Víťazstvo Putina a proces sebazničenia Západu

Západné mocenské elity s veľkými očakávaniami sledovali, ako dopadnú voľby v Rusku v nádeji, že ak Putin zvíťazí len tesne, majú šancu zvnútra pomocou piatej kolóny a vlastizradnej oligarchie rozdúchať nepokoje (Majdan), ba až občiansku vojnu, a tak Rusko následne ovládnuť a rozbehnúť bezbrehú krádež jeho obrovského surovinového bohatstva, na ktoré si robia zálusk už veľmi dlho. V 90. rokoch minulého storočia pri Jeľcinovi už mali Rusko takmer ako na dlani a začali ho nehorázne rozkrádať. Väčšina ľudí živorila, ba mnohí aj umierali od hladu. Takejto „pomoci“ sa teda Rusi dočkali od Západu za to, že mu otvorili brány dokorán očakávajúc od západu pomoc, vzájomne výhodnú spoluprácu a seriózne podnikanie na Ruskom trhu. A čoho sa dočkali? Iba bohapustého rabovania a pľundrovania svojej krajiny. Našťastie po nástupe Putina sa Rusko spamätalo, zbavilo sa najväčších vlastizradných oligarchov a začalo znovu od piky budovať svoju stratenú suverenitu.

Západné mocenské elity, predovšetkým ich najdravšie a najnebezpečnejšie krídlo – neokonzervatívci (ináč označovaní aj ako „deep state“, chazarská mafia či sorošovci) v snahe nastoliť globálnu totalitu NWO (Nový svetový poriadok) už nevidia inú možnosť svojej záchrany, než cez porážku a ovládnutie Ruska buď vojenskou cestou alebo cez štátny prevrat či občiansku vojnu, ktorá by mala byť vyprovokovaná nespokojnosťou ruského ľudu s ich súčasnou životnou úrovňou, oligarchami a pretrvávajúcou korupciou. Narazila však kosa na kameň. Ruský národ si veľmi dobre pamätá, ako ho Západ naposledy znovu zákerne podrazil. Preto sa tak pevne zomkol okolo svojho geniálneho vodcu Vladimíra Putina a pri nedávnych prezidentských voľbách, keď Putin získal viac ako 76 % hlasov voličov vyslal Západu jasný signál, že žiadne pokusy o rozvrat zvnútra sa im nepodaria, a ani vojenského útoku zvonku sa neboja vďaka svojej silnej a odhodlanej armáde s najmodernejšou výzbrojou, ktorou predbehli USA o celú generáciu. Putin s ňou len nedávno oboznámil verejnosť na Západe, aby schladil vojnové chúťky jastrabov vyprovokovať celosvetový vojnový konflikt, v ktorom by zhorelo nielen Rusko, ale aj Európa, USA a vlastne celý svet. Sionistickým elitám USA sa tak už nepodarí vymotať z ich súčasnej katastrofálnej situácie a následne sa zahojiť a zbohatnúť na obnove zničených vojnou teritórií, podobne ako to bolo po 2. svetovej vojne, ktorá urobila z USA najsilnejšiu a najbohatšiu svetovú veľmoc.

Trojským koňom mocenských elít v prezidentských voľbách v Rusku bol Pavel Grudinin – dobrý rečník a veľká sľubotechna, ktorý mal podľa očakávaní nepriateľov Ruska získať aspoň 30% hlasov, tým oslabiť pozíciu Putina a povzbudiť opozíciu v protestnom ťažení až do možnosti vyvolania občianskych nepokojov, prípadne štátneho prevratu či občianskej vojny. Vlna občianskych nepokojov sa mala rozbehnúť počas majstrovstiev sveta vo futbale, ktoré tohto roku v lete organizuje Rusko. Grudinin bol zároveň pripravovaný ako budúci víťaz prezidentských volieb v roku 2024, ktorý dovedie Rusko k jeho oslabeniu, rozpadu a ovládnutiu Západom, ako sa to dialo za éry Jeľcina. Získal však iba necelých 12%, a tak jeho hviezda pohasla. Západ a ruská vlastizradná piata kolóna dostali jasnú odpoveď, že Rusko neporazia ani zvonku vojensky či sankciami, ale ani zvnútra, lebo ruský národ zasa ukázal svoje veľké vlastenectvo a odhodlanie ubrániť svoju vlasť.

Svetovládne mocenské elity sú zúfalé, a tak na ceste za uskutočnením svojich diabolských plánov pristupujú k zúfalým činom, k akým patrí aj vražda Jána Kuciaka a jeho snúbenky či otrava bývalého ruského dvojitého špióna Skripaľa v Británii, z ktorej samozrejme obvinili Rusko očakávajúc, že zahnané do kúta ani nemukne a pokorne skloní hlavu. Avšak Rusko dalo jasnú odpoveď ako sa na svetovú veľmoc patrí.

Mocenské a politické špičky Západu chcú stále vystupovať z pozície toho, kto Rusku diktuje a koho Rusko musí poslúchať. Nechcú si pripustiť, že situácia na globálnej mocenskej aréne sa podstatne zmenila a tlakom na Rusko dosiahli pravý opak toho, čo chceli, čiže jeho ďalšie posilňovanie. Ako sa hovorí „kto druhému jamu kope, sám do nej spadne“. Neustále hádžu Rusku polená pod nohy, a efekt je opačný, Rusko neustále silnie a oni slabnú.

Západná civilizácia má poslednú šancu zastaviť proces sebazničenia, len ak rozbehne rozsiahlu spoluprácu s Ruskom vo všetkých oblastiach spoločenského života, od ekonomiky a politiky až po kultúrnu spoluprácu. Chce to však diametrálnu zmenu myslenia, čo západné mocenské elity zatiaľ nechcú pripustiť, a tak ženú Západ do priepasti.

Západné  svetovládne sionistické elity sa dlhodobo pripravovali na nastolenie totality NWO v celosvetovom meradle. Ako nevyhnutná súčasť týchto plánov bolo ovládnutie Ruska s jeho surovinovými zdrojmi, čím by pod svoju kontrolu dostali aj Čínu závislú od dovozu surovín. Ďalšou nutnou podmienkou nastolenia totality je demoralizácia a ohlúpnutie más, ich duchovné zotročenie s cieľom nastolenia úplnej kontroly nad človekom. Proces demoralizácie človeka a jeho duchovného rozkladu sa naplno rozbehol už veľmi dávno, keď na scénu nastúpili ateistické ideológie, ktoré odmietli Boha, počnúc osvietenstvom, pokračujúc pozitivizmom, marxizmom, neomarxizmom, frankfurtskou školou a vrcholiac v súčasnej postmoderne znamenajúcej doteraz nebývalý duchovný úpadok ľudstva, keď sa spoločnosť utápa v bahne morálneho rozkladu, degradácie človeka, bezduchosti, vulgárnosti, propagácie sexuálnych zvráteností a násilia, primitivizmu a bezohľadného egoizmu. Človek musí byť duchovne zotročený a psychicky zdeptaný! Takáto je morálna atmosféra v súčasnej západnej zahnívajúcej spoločnosti. Slávny herec Alain Delon sa vyjadril, že mu vôbec nebude ľúto opustiť súčasnú civilizáciu, z ktorej mu je nanič. Propagácia ľudskej dôstojnosti, šľachetnosti, statočnosti, vlastenectva, kresťanskej morálky a vysokých mravných hodnôt je v médiách hlavného prúdu doslova zakázaná.

Odmietnutie Boha prinieslo so sebou veľké tragédie či už cez revolučné besnenie (francúzska a ruská revolúcia) alebo svetové vojny a množstvo vojnových konfliktov a krvavých prevratov ako dôsledok boja o moc. Dravý západný kapitalizmus zákonite vrcholí vo fašizme. Pred druhou svetovou vojnou ovládal takmer celú západnú Európu, potom po víťazstve ZSSR sa musel stiahnuť. Keď sa však ZSSR rozpadol, nástup globálneho fašizmu NWO opäť nabral na obrátkach, avšak znovu naráža na vážnu prekážku, ktorou je silnejúce Rusko. A preto tá zúrivá nenávisť a neustále vojnové štvanie proti Rusku.

Rusko a Čína idú prudko dopredu a Západ prudko upadá. A niet sa vôbec čo čudovať, keď vidíme, aký proces ohlúpnutia a degradácie človeka  prebieha na plné obrátky:

  • dlhodobý proces úpadku kresťanstva a sekularizácie spoločnosti, nástup islamu,
  • ničenie národnej identity diktátom multikulturalizmu,
  • genocída bieleho obyvateľstva navážaním arabského a černošského obyvateľstva, miešanie rás s cieľom zníženia priemernej inteligencie (biele európske obyvateľstvo má priemerné IQ 100 bodov, arabské 80-90 bodov, černošské – 70 bodov, pričom len obyvateľstvo s priemerným IQ nad 90 bodov je schopné budovania civilizácie),
  • ničenie ľudskej identity terorom ideológie LGBTI, rodovej ideológie, feminizmu, …

Netreba byť žiadnym prorokom, aby človek vedel jasne predvídať, aká civilizácia bude napredovať a aká degradovať. Napredovať bude tá, ktorá stavila na všestranné vzdelanie, ľudskú dôstojnosť, duchovný rozkvet a rozmach tvorivého potenciálu obyvateľstva a degraduje tá západná, ktorá stavila na duchovné zotročenie a ohlúpnutie obyvateľstva. Nastal súmrak a rozbehol sa sebazničujúci zánik západnej civilizácie.

Nebyť Ruska na čele s Putinom, tak už sme dávno zotročení totalitou NWO, o nastolenie ktorej tak úporne bojujú aj všetci nepriatelia Slovenska na čele s prezidentom Kiskom a treťosektorovými aktivistami z mimovládnych organizácií financovaných zahraničnou mocenskou centrálou pod hlavičkou Soroša. Ustojí Slovensko tento útok najtemnejších síl zla? Verme, že áno. Nesmieme však za žiadnu cenu dopustiť ratifikáciu Istanbulského dohovoru a podpísanie Dublinu IV, lebo tu ide o bytie či nebytie nášho národa! A práve o takúto veľkú hru išlo pri sorošovcami organizovanom štátnom prevrate! Až takéto diabolské svinstvo na nás chystali pod maskou boja „Za slušné Slovensko“ a davy (nemysliace stádo) sa nechali nachytať.

Západné  mocenské elity, aspoň tá ich časť, ktorá je menej posadnutá šialenou nenávisťou si začína uvedomovať, že Rusko už zrejme neovládnu, lebo to si stále viac a viac upevňuje svoje mocenské pozície na globálnej aréne, a že procesom oslabovania Európy a USA debilizáciou obyvateľstva a riadenou inváziou moslimských radikálov a černochov si vlastne pod sebou pília konár a oslabujú svoje pozície vo vzťahu k novým hegemónom – Rusku a Číne. A teraz majú hlavu v smútku z toho, ako postupovať ďalej. Zastaviť úpadok západnej civilizácie? Ako však, keď samozničujúce procesy sa už rozbehli na plné obrátky? Urobiť z Číny  namiesto USA svoj nový nástroj svetovlády?  Zatiaľ sa tento proces ešte len rozbieha a jeho výsledok zostáva veľkou neznámou.

Všimnime si diametrálne odlišný prístup Západu a Ruska, ako postupujú a aj v budúcnosti budú postupovať v prípade oslabenia protivníka.  Západ (jeho súčasné mocenské elity) oslabenie Ruska okamžite využije na útoky o jeho ovládnutie s cieľom rabovania a drancovania jeho surovinových zdrojov a zotročenia obyvateľstva. Našťastie tieto zámery zločinným elitám nevyjdú a Rusko nikto nikdy nepokorí. Už azda len málokto pochybuje o tom, že západná civilizácia vďaka svojej demoralizácii a zhlúpnutiu obyvateľstva speje jednoznačne k zániku. Možno to bude práve Rusko, ktoré podá pomocnú ruku a vytiahne znovu Západ z toho najhoršieho (v 2. sv. vojne ho vytiahlo z pazúrov fašizmu). Stane sa to však iba vtedy, ak v európskych krajinách zvíťazia vlastenecké sily, ktoré netúžia po ovládnutí Ruska, ale po vzájomne výhodnej a obohacujúcej spolupráci vo všetkých oblastiach spoločenského života. Pred nami Slovanmi na čele s Ruskom je nádherné a obrovské poslanie – zachrániť civilizáciu a priviesť ju ku skutočnému rozkvetu. Toto je vôľa Božia. Ako Slovák, Slovan, kresťan a vlastenec som na to nesmierne hrdý! Hore hlavy Slováci, prebuďme sa a nehanbíme sa byť vlastencami! Je pred nami svetlá budúcnosť. Raz sa dožijeme toho, že tí, čo štvú proti Rusku a usilujú o zničenie Slovenska, keď sa situácia otočí, a k tomu určite dôjde, budú prví kvákať o tom, ako oni vždy boli za rozvoj spolupráce s Ruskom.

Ing. Peter Kohút, CSc.

PS.:

Modlitba za Putina: https://www.youtube.com/watch?v=4c0wF0PHm0U

Vlastenecká pieseň: My sme Rusi! https://www.youtube.com/watch?v=VTmWXcxI78U

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5833

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pacientom, ktorí prišli o čeľusť aj zuby, v nemocnici nahradia oboje

    0icon

    Banská Bystrica 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta Banská Bystrica)   Odborníci z Kliniky maxilofaciálnej chirurgie Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici vedia pacientom,…

    Poslanci v závere dňa pokračovali v diskusii k zákonu o neziskovkách

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili 6. rokovací deň 12. schôdze diskusiou k návrhu novely zákona o neziskových…

    Minister pôdohospodárstva Takáč privítal novelu zákona o ochrane prírody

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Novela zákona o ochrane prírody a krajiny uľahčuje poľnohospodárom, ovocinárom a vinohradníkom prácu a odbúrava byrokratickú…

    Štyri zdravotnícke organizácie by mohli dostávať príspevky v splátkach

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Štyrom zdravotníckym organizáciám by po novom mohli zdravotné poisťovne vyplácať príspevky v štvrťročných splátkach, nie v…

    Prezidentka odovzdala plavárni v Starej Ľubovni Prezidentskú zelenú pečať

    0icon

    Stará Ľubovňa/Zborov 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Maroš Černý, Facebook/Ľuboš Tomko)   Prezidentskú zelenú pečať odovzdala v stredu počas návštevy mesta prezidentka SR Zuzana Čaputová Mestskej plavárni…

    Nadal o štarte na Roland Garros: "Ak to vyjde, budem rád"

    0icon

    Madrid 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Manu Fernandez)   Rafael Nadal bude štartovať na grandslamovom turnaji Roland Garros iba vtedy, ak sa bude cítiť konkurencieschopný. Španielsky tenista…

    Radačovský šokoval v Európskom parlamente. Spod saka vypustil bielu holubicu

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   Europoslanec za stranu Slovenský Patriot Miroslav Radačovský prekvapil svojich kolegov a vypustil holubicu ako znak, že Európa potrebuje mier…

    Vzdor voči plánom vlády. Zamestnanci RTVS protestujú a zverejnili video

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) po dnešnom výjazdovom rokovaní vlády vyhlásil, že z reakcii voličov vládnych strán vníma, že…

    "Úplne choré špekulácie!" Púchovský vypovedal na polícii ako podozrivý

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Bývalý administrátor facebookových stránok polície a dnes asistent poslanca parlamentu za Progresívne Slovensko Dávid Púchovský na sociálnej sieti…

    Silné slová Olivie Maurelovej. Prečítať by si to mali nielen rodičia

    0icon

    Rím 24. apríla 2024 (HSP/TK KBS/VaticanNews/Foto:X/Olivia Maurel)   Medzi účastníkmi nedávnej rímskej konferencie o náhradnom materstve bola aj Francúzka Olivia Maurelová, ktorá sa sama narodila…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA