VÝZVA

Slovensko zatiaľ (ale vlastnou vinou najmä občanov!) nie je pripravené na predčasné, ale ani na riadne parlamentné voľby!
1. Občania sú dobrovoľnou súčasťou systému, v ktorom každé štyri roky voľbami potvrdzujú a legitimizujú takzvaný štandardný systém globálneho matrixu.
2. Občania sú pasívnou položkou systému matrixu, využívanou len pri voľbách, a to tak, že pred voľbami im je pridelená hodnota NULA, počas volieb JEDNA a po voľbách zasa NULA (slovenský občiansky a politický binárny kód).
3. Ľudia voľby sledujú ako majstrovstvá v hokeji,  každú nedeľu po nich a pred nimi majú svoje hodinky hnevu v réžii STV, TA3, ale spoza skla, aby neublížili politikom, analytikom a ostatným „zasvätene a kvalifikovane“ tárajúcim, a tí, ktorí si „chránia osobnú duševnú hygienu a zdravie“, serú aj na to. Tí potom nevedia už ani hovno. A idú voliť. Menšie zlo. Dobra v politike už dávno niet.
A toto robí slovenská pasívna “hovno spoločnosť ” každé štyri roky. Má ale ešte ďaleko od reálnej, ľudsky, mentálne, občiansky a politicky zrelej a otvorenej občianskej spoločnosti, prepojenej horizontálne aj vertikálne. Prevažuje princíp horizontálnej primitívnej pseudo demokracie. Je dvojrozmerná. Na ploche. Chcem trojrozmernú. Dynamickú a v HD kvalite.
Spoločnosť je práve dnes tehotná zmenou, ak si ale sama, obvyklým spôsobom, nespôsobí potrat.
Potom sa začnú nerušene diať veci, zatiaľ “na čakačke” a stole EÚ, o ktorých sa zmienim v článku – výzve.
Slovensko nie je diachrónno-synchrónne kontinuum, nemá dynamiku, vyššie HDP nie je kľúčový parameter, Slovensko sa točí v bludnom circulus vitiosus, Slovensko zamrzlo a zaseklo sa (stratilo dych!) v nemom úžase a hrôze.

Opozícia s pravdami, polopravdami a lžami a s krvavými očami a penou na ústach chce prevziať moc a zmeniť charakter štátu, ale na vládnutie nie je pripravená, lebo nebude schopná sa dohodnúť na spoločnom programe s neoliberálmi…
Liberáli sú plne oddaní Sorosovej Nadácii otvorenej spoločnosti, Open Society Foundation, skratkou OSF, ktorú ten „filantrop“ financuje…
Zatĺkajú a zatĺkajú…
O ČO TU IDE?
Sorosov cieľ je rozvrátiť štátne zriadenie krajín V-4, ktoré odmietajú Dublin 4 ako súčasť programu Agenda 2030 OSN a programov Global compact 1 (legalizácia ilegálnej imigrácie) a Global compact 2 (legalizácia ostatnej imigrácie) plus právo na ich úplnú rodinu, čo zaručuje príchod ďalších a počty prisťahovalcov znásobí…
S OSN kolaboruje a jej program podporuje aj pápež, ide o jeho vlastný (!) 20-bodový plán podpory a legalizácie nelegálnej a všetkej migrácie, ktorý má rámcovo ten istý obsah ako GLOBAL COMPACT OSN, na pozadí už známeho pápežovho:
„Európa je ako neplodná Sára, ktorá bude oplodnená imigrantmi, Sára sa najskôr zľakne, potom sa poteší…“
Pápež František, pri presadzovaní tejto agendy a islamizácie Európy, v nej pripúšťa ľudské obete (než budú systémom toho matrixu potlačené prejavy občianskej, sociálnej nespokojnosti, extrémizmus a terorizmus…).
Deje sa supresiou a ostrakizáciou kresťanstva, aby sa vytvorili podmienky pre islam.
Konečný výsledok multikulturalistickej agendy, uvádzanej do života, po výzve Angely Merkel:
„Welcome to Europe!“
z roku 2015, to ale pre ďalšiu skvelú budúcnosť Európy, ako vyhlásil pápež,  stojí zato…
Do plánu migrácie vtiahli sira Nicolasa Wintona.
(pomoc a import detí z potrebných krajín do Európy)
Má niekto niečo proti empatii a solidarite?
Tak preto!
Nicolas Winton vyjadril sklamanie a smútok nad postojmi krajín V-4 cez deti!
Neoliberálne, slniečkárske a vítačské médiá sa rozhodli, že „konšpiratívne“ vyjadrenia premiéra Róberta Fica nebudú komentovať…
Chcú vytvoriť verejnú mienku, ktorá sama tieto vyhlásenia odmietne a odsúdi (konštatujem, že to robí RTVS, TA3 a mediálny mainstream).
Ľudia váhajú a „hľadajú sever“.
Sú zneistení.
Mediálna manipulácia funguje!
Médiá sa rozhodli sa „zatĺkať, zatĺkať a zatĺkať, popierať, popierať a popierať…!”
Zabalili to do vyhlásenia:
„My konšpiratívne vyjadrenia premiéra Fica nebudeme komentovať!“
Hakerské útoky, vedené proti webu Hlavné správy, a ich negatívna reklama a propagácia zo strany Juraja Smatanu, zakladateľa a prvého autora zoznamu takzvaných „konšpiračných“ médií, mali za následok prudký rast čítanosti Hlavných správ a pokles záujmu o takzvaný mediálny mienkotvorný mainstream, a jeho „exkluzívny (platený!) neverejný obsah“.
Kto je zodpovedný za hekerské útoky proti Hlavným správam, ak sú Hlavné správy konšpiračný, pro kremeľský, putinovský web?
Žiadny obsah Hlavných správ nie je „exkluzívny“ ani spoplatnený!
Môj článok čítate voľne, zdarma!
Nik ma nevlastní, nik neplatí!
Nepíšem na ničiu objednávku.
HS mi do práce nezasahuje.
Len sa „teší“, diskusiám…
Prestaňte akceptovať delenie médií na tie jediné objektívne a tie druhé „alternatívne“ a neobjektívne.
Alternatívna pravda neexistuje!
Existuje len pravda.
Nachádza sa raz tam – raz tam.
Polopravda rovná sa lož!
Nachádza sa v priestore medzi nimi.
Overujte, preverujte.
To je to je len na vás.
Nik vás za ručičku vodiť nesmie!
V možnosti máte korektné overovanie zdrojov podľa základného princípu žurnalistiky, je to “krížová kontrola” v opore minimálne o dva overené zdroje.
Odporúčam oporu o SITA TASR.
Chce sa od vás samostatné aktívne a kritické myslenie.
Chcú ho od vás ONI – mediálny mienkotvorný mainstream, aby ste mysleli, ale “ich hlavami”. Ak nie ste mdlého rozumu, ponechajte si svoje.
Máte IQ, EQ, rozum, intelekt, vzdelanie, osobnú a sprostredkovanú historickú a politickú pamäť, zážitkovú skúsenosť, svedomie a slobodnú vôľu…
Nik vás nebude riadiť, usmerňovať, ani vám prikazovať, z ktorých médií máte a budete čítať zbierať hlavné alebo doplnkové informácie!
Tí, ktorí sa o to práve v týchto dňoch a časoch pokúšajú, porušujú zákon o médiách a Ústavu SR vo veci sloboda a výber tlače, info zdrojov, slova, názoru a presvedčenia!
Sú tí, a tie médiá a tie mediálne presstitútky, ktoré sú finančne závislé a vo vlastníctve oligarchie ale aj od Sorosovej OSF!
Žiadne médium vo vlastníctve nie je slobodné a nezávislé médium!
Pridajte k nim časť takzvaných „ľudsko-právnych“ mimovládok tretieho sektora, zvaných „neziskovky“. Produkujú lož! Šíria Sorosovu propagandu, od OSF majú presné zadania a plnia konkrétne úlohy a vytýčené ciele! Tlačia sa do verejných politík (Progresívne Slovensko…).
Vo veci je v konflikte premiér a predseda parlamentu verzus prezident. Čaká sa na verejné stanovisko troch kráľov.
Najmä SMER kope.

Trestné stíhania smerované proti údajnému extrémizmu (neonacizmus) sú zmätočný experiment, ktorý má vyvolať strach a autocenzúru. Väčšina z nich je procesne zbabraná!
Dávajte veciam a ľuďom ich pravé mená, neberte žiadny ohľad na to, či budú, nebudú, alebo sú, označené ako „politicky nekorektné“!
Hlavné správy neponúkajú „exkluzívny“ ale normálny obsah, ktorým suplujú takzvanú „verejnoprávnu“ spravodajskú RTVS a impotentnú s režimom zmierenú a ním, systémom matrixu, chránenú TA3, samozrejme mediálnych manipulátorov a sorosovských „mienkotvorcov“, ktorými sú Denník N, SME, týždenník Týždeň, Hríbova Lampa, Havranova večera, alebo novo ľavicová, výslovne dúhová Pravda.
Slovenská vláda musí, aj za trest, po vnútornej rekonštrukcii a očiste od persón, prepojených na organizovaný zločin,  následne dovládnuť do riadnych parlamentných volieb a vy, máte do toho času už poslednú (!) možnosť protestmi „Postavme sa za slušné Slovensko!“ nastoliť vládu poriadku a práva, nie ešte väčšieho chaosu!
Bez majdanizácie Slovenska!
Krvavých revolúcií bolo viac, než dosť, a všetky sa vzájomne požrali.
Naša „nežná“ potrebuje reparát. Už 26 rokov…
Ukradli nám ju. Nechali sme si!

Chce to váš trvalý monitoring ich očistných krokov vlády a spôsobu vládnutia…
Nesmiete „ich“ nechať nečinne „spať“!  Majú nám, vám, slúžiť 24 hodín denne a zodpovedať sa vám, nám z každého ich kroku na nápravu vecí verejných a spoločných a nastolenia vlády práva, poriadku a spravodlivosti!
Na odstránenie korupcie (aj provízie!) daňových únikov a očisty vlády netreba ďalšiu trestnú činnosť kryjúce hovno komisie (!) a výbory, ale konkrétne kroky a skutky.
Prichádza v jedinečnej a poslednej možnosti revízia a rekonštrukcia Veľkého Novembra!
Musí ale prebehnúť tak, že vinníci nesmú niesť len politickú zodpovednosť, ale budú po zásluhe postavení pred riadny trestný súd!
Náš právny poriadok pozná pojem vlastizrada a sabotáž!
Náš právny poriadok, a je to priamo Ústava SR, pozná legálne a legitímne právo občanov postaviť sa na odpor arogancii moci!
Slovensko nepotrebuje systémové zmeny. Slovensko potrebuje zmenu systému a systému moci a vládnutia.
Slovensko potrebuje premenu horizontálnej na vertikálnu demokraciu.
Slovensko potrebuje vládu intelektuálnej a duchovnej aristokracie.
S priamou kontrolou občanov.
Všetko bolo, je a vždy bude len v rukách a na vôli ľudu a občana, a ak kto z vás chce a lepšie rozumie „ulice!“! Akékoľvek námietky, výhovorky a hádzanie viny na iných, budú len tradičný pokus občanov pred nimi samými „len obyvateľmi“ Slovenska, nie jeho občanmi!
Na skúsenostiach z novembra 1989 zakladajte akčné výbory, diskusné fóra!
Vráťte sa k pôvodnej demokratickej agore!
Pripravujte zmenu pseudo demokratického režimu z horizontálnej na vertikálnu demokraciu!
Hľadajte medzi sebou novú krv do budúcich riadnych parlamentných volieb!
Sústreďte sa na „šedé myši“ vo svojom okolí.
Gro budúcej vlády pred legálnym procesom budovania vertikálnej demokracie musia tvoriť osoby, ktoré nie sú dnes vo verejných politikách, ale sú osoby patriace k intelektuálnej a duchovnej aristokracii s nepriestrelným osobným etickým étosom!
Ľudsky, občiansky a politicky čisté!
Pri protestoch a vašej verejnej kontrole a monitoringu činnosti vládnej koalície, ktorá bude musieť priviesť spoločnosť k riadnym parlamentným voľbám, sa nenechajte nikým a ničím vyprovokovať, nesmie pritom vytiecť čo len kvapka krvi, padnúť čo len jediný výstrel!
Zakladajte občiansku poriadkovú službu!
Spolupracujte s políciou.

Ak poľavíte vy, poľavia aj oni! Nerobte znova tie isté chyby. Budete ich trpko a už nevratne ľutovať.


Člováci a človenky, máte IQ, EQ, rozum, intelekt, svedomie, slobodnú vôľu, osobnú a sprostredkovanú zážitkovú skúsenosť a poznanie, ľudskú, občiansku, historickú a politickú pamäť, tak s tými atribútmi pracujte.
Tieto atribúty a výbavu má aj vláda.
A Slovensko čaká na rozhodnutie svojich “troch kráľov”.
Pellegrini: “My sa nevzdáme!” Vraj nevie ani, ako sa meno Soros vyslovuje (nedeľa). Neuveriteľné! Neprajem si takého ministra! Orbán a nielen, vie, všetci vedia, kto je finančník a “filantrop” a zakladateľ OSF George Soros!
Všetci o Fabianim ako o Kolumbovej žene, ale nik ho nevidel! Ale Soros na Slovensku bol! Osobne ho veľmi dobre poznal prezident Kováč, je priateľom Milana M. Šimečku (Soros vraj pomohol Slovensku zvrhnúť Mečiara) a osobne sa s ním poznajú prezident Kiska a minister zahraničných vecí Lajčák!
Pána “Šoroša” (úzkeho, maď.), treba dostať do úzkych.
Ak slovenská vláda okamžite vo veci Soros a nielen, nezačne konať, v úzkych a v koncoch sa ocitne sama.
Pekne pozdravujem. 🙂
Juraj Režo alias notorickyobcan


DISKUTUJÚCIM (poznatky)
Posúďte mentálny stav spoločnosti a jej pripravenosť viesť slušné, korektné vecné a konštruktívne diskusie…
Pamätníci, porovnajte ich s tými, ktoré boli vedené na úrovni VPN (Slovensko) a OF (Česko) a kam napokon viedli…
Ak sa tie anonymné diskusie a ten hnoj plný toxickej zloby a nenávisti prevalí zo svojich korýt von, do ulíc a na námestia, a vmieša sa do davov na verejných zhromaždeniach, bude zle…
Teraz sú v diskusiách pod anonymnými nickami, keď príde ich čas, nicky vymenia za kukly a zo svojich kanálov, potkani, vyjdú von…
A ak sa im to umožní, budú útočiť na majetok, zdravie a životy ľudí… chcem veriť, že ich poriadkové služby v momente spacifikujú…
Potom si znova nasadia nicky. Lebo ich v diskusiách nemá kto spacifikovať a zrušiť ich anonymitu…
Čudná demokracia. Kvičia po slobodnej, otvorenej občianskej spoločnosti a transparentnosti… anonymne!
Smatanovci robia svoje zoznamy nevhodných “konšpiračných, alternatívnych) médií, Režo bude robiť svoje:
Postupne sem budem vpisovať a dopĺňať konkrétnych trollov, agresorov, spamerov a hejterov diskusií s ich nickami (aj  dvomi-tromi, tých istých)…
Majú ma za Jána Levoslava Benčíka! Chrochcem rozkošou… z tej pocty. Vedia, ako ma uraziť. A dožadujú sa úcty. Nasrať! SMRADI!
Anonymita je antidemokratický prvok, pre otvorenú občiansku spoločnosť, po ktorej tak všetci kvičia, škodná…
Je zbabelá a vie byť zákerná (diskusie).
Je zaručená (dobré dôvody) vo voľbách.
Diskusie nie sú voľby!
Anonymní diskutéri sa vedia stratiť v anonymných masách davu.
A páchať ZLO!
Tak, ako v anonymných dikusiách.

Mnohí (väčšina anonymných diskutérov) robia všetko preto, aby sa vyhli sami sebe.
Idú na to “fikane”. Anonymitou. Bez identity. A diskutér má vždy pravdu. Vždy. 🙂
To sú “demokrati” majdanisti.
Postupne si odklikávajú z karmy. Svojej karmy. Ich karmy. Majú ju pod článkom.
Ktorý troll bude prvý?
Trolleri, pamätajte: Neskryjete sa. Neutečiete. Niet kam. Pravda si vás vždy a všade nájde.
Koľko si vypýtate, toľko dostanete.
Neprajem si krvavú majdanizáciu Slovenska!
Moje poznatky „z ulice“ (susedia, známi a tí ostatní, moja cesta do obchodu a nazad, sobota 10. marca):
Žerú sa medzi sebou. Stavajú sa proti sebe. Skáču si do reči. Nepočúvajú sa.
Začínajú sa vzájomne odcudzovať a nenávidieť. Pre názor. Ten ich názor.
A fšetci fšetko vedia. Každý z nich má monopol na pravdu. Tú svoju.
Odvracajú sa od seba vzájomne chrbtom.
Mávnuc rukou, rozchádzajú sa v hneve a zlobe.
Toto sme chceli a chceme?
Ako v týchto diskusiách…

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Upratovanie na ministerstve vnútra – odvolanie členov rady vlády pre MNO je pochopiteľné

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V Rade vlády SR pre mimovládne neziskové organizácie (MNO) skončili piati členovia zastupujúci mimovládne organizácie. Odvolal ich minister…

    HC Prešov - Vlci Žilina 1:5 vo 4. finále, Žilina do extraligy

    0icon

    Hokejisti Žiliny si vybojovali postup do najvyššej súťaže. Vo štvrtom finálovom stretnutí play off Slovenskej hokejovej ligy zvíťazili na ľade HC Prešov 5:1 a v…

    Slovensko a Srbsko majú záujem posilniť spoluprácu

    0icon

    Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) Slovenskej republiky Marek Eštok prijal v piatok 19. apríla 2024 v Bratislave nového veľvyslanca Srbskej republiky…

    Zadržali muža z iránskeho konzulátu v Paríži, mal atrapy granátov

    0icon

    Paríž 19. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR/AP-Thomas Padilla)   Francúzska polícia v piatok popoludní zadržala pred iránskym konzulátom v Paríži podozrivého muža, ktorý tam predtým podľa jedného…

    Slováci do Fínska bez Petrasa, Hazalu, Zálešáka a Krchňavého

    0icon

    Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov odletí v sobotu ráno do Fínska, dejiska MS tejto vekovej kategórie. Šampionát privítajú od 25. apríla do 5. mája…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Ostrá debata v parlamente : "Shut Up! Idiot!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Telegram / Foto: TASR - Jaroslav Novák)   Dnes to v parlamente opäť raz iskrilo. Do slovného konfliktu sa dostal…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Bratislavský Ústav na výkon väzby a trestu navštívila delegácia z Čiernej Hory

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Miroslav Košírer)   Slovensko je v počte väznených osôb na nelichotivom druhom mieste v rámci EÚ, konštatoval Michal Sedliak. Na pôde…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny - Ruský Tu-22MZ bol zostrelený

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-World Press Photo and taken by Julia Kochetova) Aktualizované 19. apríla 2024 20:22 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA