Svet globálnych diablov

Spôsobom života akým žijeme ,pochovávame naše národy, našu vieru, našu kultúru a oslabujeme morálne podvedomie nášho života.

Dnešnému svetu môžeme dať kľudne prívlastok diablov svet, pretože toľko zlého čo sa nám dostáva pred oči a do podvedomia, planéta zem ešte nepamätá. To najhoršie na tom je, že toto zlo, ktoré tu vidíme pochádza od ľudí od ktorých by vôbec nemalo. Od politikov, od korporatívcov…

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt soros

Nemal by politik zastávať záujmy občana ? Nemal by pracovať pre dobro národa ? Uchovávať jeho hodnoty a viesť jeho ľud k dobrote ? K pravde ? Nemal by veľkopodnikateľ tvoriť pre blaho zákazníka ?, Vážiť si a starať sa o svojich zamestnancov ?  Na tieto otázky má mnoho ľudí veľa rýchlych a kladných odpovedí  a aj napriek tomu nedokážu rozlíšiť dobré od zlého.

V čom vidíme toto zlo ? Ako sa ukazuje a pretláča na povrch ?

Nie je to proces jedného mesiaca , ba ani jedného roka. Sú to desiatky rokov dlhodobej špinavej práce vo všetkých sektoroch na ktoré ani nepomyslíte. Cez politiku, školské systémy, média, kultúru atď, k nám prúdi zlo, tzv. diablov svet. Tento diablov svet ,tak ako každý iný má svojich vodcov, ktorí vlievajú miliardy svojich špinavých peňazí do tohto sveta a snažia sa vo svete nastoliť určitú zmenu systému.  Práve tejto zmene systému sa budeme venovať.

Možno ste si všimli ,ale už po páde komunizmu k nám zo západu prúdila tzv. západná vlna zla. Bolo to vidieť v podobe zväčšenej nahoty v médiách , vulgárnejšieho vystupovania, liberálnejšieho pohľadu na chod spoločnosti. Týmto spôsobom sa liberálna politika tlačila dlhé roky do popredia. Vznikali rôzne sekty, homosexuálne organizácie , do Európy sa tlačili iné kultúry, iné náboženstvá, na uliciach miest sa na rôznych zvrátených pochodoch pretŕčali nahí ľudia ,ukazujúci ich najrôznejšie sexuálne orientácie. Do hudobného a filmového priemyslu sa začalo vnášať viac vulgárneho a liberálneho správania. Všetkými týmito aspektami nás chceli títo diabli navsiaknuť. Chceli ,aby sa nám zlo vrylo pod kožu ,aby sme ho nevedeli rozlíšiť od dobrého, ba dokonca ich cieľom bolo a je ,aby sme dobré volali zlým. Dnes s veľkou určitosťou môžeme povedať, že sa im to podarilo.

Liberálna politika prekvitá. Niekedy vyspelé krajiny západnej Európy ovládajú liberálni šialenci. Utláčajú tradičné národné kultúry a snažia sa ich nahradiť zvrátenosťou ,pri ktorej nás nútia ju tolerovať. Spôsobom akým ovplyvňujú naše životy cez materializmus, finančné otroctvo, pretláčanie nemorálneho správania sa nás snažia zbaviť sa Boha a viery v neho.

Neštítia sa použiť tie naj-ohavnejšie mediálne špinavosti na očiernenie kresťanskej viery a všetkých ktorí za ňu bojujú. Chcú vymeniť bezbožných  a zvrátených ohlúplych Európanov za moslimské národy. Vyzývajú európsky ľud k tolerancii k multikultúram a zároveň zakazujú a zatracujú tých, ktorí si uctia svoju kultúru a históriu. Podarilo sa im už mnoho zlého. Za zmienku stojí napr. : rekordný príliv moslimských migrantov do Nemecka, Francúzska, Talianska či štátov Škandinávie. Z Londýna spravili moslimskú metropolu, dokonca s moslimským primátorom. Mestá ako Birmingham, Leicester, Calais sú zaplavené asociálnymi migrantmi. Z policajných zborov v Paríži, Malmo a iných európskych miest spravili bezmocných cirkusantov, ktorí sa boja vstúpiť na územia vlastných štátov ,pretože v nich platí islamské právo Šaria a sú vyhlásené za No go zóny. Bežne tam dochádza k hromadným znásilneniam bielych žien a dievčat, krádežiam a iným kriminálnym činom. Dokázali to, že v Nemecku sú povolené sobáše homosexuálov, tiež to , že LGBT páry môžu vychovávať deti. Reformovali školské systémy tak, že už deti v škôlkach vedia, že dvaja ockovia sú schopní vychovávať plnohodnotného syna alebo dcéru. Už deti v škôlkach učia , že ich národ, ich kultúra, ich rasa nemá žiadnu cenu a že práve multikulturalizmus je ten správny spôsob na život. Tieto paškvily a diablove semená z Európskej únie dokázali urobiť takú politiku ,aby národy úplne stratili suverenitu. Najprv nasľubovali otvorený trh , hranice, lepší život a potom nás obrali o všetko ,čo ešte stihol vybudovať zdravý rozum , ktorý tu niekedy žil . Vzali nám fabriky, pôdu, prácu ,doslova chleba od úst a teraz nás nútia robiť otrokov v ich zahraničných fabrikách za minimálne mzdy. Doslova si nás podriadili. Dlhým procesom zmenili naše hodnoty, myslenie, úsudky a teraz nás už iba ako masy hlúpych oviec plánujú vymeniť.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt london muslim

Aj keď z vlnou zla vždy paralelne bojuje aj vlna dobra , nie je taká silná a musí bojovať na dvoch frontoch. Ťažký boj musí zvádzať proti mocipánom ale ešte ťažší proti ohlúplemu ľudu, ktorí sa snaží presvedčiť na správnu cestu. Lenže propaganda zla je veľmi silná a je vidieť, že zlo zatiaľ víťazí. Videli sme to vo voľbách vo Francúzsku. Aj keď sa diabol a jeho prisluhovač Emanuel Macron bál o svoje víťazstvo, nacionalistka Marie Le Penová pred ním musela skloniť hlavu a s ňou aj všetok uvedomelý ľud. Takisto národné a kresťanské vplyvy vzrástli aj inde. V Poľsku, na Slovensku, Maďarsku, Rakúsku ale aj v Nemecku. Na Slovensku uvedomelý ľud poslal do parlamentu ĽSNS ,ale stále to bolo málo ľudí na to ,aby porazili zlo. Naplno sa to ukázalo v župných voľbách ,keď sa všetky strany či koaličné či opozičné spojili proti Mariánovi Kotlebovi aby vyhral liberál Lunter.   Sila zla rastie s pribúdajúcimi rokmi.  Politika ovplyvňuje náš každodenný život . Diabol to vie a preto svoje plány riadi cez ňu. Ak chceme zachovať to, čo si ešte pamätáme z čias našich starých otcov a mám , ak chceme zachrániť našu kultúru, tradície a zvyky, musíme sa zlu spoločne postaviť. Skúsme sa naučiť rozlíšiť zlé od dobrého a nerobiť chybné rozhodnutia na základe toho, že niekto na niekoho kričí a nálepkuje ho za zlého. Nie každí na koho sa kričí, že je zlý, aj musí byť zlý. Vážme si našich politikov ako je Marián Kotleba, pretože ak si takýchto ľudí nebudeme vážiť teraz, raz príde deň keď si budeme želať práve takých ako je on.  Silne veriace kresťanské , katolícke Poľsko dalo jasne najavo pri proteste Mars Nepodliegosci, že Islam na ich území nikdy nebude mať miesto. 250 tisíc zúčastnených , ktorí si prišli vypočuť pro-národných rečníkov, medzi ktorými nechýbali katolícki kňazi, jasne odsúdili Islam ako vieru diabla.

Citované od predstaviteľov džihádu : „Brat môj , v Koráne je súra nazvaná Korisť, ale nenachádza sa tam súra Pokoj. Džihád a zabíjanie sú podstatou Islamu. Povedal to predstaviteľ džihádu Omar Abd Ar Rahman.

Keď Slováci poukážu na tieto zločinné prvky v moslimskom náboženstve, nasledujú represie. Našich poslancov už za podobné výroky o Islame pokutovali. Ale nevidíte to ? Tak , kto je zlý? Mizík ? Mazurek ?  ktorý za vás bojujú a nastavujú za vás krk ? Alebo nie je naozaj ten islam tak beštiálne a nebezpečné náboženstvo ?

Citované z Koránu : „ Prikazujem v Alahovom mene bojovať proti všetkým ľuďom až kým nepovedia, že niet boha okrem Alaha a že ja som jeho apoštolom. A každý kto to povie , zachráni seba aj svoje peniaze „ Mohamed

A zabíjajte ich, kdekoľvek ich stretnete a vyžeňte ich odkiaľ vás oni vyhnali, kdekoľvek budú proti vám bojovať zabíjajte ich . Taká je odplata daná neveriacim.

Možno sa Vám už otvárajú oči, ak aj nie verím, že tých ktorý už svoje oči majú otvorené a jasno cez ne vidia je veľa a že spoločne dokážeme zvrátiť tento hrozný osud európskych národov a porazíme diabla.

Pretože sme kresťania, pretože sme Slováci a Európania, sme hrdí na našu zem, na našu vieru, na našu kultúru a rasu. Nikdy nezradíme náš národ ale spoločne oň zabojujeme.

 

Chceme aby Slovensko bolo navždy kresťanské !

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Cavar

O AUTOROVI

Venujem sa hľadaniu pravdy

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 9

Celkové hodnotenie: 21.35

Priemerná čítanosť: 3184

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Tréner Montrealu o Slafkovskom: "Draftovou jednotkou bol oprávnene”

    0icon

    Montreal 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Gene J. Puskar, TASR/AP-Jeffrey T. Barnes)   Slovenský útočník Juraj Slafkovský ťahá v súčasnosti najdlhšiu bodovú sériu v hokejovej NHL spomedzi…

    Alonso zostane v Leverkusene: "Bayer je pre mňa ten správny klub"

    0icon

    Leverkusen 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Martin Meissner)   Španielsky tréner Xabi Alonso zostane ešte minimálne jednu sezónu v Bayeri Leverkusen. Potvrdil to na piatkovej tlačovej konferencii,…

    Európske hospodárstvo čelí "trojitému šoku"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Európske hospodárstvo čelí "trojitému šoku", píše The Economist Prvým bola energetická kríza, ktorú vyvolala ruská invázia na Ukrajinu.…

    Bernard Bober počas Veľkého piatka pripomína solidaritu s utrpením

    0icon

    Košice 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-František Iván)   Veľký piatok je dňom stíšenia, keď by sa mal človek zamyslieť nad vážnosťou tohto dňa. Pre TASR to…

    Česi si nedajú pokoj: Hašek nechce Slovákov z KHL na majstrovstvách sveta. Hovorí o teroristickom Rusku

    0icon

    Praha 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Petr David Josek)   Bývalá hokejová hviezda - český brankár Dominik Hašek - si znovu kopol do Slovenska a Ruskej federácie.…

    Nemali prežiť: Západ prepadol panike kvôli priznaniam teroristov

    0icon

    Moskva 29. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Russian Emergency Ministry Press Service via AP, AP/Alexander Zemlianichenko)   Od hrozného masakru, ktorý teroristi spáchali v Crocus City Hall, uplynul…

    Existuje len jediná odpoveď na otázku "Kto je žena ?"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Facebook/ Foto:Screenshot Facebook )   Europoslanec Milan Uhrík( hnutie Republika) v nedávnom príspevku spolu s videom zverejnenom na Facebooku zverejnil názor…

    Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Strany môžu na kampaň pre voľby do Európskeho parlamentu (EP) minúť najviac tri milióny eur vrátane dane z…

    Ako Američania a Briti zarezali mier na Ukrajine

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky, Yves Herman)   Ruská špeciálna operácia skončila, Ukrajina a Rusko sa dohodli na mierových podmienkach. Takto nejako by mohli…

    Obchod s Ukrajinou by mohol zničiť jej ambície stať sa členom EÚ

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foreign Policy / Foto:X @Policja_KSP )   Obnovenie colných úľav pre ukrajinské poľnohospodárske podniky by podľa Foreign Policy mohlo zneistiť niektoré…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Ivan Štubňa

    Marek Brna

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA