Slovenské námestia a slovenské „demokratické“ sily

Richard Stanke, herec divadla Astorka (jedna z persón pódií), je homosexuál, žijúci v páre s homosexuálnym partnerom, herec, ktorý kričal za ratifikáciu Istanbulského dohovoru, a ktorý na námestiach dnes pod falošným heslom „Za slušné Slovensko!“ ohúril dôverčivých hlupákov v mene vlastných osobných záujmov najvýraznejším a najsilnejším prejavom…
Nedajte sa mýliť! Ten patetik kričí za seba, registrované partnerstvá a manželstvá párov rovnakého pohlavia a adopcie detí osobami a pármi rovnakého pohlavia v dobrej viere, že vražda im k nim otvorila nádej a cestu…
https://www.cas.sk/clanok/306366/herec-richard-stanke-roky-strazil-svoje-tajomstvo-s-partnerom-vychovava-syna/
Tu a teraz porovnajte rozdiely vo veľkosti a malosti inak ľudsko-právne (všetci ľudia sú si rovní v slobodách a právach, ako kričí „Bratstvo rovnosť sloboda“ Veľkej francúzskej revolúcie ) rovnoprávnych osôb ( a ako to reálne funguje):
Vodca ľudu a národa Richard Stanke a jeho prejav – nenávisť a zloba:

A toto je kto? Obaja exhibicionisti ukazujú, že vedia aj čítať? Kto si tie ich prejavy objednal, diktoval, písal a schvaľoval? Komu hrozia päsťou a sa vyhrážajú?
Gestá Veľkej slovenskej revolúcie?
Baba z ľadu si “vybehla” na námestie? 🙂
Vladimír Putin a jeho prvý povolebný prejav – láska, pokora, hrdosť, nepoddajnosť a odhodlanie čeliť zlobe a nenávisti, ako dôsledok celoživotnej práce na sebe, životných kariérnych ambícií, prekračovania osobných hraníc a limitov.
So slzami v očiach ďakuje za každý hlas a vyslovuje predsavzatia do svojho, zrejme posledného šesť ročného prezidentského obdobia, vodca ruského ľudu a národa:

Takí sú Rusi. Máme s nimi spoločné slovanské korene.
Ruská federácia nie je ZSSR. Žije  prítomnosťou a budúcnosťou.
Nemecko už nie je Tretia ríša. Žije prítomnosťou a budúcnosťou.
Ale nezabúdajme na jedných aj druhých.
Slovensko žije v susedstve s hrdými Čechmi a Moravanmi, Maďarmi, Poliakmi a ťažko samou seba skúšanou Ukrajinou, ktorá si svoje problémy a ťažkosti zavinila sama svojou vládou a Janukovyčom, prežratou oligarchami a mafiami, diskriminačným jazykovým zákonom, útlakom “svojich” Rusov, nenávisťou k ich národnej identite a Rusku…
Ukrajina sa sama odsudzuje na ortieľ nezaslúžiť si, nemať právo na vlastný štát!
Brániť hlasovaniu ukrajinských Rusov za “svojho” prezidenta Putina je medzinárodný mega škandál! Výsledok – Putin je o to viac prezidentom aj ukrajinských Rusov! Ukrajinu čaká jej územný rozpad na etnickom a národnom princípe! Kyjev porušuje základné ľudské práva etnických Rusov, Poliakov a Maďarov! Za daných okolností sú OSN a EÚ povinné asistovať a umožniť delenie Ukrajiny mierovou cestou! Aký zo siedmych metrov na medzinárodné právo a ľudské práva použijú tento raz?

Slovensko žije vo svete globálnych a regionálnych záujmov mocností USA, RF, Číny, a v prostredí EÚ, ktorá si hľadá svoju identitu tak, že pripravuje o identitu jej členské národné štáty.
Globálny Prediktor USA a vajatajúcej EÚ bez neho, ale aj UK, majú voči Rusku a RF krvavé oči! USA sú v Sýrii nelegálne! A na jej pôde v strete so záujmami Ruska. Aj preto pred svetom stupňujú konflikt s Ruskom a prihrievajú vodu v kotli studenej vojny. Nelegálne je v Sýrii aj podivuhodný člen NATO, ktorý je pre NATO nebezpečný a chorý prvok, Turecko!  Okrem toho, každému je jasné, že Turecko do EÚ nepatrí, lebo speje k diktatúre jedného muža a k sunnitskej islamizácii. Kurdi sú štátotvorný národ s takými právami na vlastný štát, ako Palestínci! Turci z nich chceli mať teroristov, tak nimi Kurdi budú, a Turci nech sa pripravia na gerilovú vojnu!
Obvinenie Ruska a Putina z priamej zodpovednosti za použitie novičoka  v Salisbury nemá vôbec korektný základ, len ten, že nervový plyn bol vyvinutý v ZSSR! To ale nie je dôkaz, že dvojitého agenta zabili Rusi a nie sama britská MI6 na politickú objednávku, z vnútorného prostredia britského kráľovstva!
Fakt, že novičok bol vyvinutý v ZSSR ešte nie je priamy dôkaz, že za útokom na dvojitého agenta (jeho dcéra mala smolu, že s ním sedela v aute) stojí RF, Rusko a Putin.
Ide o masovú psychózu nepriateľov Ruska (USA a EÚ) založenú na “jednote, solidarite” a spoločnej falošnej politickej korektnosti voči Veľkej Británii…  


Slovensko musí vedieť, kedy a v čom áno, kedy a v čom nie. A preto potrebuje stabilnú, rozumnú a realistickú vládu. Nie ďalší labilný kanagomový zlepenec, ktorému ide, len o moc, a ktorý sa nedohodne na spoločných programových prioritách.
A najmä, Slovensko nesmie odovzdať moc do rúk neoliberálnych jastrabov, Deníkom N, SME a takzvaným „mimovládnym neziskovkám“.
Som presvedčený, že z dikcie zákona „apolitické“ mimovládky ovládané Sorosovým prostredím OSF, o túto moc usilujú a vôbec sa nesprávajú ako slobodné a nezávislé, ale ako politické a stranícke médiá..!

ONI (mienim dúhu a jej loby) ovládané a riadené rovnakým prostredím OSF, potrebujú zvrhnúť súčasnú vládu a nahradiť ju neoliberálmi OSF a nastoliť stav politickej vôle pre otvorenie Ústavy SR v časti definícia
a/ manželstva ako jedinečného zväzku muža a ženy
b/ definícia pojmu rodina.
Cez svoje osobné a skupinové záujmy sú im ľahostajné aj riziká možných výsledkov predčasných parlamentných  volieb!

Homosexualita nie je zločin ale hendikep. Niet dôvod na hrdosť. Prináša so sebou problémy, ktoré máme „na stole“. Niet pre ne dôvod na redefiníciu manželstva a rodiny. Spoločnosť im vie vyjsť v ústrety tak ako vozíčkarom.
Tí sa ale nedožadujú štatútu menšiny! Z vitálnych dôvodov a z pudu sebazáchovy musí Slovensko odmietnuť salámovú metódu agresívnej dúhovej loby!

Buďte otražití/té, a nechcite, aby vám vládli tí, ktorých nechcete, aby vám, nám,  vládli a prerástli cez vaše, naše hlavy. Lebo to je „na hlavu“. Lebo.

Tak ako Rusko, Slovensko potrebuje poriadok a nie chaos! Preto v Rusku znova a drvivou väčšinou, navzdor manipuláciám s volebnými lístkami, a kde sa to tak nerobí (?) zvíťazil Vladimír V. Putin, a na výsledok ruských prezidentských volieb mali mizivý vplyv. Aj tie manipulácie s volebnými lístkami v prospech Putina boli dôkazom toho, čo si ľud Veľkej Rusi od západu na východ, praje a chcel sa aj tak „poistiť“. A bola to aj, Putina voliaca, samostatne a kriticky mysliaca  mládež! Kontraproduktívne boli aj výzvy pseudo demokrata Alexeja Navaľného na bojkot prezidentských volieb. V Rusku nedostal šancu už ani nacionalizmus Žirinovského (pozor! ten nikdy nedostal šancu!). To znamená, že Rusi nie sú nacionalisti ale národovci, vlastenci a patrioti!
Ostrý nacionalizmus a prípadný protekcionistický národný socializmus (neonacizmus) odmietli Francúzi, Nemci aj Rakúšania, nevládne v Česku ani na Slovensku.
Rusko a Ruská federácia má vlastný, vyspelý, umiernený a mediánový kolektívny rozum, naplnený zdravým pudom sebazáchovy, čelom, nie chrbtom k zlovoľnému Západu.
Etnickí a ostatní Rusi sú v záujme zachovania vlastnej existencie aj navzdory zlovôli Západu a stupňujúcim sa sankciám priniesť akékoľvek osobné obete.
Toho Západ nie je schopný!
Obava Európskej únie z ruských hrozieb je umelo živená mantra.
Európska únia je ohrozená sama sebou, zvnútra.
Hrozbou pre EÚ sú agresívne USA, v “partnerskom” konflikte dvoch globálnych prediktorov, ruského a amerického.
A ten môže priniesť tretiu svetovú vojnu.
Medzi USA a Ruskom začína byť horúco v Sýrii.
Všetko je napísané v učebnici histórie a dejín ľudstva a sveta.

Ak sa slovenský parlament rozhodne pre predčasné voľby, stane sa tak jediným možným a prípustným spôsobom.
Na rozhodnutie parlamentu môže mať vplyv ruka v ruke „ulica“ a „opozícia“. Preberú zdieľanú spoluzodpovednosť ich vzájomne participujúceho „kolektívneho rozumu“ za výsledok predčasných volieb…

Budete mať taký systém moci a vládnutia, aký si pripravíte a takú vládu, akú ste si vlastným úsilím kreovali a akú si zaslúžite!
Prípadne takú, akú vám nadiktuje „ulica“ a opozícia.
Pravda a láska nezvíťazia nad lžou a nenávisťou, lebo za daného stavu systému vecí to možné nebude.
V predošlých dvoch článkoch zmieňujem potrebu zmeny systému, nie malé a nevýznamné systémové zmeny, na ktorých práve pracuje staronová vláda.
Charakter štátu a vlády je ale vždy na vôli, v rukách a v moci jeho občanov, ako jeho jediných tvorcov, zakladateľov, budovateľov alebo ničiteľov.
Nie v rukách  opozície a ulice. Ani obyvateľov Slovenska (ľahostajní ignoranti). Tí sa od vecí verejných odstrihávajú sami. Ale potom sa „zvezú“ a budú, podľa výsledku volieb: „My sme štrngali-neštrngali, boli-neboli, kričali-nekričali“. Alebo, my sme to „chceli-nechceli, vedeli-nevedeli“.
Obyvatelia (ľahostajní ignoranti) vravia, že aj bez nich to všetko pôjde svojou cestou. Nedajte sa nimi zmiasť. Nenasadnite na ich vlak.
Ľudí žijúcich na Slovensku delím na jeho obyvateľov, občanov a politikov.
Slovenských politikov delím na pro slovenských a proti slovenských.
Spolutvoria a generujú produkty kolektívneho rozumu Slovenska a jeho smerovanie.
Účasť vo voľbách, inak nič (pasivita, nezáujem o veci verejné po dobu obdobia medzi voľbami) nekvalifikuje obyvateľa na občana.
Nie je to ani účasť alebo neúčasť sama o sebe na orwellovských hodinkách hnevu na piatkových námestiach.

Aktuálne má politickú moc, získanú kolektívnym rozumom vo voľbách vo svojich hlavách a rukách koalícia SMER-MOST-HÍD-SNS.
Kolektívny slovenský rozum má pred sebou voľbu:
Predčasné alebo riadne parlamentné voľby?
S touto voľbou preberá zodpovednosť za budúce Slovensko.
Slovensko ale nie je mentálne, občiansky a politicky pripravené na predčasné ani riadne parlamentné voľby.
Nevytvorilo si pre ne legislatívne ani ľudské zázemie.
Do oboch možností pôjde “štandardným” spôsobom.
Píšem o tom v dvoch predošlých článkoch (Ako a eko 1 a 2…) a starších (Varovanie a Výzva). Ako ste s nimi “naložili” bolo a je na vašej slobodnej vôli. To je vaša ľudská, občianska a obyvateľská karma. Jej zhmotnením je karma pod článkom. Pozor, nie moja! Svoju si tvorím inak. Karma pod článkom je vaša karma. Spravidla je v konflikte s počtom čítaní a fejzbúkových lajkov… (sú osobnejšie).

Ak si váš „kolektívny rozum“ na slovenskom parlamente vynúti predčasné voľby, budú vykonané podľa starého „štandardného“ systému. Takzvaná otvorená a slobodná politická súťaž nebude ničím iným, len „demokraciou“ víťazov a porazených. A to s reálnou demokraciou nemá nič, vôbec nič spoločné. Len slobodné voľby medzi väčším a menším zlom.
Buďte občanmi. A budujte cestu.
Slovensko je naše, a aké ho chceme mať, je na vás…
Podporujem všetky verejné občianske iniciatívy, ktoré sa postavia čelom proti pokusom o zamýšľaný štátny prevrat a vyslovia sa za len ústavné riešenie vládnej krízy a krízy Slovenska!

Z hesla Veľkej francúzskej revolúcie: „Bratstvo rovnosť sloboda“ ostala milión krát opakovaná lož, a namiesto sekulárneho ale ateisticky priam zbožného nového, a “progresívneho” neoliberálneho stereotypu nerealizovateľné žvásty…
Vznikol žalostný stav, kedy sú proti sebe v bojovej kontrapozícii postavené ľudské práva a slobody proti ľudským slobodám a právam…
Rastie potenciálna hrozba občianskej vojny, v ktorej sa budú vzájomne mydliť ateisti s kresťanmi a islamom…
Ostrý stret rás, etník, národností, civilizácií, kultúr a náboženstiev a to na pôde neoliberálnej Európskej únie je na spadnutie.
Ak bude Európska únia pokračovať obvyklým spôsobom vo veci Dublin 4 a v boji proti rasizmu, xenofóbii, antisemitizmu, ale aj homofóbii a transfóbii, ktoré sama splodila a živí, dedičstvo osvietenskej Veľkej francúzskej revolúcie si vyžiada svoju krutú ľudskú daň.
Veľká francúzska revolúcia splodila dve svetové vojny, milióny ľudských obetí, materiálnych škôd a trpkú chuť poloprávd a lží…
Varovanie do najbližšej budúcnosti: Len hlupáci robia stále tie isté chyby.
Kam sa kto zaradí, je to na jeho rozume, intelekte, osobnej a historickej pamäti a slobodnej vôli.

Páni, len tak, mimochodom, príliš ste sa tu začítali, a doma sa vám hromadia akútne „ženské“ problémy…
Všetkým je jasno, že toto sú ženské, nie mužské zadky:

Priam sa vám ponúkajú! Majú to vo svojej prirodzenej genetickej výbave! A ak sú zdravé a normálne, reprezentujú ženskú časť hetero štandardu, a vy mužského, a utekajú pred vami takmer vždy práve do vášho náručia! Ženu neudrieš ani kvetinou!

Nedovoľte ženám, aby si hľadali náhradnú ženskú útechu. Nezanedbávajte ich, ustrážte si ich.
Ženám a mužom: Muži, buďte mužní (maskulínni) a k ženám nežní. Dodržiavejte zásady zdravej životosprávy, aby ste stíhali a vládali!
Ženy, buďte ženské (femínne) a k mužom nežné.
Starajte sa o seba, aby ste sa mužom páčili!
To nie sú žiadne rodové sociálne konštrukty. To je jednota pohlaví a rodov – mužského a ženského druhu. Len spolu, ako muž a žena, jedno a vedno sú.
Rodový a pohlavný mužský a ženský stereotyp uje štandardný a reprezentuje ľudskú hetero normu. A tá je večná, od počiatku zrodu ľudského muža a ženy až do konca ich dní…
Preto – serte na rodovú ideológiu. Serte na feminizmus. Odmietnite. Bojujte s nimi nástrojmi ľudských práv a práva. V opore o Ústavu a jej Článok 1 odsek 1: “Slovensko sa neviaže na žiadnu, tobôž rodovú ideológiu! Akákoľvek diskusia (Žitňanská) je aj vo veci Istanbulského dohovoru bezpredmetná!
Feministky ani homosexuálni muži a lesbické ženy slovenskú pôrodnosť nezvýšia, naopak, spôsobujú jej úpadok, hľadajú náhradné a nie vždy legálne riešenia, mužov a ženy mýlia a vzájomne odcudzujú…
Medzi feministkami je množstvo žien, majúcich sexuálne problémy s normálnym sexuálnym myslením, cítením a prežívaním, ktoré môže mať príčinu v neurózach rôzneho pôvodu, alebo v animozitách voči mužom rôznej proveniencie, alebo mohli byť v detstve sexuálne zneužívané, čo ale nemá žiadny súvis s ratifikáciou Istanbulského dohovoru a s ňou či bez nej, trpia pre ne náhradným lesbizmom a utiekajú sa do náručia a ľudsko-ženského bezpečia jedna k druhej…
FEMEN spravidla od pása nahor bez, sa s obľubou vrhajú do náruče Zemana a Putina, a potom vrieskajú, že ich obchytkávala prezidentská ochranka…
Detičky, a ako robia FEMEN a feministky? No predsa #MeToo!
Správajú sa sexisticky provokatívne ako Pussy Riot, s ich verejnou pornografiou, ktoré chce mať Michal Kaščák na Pohode, lebo mu ide o slobodu v umení, prejave a názore…

Člováci a človečice každého veku, držte sa tradičných rodových stereotypov. Sú normálne, biologicky a sociálne prirodzené! Ploďte a roďte a v pokoji vychovávajte svoje vlastné deti, slovenské, naše, deti, a ten pokoj si nenechajte vziať!
A vy, ktorí a ktoré máte problém s vlastnou pohlavnou a rodovou identitou, vyhľadajte odborníkov, a nevťahujte do neho hetero štandard! My nie sme zodpovední/né za vaše posraté životy!
Nedovolíme, aby ste pre vás, zanedbateľný počet poškodených deviantných jedincov mimo normu redefinovali pojem normalita, tobôž menili Ústavu a zákony Slovenskej republiky!

Zdravým a normálnym rodičom:
Ak máte na to a zvládnete, adoptujte cudzie, zanedbané, potrebné a strádajúce rodičovskú lásku. A od svojich politikov vyžadujte podporné rodinné politiky, za každé vaše alebo adoptované dieťa navyše. A najmä ženy, zaslúžilé matky, dožadujte sa bonusov a úľav v sociálnom zabezpečení, lebo náhrada matky dieťaťa do veku troch až piatich rokov otcom a mužom je pochybná a neplnohodnotná! To je hranica, za ktorú by takzvaná rovnosť pohlaví a rodov v časti opatera a starostlivosť o maloleté detičky v predškolskom veku nemala zájsť!
Adopcia detí a ich výchova pármi rovnakého pohlavia má deficit: Mužský a ženský rodičovský a opatrovnícky vzor. Na dôkaz, že pre dieťa sú v jeho najlepšom záujme potrebné oba rodičovské vzory, netreba žiadne štúdie!
Lebo prednostne len tradičná rodina je základom pre trvalý a udržateľný, zdravo ekonomicky sa rozvíjajúci dobre riadený štát. Ostatné typy rodín sú tradičnej rodine podružné.
Dane platíme všetci. Primerané miesto majú v štáte aj alternatívne spolky, vydávajúce sa za rodinu. Ale nie určujúce a nadradené tradičným rodinám.
Pre páry rovnakého pohlavia: Vyberte sa k notárovi. Spíše vám zmluvu aj s plnými mocami, akú a aké mu nadiktujete.
Neklamte a nezavádzajte, že ste diskriminovaní/né. Manželstvo beztak nie je vymáhateľné základné ľudské právo. Slovensko vaše základné ľudské práva na spoločnú domácnosť a súkromie neporušuje. Ak je treba, a ste v podozrení, že sú porušované vaše základné ľudské práva, aplikujte diskriminačný zákon. Ak máte podozrenie, že vaše základné ľudské práva porušujú úrady, oslovte verejnú ochrankyňu práv. A my si ale neprajeme, aby nad vami a nami mávala dúhovou vlajkou, lebo tým svoj zákon o verejnom ochrancovi práv a Ústavu SR porušuje ombudsmanka Mária Patakyová.
Pekne pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo alias notorickyobcan

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Fanúšik v Nemecku sa vyhrážal rozhodcovi smrťou, polícia ho vypátrala

    0icon

    Nemecká polícia identifikovala 22-ročného muža z mesta Bielefeld ako potenciálneho páchateľa vyhrážok smrťou, ktoré dostal futbalový rozhodca Martin Speckner. Podozrivý fanúšik mal adresovať arbitrovi e-mail,…

    Pred budovou parlamentu sa opäť protestovalo

    0icon

    Na protest proti zásahom do kultúry, životného prostredia a mimovládneho sektora sa v utorok pred budovou parlamentu zišlo niekoľko stoviek ľudí. Protest organizovali platforma Otvorená…

    Poslanci ukončili utorkové rokovanie diskusiou o financiách pre samosprávy

    0icon

    Poslanci ukončili prvý rokovací deň 12. schôdze Národnej rady (NR) SR diskusiou v prvom čítaní o vládnom návrhu novely zákona o rozpočtovom určení výnosu dane…

    Fico: V Prahe bol pripravovaný rozpad V4

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Premiér Robert Fico na dnešnej tlačovej konferencii hovoril o tom, že je pre neho dôležité aby sa zachoval…

    Nadalov víťazný návrat, v Barcelone postúpil do 2. kola

    0icon

    Španielsky tenista Rafael Nadal má za sebou úspešný návrat do súťažného kolotoča. Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión postúpil do 2. kola turnaja ATP v Barcelone, keď v…

    Kde ma reálny pôvod hrôza „demokratov“

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/Foto:Pixabay)   Ak hodnotíme, čo všetko sa podarilo novej vláde urobiť od volieb – je to už viac ako pol roka,…

    Bruselská polícia sa pokúsila ukončiť konferenciu národných konzervatívcov, informuje Krajniak a zverejnil video

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   Zhromaždenie európskej pravicovej elity v Bruseli ostali šokované, keď polícia zatarasila vchod na konferenciu a vyvolala všeobecné pobúrenie Konferencia…

    MZVEZ: Slovensko podporuje mierové úsilie Turecka pri aktuálnych konfliktoch

    0icon

    Šéf slovenskej diplomacie Juraj Blanár (Smer-SD) ocenil úsilie Turecka aktívne prispievať k hľadaniu mierových riešení v prípade aktuálne prebiehajúcich konfliktov. Pripomenul, že SR podporuje čo…

    Iránsky útok na Izrael dostal Netanjahua do úzkych

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Abir Sultan)   Je to prekvapujúca situácia: takmer celý svet vyzýva Izrael, aby nereagoval na iránsky úder, pretože bol odpoveďou na…

    Ľubica Rošková je vinná v kauze agrodotácií

    0icon

    Pezinok 16. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann) Aktualizované 16. apríla 2024 14:38 Obžalovaná Ľubica R. je uznaná za vinnú v kauze poberania agrodotácií. Samosudca…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA