Po Pfizeri ideme grilovať Modernu – firmu, zaoberajúcu sa aj vývojom experimentálnych látok spojených so softvérom a DARPA

Moderna vychádza z predpokladu, že ak použitie mRNA platí pre jednu chorobu, mala by účinkovať aj pre iné choroby. Treba povedať, že táto cesta je nedostatočné prebádaná a v súčasnosti s výskytom covidu sme svedkami celosvetového experimentu účinku očkovacích látok proti covidu ako sa povie „za pochodu“. Farmafirmy si urobili z ľudstva pokusné králiky. Ako inak cez obrovské peniaze tečúce do bábkových vlád po celom svete. Uskutočňovanie experimentov a la Mengele bolo zakázané už Norimberským súdom.

Úmyselne som použil oficiálnu stránku firmy Moderna lebo oni sa ani netaja svojimi experimentmi. Doslova uvádzajú:

„Uvedomujúc si široký potenciál vedy o mRNA, rozhodli sme sa vytvoriť technologickú platformu mRNA, ktorá funguje veľmi podobne ako operačný systém na počítači. Systém je navrhnutý tak, aby sa dal zameniť a prehrávať s rôznymi programami. V našom prípade je „program“ alebo „aplikácia“ náš liek mRNA – jedinečná sekvencia mRNA, ktorá kóduje proteín“.

Ak teda sekvencia mRNA kóduje proteín, musí obsahovať nejaký element, ktorý pre daný kód vyšle signál. Nebudem špekulovať o tom, či je výsledok po podaní vakcíny alebo skôr experimentálnej očkovacej látky (EOL) odosielaný do nejakého softvérového centra lebo ma očkovacie komando okamžite obviní z konšpirácie. To ukáže budúcnosť. Ale neraz sa už stalo, že bábková vláda niektoré informácie označila za konšpiračné a neskôr sa ukázalo, že informácie sa zmenili z konšpiračných na faktografické. Chceli by ste, aby sa vláda ospravedlnila? Zabudnite!!!

Faktom však je, keď si otvoríte oficiálnu stránku americkej DARPA (Agentúra pre pokročilé obranné výskumné projekty, ktorá je napojená úzko na vojenský priemysel) zistíte, že na výskume mRNA v súvislosti s pandémiou pracujú už viac ako desaťročie . Už v októbri 2013 udelila DARPA spoločnosti Moderna 25 miliónov dolárov na výskum a vývoj potenciálnych liekov mRNA ako súčasť obranného programu DARPA.

Vôbec už neprekvapuje, že medzi donormi Moderny sa objavujú aj očkovací maniaci Melinda a Bill Gatesovci.

Dajme opäť priestor Moderne. Uvádza:

„Všeobecne platí, že jediná vec, ktorá sa mení z jedného potenciálneho lieku mRNA na druhý, je kódujúca oblasť – skutočný genetický kód, ktorý dáva ribozómom pokyn na tvorbu bielkovín. Využitie týchto inštrukcií dáva skúšaným liekom mRNA kvalitu podobnú softvéru. Máme tiež schopnosť kombinovať rôzne sekvencie mRNA kódujúce rôzne proteíny v jednom výskumnom lieku mRNA“.

…a ďalej:

„Musíme dostať mRNA do cieľového tkaniva a buniek a zároveň sa vyhnúť imunitnému systému. Ak sa spustí imunitný systém, výsledná odpoveď môže obmedziť produkciu proteínov a tým obmedziť terapeutický prínos liekov s mRNA“. 

Toto vyjadrenie Moderny dokazuje, že po podaní EOL do tela človeka sa ozaj spúšťa jeho imunitný systém proti EOL. Následok je oslabenie prirodzenej imunity človeka, obmedzenie účinnosti EOL po očkovaní, čo má za následok neustále ďalšie tzv. vakcinačné kolá. V tomto období zažívame tretiu vlnu podávania EOL ľuďom a vytváranie úmyselnej potreby umelej-komerčnej imunity následkom straty prirodzenej imunity. Ak budeme závislí na neustálom podávaní EOL peniaze sa farmamafii budú len tak sypať. A ľudia budú mrieť!!!

Čo sa týka covidu očkovaním EOL sa vyvolá odpoveď vírusu a výsledok je mutácia. A teraz pozor. Ak má vírus tú možnosť. Pretože skutočná vakcína vírus zničí a vyvolá imunitu v tele človeka proti chorobe!!! To, čo do ľudí pchajú nie sú vakcíny, ale experimentálne očkovacie látky (EOL), pretože tie majú účinok iba taký, že zmiernia priebeh choroby. Nič viac. Alebo je to úmysel a my niečo nevieme, ale iba tušíme?

Odkiaľ sa zobral Omicron?

Aby sme pochopili súvislosti, vrátime sa trochu do minulosti. V lete 2019, keď o covide štebotali iba vtáčky, bolo zatvorené vojenské laboratórium vo Fort Detrick v USA skúmajúce údajne infekčné choroby na obranné účely. Tesne pred uzavretím vojenského laboratória boli hlásené prípady výskytu infekcie v blízkosti laboratória v komunite dôchodcov Greenspring v okrese Fairfax vo Virgínii, ktorá mala do 15. júla 2019,  63 infikovaných prípadov choroby a tri úmrtia. Je vysoko pravdepodobné, že umelo vyrobená biologická zbraň Covid 19 unikol práve z Fort Detricku.

Americký armádny inštitút pre lekársky výskum infekčných chorôb (USAMRIID) vo Fort Detrick v štáte Maryland dlhodobo skúma biologické zbrane použiteľné vo vojenských konfliktoch. Inštitút mal v minulosti pochybné vzťahy s jednotkou 731 japonskej cisárskej armády, ktorá je známa svojimi brutálnymi a smrtiacimi chemickými experimentmi na obyvateľoch Číny a Ruska počas druhej svetovej vojny. USA po vojne poskytli imunitu proti trestnému stíhaniu mnohým členom jednotky výmenou za údaje o biologickej vojne a experimentoch pre USAMRIID.

Keď sa verejnosť v USA začala zaujímať o činnosť vojenského laboratória vo Fort Detrick, predstavitelia USA preniesli pozornosť na Čínu a obvinili túto krajinu, že rozšírenie nákazy pochádza odtiaľ. Samozrejme bez dôkazov. Najlepšia obrana je útok. Následne bola americká verejnosť umlčaná za pomoci tzv. mainstreamových médií a tajných služieb USA. V októbri 2019 sa konali práve v čínskom Wu-chane armádne svetové hry. Vynikajúca príležitosť a jedna z ciest ako rozšíriť COVID 19 do sveta a zvaliť vinu na Čínu.

Zásadná otázka znie. Prečo ešte nebol ustanovený medzinárodný vyšetrovací tím, ktorý by vyšetril pôvod vírusu? Odpoveď znie: Vinník v tomto prípade USA nebudú predsa proti sebe zavádzať vyšetrovanie. Vedia, že sú v tom namočení až po uši. Keby Američania vedeli naisto, že vírus pochádza z Číny, už by vyšetrovací tím a návrh sankcií proti Číne bol dávno na svete za obrovskej propagácie korporátnych médií.

Americkí vojaci už od čias Vietnamu sú vďačný „biologický materiál“ na skúmanie potrieb tzv. obranného priemyslu v oblasti vývoja vírusov.

Napríklad v rámci akcie COVID-19 Health Action Response for Marines (CHARM) sa zistilo, že reinfekcia COVID-19 bola „bežná“ medzi tými vojakmi, ktorí už mali vírus. Zo 189 účastníkov, ktorí mali pozitívny test na protilátky a chorobu prekonalo, 19 skončilo s pozitívnym testom na vírus o šesť týždňov neskôr. Zdá sa mi čudné, že americká armáda  považuje reinfekciu zaočkovaných vojakov za „bežnú“ po šiestich týždňoch. Naši covidoví pseudoodborníci s očkovacím vládnym komandom však považujú očkovanie za jediné správne riešenie. A to je samozrejme lož…

Už 21. januára 2021 spoločnosť AbCellera, biotechnologická firma so sídlom vo Vancouveri, ktorá skúma a vyvíja ľudské protilátky oznámila, že monoklonálna látka bamlanivimab znížila riziko nákazy COVID-19 medzi obyvateľmi a zamestnancami zariadení dlhodobej starostlivosti až o 80 %.  Vo februári 2021 bamlanivimab podávaný s etesevimabom tiež dostali povolenie na liečbu mierneho až stredne ťažkého ochorenia COVID-19 u pacientov vo veku 12 rokov a starších, ktorí sú vystavení vysokému riziku progresie alebo hospitalizácie.

ŠÚKL o týchto látkach vedel od marca 2021. Prešli sme v lete zelenou farbou až po čiernu teraz. Kedy sa začali používať monoklonálne látky na Slovensku? V novembri? Čo robila vláda od marca? Naháňala svoje vlastné kšefty? A to už nehovorím, o liekoch, ktoré dokázateľne zmierňujú priebeh choroby, ale nie sú na Slovensku prístupné!!!

Vráťme sa však k Omicronu.

Svet  v dnešných dňoch zahltila správa, že Omicron pochádza z Afriky. Dovoľujem si polemizovať s týmto názorom pretože sú tu podozrivé niektoré skutočnosti. Afrika, vrátane Juhoafrickej republiky je celosvetovo najmenej ohrozeným kontinentom covidu. A to napriek nízkej hygiene, nízkej zaočkovanosti atď. Prečo? Covid jednoducho zabíja slnko a teploty. Aj u nás v lete covid takmer vymizol, až kým jeho výskyt na jeseň t.r. nepodporila vláda a prezidentka svojim nezodpovedným konaním.

Omicron sa objavil rýchlo, bez dôkladnej analýzy. Jednoducho bol svetu oznámený.  Omicron má obsahovať mutácie pozorované vo variantoch Beta a Delta, o ktorých sa predpokladá, že podporujú imunitný únik. Kombinácia mutácií predstavuje významné potenciálne riziko pre urýchlenie slabnutia prirodzenej a očkovaním vyvolanej imunity. Posilňovacia dávka vakcíny predstavuje aj podľa Moderny údajne jedinú v súčasnosti dostupnú stratégiu na posilnenie slabnúcej imunity. Opäť ďalší dôkaz o tom, že tu ide o vytváranie úmyselnej potreby umelej-komerčnej imunity ako náhrady za oslabenú prirodzenú imunitu následkom očkovania.

Je tu jeden závažný moment. Omicron vznikol mutáciou predchádzajúcich variantov vírusu. O tom niet pochýb. Lenže dalo by sa logicky očakávať, že Omicron vznikne tam, kde je výskyt vírusu najväčší lebo tam je pravdepodobnosť mutácie naväčšia. Ale nie. Zmutovaný Omicron si vybral z hľadiska pandémie bezproblémovú Afriku. Ďalej Omicron podľa západných vedcov by mal mať ľahší priebeh ako ostatné varianty. (Naši politici Vám budú tvrdiť opak a strašiť Vás lebo ešte nemajú splnený plán očkovania, na ktorý sú naviazané obrovské peniaze a dotácie). Opäť tu niečo nehrá. Vírus sa predsa vždy správa tak – samozrejme ak nie je umelého pôvodu – že jeho mutácia je silnejšia. Ide mu o prežitie. Omicron je teda s vysokou pravdepodobnosťou nepochádza z Afriky. Bol len niekým vypustený do afrického prostredia, ktoré si žilo bez pandémie a odtiaľ vycestoval do sveta.

Viac na:

https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 378

Celkové hodnotenie: 24.16

Priemerná čítanosť: 2415

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Verstappen dosiahol najrýchlejší čas v jedinom tréningu pred VC Miami

    0icon

    Miami 4. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Rebecca Blackwell) Aktualizované 4. mája 2024 o 19:47 Holandský jazdec formuly 1 Max Verstappen dosiahol najrýchlejší čas (1:28,595 min) v jedinom…

    Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

    0icon

    Partizánske 4. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Denisa Horváthová)   Prietrž mračien spôsobila v sobotu popoludní v mestskej časti Partizánskeho Návojovce škody na majetku obyvateľov i v dome…

    Kotleba v kampani pred eurovoľbami zapálil vlajku EÚ. Bývalý poslanec podáva trestné oznámenie

    0icon

    Bratislava 4. mája 2024 (HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Marián Kotleba z ĽSNS tento týždeň poriadne pritvrdil v kampani pred voľbami do Európskeho parlamentu, v ktorých sa…

    Väčšina mladých považuje IT vzdelávanie na školách ako nedostačujúce

    0icon

    Bratislava 4. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Štefan Puškáš)   Väčšina mladých považuje prínos IT vzdelávania na základnej škole (ZŠ) a strednej škole (SŠ) pre bežný život ako…

    Výročie vstupu SR do EÚ pripomenie podujatie Európska Banská Bystrica

    0icon

    Banská Bystrica 4. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Michal Svítok)   Pri príležitosti 20. výročia vstupu Slovenska do Európskej únie, ako aj v súvislosti s oslavou…

    Rizman, Dostál, Orlovský a spol. Slovenským mimovládkarom sa nepáči zákon o zahraničných agentoch v Gruzínsku

    0icon

    Bratislava 4. mája 2024 (HSP/Foto:Facebook O. Dostála)   Poslanec parlamentu za SaS Ondrej Dostál na sociálnej sieti informoval o novej iniciatíve, ktorá spojila až 70…

    Premiér v príhovore ku výročiu úmrtia Štefánika: Môžeme ho považovať za najväčšieho Slováka všetkých čias

    0icon

    Bratislava 4. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot YouTube)   Predseda vlády Robert Fico (Smer-SSD) označil Milana Rastislava Štefánika za "najväčšieho Slováka" histórie. Povedal to pri spomienkovom podujatí…

    Slovenská katolícka charita je pripravená pomáhať ľuďom v núdzi aj v zahraničí

    0icon

    Bratislava 4. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Michal Svítok)   Slovenská katolícka charita (SKCH) je pripravená pomáhať ľuďom v núdzi doma aj v zahraničí. Riadi sa…

    V Martine mal spadnúť vetroň, smerujú tam záchranári

    0icon

    Martin 4. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook) Aktualizované 4. mája 2024 o 20:28 V Martine mal spadnúť vetroň. Na miesto aktuálne smerujú zdravotnícki záchranári Na sociálnej sieti…

    Ministerka zdravotníctva reaguje na opozičné snahy o jej odvolanie

    0icon

    Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) nevidí dôvod na jej odvolávanie z funkcie. Opozičná SaS by podľa poslanca parlamentu Tomáša Szalaya (SaS) pravdepodobne zahlasovala za jej…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA