Rozklad (nie len) Slovenska.

Už takmer pred dvoma rokmi som publikoval blog s názvom “Spojené štáty európske – likvidácia národných štátov.” Zdá sa, že to o čom som písal sa napĺňa.  Keby som bol márnomyseľný začnem sa považovať za nejakého Nostradama alebo babu Vangu (to len tak na odľahčenie).

Kto sleduje vývoj situácie v Európe a vo svete mi dá možno za pravdu. Prvé vyjadrenia o vytvorení európskej federácie alebo tzv. Spojených štátoch európskych prišli už od známeho európskeho knihovníka Martina Schulza.

Ďalším vysoko sofistikovaným žiadateľom o vytvorenie takého to zväzku je nám veľmi dobre známa politická mŕtvola menom Mikuláš Dzurinda. A podporil ju známy poradca ukrajinskej pomajdánovej vlády Ivan Mikloš.

Takže. Základné tri postavičky, ktoré sa snažia o vytvorenie európskeho štátneho spolku máme predstavené. Určite ich bude viac, ale ostatní sa zatiaľ veľmi oficiálne neprejavili alebo som to nezaregistroval. Čo je však najsmutnejšie začínajú im sekundovať aj politici, ktorí boli doteraz vnímaní ako pronárodní, resp. sa skrývali pod národnou značkou. Ako napríklad predstavitelia známej SNS. Verím, že pôvodní zakladatelia a predstavitelia tejto asi najstaršej, aktívnej slovenskej politickej strany sa teraz v hroboch krútia ako ventilátory. Ani vo sne by ich nenapadlo kam povedie “veľký kapitán” túto stranu.

Je jasné, že vývoj spoločnosti musí stále napredovať z čoho vyplýva aj fakt, že sa tým spoločnosť mení. Mení sa postupne, prirodzene. Dnes sme sa však dočkali doby keď sa niekto snaží spoločnosť “znásilniť ” a nasmerovať ju niekam kam by prirodzene sama nikdy nesmerovala. Hovorím o neprirodzenej migrácii subsaharskej Afriky do Európy. Hovorím o rozbíjaní národných štátov. O spájaní národov s rozdielnou kultúrou a hlbokými historickými koreňmi. Hovorím o šírení nenávisti a účelovom vytváraní bubákov z krajín, ktoré sú nám historicky, kultúrne aj názorovo blízke.

Slovenská opozícia je veľká plniteľka plánov v plánoch iných plánov. Pričom jej stačí málo. Dostať sa k moci na Slovensku a zničiť ešte aj to málo čo zostalo a nabaliť sa. K tomu smerujú všetky tie pochody organizované akože deťmi. K tomu smerujú denno denné tlačové konferencie, na ktorých sa pretriasajú neexistujúce kauzy. Nafukujú sa na nich komári do veľkosti somárov ba až slonov. Bojuje proti “ruskému” motorkárskemu gangu Noční vlci a pritom jej neprekáža, že na slovensku už roky pôsobí “americký” motorkársky gang Hells Angels Slovakia. Prečo jedni vzbudzujú takú veľkú pozornosť a tí druhí nie? Kvôli šíreniu nenávisti. Opozícia a nejasne financované mimovládne organizácia ako Nadácia otvorenej spoločnosti, Amnesty internationál a iné, sa za každú cenu snažia Slovákov naučiť nenávidieť Rusov. Tých Rusov, ktorí oslobodili Európu pred nacizmom.

Samozrejme opozícia spolu s prezidentom sa nás snažia presvedčiť o tom, že aj my Slováci sme zlí. Napáchali sme v minulosti veľa zla, za ktoré sa teraz musíme kajať. Máme si sypať popol na hlavu za to, že sme xenofóbni rasisti, ktorí deportovali židov a teraz tu mučia cigánov. Zabíjame Filipíncov a dobrých novinárov a archeologičky, ktorí na to všetko upozorňujú.  Je to naozaj strašné čo sa na slovensku deje. Pomáhame dokonca Vietnamcom unášať z Nemecka ich občanov. No proste hrôza a des.

Práve poslednej spomenutej udalosti sa súčasná opozícia chytila ako topiaci slamky. Majú ďalšiu šancu aby skúsili žiadať odstúpenie vlády a predčasné voľby. O tie im však až tak nejde lebo opozícia má veľmi malú šancu zostaviť na Slovensku novú vládu. Tak spolu s prezidentom opäť zavelili do útoku. Snažia sa na základe novinárskych pletiek rozložiť vládu a štát znefunkčniť. Samozrejme obviňovať z toho budú opäť len vládu. Na čele stojí “mienkotvorný” Denník N, ktorý vychádza v smiešnom náklade a tých pár slniečkárskych čitateľov slovenskú mienku veru nevytvorí. Napriek tomu je protežovaný, preberaný a citovaný ďalšími médiami. Vytvára sa nová kauza, ktorá už predsa musí priniesť opozícii vytúženú moc. Alebo, že by sa aj teraz niekde stala chyba?

Slovensko vraj pomohlo uniesť vietnamského občana z Nemecka do Vietnamu. Prsty v tom mala vietnamská tajná služba a na únos použila slovenský vládny špeciál. Vraj na to prišli Nemecký vyšetrovatelia a majú nezvratné dôkazy. Samozrejme ich nikto nikdy nevidel a ani neuvidí. Vypovedali o tom vraj slovenskí policajti, ktorí sa celého únosu zúčastnili. Pýtam sa. Kde vypovedali? Pred kým vypovedali? Nejaký vyšetrovateľ zverejnil vyšetrovací spis s ich výpoveďami? Nie. Vraj vypovedali anonymne pred novinármi z nemeckého Frankfurter allgemeine zeitung, a neslávne slávneho protislovenského Denníka N. Je toto vôbec možné? Je vôbec možné aby sa v dnešnej dobe pasovali do roly vyšetrovateľov novinári? Môžeme teda zrušiť policajných vyšetrovateľov, prokuratúru aj súdy. Všetku túto prácu dokážu vykonať novinári. Vypátrať, vyšetriť, odsúdiť a popraviť. Roztočili to so súčasnou opozíciou a prezidentom naozaj poriadne. Nikoho nezaujíma, že oficiálne vyšetrovacie orgány v Nemecku zatiaľ tie naše oficiálne orgány nepožiadali o súčinnosť. Opozícia však už má pripravený pochod na odvolanie vlády. Je toto normálne? Hovoríme o právnom štáte a pritom sa u nás robia kauzy z taľafatiek. Je to jasná snaha o rozklad spoločnosti. Ľudí “zovčiť” a viesť ich k nejakému vyššiemu cieľu, ktorí riadi niekto kto je presvedčený, že je boh.

A to je len jedna z dnešných káuz. Ďalšou sú Slovenskí branci. Organizácia, ktorá učí mladých ľudí láske k vlasti, pomoci si navzájom a ochrane kultúrneho a prírodného dedičstva Slovákov. Paradoxne za jej likvidáciu najviac bojuje strana SNS, ktorá má už v názve, že bude vykonávať to čo robia Slovenskí branci. Strana, ktorá sa od národného smerovania úplne odklonila. Tejto strane najviac prekážajú organizácie, ktoré suplujú to čo by mala robiť sama. Slovenskí branci sú apolitická organizácia, ktorá sa snaží viesť ľudí k zodpovednosti za svoj národ. Ministrovi obrany za SNS Petrovi Gajdošovi, však prekáža. Vôbec nepochybujem o tom, že sa ju snaží rozpustiť na základe politickej objednávky. Ako však môže minister obrany rozpustiť organizáciu, ktorá vôbec nespadá pod jeho rezort. Nijako! Preto chce prepustiť so služobného pomeru vojakov, ktorí v nej vo svojom voľnom čase pôsobia. Neexistuje na to však žiadny zákonný dôvod a ani kódex vojaka také niečo nepripúšťa. Argumentuje tým, že vojaci, ktorí sú v aktívnej službe predávajú svoje skúsenosti z výcviku a pôsobenia v armáde civilným osobám. Nieje až tak dávno doba, keď väčšina mladých mužov bola odvedená ako branci a podrobila sa základnej vojenskej službe (ďalej ZVS). Všetci jej absolventi získali vojenské skúsenosti a zručnosti. Niektorí väčšie a niektorí menšie. Záviselo od každého, ale z princípu platilo, že každý vojak dokázal minimálne rozobrať a poskladať útočnú pušku vz.58 a tak isto z nej strieľať. Ja som napríklad ako príslušník vojskovej PVO vystrelil štyri rakety typu Strela 2M. Mám teda aj ja skúsenosti a znalosti z vojenského výcviku. Teda som aj ja hrozbou pre slovenskú republiku? Sú hrozbou všetci tankisti a delostrelci, ktorý sa zúčastnili na ZVS a získali tam odborné vojenské vedomosti? Prečo pronárodnej strane prekážajú pronárodne zmýšľajúci občania? Slovenská armáda neexistuje. Máme už len Ozbrojené sily (ďalej OSSR) a tie majú podstav príslušníkov. Prečo mladý ľudia vstúpia radšej do dobrovoľnej organizácie Slovenskí branci, v ktorej pôsobia zadarmo resp. na jej chod musia ešte aj prispievať namiesto toho aby vstúpili do OSSR alebo sa stali súčasťou aktívnych záloh? Nebude chyba práve v tom ministrovi, ktorý sa pod rúškom “vlasteneckej” strany snaží potierať vlastenectvo?

Stále sme pre EÚ a NATO nespoľahlivým členom. Nie len my, ale všetky krajiny V4. To dokazuje jedinú vec. Nie sme stotožnení so západným modelom vnímania sveta. Preto je tu toľko opozičného kriku a bordelu. Verím, že sa s ním ani nikdy nestotožníme a zachováme si samostatnosť a hrdosť.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Marek Bičík

O AUTOROVI

Som obyčajný človek, ktorý chce žiť v mieri a v pokoji vychovávať svoje deti.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 55

Celkové hodnotenie: 25.48

Priemerná čítanosť: 2080

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pozývame vás na slávnostné ukončenie výstavy mladých srbských umelcov

    0icon

    Piešťany 25. apríla 2024 (HSP/Foto:CYRILOMETODIADA)   Dom umenia Piešťany, CYRILOMETODIADA, o. z., Nadácia PRO PATRIA a Spolok Srbov na Slovensku vás pozývajú na slávnostné ukončenie…

    Ministerstvo zdravotníctva hľadá nového riaditeľa žilinskej nemocnice aj vedenie nemocnice Poprad

    0icon

    Bratislava 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR vyhlásilo výberové konanie na post riaditeľa Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline. Hľadá tiež…

    Všetku našu vojenskú techniku sme dali Ukrajine a Brusel nás podviedol, tvrdí exposlanec

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:TASR - Martin Baumann)   Bývalý poslanec NR SR György Gyimesi sa v príspevku na Facebooku rozhorčil nad bývalou…

    V kauze Tipos naďalej pokračuje vyšetrovanie

    0icon

    Bratislava 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Ján Krošlák)   V kauze Tipos naďalej pokračuje vyšetrovanie. Vyplýva to z informácií, ktoré pre TASR uviedol hovorca Krajskej…

    Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo odročené na máj

    0icon

    Trnava 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR) Aktualizované 25. apríla 2024 o 9:57 Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo vo štvrtok na Okresnom súde Trnava v…

    Šéfkou dopravnej komisie bude viceprimátorka Kratochvílová

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Novou šéfkou bratislavskej komisie dopravy a informačných systémov bude viceprimátorka Bratislavy Tatiana Kratochvílová. Mestské zastupiteľstvo (MsZ) zobralo vo…

    Uhrík "Počúvate sa vôbec? Ako vám tá arogancia a ten pocit nadradenosti udreli do hlavy!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:screenshot Facebook)   "Imigrácia, zdražovanie, vojna, Green Deal... Vidíme, kam to s Európou za 25 rokov dotiahli,"  Milan Uhrík(Republika)…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Tlaková níž sa v našej oblasti vyplňuje. Dnes bude polooblačno až oblačno. Teploty 9 až 14 stupňov Celzia.

    Bratislava má staronovú poslankyňu, Kuruca nahradila Pätoprstá

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V bratislavskom mestskom zastupiteľstve (MsZ) bude opäť pôsobiť dlhoročná komunálna poslankyňa Elena Pätoprstá. Staronovou poslankyňou sa stala vo…

    Poslanci vo štvrtok začali rokovaním o skrátených legislatívnych konaniach

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR začali 7. rokovací deň 12. schôdze rokovaním o skrátenom legislatívnom konaní niekoľkých vládnych návrhov zákona. Následne by sa o nich…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA