Iniciatívy OSN alebo ak ich vyhodíte dvermi, vrátia sa oknom…

V týchto dňoch, 12. až 23. marca 2018, na pôde OSN prebieha 62. zasadnutie Komisie OSN pre práva žien. Tento článok je urgentný a prináša petíciu, ktorá sa nachádza nižšie v tomto článku, ktorý k nej podáva vysvetlenie  z viacerých uhlov pohľadu a zdôvodňuje, prečo je podpis pod petíciou potrebný, ba, naliehavý…
Aktivity OSN sú paralelnými aktivitami, priamo spojenými s kampaňou za ratifikáciu Istanbulského dohovoru a tiež aj obludnou kampaňou proti sexual harassment of the #MeToo
V oboch prípadoch a veciach prebieha masívna mediálna a paralelne manipulácia “ľudsko-právnymi neziskovkami” s nekalým pozadím.
Vedzte, že, pozorovania, poznatky z výstupov OSN (a UNESCO) ma vedú k nasledovnej diagnóze stavu OSN (podozrenia sa menia na fakty a skutočnosť) a skúste pri tom premýšľať aj vy (so mnou alebo aj bezo mňa):
Organizácia spojených národov je v stave trojitej schizofrénie
a/ na jednej strane hlása zásadu rovnosti ľudských práv a slobôd a rovnakého zaobchádzania pre všetkých ľudí bez rozdielu,
b/ na druhej strane sa správa protekcionisticky voči islamu na úkor kresťanstva a kresťanov; robí trebárs práve cirkus okolo sunnitských Rohingov, ale masakry kresťanov, ale aj budhistov, v islamskom svete ignoruje  (prvými hýbateľmi násilia v Mjanmare boli Rohingovia),
c/ pácha ľudsko-právne násilie na základných ľudských právach miešaním odlišných civilizácií, kultúr, rás, etník, národností a národov, a tým zakladá konflikt na osi ľudské práva proti ľudským právam (do Európy prichádzajú utečenci, ktorí Európu nenávidia).
Poznámka k islamu: Islam v zásade nepozná pojem sekulárny štát, vôľu a zákony Allaha kladie nad svetské ľudské práva a právo…
Delenie islamu na taký, hentaký, tam-taký, onaký je blud. Islam je len jeden.
Lebo Allah je len jeden Korán je len jeden. Konflikt sunniti-šiiti je vnútornou záležitosťou islamu.
OSN ide za svojou ideou kreovania vlády globálneho nového svetového poriadku. Nepozná pre ňu zmysel pre mieru vecí, nad ktorý kladie falošné pseudo svedomie (súcit, empatia, solidarita) a svoju ideológiu multikulturalizmu…
Do  tohto už riadneho a nič dobré neveštiaceho chaosu, ktorému vládne Ahriman (boh chaosu, tmy a zla) alebo kto chce biblický Satan, diabol, nositeľ falošného svetla Lucifer, akoby nebolo dosť, OSN spúšťa svojho druhého Deus ex machina (v antickej dráme bola táto divadelná postava spúšťaná na lane a riešil spory a konflikty):
Popri ideológii multikulturalizmu, postupne implementovanej do európskej a národno-štátnych (!) legislatív, pod tlakom Bruselu, prináša už známy prvok, súbežný s ideológiou multikulturalizmu:
Rodovú ideológiu: Ženy a muži sú si rovní, rovné a majú právo na akékoľvek pohlavie a rod, aké si zmyslia, v sebe objavia, a pôvodné delenie je vraj len dôsledok “rodových stereotypov” (!).

Tlak OSN je obrovský. Ich tlak je obrovský. Slovensko podpísalo Istanbulský dohovor v roku 2011, rukou vtedajšej, dnes už zo staronovej kreovanej vlády odídenej, Lucie Žitňanskej, aj vtedy ministerky spravodlivosti vlády Ivety Radičovej.
Istanbulský dohovor mal byť ratifikovaný v roku 2013, a následne mal byť implementovaný do slovenskej legislatívy.
Slovensko Istanbulský dohovor dodnes neratifikovalo a preto čelí tlakom zo strany Európskej únie, Sorosovej OSF, jeho „ľudsko-právnych neziskoviek“ a tlakom dúhovej loby; tieto „neziskovky“ na Slovensko „zavliekla“ (!) Iveta Radičová!
Slovenská vláda a jej ministerka spravodlivosti, ktorá sa márne pokúšala o ratifikáciu Istanbulského dohovoru aj po dobu tretej Ficovej vlády, dopustili sa tak porušenia slovenskej Ústavy, čo právničku Luciu Žitňanskú (ale aj vládu!) diskvalifikuje aj v oblasti ústavného práva (!) ignoranciou preambuly Ústavy a Článku 1 odsek 1 v časti ideológia (rodová ideológia)!
Slovenská vláda a jej ministerka spravodlivosti ruka v ruke spáchali vlastizradu aj oslabením slovenskej štátnosti, suverenity a zvrchovanosti Slovenska, lebo Slovensko sa pokúsili medzinárodne viazať Istanbulským dohovorom!
V šľapajach Zradičovej! Na Slovensko pritiahla a infikovala ho Sorosovou Open Society Foundation!
Celé znenie Čl. 1 odsekov 1 a 2 Ústavy SR:
Organizácia spojených národov neplní svoje poslanie, stále menej je mierovou svetovou organizáciou a spreneveruje sa svojmu pôvodnému neideologickému a apolitickému poslaniu
a/ používa rôzne metre pre medzinárodné právo,
b/ je skorumpovaným nástrojom presadzovania záujmov lobistických skupín,
c/ je zideologizovaná,
d/ je spolitizovaná.
Svoju ideologickú a politickú vôľu stavia nad naše a vaše reálne základné ľudské práva a slobody, a navyše:
Potláča základné ľudské právo na slobodnú vôľu a voľbu v časti
a/ vzdelávanie,
b/ výhrada vo svedomí!
Do vzdelávania zavádza ideológiu svetového globálneho a európskeho neoliberálneho fašizmu!

P E T Í C I A
Okamžite a bez akéhokoľvek zaváhania som petíciu podpísal. Niet o čom premýšľať!
Zmysel petície je zároveň zastaviť generálny a frontálny útok na slovenské, ešte ako-tak slobodné, ako-tak ešte demokratické zriadenie, útok na slovenskú štátnosť a Ústavu slovenskej republiky.
Člováci a človenky, máte IQ, EQ, rozum, intelekt, svedomie, slobodnú vôľu, osobnú a sprostredkovanú zážitkovú skúsenosť a poznanie, ľudskú, občiansku, historickú a politickú pamäť, čo sú vaše ľudské a jedinečné atribúty.
Tak s nimi preboha, pracujte, je to vaša ľudská, občianska a politická povinnosť!
Celé znenie petície, petícia:
https://citizengo.org/sk/node/158632-csw62
Ak sa tu a teraz, najbližšie týždne a mesiace, nedomôžete späť vzatia podpisu pod Istanbulským dohovorom teraz, a reálnu politickú moc na Slovensku po prípadných predčasných voľbách preberú „ľudsko-právne neziskovky“ a tie budú Istanbulský dohovor ratifikovať, tak ID nadobudne účinnosť a bude implementovaný do „slovenskej“ legislatívy! Do akej miery ešte slovenskej, posúďte sami. A do vašich domácností a osobného súkromia (základné ľudské právo!) vstúpi chobotnica medzinárodného kontrolného a monitorovacieho inštitútu GREVIO!
Organizáciou spojených národov ste vy a nik iný!
Tú, ktorú zmieňujem, treba zrušiť, rozobrať na súčiastky, prečistiť, vydezinfikovať a naplniť znova pôvodnými ľudskými hodnotami, lebo ich zmietla zo stola a nahradila pseudo ľudskými hodnotami, a vy, my, nemáme svojich zástupcov!
Neškrabkajte mládež a študentov pod bradičkami, nedávajte im moc do rúk, lebo urobia aj to, o čo budeme všetci trpko ľutovať! A postavia sa proti vám, nám! Sú masívne manipulovaní Sorosovou OSF, ktorá posiela svojich emisárov na školy a do testov PISA 2018 práve zavádza testovaciu oblasť „Ľudia vo svete globalizácie“ (výchova k tolerancii a multikulturalizmu verzus tradície a stereotypy).
A to je ideológia neoliberálneho proto neofašizmu! Zdroj: TA3
Ide o frontálny útok na rasovú, etnickú, národnú a národnostnú a náboženskú homogenitu a národno-štátnu identitu krajín V-4 a Slovenska!
Práve preto protagonisti a organizátori protestov stupňujú svoje požiadavky a aj preto chcú predčasné voľby a študentov majú pre tento účel “zmáknutých” a naprogramovaných!
Väčšina protestantov nie je ľudsky, mentálne, občiansky a politicky schopná a spôsobilá posúdiť dôsledky predčasných volieb! Je masívne manipulovaná, riadená a organizovaná protislovenskými silami.
Vy, ak ste reálnou občianskou spoločnosťou, o čom mám dôvodné pochybnosti, lebo počúvam vaše vyjadrenia ako jednotlivcov na protestoch, počúvam vašich nových tribúnov ľudu, sugestívneho herca Richarda Stankeho, porovnávam ich s prejavmi tribúnov ľudu v časoch „nežnej“ revolúcie, a konštatujem, že heslá a výkriky:
„Dosť bolo (!) stačilo (!) ďakujeme (!) odstúpte (!) chceme predčasné voľby !) sú prázdne sračky a garantujem vám, že nebudete vedieť, čo potom!
Nemáte šajn a predstavu, kto získa váš mandát, aké zloženie a možnosti zostavy vydajú výsledky vášho hlasovania v predčasných voľbách, a či slepým dožadovaním sa predčasných volieb nenarobíte Slovensku viac škody ako osohu!
Máte všetky atribúty z ústavy a zákona, aby ste kontrolovali a monitorovali každý krok staronovej vlády, ale vaše požiadavky na protestoch by mali byť vecné, neosobné a konkrétne, nielen na vnútornú očistu štruktúry moci, ale najmä, na prípravu legislatívy pre riadne parlamentné voľby 2020!
Ak sa nezmení zákon o politických stranách a hnutiach, zákon o mimovládkach a volebný zákon, voliť pôjdete po starom a znova, tak ako to robíte každé štyri roky kol-dokola, tým len potvrdíte a legitimizujete systém matrixu, v ktorom ste uzamknutí ako hlúpe ovce v košiari!
Z hektiky dní sa postupne vynárajú kontúry, kto kde a za koho kope a aké má úmysly.
Novinári „neoliberálneho“ mainstreamu a najmä denníky N a SME sa správajú ako opozičné politické subjekty.

ZMRDI konajú proti ich vlastnej deklarácii o svojej slobode, nezávislosti, neutralite a objektivite!
Pamätajte (dýchnem na vás pravou reálnou otvorenou demokraciou, ktorej hrubé rysy som načrtol v predošlom článku „Moje vyznanie…“):
Neexistuje kolektívny rozum tak, ako väčšina nemá monopol na pravdu, to je len pravda väčšiny a teror väčšiny voči menšinám!
Kolektívny rozum je hovno rozum a pravda väčšiny je hovno pravda, a to sa rovná znásilnená pravda a znásilnená menšina!
(Zaoberám sa ľudskými právami.)
Rozumy a pravdy jednotlivcov politikov na všetkých stupňoch ich rebríčka sú sumou rozumov a právd jednotlivcov.
S nimi ale nedokážu pracovať inak, než hlasovaním s väčšinovým spôsobom.
Ostatok si utrie nos. A nabudúce to väčšine „spočíta“. Lebo „demokratická“ politická súťaž, a lobing, a korupcia, a… (organizovaný zločin)!
Takzvaná „demokracia víťazov a porazených“ nazývaná orwellizmom ako “politická súťaž” nie je žiadna demokracia!
Slovensko nepotrebuje systémové zmeny ale zmenu systému štruktúry moci a vládnutia! Prechod od primitívnej horizontálnej pseudo hovno demokracie k reálnej vertikálnej demokracii, kde demokracia bude reálnou vládou ľudu a jeho zástupcovia ľudu nebudú vládnuť ale slúžiť!
Systém „štandardnej“ partokracie prežratý najskôr korupciou lobingu jednotlivcov a záujmových skupín, potom oligarchokraciou, ktorá vydiera tých politikov, ktorých predtým úspešne lobingom korumpovala, a ako sa javí, už aj mafiokraciou, nie je možné už zmeniť ani ozdraviť ani zmierniť už žiadnymi predčasnými ani riadnymi parlamentnými voľbami, ale len zmenou systému!

Vezmite na vedomie aj toto:
Slovensko nepotrebuje systémové zmeny, tie Slovensku nepomôžu!
Slovensko potrebuje zásadnú a komplexnú zmenu systému!
Slovensko potrebuje transformáciu horizontálnej (plochej, dvojrozmernej) pseudo demokracie vlády väčšiny na vertikálnu, trojrozmernú, plnohodnotnú a reálnu demokraciu!
Demokraciu, ktorá umožní podiel na moci a vládnutí väčšinám aj menšinám.
Systém vertikálnej demokracie umožní reálne naplnenie a uvedenie do života všetkých základných ľudských práv, v časti ich rámcového kódexu v položkách
a/ rovnosť práv,
b/ rovnaké zaobchádzanie.

V predošlom článku som vám toto (5 bodov – úlohy):
EŠTE RAZ:
Partokraciu prežratú oligarchokraciou a obe napadnuté mafiokraciou nie je možné zmeniť žiadnymi voľbami!
Žiadne voľby príčiny chorého systému neodstránia!
Slovensko nepotrebuje systémové zmeny.
Slovensko potrebuje zmenu systému.
Zmena systému nehovorí nič o socializme! Vôbec nič o tretej ceste (hoc môže mať aj také konotácie).
1. Zmena zákona o politických stranách a hnutiach (ich postavenie a financovanie)
2. Zmena volebného zákona.
3. Zmena zákona o mimovládkach (ich postavenie a financovanie).
4. Neumožniť „liberálnym“ sorosovským médiám, s jeho mimovládkami, zasahovanie do národno-štátnych záujmov Slovenska a do tvorby jeho suverénnych a zvrchovaných vnútorných a vonkajších politík!
5. Nedovoľte, aby Sorosovi poskoci a jeho užitoční užitoční idioti práve v týchto dňoch vymetali stredné školy a vymývali mozgy študentom láskou k EÚ, dúhe (multipohlavnosť, multirodovosť!) a láskou k „rodovej rovnosti“ (poznatky).
Dožadujte sa úplného odmietnutia Istanbulského dohovoru späť vzatím podpisu Slovenska!
Sorosov mainstream vie, že má podporu priamo od Sorosovej neofašistickej OSF a plní jej zadania a úlohy!
Takzvaná „otvorená“ Sorosova „občianska spoločnosť“ je pre spoločnosť, slobodu a demokraciu nebezpečná neofašistická spoločnosť.
V jej mene sú ľudia zvolávaní na námestia!
Pre nič iné!
Budú tvrdiť, že vás klamem!
Vyberte si.
Pekne pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo

Ak sa parlament rozhodne pre predčasné voľby, stane sa tak ústavným a jediným možným spôsobom.
Ak na rozhodnutie parlamentu bude mať vplyv (čo je možné) „ulica“ a „opozícia“, preberú spoluzodpovednosť za výsledok predčasných volieb.
Pôjde o rozhodnutie kolektívneho participujúceho rozumu.

Budete mať taký systém moci a vládnutia, aký si pripravíte a takú vládu, akú ste si vlastným úsilím kreovali a akú si zaslúžite.
Charakter štátu a vlády je na vôli, v rukách a v moci jeho občanov, ako jeho jediných tvorcov, zakladateľov, budovateľov alebo ničiteľov.
To je naša spoločná karma.
Pridajte alebo z nej uberte.

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Len päť z 24 kandidujúcich strán a koalícií vedú do eurovolieb ženy

    0icon

    Zo všetkých 24 kandidujúcich strán a koalícií vo voľbách do europarlamentu má na čele kandidátnej listiny ženu iba päť. Vyplýva to z kandidátnych listín strán…

    Vyšetrovanie v rámci akcie Meskáč naďalej pokračuje

    0icon

    Vyšetrovanie v prípade akcie Meskáč, v rámci ktorej obvinili bratislavských mestských policajtov, naďalej pokračuje. Vyplýva to z informácií, ktoré poskytla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa…

    Jazykové okienko: Je to mimo niečoho alebo mimo niečo?

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Predložka mimo vyjadruje, že je niečo vyňaté z nejakého miesta, času, deja, stavu. Správne je vždy viazaná s genitívom…

    Veľkonočné sviatky bude môcť stráviť doma 283 odsúdených väzňov

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Milan Kapusta)   Veľkonočné sviatky bude môcť stráviť doma so svojimi blízkymi 283 odsúdených väzňov. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR…

    Djokovič si kouča ešte nevybral: "Nemám predstavu, či vôbec nejaký bude"

    0icon

    Srbský tenista Novak Djokovič stále nevie, kto bude jeho nový tréner. Prvý muž svetového rebríčka ukončil v stredu spoluprácu s Goranom Ivaniševičom, ktorý nahradil na…

    Islamský štát hrozí ďalšími útokmi. Opozícia kritizujúca Šutaja Eštoka sa znovu znemožnila

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Opoziční politici sa v posledných dňoch predháňali v tom, kto viac nakydá na súčasného ministra vnútra Matúša Šutaja…

    Urgenty v Univerzitnej nemocnici Bratislava aj Národnom ústave detských chorôb budú počas veľkonočných sviatkov fungovať štandardne

    0icon

    Urgentný príjem v Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) bude počas veľkonočných sviatkov fungovať v štandardnom režime. Rovnako je pripravený postarať sa o pacientov na Veľkú noc…

    Česi si nedajú pokoj: Hašek nechce Slovákov z KHL na majstrovstvách sveta. Hovorí o teroristickom Rusku

    0icon

    Praha 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Petr David Josek)   Bývalá hokejová hviezda - český brankár Dominik Hašek - si znovu kopol do Slovenska a Ruskej federácie.…

    Existuje len jediná odpoveď na otázku "Kto je žena ?"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Facebook/ Foto:Screenshot Facebook )   Europoslanec Milan Uhrík( hnutie Republika) v nedávnom príspevku spolu s videom zverejnenom na Facebooku zverejnil názor…

    Nemali prežiť: Západ prepadol panike kvôli priznaniam teroristov

    0icon

    Moskva 29. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Russian Emergency Ministry Press Service via AP, AP/Alexander Zemlianichenko)   Od hrozného masakru, ktorý teroristi spáchali v Crocus City Hall, uplynul…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marek Brna

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA