Tvár OSN sa po voľbe jej generála postupne profiluje

Vyhlásenia nového generála OSN sa zdajú byť až absurdné a preto nepravdivé ako hoax. Za pravdivosť info nesie zodpovednosť poskytovateľ spravodajskej informácie – Hlavné správy. Ťažko uveriť, že citované slová generála boli ním vyslovené tak priamo, otvorene a nepokryte – až nediplomaticky.
Tvár OSN sa postupne profiluje aj bez týchto slov ale vyhláseniami a skutkami stále viac ako nástroj Globálneho prediktora Nového svetového poriadku. OSN vždy mala a má dve tváre – deklaratórnu a reálnu.
Náš kandidát Miroslav Lajčák na post generála, nemal žiadnu šancu, ani keby bol zo zlata aj so svätožiarou nad hlavou… (šancu by nemal nik z východnej Európy, tobôž z V-4)…
Zrejme to chce predsalen tie obávané “jednoduché” riešenia…? Ale nik z nás ich predsa nechce. Nik nechce násilie a krv. Tak prečo na nás páchajú násilie? Povinné kvóty sú stále živé – obávam sa, že Slovensko na Európskom súde prehrá. Ten čaká len na vhodné podklady a príhodný čas k odôvodneniu svojho rozhodnutia. Budeme rozčarovaní…

Globálny Prediktor chce postaviť všetky možné civilizácie, kultúry a náboženstvá proti sebe na experimentálnom bojovom poli Európy a to v čo najväčšej koncentrácii, aby tak napokon mohol potlačiť ľudské práva a slobody v mene ľudských práv a slobôd
a/ umelým vyvolaním vnútro-občianskeho multikultúrneho, multietnického a multi rasového konfliktu v EÚ zvonka,
b/ jeho dobre odôvodneným potlačením nástrojmi legislatívy a reálnej represie „v záujme ochrany a bezpečnosti mierumilovných občanov EÚ“ a ich ľudských práv, bojom proti vnútornému nepriateľovi, extrémizmu, xenofóbii, rasovej a etnickej intolerancii, ale aj homofóbii, a všetkým rozvracačom deklarovaných „hodnôt slobodnej a demokratickej” Európy a jej “demokratického” zriadenia a vymožeností (Schengen).
Na procese budovania Nového svetového poriadku sa čoraz viac reálne aktívne podieľa aj katolicistický pseudo kresťanský Vatikán a pápežova rétorika, reinterpretujúca kresťanské Písmo, učenie a Slovo (reálnou rétorikou, podloženou skutkami je katolicistický ekumenizmus).

Globálny prediktor, ktorému neprechádzajú hladko jeho plány, lebo v EÚ voči EÚ rastie neistota a nedôvera, sa pokúša odpor a nesúhlas potlačiť nástrojmi propagandy, informačnej vojny a postupným obmedzovaním práv na slobodu slova, názoru, presvedčenia a verejného prejavu.
Osobná identita občanov autochtónnych štátov EÚ je ale totožná s ich národnou identitou, a tú nemožno od seba oddeliť ako hrby od ťavy.
https://www.hlavnespravy.sk/novy-sef-osn-antonio-guterres-odkazuje-politikom-ignorujte-volu-svojich-obcanov-imigracia-do-europy-je-prospesna-a-nezastavitelna/865469#
Čerpané zo zdroja: https://www.breitbart.com/london/2016/11/24/un-europe-migration-unstoppable/
Bez ohľadu na to, či to Antonio Gutterez povedal-nepovedal, o jeho „údajných“ slovách neinformovali, nepotvrdili ani nevyvrátili ich ani voči systému politicky korektné médiá (RTVS), TA3, ČT24 ani printový alebo webový mediálny mainstream. Spravodajskú info spochybnil hneď ako prvý diskusný príspevok v debate pod článkom: „Martin Suchy: Ah taki ste hlupaci ked verite vsetkemu co sa pise na hlavnych spravach… Zdroj je z bulvarneho ultrapravicoveho Breitbartu, na ktorom su vsetky konspiracie sveta… google ma odkaze len na same pochybne platky konspiratorske od vymyslu sveta ziadne relevantne zdroje… Davajte si na to velky pozor!!!“ Za seba – info preverovať nebudem, nie som žurnalista, a môj štatút blogera mi to neprikazuje. Preberám a zdieľam správu. Nech preverujú Smatanovci a “biela” vrana statočný Benčík.
No, k ignorancii občanov nabádala dávno pred výberom a voľbou generála OSN, slovenská „tieždemokratka“ herečka a diplomatka Magdaléna Vášáryová. Ibaže nekandidovala na generálku…

Nemám jasno v tom, vy možno áno, ako chce Globálny prediktor prelomiť vôľu občanov, ich názor, tvorený a dotváraný osobnou a sprostredkovanou zážitkovou skúsenosťou… (leda propagandou a represiou). Ale tá je kontraproduktívna, a jej výsledok – rast nacionalizmu a odstredivých síl… (ONI, reálni fašisti, to nazývajú neonacizmom, neofašizmom a extrémizmom).

Rakúsky prezident van der Bellen kandidoval tento raz úspešne ako bývalý predseda rakúskej Strany zelených, v prezidentských voľbách s jej podporou. Chce byť umierneným garantom otvoreného liberalizmu smerom do vnútra Rakúska, ale aj voči EÚ. Do jeho prezidentského kresla ho „posadila“ domnelá “pokojná” situácia a momentálny, dočasný útlm imigračnej vlny. Výsledok prezidentských volieb v Rakúsku je „tvrdou ranou pre nacionalizmus a populizmus“ (predseda EP Martin Schulz a predstavitelia EÚ).

Pre momentálne upokojenie situácie v Rakúsku, v čase dočasného utíšenia najmä prisťahovaleckej vlny, je ako prezident vhodný Van der Bellen. Ak ale Erdogan otvorí turecké hranice utečencom z územia Turecka do Európy (a bez víz…), predseda Slobodnej strany Rakúska (FPÖ) Norbert Hofer naberie druhý dych… a môže zvíťaziť v parlamentných voľbách (a posadí sa do budovy oproti sídlu prezidenta). Preložené do “slovenčiny”: Výsledok prezidentských volieb v Rakúsku je krokom k nástupu “normalizácie” pomerov vo vnútri EÚ (pokračovanie procesu integrácie a podriadenosti štátov EÚ Bruselu)…
Poznámka: Pozor, zelení nie sú len o “bohumilej” environmentalistike, ekológii a o odmietnutí jadrovej energetiky… (ide o liberálnu ľavicu s plnou podporou práv LGBTI..!).
Názor: Ani výsledky amerických prezidentských volieb nemusia znamenať až takú (očakávanú) zásadnú zmenu USA smerom dnu i von (domáce a zahraničné politiky). Republikáni a demokrati sú vlastne “jednou politickou stranou”, s akýmsi liberálnym demokratickým a menej liberálnym (konzervatívnym) krídlom, ktoré sa striedajú od volieb k voľbám…
Vnútorná reforma EÚ po brexite nebude. Vyčká sa na voľby v ostatných štátoch EÚ – a pôjde sa ďalej. Globálny prediktor nepustí…
Osobne sa mi zdá, že rozhodnutie britského súdu o tom, že brexit musí odobriť britský parlament, môže viesť aj k tomu, že brexit napokon pôjde „do stratena“.

Dva dni po napísaní článku znova kanidujúca nemecká kancelárka hlesla čosi o tom, že “…burky do Nemecka nepatria a utečenecká kríza z leta 2015 sa opakovať už nesmie…”.
Hmm…

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Nemecko - Slovensko 2:2 po 1. tretine

    0icon

    Slovenskí hokejisti nastúpili na štvrtkový prípravný zápas v Kaufbeurene proti Nemecku v bránke s Dávidom Hrenákom. V prvej obrane hrali Michal Ivan a Mário Grman…

    Poslanci vo štvrtok večer diskutovali o zmenách vo Fonde na podporu umenia

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR sa v závere štvrtkového rokovania venovali novele zákona o Fonde na podporu umenia (FPU), ktorá je v druhom čítaní. Šéf…

    Slovenská 20-ka prehrala v druhom súboji v Poprade s Fínskom 1:6

    0icon

    Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov prehrali aj vo svojom druhom zápase na domácom Turnaji piatich krajín v Poprade. Vo štvrtkovom zápase podľahli Fínsku 1:6.…

    Slovenky v E-skupine s Nórskom, Rakúskom a Slovinskom

    0icon

    Slovenské hádzanárky sa na decembrových ME stretnú v základnej E-skupine v Innsbrucku s Nórskom, domácim Rakúskom a Slovinskom. Rozhodol o tom štvrtkový žreb vo Viedni,…

    Slovenská sedemnástka zdolala na turnaji v Tranase Švajčiarov 3:1

    0icon

    Slovenskí hokejisti do 17 rokov uspeli v úvodnom zápase na Turnaji piatich krajín vo švédskom Tranase. Vo štvrtok zvíťazili nad rovesníkmi zo Švajčiarska 3:1.

    Slovenská osemnástka podľahla Čechom 3:4 po predĺžení

    0icon

    Slovenskí hokejoví reprezentanti do 18 rokov neuspeli ani v druhom prípravnom zápase pred MS 2024 vo Fínsku. Vo štvrtok podľahli rovesníkom z Česka 3:4 po…

    Kotlár robí prvé kroky

    0icon

    Splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 a poslanec Národnej rady (NR) SR Peter Kotlár (SNS) požiadal Finančnú správu…

    Palestína predloží na májovom kongrese FIFA návrh proti Izraelu

    0icon

    Palestínska futbalová asociácia (PFA) predloží na májovom kongrese Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) návrh, v ktorom bude požadovať "rozhodné kroky" proti izraelskej asociácii (IFA). Návrh vychádza…

    ÚMS: Vláda schválila dokument, ktorý vynechal niektoré samosprávy

    0icon

    Únia miest Slovenska (ÚMS) nesúhlasí s postupom, akým vláda schválila investičný zámer prioritných životných situácií. Dôvodom je, že z neho vynechala mnohé mestá, čím ohrozila…

    Na R7 začalo horieť auto, treba tam počítať s dopravným obmedzením

    0icon

    Na rýchlostnej ceste R7 začalo horieť motorové vozidlo, treba tam preto počítať s dopravným obmedzením. Dôvodom požiaru má byť technická porucha. Na mieste zasahujú aj…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA