O mravnej špine schovávajúcej sa v sociálnom systéme Slovenskej republiky

Hneď na úvod musím uviesť, že nasledujúci text nie je obžalobou spravodajskej služby ani snahou poškodzovať čestných ľudí pracujúcich v polícii. Iba poukážem na rozsiahlu organizovanú trestnú činnosť mafie zloženej z bývalých príslušníkov spravodajskej služby a polície, ktorú na východe Slovenska vykonávajú v rámci neziskovej organizácie poskytujúcej sociálne služby. A tiež na to, prečo si môžu dovoliť to, za čo by iný už dávno sedel v base.

Môžem otvorene vyhlásiť, že nezisková organizácia poskytujúca sociálne služby je riadená ľuďmi bez ľudskosti. Súcit v ich srdciach by ste hľadali úplne zbytočne. Úprimný a kvalitný výkon sociálnej práce takisto. Úroveň poskytovaných služieb pre nich nie je dôležitá, čomu zodpovedá ich otrasná úroveň. Činnosť neziskovej organizácie je vykonávaná výlučne na formálnej úrovni – vykazovanie počtu klientov, ktorých význam je iba v tom, že predstavujú štatistické jednotky na príjem príspevkov od štátu. Od počtu klientov sa totiž odvíja výška príspevkov.

Čo teda robí v neziskovej organizácii, ktorá sa má venovať sociálnej práci takýto typ ľudí?
Vykrádajú sociálny systém. Financie určené na sociálne účely využívajú na zvyšovanie svojej vlastnej životnej úrovne nad rámec svojich oficiálnych príjmov. Tiež zneužívajú prácu klientov – zadarmo – na zhodnocovanie, zveľaďovanie svojich majetkov.

Šikanujú zamestnancov, ktorí nepatria do rodiny „kamošov“, okrádajú ich o náležitosti vyplývajúce z pracovného pomeru. Keď si zmyslia, zbavia práce kohokoľvek. Len nech niekto otvorí ústa o tom, čo „vyvolení“ stvárajú… Aj zakladateľa neziskovky sa zbavili. Podvodom. No a čo? Koho to trápi? Hlavne, že dali všetkým potenciálnym nespokojencom najavo, že ak sa zbavili zakladateľa, zbavia sa kohokoľvek. V tomto smere vyvolených kryjú kamoši zalezení v inšpekcii práce.

Okrádajú klientov a vyžadujú úplatky. Tí nedostávajú ani to, za čo si platia. Na čo majú klienti nárok, môžu rovno zabudnúť. Za čo by si vyvolení nakúpili nové autá a nehnuteľnosti, keby sa spoliehali iba na oficiálne príjmy? Za čo by si nechali zrenovovať záhrady, zrekonštruovať nadobudnuté domy? Ak niekto z klientov otvorí ústa, ukončia mu pobyt. Veď ONI nič netratia tým, že vymenia jedného klienta za iného. Záujemcov je stále viac ako miest.

Prečo to všetko robia? Lebo môžu. Sú nekontrolovateľní a nedotknuteľní. Správajú sa ako najbezohľadnejší kapitalisti, a pritom všetci patrili ku komunistickej nomenklatúre. Parazitujú na sociálnom systéme a bezohľadne zneužívajú sociálnu tieseň klientov aj zamestnancov. Sú plní sociálneho súcitu, keď sa majú prezentovať. Prax je presne opačná.

Jeden prípad konkrétnejšie

V jednom zo svojich zariadení, v zariadení opatrovateľskej služby poskytujú sociálne služby v hygienicky nevyhovujúcich podmienkach od samotného začiatku. No a? Koho to trápi? Okresná hygienička je kamoška. Napokon, zamestnávajú ľudí aj z jej rodiny. Nepôjde proti nim…

Kontrolné orgány štátu sú plné “ich ľudí”. Kontroly k nim nechodili 13 rokov. Načo, keď sú všetci SVOJI? Kontroly začali chodiť až v roku 2020, keď manažment vládcov nahneval dostatok ľudí odhodlaných brániť sa. Ale v štátnej správe je stále dosť „kamošov“, ktorí s podaniami manipulujú a závery kontrôl utajujú aj pred samotnými sťažovateľmi – v lepšom prípade sťažovateľovi predložia časť záverečných správ, v ktorých sa zvyčajne nenachádzajú najvážnejšie zistené problémy.

Kontroly z úrovne štátnej správy nezaujímajú nielen nedostatky v podmienkach z hľadiska hygieny, ale ani to, že v zariadení poskytujú DLHÉ ROKY zdravotnú službu nekvalifikovaným personálom. Že všetky zhoršenia zdravotného stavu klientov a úmrtia môžu mať pôvod v poskytovaní nekvalifikovanej zdravotnej starostlivosti? Koho to zaujíma? Zdravotný stav klientov sa veľmi často zhoršuje, ľudia zomierajú na neposkytnutie potrebnej zdravotnej starostlivosti. V právnom štáte by boli takéto výsledky zdravotnej starostlivosti hodnotené ako všeobecné ohrozenie a mnohé úmrtia možno aj ako zabitie z nedbanlivosti. Koho to ale zaujíma?

ONI sú niekto. Zákony sa ich netýkajú. Kontroly k nim nechodia. Sťažnosti a trestné oznámenia manipulujú za spolupráce s kamošmi v polícii a na prokuratúre tak, že z autorov sťažností a podaní robia sprostých ohováračov. Prečo nie, keď väčšina z manažmentu neziskovky pracovala v polícii a v spravodajskej službe. Manažment neziskovky je zložený z bývalých vysokopostavených funkcionárov a dodnes majú v týchto štruktúrach fungujúcich kamošov. A cez nich majú prístup k netušeným možnostiam. Keď sa na niekoho zamerajú, dokážu urobiť všetko mysliteľné, aby ho zničili.

Bez akýchkoľvek okolkov a bez obáv pokojne zasiahnu človeku do súkromia. Ako vyslúžilí socialistickí neslávne známi eštebaci, majú s takýmto postupom dosť skúseností. Koľkým ľuďom zničili životy… Kamoši pre nich odpočúvajú komunikáciu odporcov – telefonickú i internetovú. Používajú príslušníkov SIS na zastrašovanie svojich odporcov. To sú ich možnosti a tie využívajú kedykoľvek to potrebujú. To sú oni. Nomenklatúrni komunisti v kapitalistickom svete. ONI sú ľudia. MY ostatní sme pre nich odpad. Bez zaváhania človeku rozbijú osobný aj pracovný život. V spoločnosti ho znemožnia ohováraním do takej miery, že sa dotyčnému každý začne vyhýbať až sa táto osoba stane sociálne vylúčeným čudákom. Vedia sa postarať aj o to, aby človeka na území SR prepustili z práce, aby mu zrušili dlhoročné zmluvy, aby tohto človeka nikto nezamestnal. Ničia ľudí na sociálnej aj na ekonomickej úrovni. Konajú v rozpore s platným právom, potláčajú práva človeka. Beztrestne. Bez akýchkoľvek ohľadov. A organizovane. A takíto sa schovávajú za sociálnu prácu.

Slovami odídenca od tejto asociálnej grupy: „Prečo sa správame tak, že všade, kam prídeme, po nás ostane iba hnev, nenávisť, rozvrátené vzťahy, rozbité organizácie, „spálená zem“? Lebo môžeme. Sme miestna mafia krytá mafiou z najvyšších poschodí tohto štátu. Kryjú nás zamestnanci štátnej správy všetkých úrovní. Na úrovni štátnej správy, inšpekcie práce, polície a prokuratúry vieme dôkazy vytvárať, ničiť, pozmeňovať… My, bývalí spravodajci, policajti, prokurátori sme kamoši. A kamoši držia spolu. V neziskovke máme krytý chrbát bez ohľadu na to, čo a na kom spáchame. Sme výnimočne vplyvná skupinka. Aj politici nám idú po ruke. Musia. Ak nie je politik náhodou kamoš, niečo na neho máme. A tak sa s nami každý kamoší…“

Vďaka takýmto indivíduám sa dnes čestní ľudia musia hanbiť za to, že pracujú v polícii. Našťastie vývoj pokročil a generačná obmena v štruktúrach polície je neprehliadnuteľná. Môžem konštatovať, že to hrdé „Sme výnimočne vplyvná skupinka“ už neplatí na sto percent.
Až do septembra 2020 mali lokálni mafiáni všetky tromfy vo svojich rukách a potom sa niečo stalo. Ten „otravný, odporný hmyz“ im podkúril a odvtedy im výdatne podkuruje. Niektorí kamoši tejto eštebacko-fašisticko-komunistickej bandy boli dokonca vyhodení zo služby v polícii… No predstavte si – za to, že kamoši v polícii pre túto organizovanú mravnú spodinu urobili láskavosť a „troška“ manipulovali s trestnými oznámeniami, sú teraz bez roboty a niektorí dokonca v base…

V predchádzajúcom článku som naznačil, že poviem viac o tom, kto stojí za organizovaným bordelom v neziskovej organizácii na východe Slovenska. Teraz som tak urobil.

V nasledujúcich článkoch popíšem mechanizmus likvidácie dôkazov a šetrenia trestnej činnosti prostredníctvom úradníkov štátnej správy, polície, prokuratúry a uvediem niekoľko konkrétnych príkladov ako možno zamiesť stopy, ničiť, pozmeňovať dôkazy, manipulovať s podaniami samotnými, ako manipulovať so samotným obsahom podaní atď.

Ak niekomu nejde na rozum prečo píšem, čo píšem, odpovedám: Máme plné zuby tejto ľudskej špiny. Za to, čo urobili mne a ďalším ľuďom, skončia v base.

Štát, v ktorom žijeme, je organizovaný zločin. Jeho protagonisti proti našej spoločnosti vedú skrytú vojnu.

Zločinu sa darí v tme.

Ak chceme v našej krajine poriadok, musíme si na zločincov posvietiť.

Preto je vynášanie informácií pred zraky verejnosti tak veľmi potrebné a dôležité.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Roman Milián

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 6

Celkové hodnotenie: 17.33

Priemerná čítanosť: 1503

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Envirorezort si pripomína Deň Zeme

    0icon

    V pondelok 22. apríla si svet pripomenie Deň Zeme, ktorého cieľom je zvýšiť povedomie o environmentálnych problémoch, ako sú zmena klímy, znečistenie, ochrana prírody a…

    Radiačná situácia bola aj v uplynulých dňoch stabilná

    0icon

    Radiačná situácia na Slovensku bola aj v období od 12. do 18. apríla stabilná. Ani v iných krajinách Európy sa nezaznamenali výrazné odchýlky od štandardne…

    Šéfredaktori troch titulov News and Media Holding reagujú na kritiku konkurencie

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Plus Jeden Deň/ Foto: Pixabay)   Stupňujúce sa útoky z konkurenčných médií prinútili šéfredaktorov titulov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas…

    Rokovaniu v piatok dominovala diskusia o zmenách vo Fonde na podporu umenia

    0icon

    Piatkovej diskusii v Národnej rade (NR) SR dominovala novela zákona o Fonde na podporu umenia z dielne SNS. Opozičným poslancom prekáža najmä spôsob rozhodovania o…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Prezidentka: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

    0icon

    Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať. Vyhlásila to prezidentka SR Zuzana Čaputová, ktorá v piatok prijala zástupcov kultúrnej…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Vodič skrýval marihuanu vo vrecku riflí, spolujazdec pervitín v ponožke

    0icon

    Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry zadržali dvoch mužov, ktorí u seba ukrývali drogy. Osoby boli obmedzené na osobnej slobode a boli predvedené na policajné…

    Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

    0icon

    Polícia začala v súvislosti so stredajším (17. 4.) požiarom v Stropkove trestné stíhanie. Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49…

    Zelenského nočná mora

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service)   Bloomberg: v Rusku nie je mobilizácia, desaťtisíce ľudí sú ochotní slúžiť na základe zmluvy, sumarizuje…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA