Minister arogancie a rusofóbie prepisuje našu históriu

Selfie-vláda plagiátorov prežíva už len z priazne svojich zahraničných sponzorov. Veď plní vzorne funkciu nesvojprávneho vazala (čomu sa Robert Fico a jeho vlády úspešne vzpierali a preto musel byť pošpinený zo zahraničia riadenou žltou tlačou, v parlamente denuciovaný Psychopatovičom a keď ani to nepomohlo, prišla smrť novinára Kuciaka a jeho snúbenice, čo komentoval Psychopatovič, že prelomilo za pár dní to o čo sa usilovali desať rokov). Vzorným americkým lokajom je minister arogancie, ktorého tak zbožňuje Boris Filan a v záujme „udržateľnosti“ vlastnej sprivatizovanej relácie v Slovenskom rozhlase úslužne pomáha prekrúcať našu históriu. Momentálnym vrcholom tejto deštrukcie národného historického povedomia bolo fakticky násilné prevzatie Múzea SNP práve do rúk tohto arogantného likvidátora slovenskej slobody. Totálne neschopná ministerka koňskej kultúry to síce nedokázala obhájiť, ale aspoň blekotala, že sa vraj ministerstvo obrany lepšie postará o historickú vojenskú techniku. Len čo sa minister arogancie zmocnil pánom Stanislavom Mičevom špičkovo vedeného Múzea SNP (čo dokonca uznáva aj žltá tlač!), odhodil Nagy masku záchrancu našej histórie a opäť sa zaskvel vo svojej obľúbenej póze verného lokaja Globalizačnej kliky spoza oceánu. Od radosti sa aj preriekol, keď vyhlásil, že teraz konečne on zabráni „ruskej propagande“ údajne šírenej cez túto až doteraz váženú národnú inštitúciu.

 

Riadená likvidácia našej histórie nás oberá o budúcnosť

   Ako mnohí prepisovači dejín pred týmto ministrom arogancie, aj Nagy si neuvedomuje, že (ako vraj povedal Biľak) „v politike viac ako vo fyzike, akcia vyvoláva reakciu“. Zatajovanie a prekrúcanie našich dejín (aj takým úslužným propagandistom ako je žiaľ najnovšie Filan) má opačný efekt v novom prebudení túžby po pravde. Príklad som nedávno videl na vlastné oči v Starom Tekove. V tejto obci už viac ako štvrťstoročie ponúka nielen pohostenie reštaurácia Bažantnica. Okrem dobrého jedla a pozornej obsluhy je tu aj unikátna zbierka vyradenej vojenskej techniky (viac o nej TU).

Foto Gustáv Murín

Foto Gustáv Murín

Toto miesto je preslávené aj ukážkami ťažkých bojov, ktoré práve v tomto regióne prebehli na sklonku II. svetovej vojny, ako nástup sovietskych a rumunských vojsk k bratislavsko-brnianskej operácii. Pred pandemickou situáciou sem za účasti stoviek účinkujúcich v dobových uniformách, s dobovými zbraňami aj vojenskou technikou prišlo v jednom roku až do 16 tisíc divákov. Za výnimočnú organizačnú aktivitu podujatia „Boje na rieke Hron“ bola hlavnému organizátorovi, pánovi Jozefovi Hostinskému, udelená medaila Klubu generálov SR, ktorú mu pri príležitosti 10. ročníka podujatia slávnostne odovzdal predseda KG SR generálmajor v.v. Ing. František Blanárik.

V záhrade nájdete aj pomník obetiam II. svetovej vojny. K nemu poslednú septembrovú sobotu roku 2021 pribudol ďalší unikát – socha maršala Malinovského, ktorý uvedené boje za II. svetovej vojny víťazne viedol. Je povznášajúce, že kým inde sochy vojvodcov (a tým aj svoju minulosť) ničia, vďaka takýmto nadšencom histórie môžeme si vojenské osobnosti histórie aj takto uctiť. Na sochu sa zložili občania, ktorí odmietajú Nagyovské zmizíkovanie ich pamäti, pričom stojí na súkromnom pozemku. Je to v kontraste s tým, že napríklad jedna z hlavných ulíc Bratislavy bola slniečkármi premenovaná z Malinovského na Šancovú. Vzorne arogantne tak zabúdajú, že práve vďaka maršalovi Malinovskému neutrpelo naše hlavné mesto pri oslobodzovaní žiadne väčšie škody, pretože namiesto bezhlavého hádzania bômb, maršal radšej obetoval svojich vojakov. To je v kontraste s tým, že prvé, čo urobili Spojenci pri oslobodzovaní Francúzska bolo totálne zruinovanie mesta Caen brutálnym, bezohľadným bombardovaním. Toto nagyovskí „pravdoláskari“ v službách washingtonskej kliky okázalo zatajujú. Opakujú tak vedome, či nevdojak metódy boľševickej schizofrénie, kedy sa oficiálne tvrdilo jedno a skutočnosť bola druhá. Ani starí boľševici neuspeli so zatajovaním a prekrúcaním dejín. A čo Nagy?

 

A ako skončí minister arogancie?

   Nagy sa len pridal k nekonečnej sérii provokácií voči Rusku, ktoré fabrikujú všetci americkí lokaji v kontraste s faktom, že v roku 1995 sa práve u nás, v Bratislave, konalo náhle stretnutie prezidenta Busha Jr. s prezidentom Putinom a ich manželkami. A aký bol americký prezident uveličený ich momentálnym „priateľstvom“?!! Len ďalšia maska – vtedy washingtonská klika potrebovala ruskú pomoc na ďalšie plánované agresie kdekoľvek vo svete, ktorými od II. svetovej vojny oblažujú vybrané krajiny. Dokonca aj výkladná skriňa žltej tlače u nás pripúšťa, že až v 35 krajinách pritom podporovali „extrémistov, teroristov a ďalších zločincov“ a samozrejme aj diktátorov až po diktatúru Červených Khmérov, ktorí vyvraždili takmer celú inteligenciu Kambodže a státisíce aj bežných obyvateľov kvôli svojmu marxistickému experimentu. Pol Pot a vtedajší americký prezident ruka v ruke – aj takúto bizarnú kombináciu splodila washingtonská klika.

Ruský prezident Putin sa v roku 1995 iste domnieval, že im možno veriť. Je to omyl. Robia si len a len svoje kšefty pod krycou clonou údajného vývozu demokracie aj tam, kde o to naozaj nikto nestojí. Hlavne nie v americkej verzii. Takže Rusi plánom vojnového štváča Busha Jr. a jeho kamarily (Rumsfeld, Cheney, Wolfowitz atď.) pred štvrťstoročím poslúžili a dočkali sa toho, čo okúsili americkí spojenci v Afganistane vrátane naivnej afganskej vlády – washingtonská klika otočila o 180 stupňov a nechala ich všetkých „v štichu“.

Nagyho „život v lži“ je tristný. Nehanbí sa ísť na uctenie pamiatky padlých na Dukle nedávno pri 69. výročí, aby vyhlásil, že si máme uctievať pamiatku „našich starých rodičov a prarodičov“, ktorí tam po odzbrojení dvoch východoslovenských divízií ani neboli!!! Ani slovo o sovietskych vojakoch (s obeťami viac ako 21 000 padlých a až 88 000 ranených sovietskych vojakov a v porovnaní s tým len 1 800 príslušníkov 1. Čs. armádneho zboru), ktorí išli v následne veľmi nevýhodnej situácii na pomoc SNP, a hynuli za našu slobodu po tisícoch. Pritom bez výzvy na oslobodenie Slovenska sovietske velenie plánovalo Slovensko obísť, ktoré by bez boja a teda aj obetí museli nacisti aj tak opustiť. Nagyho prekrúcanie našej histórie a jeho zámerná rusofóbia zrejme nemá hraníc.

Lokajovi Nagymu, ktorý považuje občanov tejto krajiny za „opice, bitkárov, extrémistov a psychopatov“, sa stane to, čo podobným lokajom cudzích záujmov pred ním. Aj na neho platí americká vďaka v hesle „po použití, zahodiť“. A až ho jeho lokajstvo vyšmarí na smetisko dejín, čo bude robiť? Ujde ako Pfizer-profesor Krčméry do zahraničia? Postaví sa pred súd? Tak ako, Jarko?

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 204

Celkové hodnotenie: 23.54

Priemerná čítanosť: 2778

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA