Hamranove „rozviazané ruky“? Čakajme brutálnu manipuláciu našich volieb v réžii spoza plota…

   Každý len trochu veci znalý predpokladal, že pádom Matoviča, Hegera a Mikulca skončí aj Matovičove komando na čele s Hamranom – odvolaním z funkcií, obžalobami (a je toho dosť! viď. knihu „Slovensko – raj kajúcnikov; Spravodlivosť podľa Matoviča“.) a spravodlivými súdmi. Bez zločinného politického krytia nemali „prežiť“ ako policajní funkcionári ani týždeň. Ale oni to krytie majú aj naďalej – od prezidentky Čaputovej!

 

  Táto prostoduchá a nedoštudovaná Barbina z paláca to nemá zo svojej hlavy. Obetovanie ministra vnútra pod absurdnými zámienkami (v skutočnosti odmietol podpísať tú cynickú drzosť, že ovládli Inšpekciu práve tou Inšpekciou vyšetrovaným ich Ďurkom!), to by si netrúfla a ani by jej to nenapadlo, keby nezabral diaľkový ovládač spoza jedného diplo-plota.

 

  A odrazu v tom začína byť jasno.

 

 

 

ManipuláCIA nemá škrupule

 

   Naši spriatelení agenti spoza plota majú za sebou mnohoročnú „tradíciu“ aj násilného menenia výsledkov volieb v krajinách ich záujmu. A práve na to sa zídu aj „zlí chlapci“.

 

   Len si spomeňme, ako Taliansko terorizovali Červené brigády. Keď uniesli amerického generála, vypátrali ich talianske protiteroristické sily do pár týždňov a šťastne ho oslobodili. Keď ale Červené brigády uniesli talianskeho premiéra Alda Mora, akoby všetky zložky talianskej polície a aj celá vládna sféra dostali spavú nemoc. Moro to vytušil a vo svojom poslednom liste im tú zradu vytkol. Potom ho teroristi popravili a jeho telo pohodili na verejnosti. Dôvod? Jednoduchý, v tej dobe bola v Taliansku veľmi silná Komunistická strana a Aldo Moro, ako pragmatický politik, dospel k logickému záveru, že než bojovať proti komunistom, treba to skúsiť dohovorom na spoločných cieľoch. Nič také nové – v približne rovnakej dobe vyhrali komunisti (dokonca maoisti?) v jednom, či dvoch zväzových štátoch Indie. A žiadna katastrofa sa neudiala, žiadne ďalšie šírenie komunizmu nenastalo, naopak. Lenže pánom vo Washingtone sa slobodomyseľné rozhodovania Mora bez ich inštruktáží nepáčilo. A tak zahynul, ako sa hovorí, „pod cudzou vlajkou“.

 

   A nie je to ojedinelý krát, kedy agentúra ManipuláCIA využila na špinavú prácu naozaj obludné zjavy, ku ktorým sa potom nehlásia. Proti Vietnamcom, ktorí ich ponížili vojenskou porážkou, podporovali dokonca krvavého maoistického vodcu Pol Pota v Kambodži?! Americký prezident Franklin Roosevelt raz povedal o krvavom dominikánskom diktátorovi Rafaelovi Trujillovi: „Možno je bastard, ale je to náš bastard.“ A to platí dodnes…

 

   Agentúra ManipuláCIA nemá žiadne škrupule, ani zábrany. Podľa štúdie uverejnenej v New York Times (19. 2. 2019) od roku 1946 ovplyvnili voľby v cudzích krajinách dokopy 81 krát! Už je to rutina a idú (keď „treba“) aj cez mŕtvoly (viď prezident Allende v Čile a ďalší). Mali predsa u nás v strednej a východnej Európe aj tajné väzenia, mučiarne. Všetko im prešlo a pri senilovi Bidenovi im aj prejde…

 

   No a svojich „zlých chlapcov“ našli už aj tu na Slovensku. Stvorených Matovičom k protizákonnému teroru zneužívania policajných zložiek (výpočet ich zvrhlostí jasne pomenovaných Generálnou prokuratúrou, aj súdmi nájdeme práve v knihe „Slovensko – raj kajúcnikov; Spravodlivosť podľa Matoviča“.) A odrazu sú záujmy Matoviča aj manipulátorov spoza plota zhodné – zabrániť za každú cenu už teraz jasnému víťazstvu strany SMER v septembrových predčasných voľbách.

 

   Matovičove preferencie padli z 25,02 % vo voľbách v roku 2022 na terajších slabučkých 6 %. A príčinou je, ako inak, leboFico.

 

   Agentúra ManipuláCIA nemôže víťazstvo strany SMER pripustiť.

 

   A Matovičove komando na čele s Hamranom sa bude tiež niekam potrebovať po voľbách upratať. A to im agentúra ManipuláCIA ľahko sľúbi. Z Hamrana napríklad ľahko urobia „za zásluhy“ policajného atašé niekde v závetrí…

 

   Poviete si – také malé Slovensko, to im predsa nemôže stáť za toľkú námahu. Mýlka. Ak by sa po septembrových voľbách táto krajina vrátila od politiky na diaľkové ovládanie k normálnemu fungovaniu, tak by už Maďarsko nebolo ako jednooký medzi slepými kráľom. Odrazu by tu bolo súručenstvo racionálne uvažujúcich vlád v Maďarsku, Bulharsku a Slovensku, a celá absurdná konštrukcia „Východného krídla“ by začala strácať perie. A to nemôžu pripustiť…

 

 

 

Čo môžeme čakať?

 

   Len čo sa zbavili slušňáka Šimka a pochopili svoju beztrestnosť (ani Inšpekcia im už v ničom brániť nebude), už ohlásili útok na zatiaľ nemenovaného poslanca NR SR. Čo je vrchol cynickej zvrhlosti, lebo toho môže na stíhanie vydať len parlamentné plénum, ktoré sa v plnom zložení do septembrových volieb už nezíde.

 

   Ale fantáziu oni majú a od Barbiny z paláca dostali zelenú.

 

   Môžeme teda očakávať nové masívne zneužitie NAKA proti SMER-u. A už ide do tuhého pretože agentúra ManipuláCIA na to, aby Slovensko zbavili úspešnej, a preto sebavedomej, slobodne sa rozhodujúcej vlády Roberta Fica, už obetovala životy dvoch mladých ľudí. Nie kvôli Matovičovi, ten je na takéto politické „operácie“ malý pán, ale vtedy bola priorita zbaviť sa spurného štátnika Fica a tým si podriadiť Slovensko i rozbiť dovtedy takú silnú V4 za každú cenu. A oni nemajú zábrany, keď sa majú obetovať iní.

 

   Spomeňte si tiež na ďalšie dve mladé obete na Zámockej. To nebol žiadny „terorizmus“, ako úslužne fantazíroval Lišpic. Obyčajná vražda zo žiarlivosti, pri ktorej páchateľ nesmel prežiť, lebo jeho svedectvo by ich obludnú konštrukciu zosmiešnilo (vraj mal chcieť zabiť Hegera, hneď aj Fica, hneď aj vystrieľať celú americkú ambasádu za plotom – Lipšicove bludy zjavne nemajú hraníc, veď má americké školy!). Poloha tela mladého páchateľa z uniknutých fotografií samovraždu vylučuje. A jeho otca už nikto nepočúva, umlčali ho. Prečo? Pretože sa blížili komunálne voľby a dúhová agenda patrí predsa „progresívcom“! A jedna dvojvražda predsa už raz zabrala. A tak Barbina zahrala na Zámockej nechutné divadielko a stal sa zázrak – neviditeľní „progresívci“ ovládli v komunálnych voľbách Bratislavu! Ešte aj v konzervatívnej Rači ich ľudia zo súcitu volili. Tak to už máme päť obetí u nás so žiaducim volebným účinkom…

 

   Tak sa ich zámery najskôr dostali neplánovane do súladu s politickým ziskom Matoviča a teraz sa ich záujmy opäť spájajú. On inicioval najodpornejšiu bezškrupulóznu policajnú kliku na politickú objednávku, akú kedy táto krajina mala, a oni majú terč, ktorý zhodou okolností vyhovuje aj Matovičovi. Tá klika sa osvedčila aj na Zámockej. Pýtate sa, či ide Robertovi Ficovi o život? A ja sa pýtam, dobre ste si prečítali ako skončil Aldo Moro, keď sa washingtonskej klike znepáčil?

 

  A prvý zásah do septembrových volieb už predviedli. Zlikvidovali Hegerov zúfalý projekt ministerskej straničky „Demokrati“. Ten mohol fungovať len kým mali neobmedzenú šancu robiť si kampaň vo vládnych funkciách za štátne. A šlo by to, keby nenastal zdanlivo nepochopiteľný ťah vulgarizátora slovenskej diplomacie, Káčera, ktorý dal samovražedný signál, aby o tú šancu prišli. Veď ako diplomat si iste zvykol, že tie správne inštrukcie nedostáva zo Slovenska. Odpálil tak aj svoju politickú kariéru a to sa nedeje len tak, náhlym pohnutím mysle. Skládková Zuzanka operáciu likvidácie „Demokratov“ len dovŕšila. Prečo ten kotrmelec? No, lebo analytici spoza plota si ľahko spočítali, že „Demokrati“ by kradli hlasy „progresívcom“ z dynastie politických oportunistov Šimečkovcov. A tí tu predsa musia vyhrať!

 

   Už sme také drastické zásahy do politickej budúcnosti tejto krajiny zažili a ostala nám z toho trpká pesnička s refrénom: „Tato noc nebude krátká…“

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 211

Celkové hodnotenie: 23.74

Priemerná čítanosť: 2778

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Predaj softvéru na Deň práce: Office 2021 Pro len za 27,75 € a Windows 11 Pro len za 13,45 €. Kúpte si ho raz a používajte ho celý život!

    0icon

    Bratislava 30. apríla 2024 (PR článok/Foto:Godeal24)   Hľadáte platný produktový kľúč Office 2021? Operačný systém je pomalý? Vaše hľadanie sa končí tu! Upgradujte na lepší…

    Slovenský Patriot chce v EP presadzovať suverénnu zahraničnú politiku

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Miroslav Radačovský) Aktualizované 29. apríla 19:59 Jednou z hlavých priorít, ktoré chcú kandidáti strany Slovenský Patriot presadiť v Európskom parlamente (EP),…

    Rada RTVS mieni, že vedenie mohlo znížiť hospodársku stratu, manažment nesúhlasí

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Dôsledným priebežným sledovaním vývoja hospodárenia i správnymi manažérskymi opatreniami mohol manažment RTVS predísť, respektíve minimalizovať vykázanú stratu v…

    "Globálna vzbura proti Amerike": Prvé krajiny sa rozhodli pre rázne kroky. Kto sa k nim pridá?

    0icon

    Washington 29. apríla 2024 (HSP/Foto:twitter)   Africké a blízkovýchodné krajiny sťahujú zlaté rezervy zo Spojených štátov, čím oslabujú dolár   Africké a blízkovýchodné krajiny začali…

    Lipšic musel vysvetľovať najnovšiu kauzu. Uhrík reaguje: Čo robí ten chlap ešte na prokuratúre ?!

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR)   Predseda hnutia Republika Milan Uhrík sa na sociálnej sieti pohoršoval nad správaním prokurátora Daniela Lipšica v pracovnom čase Poukázal…

    Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, Filip Kuffa hovorí o výmysloch

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Mimoparlamentná strana Demokrati tvrdí, že Gregor Kuffa, brat a syn štátnych tajomníkov envirorezortu, sa zúčastňuje na oficiálnych rokovaniach,…

    Bild: Varšava je presvedčená, že Západ môže eskalovať konflikt na Ukrajine beztrestne

    0icon

    Varšava 29. apríla 2024 (HSP/Bild/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   „Máme na výber: buď porazená ruská armáda mimo Ukrajiny, alebo víťazná ruská armáda na hraniciach s Poľskom. A…

    Prečo tak strašne teraz záleží Naďovi na tom, aby to Kaliňák čo najrýchlejšie podpísal?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: TASR: Pavel Neubauer, František Iván)   Exministrovi Jaroslavovi Naďovi zjavne mimoriadne záleží na tom, aby minister obrany Robert Kaliňák podpísal…

    Obľúbený francúzsky herec Gérard Depardieu skončil vo väzbe

    0icon

    Paríž 29. apríla 2024 (HSP/CNN/Foto:AP/Axel Schmidt)   Francúzskeho herca Gérarda Depardieua ráno zadržali v súvislosti s obvinením zo sexuálneho napadnutia dvoch žien. Je vo väzbe,…

    Koncom mája sa to začne

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service via AP)   Ruská federácia pripravuje koncom mája alebo v júni veľkú ofenzívu, uviedli zdroje z…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marian Kotleba

    Milan Šupa

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA