Uzbekistan povedal NIE základniam zločineckej organizácie NATO na svojom území!!!

Zločinci plánujúci vojnu proti Rusku, ktorí sedia v Pentagone sa snažia dostať svoje základne bližšie k ruským hraniciam. Po odsune amerických vojsk z Afganistanu, odkiaľ musia USA s hanbou odísť, mali v pláne vytvoriť svoje základne v Uzbekistane a Tadžikistane.

Hovorca uzbeckého ministerstva obrany povedal, že sa krajina riadi princípom neúčasti na vojenských konfliktoch a takzvaných mierotvorných operáciách, ktoré však často majú opačný charakter… Pripomenul, že Taškent dávnejšie požiadal Washington, aby odsunul svoje vojská z vojenského letiska Karschi-Khanabad, ktoré bolo Američanom k dispozícii od roku 2001. Tieto americké jednotky presunuli do Kirgizska a v súčasnosti sa žiadne americké vojská na území Uzbekistanu nenachádzajú.

Pred pár dňami v Uzbekistane vo veľkom štýle oslávili 76. výročie víťazstva nad fašizmom v druhej svetovej vojne. Boli to skutočne celonárodné oslavy. V tejto krajine si na rozdiel od mnohých členských štátov EÚ jasne uvedomujú, kto bol pôvodcom vojny a kto bránil svoju vlasť a oslobodzoval Európu.

Tadžikistan tri svoje vojenské základne prenajal Rusku až do roku 2042. Rusko sa tak stalo ochrancom nielen svojho teritória pred prípadným útokom zločineckej aliancie NATO v tejto oblasti, ale aj ochrancom oboch republík.

Američanmi riadenej organizácie NATO vyhovuje aj nárast nemeckého neofašizmu a revanšizmu. Dôvodom je vtiahnutie Európy do vojny proti Rusku.

Prednedávnom nemecká spolková ministerka obrany a zároveň predsedníčka vládnej Kresťansko-demokratickej únie Nemecka Annegret Krampová-Karrenbauerová počas vystúpenia v Bundestagu vyhlásila, že sa s Ruskom treba baviť z pozície sily. Drzaňa, ktorá je vo funkcii od roku 2019 a nahradila tak Ursulu von der Leyenovú, ktorá sa stala predsedníčkou Európskej komisie.

(pozn: Ursula von der Leyenová, bývalá nemecká ministerka obrany, ktorá vyštudovala imunológiu a teraz poslušne pre Európu nakupuje vakcíny americko-nemeckého pôvodu. Ozaj vhodná osoba na uskutočňovanie plánov USA v EÚ).

Spolková ministerka obrany Nemecka Annegret Krampová-Karrenbauerová však koná v duchu amerických „jastrabov“ a chce sa rozprávať s Ruskom z pozície sily… Na jej tupé výroky reagoval ruský minister obrany Sergej Šojgu, ktorý je väčšinou vo svojich vyhláseniach diplomatický a mohol by sa uplatniť aj v rezorte diplomacie. Ale občas ukazuje, že je šéfom silového rezortu a aj nebojácny chlap…povedal jej:

„Opýtaj sa starého otca, ako sa on s nami bavil z pozície sily…“

Musíte ešte aspoň sto rokov, ba aj viac, prosiť v modlitbách, aby vám bolo odpustené za to, čo porobili vaši predkovia,“ pripomenul Sergej Šojgu „činy“ nemeckej armády počas druhej svetovej vojny.

Pripomenul, že práve v tomto roku sa v hĺbke vyše 1 000 metrov konečne podarilo objaviť zostatky motorovej lode „Arménsko“, na ktorej v rokoch druhej svetovej vojny evakuovali tisíce civilistov a ktorú zbombardovali a poslali na dno nemecké lietadlá.

Zaútočili a potopili civilnú loď, ktorá prevážala iba rodiny s deťmi a starších ľudí. Navyše táto loď bola označená aj červeným krížom. Bol to barbarský čin, v dôsledku ktorého zahynulo niekoľko tisíc ľudí: „Evakuovaním sa vtedy nik nezaoberal, za tých podmienok sa to nedalo. Dnes nemôžeme presne povedať, koľko zahynulo civilistov – 4,5 tisíca, 10 tisíc? Ale fakt je, že civilná loď, ktorá nikoho neohrozovala, bola úplne zlikvidovaná,“ povedal Šojgu.

Neokoloniálni politici z takzvanej „západnej civilizácie“ s jej vymyslenými a falošnými „hodnotami tárajú o slobode, demokracii, spravodlivosti a mierumilovnosti, ale v skutočnosti sa stále snažia zaobchádzať s ostatnými z pozície sily. Je to náhoda, že práve mnohé bývalé koloniálne štáty – USA, Veľká Británia, Francúzsko, Nemecko a iné pokračujú v „hre svalov“, uskutočňujú svojráznu „hybridnú koloniálnu“ politiku a chcú mať iné štáty za otrokov? Takýto život nám „nariaďujú“. Myslia si, že iné národy to budú znášať?

A čo Slovensko? Súčasná bábková vláda, zotročuje vlastný národ podľa plánu USA. Kradne Slovenkám a Slovákom ich identitu, nezávislosť, zvrchovanosť a hrdosť. Je čas priatelia si vybojovať slobodu, ktorá nám je pomaly, ale isto upieraná vládou, ktorá stratila schopnosť a právo riadiť štát.

V zmysle článku 32 Ústavy SR, ktorý hovorí: “Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.”

Urobme tak, aby sme sa raz nemuseli hanbiť pred našimi deťmi a vnukmi za svoju nečinnosť…

https://www.slovenskaiskra.sk/uzbekistan-odmietol-ziadost-usa-a-nepovolil-rozmiestnenie-zakladni-nato-na-svojom-uzemi/

https://www.slovenskaiskra.sk/sergej-sojgu-odpovedal-nemeckej-ministerke-obrany-opytaj-sa-stareho-otca-ako-sa-on-s-nami-jednal-z-pozicie-sily/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 376

Celkové hodnotenie: 24.1

Priemerná čítanosť: 2419

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Na sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

    0icon

    Na Hviezdoslavovej ulici na sídlisku Klokočina v Nitre sa v ranných hodinách zosunula časť svahu. K zosuvu došlo na pozemku, ktorý patrí Nitrianskemu samosprávnemu kraju…

    ANS: Zdravotné poisťovne majú poslať návrhy dodatkov zmlúv tento týždeň

    0icon

    Zdravotné poisťovne by mali Asociácii nemocníc Slovenska (ANS) poslať návrhy dodatkov pre jej členov na rok 2024 do konca týždňa. Prezident asociácie Marián Petko o…

    Prokurátor podal obžalobu na exposlanca Jána Heráka

    0icon

    Prokurátor podal obžalobu na bývalého poslanca Národnej rady SR Jána Heráka.

    Zrážka dvoch osobných áut v Trenčíne si vyžiadala troch zranených

    0icon

    Zrážka dvoch osobných áut v pondelok (22. 4.) na Legionárskej ulici v Trenčíne si vyžiadala zranenie troch ľudí. Pri nehode zasahovali siedmi príslušníci Hasičského a…

    Gašpar: Zhoda v koalícii na nominácii Harabina do súdnej rady bude problematická

    0icon

    Zhodnúť sa v koalícii na nominovaní Štefana Harabina za člena Súdnej rady SR bude problematické. Myslí si to poslanec Národnej rady (NR) SR Tibor Gašpar…

    Náhoda? ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

    0icon

    Praha 23. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Webové stránky Českej tlačovej kancelárie (ČTK) v utorok napadli hackeri. Vydali niekoľko falošných správ, pričom jedna…

    Polícia vyšetruje nehodu v Košiciach, pri ktorej sa zranili cestujúci MHD

    0icon

    Polícia vyšetruje pondelkovú (22. 4.) dopravnú nehodu v košickej mestskej časti (MČ) Pereš, pri ktorej utrpeli zranenia cestujúci v autobuse mestskej hromadnej dopravy (MHD). Pre…

    "Ak zavelia 'na Kyjev' - pôjdem." Tak vidí situáciu ukrajinský vojak

    0icon

    Kyjev 23. apríla 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Ukrainian Presidential Press Office via AP)   Spojené štáty sa chystajú vyčleniť nové miliardy pre AFU, zatiaľ čo Kyjev prudko sprísňuje…

    Muž mieril na okoloidúce autá airsoftovou strelnou zbraňou

    0icon

    Na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou mieril v nedeľu (21. 4.) na okoloidúce autá dlhou strelnou zbraňou 46-ročný Čech.…

    Doživotný Office 2021 Pro je len 35,25 €! Doprajte svojmu počítaču zaslúžený upgrade!

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (PR článok/Foto:GoDeal24)   Stále si myslíte, že bude ťažké zakúpiť skutočné a celoživotné balíky na zvýšenie produktivity s veľmi malými nákladmi?…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA