Spor o personálie môže zmariť vládu ANO s ČSSD, prezident požiada Pocheho, aby zvážil svoju nomináciu

Prezident Miloš Zeman, tiež premiér Andrej Babiš, majú aj osobné dôvody, prečo nechcú, aby sa novým ministrom zahraničia stal sociálny demokrat, europoslanec Miroslav Poche, na ktorom zatiaľ ČSSD trvá.
Babiša ešte v marci Poche vyzýval k rezignácii, dva mesiace pred tým vyzýval, aby šli ľudia na Hrad voliť Zemanovho súpera Jiřího Drahoša.


ČSSD si odsúhlasila vstup do vlády s ANO, pričom v referende sa preň vyslovilo za 58,9 percenta členov strany. Súčasťou referenda ale neboli personálie. Miloš Zeman už ale pred referendom ČSSD odporúčal sociálnym demokratom koalíciu s ANO, ale súčasne vopred avizoval, že osobu kontroverzného Pocheho za ministra zahraničia nebude chcieť menovať. Odmietavý postoj k osobe Miroslava Pocheho, nominanta ČSSD, má aj KSČM.
“Pan Poche je človek, ktorý výrazne vystupoval v prospech migračných kvót, a preto jeho zameranie bolo v rozpore s oficiálnou zahraničnou politikou novej vlády,” povedal v rozhovore pre Parlamentní listy prezident Zeman.
Logické, pretože ak je vláda nositeľom zahraničnej politiky, minister zahraničia ju presadzuje, a prezident reprezentuje. A ak je ale na jednej strane česká vláda proti povinnému trvalému prerozdeľovaciemu mechanizmu Dublin 4, ale jej minister zahraničia by mal iný názor, než vláda, ktorej je ministrom, nastane stav schizofrénie v priestore vláda, minister zahraničných vecí, prezident.
Česko potrebuje stabilnú vládu a jednotnú vnútornú a zahraničnú politiku.
„Pan Poche je člověk, který výrazně vystupoval ve prospěch migračních kvót, a jeho zaměření by tedy bylo v rozporu s oficiální zahraniční politikou nové vlády,“ povedal Zeman v rozhovore pre Parlamentní listy. Tie zmieňujú aj, že Poche v roku 2010 priznal, že daroval strane niekoľko sto tisíc korún, ale v účtovníctve ČSSD o tom nebola zmienka.
https://zpravy.idnes.cz/poche-profil-europoslanec-vlada-cssd-zahranici-frf-/domaci.aspx?c=A180617_152807_domaci_kop
Zdrojom nedôvery je aj blog Miroslava Pocheho, na portáli www.iDNES.cz
Na svojom blogu uviedol:
„Naše země jako by doslova byla paralyzována faktem, že bychom měli přijmout z dosavadních 20 000 utečenců, kteří čekají na azyl v táborech na jihu Evropy, celkem 525 z nich. Toto číslo vychází z nastavení kvót, které by chtěla v nejbližších dnech přijmout Evropská unie. Česká republika by podle těchto opatření měla přijmout méně než 3 % všech uprchlíků. Tento výpočet proběhl na základě počtu obyvatel země, HDP a dalších dat. Vnímám složitost kompetenční debaty, samostatnosti azylové politiky každé unijní země, nicméně počet 525 osob považuji za symbolické humanitární gesto, kterému by se Česká republika neměla vyhýbat.
I tak jde ale o řešení problému ne za pět minut dvanáct, ale pět minut po dvanácté. Pravidla, která by upravovala příliv imigrantů z oblastí sužujících válkou, měla být nastavena mnohem dříve. Nicméně ve chvíli, kdy už se o jejich nastavení snažíme, neměli bychom se k těmto lidem, kteří nejsou ve své vlastní zemi v bezpečí, otáčet zády.
Evropská unie je založena na principu solidarity a my jsme její součástí a jako takoví bychom měli kromě čerpání výhod být schopni pomoci i těm zemím EU na jihu Evropy, které nápor uprchlíků musí zvládat. Česká republika je velkým příjemcem dotací z EU, za evropské peníze stavíme dálnice a silnice, školy a školky, vybavujeme nemocnice, provádíme rekvalifikace nezaměstnaných a mnoho a mnoho dalšího přínosného pro naši zemi. Ale logika, solidarita i základní slušnost mně říká, že nelze ruku natahovat.
Proto se osobně přikláním k tomu imigranty v České republice přijmout a poskytnout jim prostor pro nový život. Vím, že to není názor populární, natož většinový, ale jsem pevně přesvědčen, že je to názor správný. Když utíkali tisíce lidí před válečnými hrůzami druhé světové války či naši občané před komunistickým pronásledováním, byli vděčni za každou pomoc. Přijetí 525 zoufalých lidí je v prvé řadě humanitární akt vůči běžencům a zároveň solidární akt vůči ostatním zemím EU. Jako sociální demokrat v 21. století se domnívám, že by je ČR měla učinit.“

https://zpravy.idnes.cz/poche-dopis-cssd-migrace-0w8-/domaci.aspx?c=A180523_094223_domaci_kop
https://poche.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=462776
ČSSD vo vnútrostraníckom  referende dostala síce mandát členov pre vstup do koalície s ANO s podporou KSČM, ale referendum nehlasovalo, či má-nemá byť Miroslav Poche českým ministrom zahraničia, túto eventualitu si privlastnilo len vedenie ČSSD.
Schizofréniou je už to, že 2. mája 2018 Česko podpísalo Marrákéšsky dokument o legalizácii a regulácii migrácie osôb z afrických krajín do Európy, od ktorého sa dištancuje, popiera, že dokumentom ide o zvrat v Rabatskom procese, ktorý mal zvrátiť imigráciu z Afriky do EÚ a, že vlastne ide „len o nezáväznú politickú deklaráciu“, pričom politická deklarácia znamená plnenie (!) politických zadaní.
Takže nič nezáväzné. Problém s pravdou a priznaním farby má ale aj Slovenská vláda a jej rezort zahraničia, ktoré tiež verejnosti uspokojivo nevysvetlili, kto z rezortu a či Slovensko dokument podpísalo…
Schizofréniou je aj to, že europoslanci za ČSSD v euro parlamente hlasujú inak, než doma, čo je príznačné pre dejiny sociálnej demokracie všeobecne a platí to aj pre Slovensko, a Miroslav Poche „navyše“ sa priklonil proti Česku aj vo veciach návrhov na uloženie finančných sankcií štátom, ktoré odmietajú realokácie imigrantov podľa stáleho prerozdeľovacieho mechanizmu a kľúča, ktorým sú kvóty…
V dvojtvárnych politikách vzniká diskrepancia medzi národno-štátnymi záujmami a nadnárodnými záujmami EÚ…
Takéto správanie a výstupy neprospievajú žiadnym politickým subjektom typu sociálnej demokracie, tobôž ich preferenciám u voličov a priaznivcov…
Dnes hrá predseda ČSSD Hamáček dívadlo, v ktorom tvrdí, že nevie o tom, že by KSČM odmietala Miroslava Pocheho, pričom je zrejmé, že na to KSČM upozorňovala už v apríli a dávno pred vnútro straníckym referendom ČSSD.
Jediné, ktoré Marrákéšsky dokument nepodpísalo a tým ho en bloc odmietlo, bolo Maďarsko (Orbán a jeho minister zahraničia Fidesz Szijjártó), čím deklarovalo vnútornú jednotu Maďarska v názore na migráciu…
ČSSD v Česku a Smer – sociálna demokracia na Slovensku, vo veci prihlásenia sa alebo odmietnutia Marrákéšskej politickej deklarácie, lietajú kdesi v priestore medzi pravdou a lžou…
Napadlo mi, že podobne alebo rovnako sa správa aj podobný „mačkopes“ ako sociálna demokracia, aj KDH, a jeho euro poslanec (do KDH prišiel s SDKÚ), Ivan Štefanec (v EP euro ľudovec)…
Nože, skúste také persóny postaviť na čelo ministerstva zahraničia…
Dňa 5. júna v Luxemburgu sa konsenzus v rámci zasadnutia Rady EÚ za bulharského predsedníctva nenašiel, na dni 28-29 jún sa pripravuje summit EÚ vo veci prejednania dohody Dublin 4, ale už vo svetle priznaní „šéfky EÚ“ pre migráciu Angely Merkelovej, o tom, že kvótami cesta nepovedie, a treba hľadať iné vhodné a najmä spoločné riešenia, ale aj v zmysle návrhov Slovenska z roku 2016, počas jeho predsedníctva Rady…
Merkelová chce údajne predtým osobitne diskutovať s Gréckom, Talianskom a Rakúskom. Túto správu denníka Bild vraj ale poprel hovorca spolkovej vlády.
Kancelárka Merkelová (CDU) je v otvorenom konflikte s ministrom vnútra za CSU Horstom Seehoferom, vo veci zákazu vstupu utečencov, registrovaných už v iných krajinách, a paralelne deportácií utečencov, ktorí nemajú nárok na azyl ani doplnkovú dočasnú ochranu, na stole spolkovej kancelárie je aj nový, aj trestno-právny problém s falošnými rozhodnutiami o udelení azylu najmä Kurdom (zrejme korupcia) a prehodnocovanie už udelených azylov…

Predseda ČSSD Hamáček trvá na nominácii Pocheho, prezident ho nehodlá vymenovať, predseda vlády v demisii Andrej Babiš po referende vyhlásil, že Pocheho vo vláde nechce, KSČM tiež nie, takže problém a vážny, je na stole.
Babiš Pocheho nenavrhne, Hamáček na jeho nominácii trvá.
„Představy pana Pocheho o migraci jsou v zásadním rozporu s mými představami. Proto nemohu pana Pocheho navrhnout. Pokud naše vláda myslí vážně boj proti migraci a kvótám, tak nemůže být jejím členem člověk, který podporuje kvóty,“. Designovaný premiér to vyhlásil pre český Denník Právo.
Prezident Zeman v Týden s prezidentem (TV Barrandov) na podnet, že by mal hovoriť s Miroslavom Pochem, odpovedal:
„Změnit názor na osobu pana Pocheho v limitu jedné hodiny, se mi zdá být poněkud pošetilé.“
Hlavným dôvodom pre designovaného premiéra Babiša sú (boli) rozporné predstavy Pocheho o migrácii, a už skôr avizovaný nesúhlas a nevymenovanie prezidentom Zemanom, ktoré mu prezident tlmočil osobne. Prezidentove dôvody sú logické  a nespochybniteľné, pretože chránia nielen národno-štátny záujem Česka, ale aj jeho konzistentú vnútornú aj vonkajšiu zahraničnú politiku Českej republiky (smerom dnu i von).
Miroslav Poche pre ČT24 (interview): „Pan premiér Babiš vyvolává velmi hlubokou koaliční krizi ještě před vznikem koalice. Moc tomu nerozumím, ale myslím, že tím asi sleduje nějaký plán B,“ konštatoval Poche. Otázka je ale aj opačná, teda, či práve Miroslav Poche nie je zdrojom možnej krízy…
Jedným z dôvodov odmietnutia Pocheho Zemanom je aj, že v prezidentských voľbách Poche nepodporil Zemana ale Drahoša…
Je tu ale aj možný ústavný problém (v možnosti), či môže prezident nevymenovať ministra.
Na ťahu je ČSSD a zodpovednosť nesie ČSSD a Hamáček. Miroslav Poche by sa postu ministra zahraničia mal v záujme Česka vzdať, „zachovať sa štátotvorne a nelipnúť na funkcii“ (na Twitteri to oznámil prezidentov hovorca Ovčáček).
https://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/2511478-pokud-prezident-nejmenuje-ministra-je-na-ustavni-zalobu-rika-mistopredseda-cssd
Stojí Pochemu a jeho, zjavne silnému a „zásadovitému“ ale voči Českej republike a budúcej možnej Babišovej vláde, nezodpovednému egu za to, aby sa jeho, a zdá sa, že aj značne ješitná persóna, stala (jediným) dôvodom pre predčasné voľby?
Ambiciózny štyridsiatnik a europoslanec za ČSSD Poche vyhlásil aj, že neustúpi ani nátlaku KSČM. Sa uvidí, či to platí aj pre ČSSD a Hamáčka. Hmm…
S Pochem sa Babiš stretnúť nechce, vraj by to nič neprinieslo. Stojí a padá vláda na jednej osobe (Babiš) a Poche?
Ako je vnímaná štátotvornosť správania politikov ostatnými politikmi a verejnosťou?
Celý čas, čo sledujem príbeh povolebnej zostavy českej vlády, môžem konštatovať prejavy falošnej politickej etiky na najvyššej politickej úrovni, ktorej ako slama z čižiem, trčia osobné a skupinové sebecké, egoistické, korytárske a trafikantské  záujmy tárajúcich politikov, jeden je „zásadovitejší“ a „múdrejší“ ako druhý, tretí a tí ostatní…
…až by sa mi chcelo povedať, že jeden za 18 a druhý za 20 bez dvoch… na jedno brdo. A tárajú a tárajú…
…a voliči ich sledujú.
Sobotňajšia (16.6.) osobná konzultácia o osobe ČSSD nominovaného ministra Pocheho, predsedu sociálnych demokratov Hamáčkom s predsedom vlády Andrejom Babišom, skončila žiaľ aj pre mňa, očakávaným a obávaným nezdarom Andreja Babiša, Hamáček v zastúpení ČSSD na nominácii Miroslava Pocheho na post ministra zahraničia ČR trvá, čím spôsobil aj vážny rozkol medzi prezidentom Zemanom a ČSSD…
Zeman si myslí, že ak je ako prezident nominovaný priamou voľbou občanov, má na to, prečo sa rozhodol, silnejší mandát od občanov, než by ho mal, ako prezident, volený parlamentom…
Ústava ČR ale píše, že „prezident vymenúva“. Nič viac. Vo veci, zrejme na návrh, rozhodne ústavný súd (v možnosti).
Sobotné stretnutie Babiša s Hamáčkom „nedopadlo“. Babiš odporúča, aby sa Poche o post ministra zahraničia neuchádzal, Hamáček si umyl ruky tým, že vraj (najlepšie by bolo) Poche sa má dohodnúť s prezidentom. Babiš sa s Hamáčkom rozišli s tým, že designovaný premiér Babiš, v nedeľu o 14-tej, predstúpi pred prezidenta Zemana so zoznamom ministrov vlády, aj s Pochem…
V prípade Pocheho zrejme Zemanova zásada, že „jenom blbec nemění své názory“ zrejme neplatí…
Dobrý dôvod je aj, že ak Poche volil Drahoša, je v opozícii voči prezidentovi, čo poškodzuje vzájomné porozumenie a osobný súlad, a ak kto chce, aj „chémiu“ medzi prezidentom a ministrom zahraničia.
Ak prezident po svojom hovorcovi odkázal Pochemu a Hamáčkovi, že „prezident Pocheho nikdy nevymenuje“, mal by to Miroslav Poche, človek len s priemernou inteligenciou a intelektom pochopiť a prezidenta neskúšať. Ak kto povie nikdy, tak u prezidenta Zemana to platí vždy. Toho pána už málokto „preskočí“. A je pritom zároveň úplne jedno, ak aj Ústavný súd rozhodne inak, teda, že prezident Pocheho vymenovať musí…
Ten stav a krízu nevyvolal prezident.
Ale Ústava tento detail nereflektuje.

Miloša Zemana, toho intelektuálneho a duchovného aristokrata, som s potešením začal spoznávať a sledujem ho od času, keď ako výborne vzdelaný talentovaný ekonóm, s úžasnou encyklopedickou pamäťou a potenciálom špičkového vedca, vzdal sa vedy, vyšiel zo šedi Prognostického ústavu na pódium pražské „sametové revoluce“ aj ako talentovaný politik, s postupne rastúcim potenciálom prezidenta, hodný nenávisti a zloby hlúpej a závistlivej, pseudo intelektuálnej a duchovnej luzy a biedy.

Miroslav Filip a Jan Hamáček sa nechali počuť v prvej časti nedeľnej relácie ČT Otázky Václava Moravce, v druhej, Miroslav Poche.
O 14-tej designovaný premiér Andrej Babiš informoval prezidenta  Miloša Zemana o stave zostavy jeho, Babišovej, vlády.

Prezident Miloš Zeman sa s Miroslavom Pochem stretne v rámci schôdzok s jednotlivými ministerskými nominantmi, ktoré sa začnú v piatok. Ak by aj hlava štátu nakoniec menovanie Pocheho ministrom predsa len pripustila, ostáva problém s komunistami. Andrej Babiš to zhrnul takto:
„Ak KSČM nezdvihne ruku pre vládu, v ktorej je pán Poche, tak žiadna vláda nebude.“
Miroslav Poche sa nominácie ČSSD na post ministra zahraničia ČR „štátotvorne“ vzdať nechce. Čo sa bude diať ďalej, prinesú ďalšie dni a týždne. Pre tento spor sa zrejme posunie termín menovania vládneho kabinetu prezidentom.
Andrej Babiš: „Od počátku bylo jasné, že pokud bylo jméno pana Pocheho v mediálním prostoru, byl to velký problém pro pana prezidenta a KSČM.“
Hamáček: „Nemáme kam ustúpiť. Spor o mená ministrov môže vládu zhatiť.“
Hlasovanie o dôvere vláde sa pôvodne predpokladalo na deň 11. júla 2018.

Kto spôsobil, že Česko sa práve nachýlilo k predčasným voľbám? Poche? Babiš? Hamáček? Zeman? Komunisti? Kto? Víťazi alebo porazení? Kto je víťaz? Kto porazený? A kde tam je český ľud? Aj o tom je parlamentná demokracia a parlamentná politika, s jej politickou kultúrou a etikou, taktikou a stratégiou „umenia možného“.

Prezident, očakávajúci „v dohľadnom čase“ ukončenie kreovania českej vlády, v medzičase 14.6. (vo štvrtok) na zvláštnom a mimoriadnom brífingu, bez ohlásenia témy, na nádvorí Pražského hradu, verejne spálil obrovské červené trenírky skupiny Ztohoven, veľkosti prezidentskej štandardy, ktorých hodnotu si „umelci“ („znalci“) ocenili na 2 milióny českých korún.
Tie trenírky by mali oveľa vyššiu cenu (ak kto chce, hovnotu), ak by pred spálením niesli umelecké stopy po dobre vytretom Zemanovom zadku. Škoda, že také umelecké dotvorenie symboliky trenírok, prezidentovi nenapadlo.
Tak, aj to by sme mali…
Pekne pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo alias notorickyobcan

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Ostrihoňová sa bojí únosu

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot youtube)   Tento týždeň sme zaznamenávame „čierny štvrtok“ pre slovenské verejnoprávne médiá... Ešte v stredu večer na mítingu Progresívneho Slovenska (tzv.…

    Ak bez NATO, tak môžeme: Európania sa pripravujú na vojnu s Ruskom

    0icon

    Moskva 26. apríla 2024 (HSP/ria/Foto: vygenerované AI)   V americkej propagande zameranej na Európu dominuje kľúčová téza: boj s Ruskom o Ukrajinu je životne dôležitý…

    KDH navrhuje garanciu bezplatného objednávania k lekárovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák) Aktualizované 25. apríla 2024 o 20:18 h. Kresťanskí demokrati chcú presadiť, aby sa na pacienta nemohli preniesť náklady spojené…

    Španielska vláda bude dohliadať na federáciu

    0icon

    Španielska vláda bude dohliadať na škandálmi zasiahnutú futbalovú federáciu. Týmto krokom chce docieliť, aby sa vyrovnala so súčasnou krízou. Informovala o tom agentúra AFP

    Poslanci ukončili štvrtkové rokovanie debatou o premnožených medveďoch

    0icon

    Poslanci Národnej rady SR ukončili štvrtkové rokovanie 12. schôdze debatou k návrhu na skrátené legislatívne konanie k vládnej novele zákona o ochrane prírody a krajiny,…

    Prezidentka v Prešove navštívila evanjelické gymnázium i Múzeum Solivar

    0icon

    Vždy som nadšená z východu, sú tu skvelí životaschopní šikovní ľudia a veľmi rada sa sem vraciam. Počas návštevy Prešova to povedala prezidentka SR Zuzana…

    Dopingový prípad čínskych plavcov posúdi nezávislý prokurátor

    0icon

    Svetová antidopingová agentúra požiadala, aby dopingový prípad čínskych plavcov posúdil nezávislý prokurátor. Jej predstavitelia vyšlú do krajiny auditorov, aby zistili, v akom stave je momentálne…

    Jourová po stretnutí s Ficom či Šimkovičovou vyjadrila svoje obavy

    0icon

    Postavenie verejnoprávnych inštitúcií v Európe treba posilňovať. Ich podpora je dôležitá najmä pre jedinečnosť verejnoprávnych vysielateľov na mediálnom trhu. Zhodli sa na tom zástupcovia Ministerstva…

    Aj dvorec Suzanne Lenglenovej bude mať od mája zatváraciu strechu

    0icon

    Paríž 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Aj dvorec Suzanne Lenglenovej v kapacitou 10.000 miest v dejisku tenisového grandslamu Roland Garros bude mať zatváraciu strechu. Slávnostne…

    Xaviho presvedčila zostať dôvera fanúšikov a prezidenta: "Zlepšujeme sa"

    0icon

    Xavi Hernandez sa rozhodol zostať trénerom futbalistov FC Barcelona najmä kvôli podpore fanúšikov a prezidenta katalánskeho klubu. Dôvody svojho zotrvania na lavičke uviedol na tlačovej…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA