosť, sú v bohatej ponuke aj iných “neverejnoprávnych” televízií. Ich príjem umožňuje už aj DVBT. Nie sme odkázaní na STV. Ani v rómskych osadách.
7. Hospodárne využívať financie a vysielací čas dňa.
V RTVS si neprajem ani cítiť sírny zápach propagácie akejkoľvek ideológie, tá vo verejnoprávnej televízii ani v spoločnosti nemá čo hľadať, lebo ju a správne, zakazuje Ústava SR! Žiadam kontrolu dodržiavania Čl.1 odsek 1.: “Slovensko sa neviaže na žiadnu ideológiu ani náboženstvo!
A žiadam, aby sa v školách povinne a nahlas čítala preambula Slovenskej ústavy! A aby bola dodržiavaná aj v údajne “verejnoprávnej” RTVS! Ale tá si pojem verejnoprávnosť ako verejná služba občanom, Ústavu a jej preambulu vysvetľuje “po svojom”.

Dlhodobo sledujem nekorektné správanie Rady vo veci rovnoprávnosti, rovnakých práv a zastúpenia a rovnakého zaobchádzania vo veci hostí spravodajstva a publicistiky. Moje oprávnené podnety Rada RTVS zamietla. Lebo ako koncesionár nie som pre Radu RTVS partner. Už to neskúšam. Takzvaná “verejnoprávna” je pre ľud, ktorý ju platí ako jej spoluvlastník, nedostupná. Neponúka ani fingovanú reláciu Nad listami našich milých divákov”…
A tak si prepínam na čétéčka. A pozdravujem Václava Miku.
A Rade RTVS sa treba pozrieť na príjmy a daňové priznania.

V RTVS si neprajem ani cítiť sírny smrad propagácie žiadnej ideológie, vo verejnoprávnej televízii žiadna ideológia nemá čo hľadať! Rade RTVS sa treba pozrieť na majetkové priznania.
Mám šajn o etike a etikete žurnalistiky (redaktori a moderátori). Ak sú politici osobnosťami, v médiách idú na dračku! Ak takými nie sú, ich smola. Mali by odísť aj s politiky (smog).
Ale takto, páni redaktori a moderátori, nie (!): Dobšinský je klon českého Takáča: Sú to „opoziční politici a straníci“ a cenzori ich „antisystémových“
terčov ich “verejnoprávneho” mediálneho lynču. Blbouni nejapní!
Čo je redaktora do toho, že Kotleba je nacionalista? Čo je Takáča do Tomia Okamuru?! Škandalózne! Záznam (Drzého a bezočivého Takáča by som na hodinu vyhodil!):
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/218411058040904/

Som tu na vyslovenie podozrení aj za vás, ale nie na to, aby som vás suploval, ale platený RF cez ruskú ambasádu prevodom rubľov na eurá a môj osobný účet.
Platí ma kremeľsky!
A chcem vedieť, prečo RTVS tak nenahraditeľne potrebuje práve pseudo filozofa a pseudo teológa Michala Havrana a práve jeho (?) toho neomarxistického neo liberálneho novo ľavičiara a neofašistu!??
Občiansku neposlušnosť a rebéliu neodporúčam. Zástrčkový zákon platí, sú tam pokuty a exekúcie…
Nájde sa niekto, aj po vašom prezdieľaní tohto článku, kto sa veci ujme? Tu je podané vysvetlenie:
https://www.facebook.com/groups/334767553719576/permalink/418170162045981/?comment_id=418193648710299&reply_comment_id=418260075370323&notif_id=1536581743441673&notif_t=group_comment
Odporúčam toto dostupné a legálne riešenie
Podnet pre Ústavný súd, o preskúmanie zákona o koncesionárskych poplatkoch a jeho súladu s Listinou základných práv a slobôd a Ústavou SR.
V možnosti je prevzatie veci občianskymi iniciatívami, ale stačí podnet jedného jediného občana, vo veci netreba ani petície ani podpisové hárky (nič spoločné s petičným právom, priamou demokraciou ani referendom).
Poznámka pre porovnanie: Orientačným a informačným referendom by bolo možné zákonodarným zborom ustáliť optimálny vek odchodu do dôchodku u mužov aj žien zákonom alebo ústavným zákonom…
Nič naviac, žiadne „cirkusy” len normálne, vecne, laicky, jasne a zrozumiteľne, netreba pritom ani chamtivého a predraženého právnika, palmáre nech mu platia stíhaní zločinci, treba len podľa pokynov a predpísaných krokov vyplniť priložený elektronický formulár a uviesť predmet podania, a ním je:
Podnet na preskúmanie súladu “zástrčkového zákona” (Zákon o koncesionárskych poplatkoch) s Ústavou SR:
https://www.ustavnysud.sk/podanie?formCategory=3&langId=sk&docSetId=3
Iba si treba riadne odsledovať potvrdenie o prijatí ústavnej sťažnosti, podnetu. Komunikácia s ústavným súdom prebieha riadnou poštovou alebo elektronickou cestou, mailom. Čo bude chcieť ústavný sudca spravodajca od oznamovateľa/ky chcieť, to si dodatočne vypýta prostredníctvom súdneho úradníka. Tu ale niet čo:
https://www.epi.sk/zz/2012-340
Záverečný doplnok, poznatok K novému redaktorovi Jozef HAJKO (STV1 O päť minút 12)
Redaktor a moderátor nie je na to aby zastupoval a obhajoval alebo odmietal akúkoľvek ideológiu, politiku (vnútornú, zahraničnú SR, EÚ, USA, Ruska…) politickú stranu, koalíciu (vláda) ani opozíciu.
Zamestnanec RTVS ako redaktor a moderátor nemá v štatúte práce stavať proti sebe globálny geopolitický prediktor USA, EÚ ani RF (Rusko) alebo Číny.
Redaktor kladie otázky, počúva hostí a časovo, proporcionálne, vyvažujúco, moderuje diskusiu. To je asi tak „fšetko“.
Tí, ktorí si majú tvoriť a dotvárať názor, sú výlučne adresáti a príjemcovia debaty, koncesionári.
RTVS je zo zákona verejnoprávna, neutrálna, neideologická, apolitická inštitúcia, verejná mediálna služba, platená koncesionármi.
RTVS nie je ideologicky ani politicky vpravo ani vľavo.
RTVS je a má byť „nad vecou“.
Redaktori typu Dobšinský (Z prvej ruky, Sobotné dialógy) Daniel Takáč (ČT24) vo verejnoprávnej televízii nemajú čo hľadať.
A nie je žiaduce, aby z monitorov televízorov striekala do vašich, našich obývačiek, krv.
Mentálne vykradnutých Dolinského (TA3) alebo už bývalého Strižinca som tiež nemusel ani nemusím, žiaľ, prvý ostáva.
Autora článku, a všetkých „tiež novinárov“ ktorí majú opačný názor, treba okamžite zbaviť štatútu „novinárov (žurnalistov)“.
Majú leví podiel na rozdúchavaní a šírení zloby a nenávisti v spoločnosti!
Sú to najmä zamestnanci denníkov N a SME.
Dôvod: Neprofesionalita a spreneverovanie sa etickým princípom a kódexu žurnalistiky.
Tento negramotný dement (priložený článok) si mýli verejnoprávnu so súkromnou televíziou a nabáda RTVS na porušovanie zákona!
Škandalózna negramotnosť a hlúposť!
Koncesionári, sledovatelia politických debát v STV, ak budú chcieť krv, majú možnosť a právo, kliknúť si trebárs kamsi na býčie zápasy:
https://dennikn.sk/blog/1226605/novy-moderator-vratil-uroven-o-5-minut-12-do-90-tych-rokov/?ref=box
Odporúčam kritickým a krvilačným “novinárom” zmienených médií, aby svoje hovnotenie práce nového redaktora STV a O päť minút12 odložili až na čas po jeho “zábehu”. Ten chumaj to urobil “začerstva” hneď po skončení relácie a jeho “bomba článok” vyšiel v “enku” v nedeľu popoludní…
Čo myslíte, prečo tieto noviny nekupujem, nepredplácam a úplne mi stačí rozkliknúť titulku, preletieť perex a kúsok ďalej, než sa text “stratí” ako platený “exkluzívny” obsah denníkov N a SME..?
Lebo prečo?
Pekne pozdravujem. 🙂
Juraj Režo alias notorickyobcan

Už obvykle, pre diskutérov „Úprimne odpúšťam všetkým!“ Rudolf Slezak, Paula, Faith a ďalší (u mňa noví…)…
Ak neviete čítať a moje články aj preto nečítate, neoznamujte mne a ostatným svoje hendikepy v diskusii pod mojím článkom. Verejne sa zhadzujete. A píšete na seba.
Nechajte čítanie čitateľsky gramotným a nezahlcujte diskusie spamom, trollingom, osobnými animóznymi útokmi a urážkami ad hominem, vašou zlobou, diskusným “psycho” terorizmom, nenávisťou a hate speech…
Čo si najmä niektorí z vás napíšete, budete aj čítať, dostanete účet a faktúru.


Sústavne porušujete kódex diskutujúcich a právny poriadok Slovenskej republiky. Páchate priestupky, prečiny a trestné činy.


Aj pre ďalšieho “slušáka” dokonca “kresťana” s už deviatym “kresťanským” nickom:
Praskli ti nervy? Z falošného kresťana je kto? Toto je čie evanjelium? A čo mi ty chceš odpustiť? Kto si? Stal sa z teba zrazu “letničiar”? Dostal si “ducha”? A máš na hlave aj plameň ako 162 letničiarov v tej hornej miestnosti? A začal si “hovoriť jazykmi”? Toto je tvoje evanjelium? Ty magor!


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Kresťania v piatok spomínajú na deň utrpenia, ukrižovania a smrti Ježiša Krista

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Maroš Černý)   Veľký piatok, ktorého názov sa podľa Rímskeho misála zmenil na Piatok utrpenia Pána, je pre kresťanov spomienkou na…

    Blanár: Vstup do Aliancie bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR – František Iván)   Vstup do Severoatlantickej aliancie (NATO) predstavoval významný krok, potvrdzujúci svoju váhu aj v súčasnosti popri prebiehajúcich…

    Nemali prežiť: Západ prepadol panike kvôli priznaniam teroristov

    0icon

    Moskva 29. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Russian Emergency Ministry Press Service via AP, AP/Alexander Zemlianichenko)   Od hrozného masakru, ktorý teroristi spáchali v Crocus City Hall, uplynul…

    Tragédia pri Klátove: o život prišiel 76-ročný cyklista

    0icon

    Skalica 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Polícia SR-Trnavský kraj)   Pri dopravnej nehode prišiel o život 76-ročný cyklista. Nehoda sa stala vo štvrtok krátko pred 19.00 h…

    Ako Američania a Briti zarezali mier na Ukrajine

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky, Yves Herman)   Ruská špeciálna operácia skončila, Ukrajina a Rusko sa dohodli na mierových podmienkach. Takto nejako by mohli…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    Prvé kolo: Víťazstvá, prehry a vrece zemiakov

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Ponúkam ešte jeden pohľad na 1. kolo volieb prezidenta SR. Prvé emócie už vychladli, možno pokojnejšie hľadať odpoveď…

    Iain Martin: "Nastal čas hovoriť o páde Kyjeva"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/The Times/ Foto: TASR/AP-Evgeniy Maloletka)   Ani zďaleka nejde o zmrazený konflikt. Škótsky politológ Iain Martin pre The Times tvrdí, že…

    SNS vyzýva GR RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

    0icon

    Slovenská národná strana (SNS) vyzýva generálneho riaditeľa (GR) RTVS Ľuboša Machaja, aby bezodkladne vysvetlil verejnosti chyby svojho majetkového priznania. Národniari zároveň oznámili, že sa v…

    "Plán Elona Muska kolonizovať Mars je nebezpečná predstava," tvrdí kráľovský astronóm

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/ The Telegraph/ Foto: TASR/AP-Bill Ingalls)   Profesor Lord Martin Rees, kráľovský astronóm, podľa The Telegraph tvrdí, že je jednoduchšie vyriešiť…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marek Brna

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA