Ako vytvorili p(l)andémiu? – cielená manipulácia na rôznych úrovňach. .

V tomto mojom príspevku rozoberiem ako sa politikom, médiám podarilo ľudí dotlačiť do stavu že väčšina ľudí podporovala nezmyseľné obmedzenia základných práv a slobôd. Išlo a stále ide o manipuláciu a vymývanie mozgov svetového rozmeru.

 

Dusenie a zanášanie dýchacích ciest nosením respirátora, poškodzovanie slizníc nosov neustálym testovaním malo ľudí dohnať k nútenému očkovaniu neoverenou vakcínou. Všetko to mali byť prejavy “zodpovednosti” voči svojmu okoliu podľa takzvaných “odborníkov” Nevadí že sa dusíš a ničíš si svoje zdravie hlavná vec že chrániš svoje okolie. Len akosi týmto takzvaným “odborníkom” zabudol ktosi povedať že to okolie sme my všetci a keď si poškodí zdravie jednotlivec tak má poškodené zdravie aj to okolie ktoré má ten jednotlivec podľa takzvaných “odborníkov” chrániť.

Pri tejto manipulácii boli potrebné zapredané médiá, zapredaní takzvaní odborníci, zapredaní politici, polícia, zmanipulovaní zdravotníci a zmagorená väčšina. 

Každá z týchto skupín ľudí hrala svoju úlohu v tejto gigantickéj manipulácii ľudí na celosvetovej úrovni. 

Zapredané médiá dávajú priestor len takzvaným “odborníkom” ktorí v skutočnosti niesú odborníci ale zapredanci s titulom ktorí dávali punc dôverihodnosti zapredaným politikom ktorí plnia ciele svetovej agendy za ktorou je Bill Gates najväčší prispievateľ do WHO (do svetovej zdravotníckej organizácie) a tiež najväčší provakcinátor. Keďže má vo vývoji a výrobe vakcín proti covidu zainvestované miliardy dolárov tak je pochopiteľné že bude tlačiť prostredníctvom WHO na očkovanie dokedy sa bude dať. 

Každý iný názor ako pretláčali médiá hlavného prúdu bol označený takzvanými “odborníkmi za hoax, konšpiráciu. Ľudia ktorí mali iný názor boli zosmiešňovaní, zastrašovaní, zatváraní. Diskusia dvoch ľudí ktorí mali na covid opačný názor v médiách hlavného prúdu neexistovala. Žiadna zdravá strava, vitamíny, zdravý životný štýl to všetko bolo zosmiešňované a jediná možná záchrana pre vystrašených ľudí podľa takzvaných “odborníkov” bola vakcína. Lekári ktorí úspešne liečili ináč ako bolo nariadené boli aj napriek dobrým výsledkom šikanovaní zo strany médií hlavného prúdu a tiež aj zo strany politikov. 

Samozrejme že nie každý im na tie nezmysli skočil lebo bola malá skupina ľudí ktorá opatrenia ignorovala. Tu zohrali svoju úlohu zapredaní policajti ktorí nemali problém vynucovať nezákonné pokyny vládnych predstaviteľov a ich poskokov nie raz aj formou fyzického násilia. Celé to zavŕšil úrad verejného zdravotníctva ktorý ľuďom posielal pokuty až pokutu nezaplatili policajtom na mieste. Takže tých čo nedotlačili k dodržiavaniu opatrení strašením vírusom sa ich snažili k dodržiavaniu opatrení dotlačiť strachom z nezákonnéj pokuty. Manipulácia a vymývanie mozgov u niektorých prerástla do takého rozmeru že niektorí šialenci udávali ľudí  ktorí nemali rúško vonku kde bolo minimum ľudí. Politici a ani policajti by toho veľa nezmohli až by ľudí ktorí bojovali za svoju slobodu neudávali týto užitoční idioti ktorí si ešte mysleli že takto ľudí chránia pred smrteľným vírusom ktorí za smrteľný vírus označili práve tí takzvaní “odborníci” ktorým manstemové médiá dávali priestor 24/7. Týmto takzvaným “odborníkom” a tiež politikom išlo o to ako v ľuďoch vyvolať pocit kolektívnej viny. Až pôjdeš navštíviť svojich rodičov, starých rodičov počas sviatkov tak ich môžeš zabiť. Až nenosíš rúško môžeš niekoho nakaziť ktorý môže následkom toho zomrieť aj keď sa vírus sa šíril aj ajrosolom ktorý je 300 krát menší ako diery v rúšku takže to rúško bolo nanič a tiež jeho nosenie poškodzovalo zdravie hlavne ľuďom z ohrozených skupín. Takže keď to zhrniem tak politici a takzvaní odborníci zvyšovali počet chorých a tiež úmrtí zo začiatku strašením, čo vírus urobil v zahraničí. Tým že sa ľudia báli tak ich imunita sa následkom strachu zhoršila čo znamenalo u viacerých ťažší priebeh a tiež viac úmrtí. Tento strach ešte viac umocňovalo nosenie rúšok. Rúška sa stali symbolom p(l)andémie ktoré mali v ľuďoch tento pocit ešte viac umocňovať tým že ľudia videli len ľudí v rúškach a tiež tým že im rúška obmedzovali dýchanie čo malo negatívny vplyv aj na ich psychiku a tiež fyzické zdravie. Tiež svoju úlohu zohrali aj celoplošné testovania kde museli ľudia čakať v dlhých radoch častokrát v studenom daždivom, veternom počasí. Kde až tí ľudia neochoreli vplyvom počasia, tak sa nie raz nakazili pri blízkom kontakte s inými chorými, alebo aj od rukavíc tých čo vykonávali testy. Tiež negatívny vplyv na zdravie malo aj opakované dráždenie slizníc nosov lebo nie každý test sa podaril hlavne až tie testy robili nie raz aj ľudia ktorí to robili prvý krát v živote. 

Neskôr už keďže mnohí ľudia mali následkom strašenia, testovania, nosenia rúšok podlomené zdravie tak ľahšie skončili po nakazení covidom v nemocnici. Kombinácia znižovania počtu zdravotníkov prostredníctvom ich testovania v kombinácii zo zvýšenou záťažou na zdravotníkov kôly tomu že museli nosiť skafandre priniesla svoje ovocie. Niektoré nemocnice začali byť preťažené a ľudia začali zomierať v niekoľkonásobne vyšších počtoch. Čo vyústilo už aj k reálnym obavám o kolaps niektorých nemocníc. Možno si položíte otázku prečo pacientov nedali do menej obsadených okolitých nemocníc? Túto otázku som sa opýtal aj ja na matovičovom facebooku potom čo dal status že kolabuje nemocnica v Nitre. Namiesto odpovede ma Matovič zablokoval. Keby totižto tých pacientov hneď začali prerozdeľovať do okolitých nemocníc tak by nebol dôvod na ďalšie predlžovanie núdzového stavu čo by znamenalo že by viac nemohli robiť kšefty bez súťaže a tiež by ľudí nemohli toľko strašiť. 

Svoju dôležitú úlohu v tejto rozsiahlej manipulácii zohrali aj zdravotníci ktorým bolo nariadené aby nosili skafandre. To malo v ľuďoch vyvolať hrôzu z vírusu a zároveň hnev na ľudí ktorí nedodržiavali opatrenia a tiež to znížilo počet zdravotníkov ktorí sa mohli starať o pacientov na tretinu. Pretože v skafandri sa celá zmena robiť nedala tak po pár hodinách musel zdravotníka niekto prestriedať a tiež niekto mu musel aj asistovať pri obliekaní, vyzliekaní skafandra. Počet zdravotníkov ešte viac znížilo nezmyselné testovanie. Stačilo že zdravotník mal pozitívny test aj keď mu nič nebolo musel ísť domov aj keď je pravda že časom sa to pre veľký nedostatok zdravotníkov zmenilo a zdravotníci aj s pozitívnym covid testom mohli robiť aspoň na covid oddeleniach.

Politici prostredníctvom nikým nevolených nimi dosadených ľudí obmedzovali ľuďom základné práva, slobody a to celkom zbytočne lebo sme boli čo sa týka úmrtí na covid po prepočte na milión obyvateľov skoro celé dve zimy najhorší na svete. Ešte aj vlani počas leta keď boli prázdne nemocnice sa bez covidpasu nedalo ísť mimo potravín a pošty skoro nikde. Je ale zaujímavé že v polovici februára len deň alebo dva predtým ako mala začať vojna na Ukrajine (čo bolo týždeň predtým ako oficiálne začala) v čase keď bolo denne úmrtí s covidom 30 krát viac ako v priemerne denne počas júla a augusta 2021 ohlásili pre mňa veľmi nečakane takmer úplné zrušenie covidpasov. Urobili to preto lebo Ukrajinci majú 27 krát vyšší výskyt tuberkulózy po prepočte na milión obyvateľov (čo podľa Lengvarského nevadilo) ako ľudia žijúci na Slovensku. Keďže tuberkulóza je väčšia hrozba ako covid tak by len ťažko ľudí presvedčili aby si zobrali k sebe domov ľudí z Ukrajiny a popritom ich strašili s covidom. Preto covidpasy museli na určitý čas zrušiť. Očakávam že pred komunálnymi voľbami ich znovu obnovia alebo sa budú o to minimálne snažiť lebo stále viac a viac ľudí sa už prebúdza takže tie obmedzenia sa robia stále ťažšie. 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Marek Tencer

O AUTOROVI

Cieľom mojich článkov je ľuďom ukázať úplne iný pohľad na systém ktorý je už dávno zaužívaný a médiami, politikmi do veľkej miery podporovaný.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 9

Celkové hodnotenie: 19.86

Priemerná čítanosť: 3298

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého diaľničného mosta pri obci Iliašovce…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Skinner mal siedmy hetrik v kariére, Slováci nebodovali

    0icon

    New York 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP) Aktualizované 19. marca 9:45 Ani jeden z troch slovenských hokejistov nebodoval v noci na…

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    FOTO DŇA