Predčasné alebo riadne voľby?

Vládna koalícia je opozíciou vystavená takému tlaku (pravdy, polopravdy aj lži), že bez vašej podpory ho neustojí…
Vašou povinnosťou a spoločným záujmom je dbať o pokojnú rekonštrukciu vládneho kabinetu cez vnútorné čistky SMERU, MOSTA a SNS…
Tvrdenie Kaliňáka, že vo vláde je LEN ON garantom objektívneho vyšetrenia dvojnásobnej vraždy, je LOŽ! Jedného podobného už Slovensko malo.
Ako hlavu ministerstva vnútra vidím osobu Mareka Maďariča. Tento, dnes už len poslanec Smeru, presne vie, čo treba.
Poznámka: Kauzu koncesionárske poplatky (Maďarič verzus Danko) dajte bokom a odložte. Maďarič ako minister vnútra na ne nebude mať žiadny vplyv. Presun Maďariča z kultúry do vnútra znamená, že kauza koncesionárske poplatky prestala existovať. K tejto kauze zaujmem stanovisko nižšie v článku.
Tento krok a možnosť môže byť otvoreným testom úprimnosti, dobrej vôle a dôveryhodnosti strany SMER v priamom prenose.
Vládna koalícia musí vykonať sebareflexiu. Kresťania tomu vravia spytovanie svedomia. Vládna koalícia musí dovládnuť do riadnych parlamentných volieb 2020! Za trest ale aj v záujme Slovenska! A za chodu vecí a času robiť pokánie a skutky.

Slovensko nie je pripravené na predčasné ale ani riadne parlamentné voľby.
Nepripravili ste si ho! Máte poslednú šancu na nápravu vecí verejných…
Výsledky oboch volebných variantov budú pre Slovensko neoliberálnou katastrofou.
Slovensko sa tak „otvorí“, že ho ten prievan Sorosovej „otvorenej liberálnej spoločnosti“ zmetie z povrchu územia Slovenska ako slobodného, demokratického suverénneho a zvrchovaného štátu.
Vládu nad Slovenskom si rozdelí liberálna opozícia s mimovládnym sektorom.
Nastane totálny neoliberálny chaos.
Nastúpi vláda neoliberálneho fašizmu.
A zistíte, čo je neoliberalizmus.
Pekne pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo alias notorickyobcan


Sebareflexiu „občianskej spoločnosti“ ruka v ruke s pokáním a skutkami vidím v zmene vášho postoja k pojmu občan a sústavnej kontrole moci a vládnutia vládnej koalície a okamžitých reakciách…
Do mimovládnych „neziskoviek“ vstupovať nemusíte. Zmeňte ale charakter, obsah a cieľ verejných protestov.
Odmietnite majdanizáciu Slovenska. Zhromažďujte sa v pokoji, majte vždy jasno v tom, čo deklarujete a požadujete.
Vládna koalícia, ktorá v dôsledku udalostí ostatných dní  stratila kredit dôveryhodnosti, je preto povinná podriadiť sa vôli spoločnosti a požiadavkám “ulice” (ústava-neústava), ktorú svojimi skutkami sklamala…
Tejto vôli sa musí podriadiť aj prezident!
Nenechajte sa strašiť ústavou!
Vaše základné ľudské práva sú práva sú nad ňou!
Ak je zlá, treba ju za daného ústavného stavu otvoriť!
Ale to musíte chcieť vy!
Pokračujte v demokratizácii spoločnosti požiadavkami na zmeny legislatívy vo veciach
a/ postavenie politických strán, ich financovanie a kontrola,
b/ volebný zákon,
c/ petičné právo a referendum,
d/ rekonštrukcia rezortu spravodlivosti a vnútra (prokuratúra, policajný zbor  jeho zložky, súdy).,
e/ zásadná zmena zákona o mimovládnych “neziskovkách”
(kontrola účelu finančných tokov, ich vytriedenie a selekciu na reálne spoločensky prospešné a tie ostatné protislovenské, lebo s ich financovaním sa dejú strašné veci, vládne protekcionizmus, korupcia, otvorená, na písme (!) diskriminácia tých, ktoré nesúhlasia s ratifikáciou Istanbulského dohovoru a s neoliberalistickou “stratégiou” ľudských práv a akčným plánom pre ochranu a podporu dúhy (!) pridané dostávajú feministky! Mimovládky, dlhé už roky poskytujú reálnu ochranu všetkým, čo pomoc potrebujú, sú zo zoznamu dotovaných, aj ako údajne neodborne vedené, vytláčané…).

Vyššie zmienené zákony treba prerokovať a prijať do riadnych parlamentných volieb 2020, sú v rôznom štátu spracovania. Po parlamentných voľbách pokračovať oddelením politických strán a mimovládneho sektora od štátu a zrovnoprávniť mimovládny sektor a politické strany pod jeden spoločný zákon.
Aby bolo jasno, vidí sa mi to také slovenské, nie americké ani európske, ani sorosovské,  tobôž ruské…
Občania sa slobodne a demokraticky rozhodnú, kam odvedú dve percentá zo svojich daní v obci, meste, okrese, kraji a na štáte…(ten zákon je dobrý a správny).
A bude po korupcii. Však sa ony samé „ukontrolujú“ a ušetrí sa byrokratický, parlamentný a vládny aparát (a protikorupčné kamuflované hovno komisie a výbory).
Urobte si poriadky s “ombudsmankou”. Porušuje Ústavu a zákon o verejnom ochrancovi práv!
Prinúťte, dotlačte už konečne OČTK (prokuratúra, polícia, súdy) aby konečne začali poctivo a naplno pracovať tak, ako im ukladá Ústava SR, zákony Slovenska a ich služobná prísaha!
Poznámka: A nebudeme sa musieť “žrať” ani pre Istanbulský dohovor! Alebo ním mávajte nad hlavou! Alebo medzinárodným dohovorom o boji proti korupcii!
Slobodných občanov nemá v tejto veci kto a čo kontrolovať… (svoje základné ľudské právo na súkromie si nenechate prelomiť ani v tomto!)
Prostriedky dnes takto mrhané na nekalé účely pôjdu pod prísnou a transparentnou kontrolou do školstva a vedy, zdravotníctva a sociálnych vecí…
Uvedené platí aj pre kultúru a umenie (ak budete chcieť podporiť folklórny súbor, divadlo alebo šport, turistiku alebo cyklotrasu, bude vám to umožnené, a vy si tie financie, lebo pôjdu z vašich účtov, odkontrolujete sami. Vo svojom osobnom záujme.).
Máte dôvod aj na odbúranie aj tohto druhu vašich stresorov…
Odpadnú vám z rozvrhu hodinky hnevu.
Televíziu a rozhlas si urobte svoju, nie “verejnoprávnu” (propagandistická lož!).
Nedovoľte už konečne tým polovzdelancom vo vašich nedeľných hodinkách hnevu tárať v O päť minút 12, V politike, Sobotných dialógoch a Z prvej ruky, plus v Havranových večeriach (ich kuchár už mal byť na úrade práce!) vo vašom mene, a za vás…
Už ste mali dávno vymeniť aj pánov Strižinca, Dolinského a im podobných a nekompetentných, neprofesionálov, slabochov a tárajov, čo si zamieňajú rolu redaktorov a moderátorov s vyšetrovateľmi, prokurátormi a sudcami OČTK… (majú vo veci hokej, berú a suplujú prácu iných) a svoju vlastnú redaktorskú robotu nezvládajú…
A my sa na to môžeme len dívať a sledovať tú mentálnu biedu v možnosti len spoza skla obrazoviek len zvonka!
Toto nám servírujú v čase rodinného pokoja v nedeľu na obed ako prílohu!
RTVS (spravodajstvo a publicistika SVT 1,2) nepozná, nechce poznať pojem priama a bezprostredná, aktívna a živá interaktivita (ČT24 ju pozná)!
RTVS JE VAŠA! STE JEJ SPO-LU-MA-JI-TEĽ-MI! Platíte si aj za TA3!
Nepoznajú nikoho len Porubänovú, Vašečku, Horského, Klusa a kadejakých instantných politológov, analytikov, sociológov, čo vydá len tá úžasná prostitútka Bratislava? Aj dnes, u Bielika zasa len Krajniak, je v TA3 akreditovaný hovorca opozície? A čo tam stále hľadá fosília smerácky Číž?
Ak vám RTVS denne umýva hlavy seba reklamou, aká je najobjektívnejšia, vedzte, že je reálne jedinou a preto “najlepšou” verejnoprávnou televíziou na Slovensku a to, čo tvrdí, je len jej (!) subjektívna a relatívna pravda. Ale nie je to pravda v zahraničnom rozmere mimo Slovensko!
Pred spaním si opakujte ako mantru FIRST SLOVENSKO! Nemôžete? Lebo máte osobné “minderwerkenkomplexen” zo svojej malosti, ktorá vám je denne tlačená ako kaleráby do vašich už takmer rozmlátených hláv..?
Pracujte na poľudštení našej krajiny a jej oslobodení od “voľnej” trhovej ekonomiky a “voľného” obchodu bez eurofondov a štátnych dotácií… (diabolské korupčné prostredie!) Nemávajte spokojne nad hlavami automobilkami!
Viac vám o tom budú vedieť anti globalistickí ekonómovia. K tomu len toľko – voľný obchod nerovná sa slobodný obchod! Kto ma čítava, vie, on čom aj tu “točím”…
Zásada: Myslieť globálne, konať lokálne (chudobný stred a východ Slovenska) bez bratislavocentrizmu! Bratislava a jej kaviareň diktuje ostatnému Slovensku jej normy a jej (!) hodnotový systém, čo si má zvyšné pre ňu “podradné ne-árijské” Slovensko myslieť, a ako sa má správať!!! Cez RTVS (Markíza, JOJ a ostatné sú súkromné televízie)! Manipulujú vás! Prevychovávajú! Sú to sociálni inžinieri!
Pracujte na vyčistení Slovenska od oligarchokracie a partokracie. Hrá sa na demokratickú.
Obchodné a politické záujmy jednotlivcov a mafiánskych skupín nesmú byť nadradené ľudským právam! Prezident Kiska to povedal opačne!

Odmietnite delenie politických strán na systémové a antisystémové (nálepky: populizmus, extrémizmus).
Máte na stole fakt (výsledky volieb) že všade v Európe sú takzvané štandardné strany v rozklade a úpadku, a nemajú už čo spoločnosti a občanom ponúknuť, vyčerpali sa.
Vyjdite aj vy z toho matrixu globálneho euro a transatlantického postupne globálne „štandardizovaného“ a legislatívou zavádzaného systému von, na svetlo, slnko, vzduch a slobodu! Tá “sloboda” do ktorej vás zaliečavo tlačia, je LOŽ a otroctvo!
V prostredí takzvaných štandardných a mimo ich biologických hodín sa už ako zombie držia zubami a nehtami pri moci, a sú spravidla zvonka napádané a zvnútra rozožierané korupciou (oligarchokracia a mafia) a tým neslobodné a nesvojprávne! Stávajú sa samé otrokmi systému, ktorý vytvárajú a vy ich každé štyri roky kol-dokola voľbou väčšieho alebo menšieho zla, ktoré napokon vysvitne, že je ešte väčšie, než ste verili a dúfali, podporujete a legitimizujete až do nemoty a hraničného toho, čo pred týždňom postihlo Slovensko, ktoré sa ocitlo v stave bezvedomia až kómy a vyžaduje intenzívnu zdravotnícku starostlivosť! Nachádza sa na ARO. A tie bezcharakterné špiny, s falošným svedomím, špiny, chcú mu dať a nám, ranu z milosti!
Spamätajte sa, pokým ešte máte zlomok ostávajúceho času:
Neprajem si majdanizáciu Slovenska.
Neprajem si predčasné voľby.
Koalícia musí dovládnuť.
Predtým si urobiť „čistky“ doma, v jej troch stranách…
Parlamentná budova páchne hnilobou.
Inak pôjde Slovensko do nútenej správy (Kiska) až do predčasných volieb.
Slovensko nie je pripravené nielen na predčasné ale už ani na riadne voľby.
Predčasné voľby prinesú pre Slovensko katastrofálny výsledok.

To, čo na vás chŕli opozícia s jej príslušenstvom z úst jej lídrov (Nicholsonová a pod.) sú kecy. Organizované umelecky a farizejsky spracované kecy. Pravdy, polopravdy a lži. Tie kecy pôsobia na každého inak. Na mňa tiež a to tak, že vo veci „urazení, ukrivdení novinári“ vyhlasujem: Novinárska obec nemá právo požadovať od nikoho ospravedlnenie sa všetkým novinárom. To je vrecizmus. Aj novinári sú rôzni. A opozícia sa účelovo stavia na stranu novinárov. Bodka. Víťazia najlepšie umelecké rečnícke prejavy.
Nepripusťte predčasné voľby. Lebo tí, čo vám dnes rečnia, vás po nich zožerú…
A budete to trpko ľutovať. Potom sami seba. Slovensko zastane, ztuhne na dva roky. Lebo nová vláda! Po nich sa po dvoch rokoch prebudí bohvie, kde!
Príbal s predčasnými voľbami – nezamestnateľní a spolu s Rómami neintegrovateľní utečenci na sociálnych dávkach z našich daní…
A ekonomický krach.

Člováci a človečice, buďte už konečne plne a aktívne svojprávni/e! Vždy a všade platilo a platí, že všetko je v rukách a na vôli občana. Ste ľudské osoby a subjekty reálnych, nie pseudo ľudských práv. Toto neplatí pre anonymných kanálových potkanov, sú pre otvorenú, demokratickú a transparentnú spoločnosť škodná!
Anonymita v akomkoľvek verejnom priestore je anti demokratický prvok. Môže kryť aj zločin. Výnimkou sú voľby (ústava). Zatiaľ. Môžu ale Slovensko viesť do jeho vlastnej záhuby.
Pripravujte si Slovensko na prechod od horizontálnej k vertikálnej demokracii „zdola“ založenej na vládnutí (služba) intelektuálnej a duchovnej aristokracie s nepriestrelným osobným ľudským a občianskym étosom.
Tí ľudia sú “šedé myši” a pohybujú sa medzi vami.
Majte takú vládu, akú si pripravíte, zostavíte a zaslúžite.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Poslanci v stredu pokračujú v diskusii k neziskovým organizáciám

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR začali 6. rokovací deň 12. schôdze pokračovaním v diskusii o návrhu novely zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby.…

    Polícia vyšetruje požiar obydlí v obci Výborná pod Tatrami

    0icon

    Výborná 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Požiarom drevených obydlí v obci Výborná pod Tatrami, ku ktorému došlo v utorok (23. 4.) pár minút po polnoci,…

    Používanie medzier

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Medzery a ich používanie má tiež svoje pravidlá, ktoré upravujú Pravidlá písania a úpravy písomností Máme dva druhy medzier…

    Gedra reaguje na prezidentku: "Nemoralizujte, keď robíme v štáte poriadok"

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: Screenshot Facebook Video)   Pani prezidentka Zuzana Čaputová si ani na konci svojho pôsobenia vo funkcii nedáva pokoj a využíva…

    Viktorín odkazuje Dankovi: "Na dvoch stoličkách sa sedieť nedá"

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto: TASR - Jakub Kotian)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v nedávnom príspevku na Facebooku komentuje kroky Andreja Danka…

    Kultúra smrti zbierkou na nákup munície prerazila ďalšie dno

    0icon

    Kyjev 24. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Ôsmym dňom pokračuje na Slovensku zbierka s názvom „Munícia pre Ukrajinu“ Detailnejšie sme sa samotnou zbierkou zaoberali (tu). Dnes…

    Európske cezhraničné združenia sú skutočne "hybridnými zbraňami"

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:Screenhsot Facebook video)   Poslanec Euróspkeho parlamentu Milan Uhrík (Republika) v nedávnom videu pripomína, ako ovládli politické mimovládky štáty…

    "Ukrajinci stratia ďalšie územia": Západ hľadá odpoveď na ruskú ofenzívu

    0icon

    Kyjev 24. apríla 2024 (HSP/ria/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service)   Pôvodne boli peniaze z Washingtonu plánované na zabezpečenie ďalšej "protiofenzívy" ukrajinských ozbrojených síl. V praxi…

    Rozmiestni anglo-americká os jadrové zbrane v Poľsku?

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Akékoľvek takéto rozhodnutie by bolo vedené čisto politickými motívmi, pretože neexistuje žiadna vojenská potreba na zaradenie Poľska do…

    K čomu povedie prielom ruských vojsk v Očeretine

    0icon

    Moskva 24. apríla 2024 (HSP/vz/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service)   Objavili sa správy, že ruské jednotky sú blízko k obsadeniu Očeretina, jednej z kľúčových pozícií…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA