Konfrontačná politika opozície svedčí o tom, že slúži cudzím pánom

 

V každom normálnom demokratickom štáte opozícia môže kontrolovať koalíciu, poukazovať na ich nedostatky, ale hlavne má šancu predkladať v parlamente svoje návrhy, ak sú lepšie pre spoločnosť ako návrhy koalície. Očakáva sa, že lepšie riešenie sa prijme v prospech občanov. Na to všetko by malo byť v parlamente vytvorené pracovné prostredie s cieľom dosiahnuť konsenzus. Vždy musia mať pri tom na zreteli záujmy SR, rast životnej úrovne a zvyšovanie kvality života občana.

Posledné tri a polroka sme na Slovensku demokraciu nemali. Pretože je obrovský rozdiel medzi demokraciou a politickou pluralitou. Politická pluralita neznamená, že skutočná demokracia v štáte bude zabezpečená. Triumvirát Matovič, Heger, Ódor torpédovali loď zvanú Slovensko takým spôsobom, že jej hrozil osud Titanicu. Nová vláda, ktorá vzišla z volieb musí byť vo svojej práci veľmi pozorná a opatrná. Z jednoduchého dôvodu. Zapredanci Slovenska v parlamente už od začiatku zvolili proti tejto vláde nie konštruktívny charakter spolupráce, ale konfrontačný. Sluhovia Západu majú za úlohu od začiatku útočiť na novú vládu s cieľom jej zničenia a opätovnej uzurpácie moci. Starého Capo di tutti capi Matoviča vystriedal nový Capo Šimečka. Po niekoľkých dňoch novej vlády táto mafia začala za podpory zapredaneckého mainstreamu frontálny útok na dennodennej báze. A to absolútne sprostým spôsobom diktátu. Ako keby si nevšimli, že už nie sú pri moci a stále si myslia, že nová koalícia je povinná ich počúvať. Ich západní páni na čele s politicko-ekonomickým gangstrom Sorosom a Deep State z nich majú radosť. Títo gangstri spolu so slovenskými zapredancami, ktorí Západu slúžia si neuvedomujú, že národ v stave ohrozenia nie je skorumpovateľný.

Vládu premiéra Fica tak čaká boj o charakter štátu, o vykonávanie suverénnej politiky a zvrchovanosti naďalej. To, čo ma najviac udivuje je skutočnosť, že bývalé vlády a dezinformačný mainstream sa sami usvedčujú z marazmu, do ktorého vtiahli Slovensko. Ako je to možné? Veľmi jednoducho. Stačí sledovať správy a poučenia opozície čo má robiť koalícia. Základná otázka znie: Keď o tom tak dobre terajšia opozícia vie, prečo nekonali keď boli pri moci? Pozrime sa na niekoľko dôkazov svedčiacich o hlúposti opozičných politikov, ktorí sa sami usvedčili z nečinnosti a neodbornosti.

Začnime s protislovenským plátkom SME. Nečudujem sa, že kádrujú nových predstaviteľov štátu. G. Soros prikázal, SME a DenníkN urobí. Novinárka Holinová sa bojí, že políciu ovládnu kriminálnici. Napísala článok: „Treba sa pripraviť, v polícii sa to bude hemžiť potenciálnymi kriminálnikmi.“ Mená nových nominantov sú brvnom v jej sorosovskom oku. Nevie nič o práve, o prezumpcii neviny. Ale vie o šikane nových politických predstaviteľov, ktorí keď boli v opozícii, tak boli politicky i policajne perzekvovaní. Tvrdím to nie preto, lebo by som bol zástanca niektorého z nich, ale preto, lebo sa im vina nedokázala. Holinová dokonca obviňuje za tento stav voličov, ktorí zmenili stav veci verejných. Treba len dodať, že nie podľa gusta Sorosa, SME a Holinovej osobne. Táto čeliadka sa obáva, že súčasná vláda začne vyšetrovať doterajšie konanie do očí bijúcich neprávostí a skutkov z dielne ministerstva vnútra s cieľom urobiť tam poriadok, skončiť vojnu policajtov a zabezpečiť takú ich činnosť, ktorá nebude v rozpore so zákonmi a Ústavou SR. Pretože niet pochýb, že bývalé vlády urobili z tohto silového rezortu nástroj politickej moci, ktorej čelní predstavitelia nekonali v súlade s právom, ale v súlade so želaniami bývalého vládneho triumvirátu, Matovič, Heger a Ódor.

Takže pani Holinová to má popletené. Súčasné vedenie štátu sa bude snažiť odstrániť z tohto rezortu doterajších kriminálnikov, napríklad vyšetrovateľov NAKA tzv. Čurillovcov krytých bývalým ministrom vnútra, bývalým policajným prezidentom, zatiaľ neodvolaným špeciálnym prokurátorom Lipšicom a dokonca americkou guvernérkou štátu Slovensko Čaputovou. Lipšic týmto nepodareným policajtom zabezpečil status chránených oznamovateľov. Dostávajú sa tak pod krídla Úradu na ochranu oznamovateľov (ÚOO). Len z toho dôvodu, aby nemohli byť trestne stíhaní? Keby sme žili v skutočnej demokracii a voči Čurillovcom by bolo vznesené obvinenie, tak nech sa bránia proti obvineniam a nech dokážu, že nie sú vinní. Ak nie sú vinní, nemajú sa čoho báť. A ak sú vinní, tak potrebujú ochranu tých, ktorým slúžili. Bude zaujímavé sledovať transparentnosť tohto diania. Domnievam sa, že Čurillovcom bola poskytnutá uvedená ochrana v rozpore so zákonom, pretože zákon č. 54/2019 z. z. sa viaže na osoby oznamujúce trestnú činnosť a nie na osoby, ktoré sa jej dopúšťajú.

Budeme pokračovať s ďalším protislovenským plátkom DenníkomN. Napísal článok pod názvom „Na opravy ciest potrebujeme miliardu, inak nás čaká zatváranie mostov a obchádzky dlhé desiatky kilometrov…Opäť strela do vlastného kolena. Oprávnená otázka znie: Čo robil vyššie spomenutý vládny triumvirát, aby tento stav nebol alarmujúci? Odpoveď znie: Nič. Nehovoriac o premrhaných peniazoch nevyužitím príležitosti čerpať financie z eurofondov.

V ďalšom článku DenníkaN pod názvom: „ Čo by nemalo chýbať v programovom vyhlásení vlády pre školstvo“, sa môžeme dočítať redaktorské rady, ktoré vnucujú koalícii čo má robiť. Pritom nepoznajú ani programové vyhlásenie vlády, ani ciele koalície, ani zámery nového ministra. Pritom opäť. Bývalý minister s kaderníckym pôvodom Grӧhling nemal počas svojho ministrovania ani rozpracované programové vyhlásenie vlády na podmienky rezortu školstva. Jeho činnosť až do jeho pádu bola čisto chaotická. Nehovoriac o tom, že Gröhlingova diplomová práca je kombináciou kompilátu a plagiátu ako uviedol DenníkN. Takže rady redaktora DenníkaN možno považovať len za čistú špekuláciu, ktorá nie je založená na odbornosti, ale želaniach. V článku sa uvádza, že text pripravilo Centrum vzdelávacích analýz, čo je sorosovská organizácia, ktorá s ďalšími kontroverznými mimovládkami napr. PDCS masíruje mozgy mladých ľudí podľa svojho videnia. Vytvára biorobotov, ktorí majú bez rozmýšľania robiť to, čo sa im vtieravým spôsobom predkladá.

Korunu politickej pomätenosti udeľujem Michalovi Šimečkovi, ktorý v článku DenníkaN pod názvom: „Nasadenie polície na hraniciach s Maďarskom je drahé divadlo na odpútanie pozornosti od čistiek v polícii…“. Nebudem sa venovať zmätočnému obsahu článku. Nekontrolovaná migrácia je pre Slovensko totiž obrovské bezpečnostné riziko. Šimečka a nelegálne prosorosovské hnutie na Slovensku tiež usporiadanie pomerov v polícii nazýva čistkami. Je to pre koalíciu dobrý znak,lebo potvrdzuje, že sa vybrala správny smerom.

Na záver veri už len jeden komplexný postreh. Bývalý vládny triumvirát Matovič, Heger, Ódor a ich hlásne bývalé mainstreamové trúby spoločne vyhlasujú čo všetko je na slovensku zdevastované, rozvrátené, zničené a pod. Vytvárajú dojem, že to má na svedomí nová vláda. Národ však nie je taký tupý, aby uveril, že nová vláda to všetko stihla urobiť za niekoľko dní, čo je pri moci. Všetky tieto vyhlásenia svedčia o tom, že za všetok marazmus na Slovensku je zodpovedný práve spomínaný vládny triumvirát.

Viac na:

https://komentare.sme.sk/c/23238378/treba-sa-pripravit-v-policii-sa-to-bude-hemzit-potencialnymi-kriminalnikmi-komentar.html

https://www.hlavnydennik.sk/2022/10/19/curilovci-nahravky-ako-chceli-zapalit-santusovej-auto-nedostanu-ustavny-sud-im-nevyhovel

https://dennikn.sk/

https://dennikn.sk/1965107/aj-grohling-ma-pochybny-titul-pocas-kollarovej-kauzy-utajil-na-webe-svoju-diplomovku/?ref=mpm#

https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/bujara-minulost-ministra-skolstva-brana-grohlinga-ako-kadernik-vymetal-zury-tymito-ludmi

https://dennikn.sk/minuta/3653916/?ref=mwat

 

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 378

Celkové hodnotenie: 24.16

Priemerná čítanosť: 2415

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    V Bratislave sa opäť protestovalo

    0icon

    Na proteste proti zásahom do verejnoprávneho RTVS aj druhého dôchodkového piliera sa vo štvrtok večer na bratislavskom Námestí slobody zišlo niekoľko tisíc ľudí. Protest zorganizovalo…

    Poľský turista uviazol v Horných dierach, pomohli mu horskí záchranári

    0icon

    Horskí záchranári vo štvrtok pomohli 26-ročnému poľskému turistovi, ktorý uviazol v malofatranských Horných dierach. Informovala o tom Horská záchranná služba (HZS) na sociálnej sieti.

    Uhrík: Pán premiér, dúfam, že sa tým nadutým "umelcom" nemienite ospravedlňovať

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (HSP/Facebook/Foto: Screenshot)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) na tlačovej konferencii z ministerstva kultúry kritizoval stav umenia na Slovensku. Niektorých umelcov však…

    Havarijný stav cesty okamžite uzavrel časť Ulice Jána Bottu v Trnave

    0icon

    Z dôvodu havarijného stavu cesty, ktorý odhalila inštalácia vodovodných prípojok, musela byť urgentne od štvrtka od 18.00 h uzavretá časť frekventovanej Ulice Jána Bottu v…

    Slovenskí aktívni katolíci sú pohoršení a rozčarovaní. Píšu otvorený list biskupom

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Ján Krošlák)   Slovenskí aktívni katolíci napísali list otcom biskupom. Sú pobúrení postojom cirkvi k zbierke na zbrane pre Ukrajinu Najdôstojnejší…

    Vyšetrovanie v rámci akcie Pilát je v záverečnej fáze

    0icon

    Vyšetrovanie v prípade minuloročnej policajnej akcie s krycím názvom Pilát, týkajúcej sa podozrení v korupčnej trestnej činnosti, je v záverečnej fáze. Zároveň sa už len…

    Vyšleme slovenských vojakov na Ukrajinu? Premiér sa vyjadril

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) vylúčil vyslanie slovenských vojakov na Ukrajinu. Uviedol to počas štvrtkovej hodiny otázok v…

    Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z postu členov Súdnej rady

    0icon

    Bratislava 2. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Poslanci Národnej rady (NR) SR odvolali z funkcie členov Súdnej rady SR Andreja Majerníka a Jána…

    Požiar v Dobročskom pralese zasiahol približne hektár ochranného pásma

    0icon

    Požiar v Národnej prírodnej rezervácii (NPR) Dobročský prales, s ktorým hasiči bojovali od stredy 1. mája, zasiahol podľa Štátnej ochrany prírody (ŠOP) SR približne jeden…

    Hlasovanie o FPU opäť presunuli, v piatok sa hlasovať nebude

    0icon

    Hlasovanie o novele zákona o Fonde na podporu umenia (FPU) sa opäť presunulo, rozhodnúť by o nej mali poslanci Národnej rady (NR) SR vo štvrtok…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Milan Šupa

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA