Súhrn zásadných informácií, ktoré jasne hovoria, čo sa tu deje a pripravuje! Toto už nemá so zdravím nič spoločné

V posledných dňoch vyšlo na svetlo sveta pár zásadných a zaujímavých informácií, ktoré nesmú zostať nepovšimnuté, pretože jasne naznačujú čo sa reálne deje a pripravuje. Rovnako majú potenciál prebudiť ľudí a ukončiť tento covidový fašizmus.

Prvou z nich je tá, ktorú ohlásil britský premiér Boris Johnson počas návštevy jedného z vakcinačných centier v britskom Milton Keynes, kde doslova povedal: “Hovoril som s lekármi, ktorí mi povedali, že podiel ľudí na JIS, ktorí nedostali posilňovaciu dávku, dosahuje 90%.” Povedal to popri tom, ako ľuďom hovoril o naliehavosti tretej dávky. Ide však o tak závažnú informáciu, ktorú nemožno prehliadnuť. Znamená to totiž len jedno – že v jednotkách intenzívnej starostlivosti (JIS) v Británii v skutočnosti leží až 90% vakcinovaných ľudí, teda ľudí, ktorí si nechali pichnúť jednu a hlavne dve dávky vakcíny, no už si nedali tzv. booster. ten si totiž nemôžte dať pichnúť ako neočkovaný. A aj keby zovšeobecňoval neočkovaných, jedno a dvojočkovancov do jedného (čo je v zásade blbosť), ide o tak výbušné informácie, ktoré by mali doslova otriasť svetom.

https://www.thesun.co.uk/health/17166997/boris-johnson-reveals-covid-patients-icus-boosters/

Po druhé, holandský minister zdravotníctva Hugo de Jonge napísal holandskému parlamentu dopis, v ktorom navrhuje, aby Holandsko zvážilo ďalšie kolá tzv. posilňovacích dávok “vakcín” proti novým variantom koronavírusu. Malo by sa podľa neho jednať o dve ďalšie dávky v roku 2022 a min. jednu ďalšiu v roku 2023! Holandsko má podľa neho nakúpených alebo zakontrahovaných dosť dávok na to, aby dokázalo svoju populáciu preočkovať aj ďalších niekoľkokrát po sebe.

https://www.webmd.com/vaccines/covid-19-vaccine/news/20211227/covid-booster-protection-wanes-new-data

Po tretie, turecké ministerstvo zdravotníctva povolilo podávanie piatej dávky proticovidovej vakcíny. Mali by ju dostávať osoby, ktoré dostali dve dávky vakcíny od čínskej firmy Sinovac a dve dávky vakcíny od Pfizer/BioNTech. Preočkovanie bude prebiehať v trojmesačnom intervale.

https://www.teraz.sk/zahranicie/turecko-povolilo-podavanie-piatej-davk/601484-clanok.html

Po štvrté, výsledky šiestich doteraz publikovaných štúdií naznačujú, že omikron menej napáda pľúca, ale ľahšie infikuje horné dýchacie cesty, čo by mohlo vysvetľovať, prečo spôsobuje miernejší priebeh ochorenia, prečo je menej smrtiaci, ale zároveň infekčnejší.

https://spravy.rtvs.sk/2022/01/omikron-menej-napada-pluca-no-lahsie-infikuje-horne-dychacie-cesty-vyplyva-zo-studii

A po piate, pred vypuknutím novoročných osláv uzrela svetlo sveta ďalšia šokujúca správa, ktorá tiež nedostala dostatočné ozvučenie. Nemecký vládny Inštitút Roberta Kocha (RKI) vo svojej koncoročnej správe uviedol, že do 30.12.2021 registruje 6788 prípadov omicronu. 4206 ľudí poskytlo presné informácie o očkovaní, a z nich bolo “plne” vakcinovaných 4020 ľudí a len 186 nebolo zaočkovaných! Z tých 4020 malo v sebe tretiu dávku až 1137 ľudí! V prepočte na percentá to znamená, že omicron v Nemecku zatiaľ oficiálne chytilo 95,58% zaočkovaných Nemcov a 4,42% nezaočkovaných! Z tých 95,58% zaočkovaných malo 28% tretiu tzv. booster dávku “vakcíny”. Aspoň z týchto dát.

https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Situationsberichte/Wochenbericht/Wochenbericht_2021-12-30.pdf?__blob=publicationFile

Ide o tak zásadné informácie, ktoré mali okamžite naplniť titulky správ. No naplnili? Jasné, že nie, pretože tieto informácie totiž nehrajú do karát vakcinačnej lobby a viedli by k okamžitému odmietnutiu nefunkčných a nebezpečných “vakcín”! Nemecká VLÁDNA inštitúcia Inštitút Roberta Kocha totiž vo svojej koncoročnej správe uviedla, že na základe jej výsledkov omicron v drvivej väčšine dostávajú hlavne zaočkované osoby! A nie je to len prípad Nemecka, toto sa deje aj v ďalších štátoch. Podobné výsledky prišli napr. aj z Dánska, USA, Islandu atď. Prečo je tomu tak možno vydedukovať hlavne z rozdielu komplexnej kvalitnej bunkovej a slizničnej imunity, ktorú si telo vytvorí po prekonaní infekcie či už len pri strete s vírusom a slabej protilátkovej imunity, ktorú získa po vpichu “vakcín”. Okrem toho, prirodzená imunita aj pri neprekonaných ľuďoch si vie očividne omnoho lepšie poradiť s mutáciami aj typu omicron ako tie slávne mRNA “vakcíny”, ktoré okrem stále viac slabnúcej protilátkovej odpovedi ničia aj prirodzenú imunitnú odpoveď a spôsobujú ďalšie závažné nežiadúce účinky.

Vakcína proti covidu je teda evidentne absolútne zbytočným rizikom, ktoré tak či tak nijako nezabráni prenosu vírusu, infekcii jednotlivca a ani tomu, či sa dostane alebo nedostane do nemocnice a na JIS. Taká vakcína je zbytočným rizikom, ktoré ľuďom spôsobuje závažné, dosť často smrtiace nežiadúce účinky alebo ich nadlho vyradí z aktívneho života. Milióny ľudí by o tom vedeli povedať svoje.

Ďalej, ak dve dávky vakcíny sú k ničomu a je potrebné preočkovanie treťou, ktorá však po 10 týždňoch bude pravdepodobne tiež k ničomu, a bude potrebná 4., potom 5., 6., 7., 8. dávka atď, tak aký to má význam? Každý takýto ďalší umelý zásah do tela neničí len prirodzenú imunitu, ale vyvoláva aj obrovské riziko nežiadúcich účinkov vo forme trombóz, embólií, infarktov, mozgových príhod, neurologických ochorení či vzniku sklerózy multiplex, syndrómu ADE atď. Tak aký je potom pravý cieľ vakcinácie?

Okrem toho, treba si uvedomiť, že so štatistikami sa manipuluje! A to nie len v Británii, ale takmer všade, aj u nás. U nás naši vakcinační propagandisti hlásia, že v nemocniciach je cca. 80% neočkovaných. No pozrite sa na grafy z ČR tu: https://www.idnes.cz/koronavirus/statistiky. Najmä na podiel pacientov na JIS v ČR podľa stupňa očkovania v prepočte na milión v danej skupine po jednotlivých týždňoch roka 2021. Ide o oficiálne štatistiky, ktoré vydáva české ministerstvo zdravotníctva.

Je už jasné, kto končí na JISkách? Že ide v takmer trištvrtine prípadov o zaočkované osoby jednou, dvomi či tromi dávkami? Stačí si spočítať modré stĺpčeky (očkovaní) a následne ich porovnať s červeným stĺpčekom (neočkovaní)! A to sú oficiálne dáta. Tento stav v ČR začal v 40. týždni 2021, čo znamená, že dodnes média a úrady ľudí v podstate klamali! Neoficiálne, ktoré dostávajú len českí poslanci a dáva ich von napr. poslanec a odborník na zdravotnické právo Ondřej Dostál sú ešte odlišnejšie od oficiálnych dát a odrážajú pravú realitu!

A podobné čísla vykazuje množstvo ďalších európskych štátov, kde ešte zostal kúsok slobody a nevládne tam len tupá primitívna propaganda. Je preto načase konečne pochopiť, že na Slovensku je tomu podobne, len tu vládne taká propaganda ako asi nikde, ktorej hlavným cieľom je čo najviac vystrašiť a zdecimovať obyvateľstvo, ktoré následne poslúchne a splní každú absurditu a hlavne si nevšimne a dovolí tým hore beztrestne si vykonávať svoj biznis a upevňovať moc a kontrolu nad obyvateľstvom! Preto je načase konečne sa zobudiť z letargie a pochopiť, čo sa tu reálne deje…

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Martin Bago

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 277

Celkové hodnotenie: 16.41

Priemerná čítanosť: 2679

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pobežal pred derby s Čechmi: "Dokážeme s nimi hrať vyrovnanú partiu"

    0icon

    Slovenskí hokejoví reprezentanti do 18 rokov sú po splnení primárneho cieľa, ktorým bol postup zo skupiny, pripravení zabojovať na MS vo Fínsku o semifinálovú miestenku.…

    Leteckí záchranári pomáhali vo Vysokých Tatrách 57-ročnému lyžiarovi

    0icon

    Leteckí záchranári z Popradu pomáhali v stredu dopoludnia 57-ročnému lyžiarovi vo Vysokých Tatrách. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) Air -…

    Korčok verejne vytrel podlahu s Matovičovcami

    0icon

    Bratislava 1. mája 2024 (HSP/Foto:Facebook/Ivan Korčok)   Gyimesi sa na Facebooku vyjadril k vyjadreniu Ivana Korčoka v súvislosti s voľbami do Európskeho parlamentu. Neúspešný prezidentský…

    Stratu politickej subjektivity EÚ nasleduje ekonomická degradácia

    0icon

    Bratislava 1. mája 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Jean-Francois Badias)   Európska únia jasne ukazuje, ako strata politickej subjektivity vedie k deindustrializácii a hospodárskej degradácii Ak totiž máte ako…

    Polícia vyšetruje dva prípady, keď seniori pri podvode prišli o tisíce eur

    0icon

    Bratislavská polícia vyšetruje dva prípady, pri ktorých seniori prišli pri podvode o tisíce eur. Pri oboch incidentoch začala trestné stíhanie vo veci zločinu podvodu. Informovala…

    Vstup Slovenska do EÚ očami priameho účastníka prístupových rokovaní

    0icon

    Bratislava 1. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Vladimír Benko)   Prvého mája 2024 si pripomíname vstup Slovenska do EÚ a 20 rokov nášho pôsobenia v tomto spoločenstve. EÚ…

    Generál si posvietil na zbierku na muníciu pre Ukrajinu - niečo tu nesedí

    0icon

    Bratislava 1. mája 2024 (HSP/ Facebook/ Foto: Screenshot Stránka zbierky Munícia pre Ukrajinu)   Generál Jozef Viktorín (Republika) vo svojom nedávnom videu na Facebooku zhrnul…

    Viacerí ministri aj politici si pripomenuli výročie vstupu SR do EÚ

    0icon

    Viacerí ministri si pripomenuli 20. výročie vstupu SR do EÚ. Poukázali na rôzne pozitíva prameniace z členstva. Apelovali aj na potrebu presadzovania štátnych záujmov a…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny: Ruská armáda pod Časov Jarom prekročila Severský Doneck a dobyla Rabotino

    0icon

    Kyjev 1. mája 2024 (HSP/Foto:TASR/AP- Andrii Marienko) Aktualizované 1. mája 2024 19:19 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa informovať o najdôležitejších udalostiach na…

    Prezidentka: Hlas SR po vstupe do EÚ zosilnel

    0icon

    Hlas Slovenskej republike po vstupe do Európskej únie (EÚ) zosilnel a naša spoločnosť sa stala prosperujúcejšou. Vyplýva to z vyjadrenia prezidentky SR Zuzany Čaputovej na…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Milan Šupa

    Ivan Štubňa

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA