Celková analýza kauzy COVID a prečo nás zatvárajú do koncentračného tábora(2) aneb prečo na Slovensku nefungujú fyzikálne zákony

Či som chcel alebo nie, napísanie prvého článku ku kaze COVID a reakcie naň, spôsobili že som musel reagovať a napísať tento druhý článok, ako voľné pokračovanie toho predchádzajúceho. Keď som chodil do školy, mali sme tam učiteľa fyziky, ktorý mal pekné príslovie, teda „že fyzikálne zákony fungujú, či o nich vieme alebo nie“.
Skúsme sa pozrieť na webovú stránku https://covid19criticalcare.com , kde sú zozbierané štatistické informácie o liečbe Ivermectínom na chorobu COVID-19.

Tu je výňatok z tejto stránky:

V marci 2020 vznikla Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC). Vytvoril a viedol ju profesor Paul E. Marik s cieľom neustáleho skúmania rýchlo sa rozvíjajúcich základných vedeckých a klinických údajov s cieľom vypracovať liečebný protokol pre COVID-19. FLCCC potom nedávno zistilo, že Ivermectín, antiparazitický liek, má vysoko účinné antivírusové a protizápalové vlastnosti proti COVID-19. Potom identifikovali opakované, konzistentné a veľké zlepšenia klinických výsledkov vo väčších, randomizovaných a pozorovacích kontrolovaných štúdiách profylaxie aj liečby COVID-19.

Ďalej tu uvádzam údaje z prevzatého PDF súboru z tejto spomínanej stránky od FLCCC Aliancie, dole je link ktomuto súboru:

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Ivermectin-in-the-prophylaxis-and-treatment-of-COVID-19.pdf

Tu ďalej bude výňatok o testovaní Ivermectínu v prípade COVID-19 na ľuďoch.

V oveľa rozsiahlejšom následnom pozorovacom kontrolovanom klinickom skúšaní tej istej skupiny, do ktorého bolo zahrnutých 1 195 zdravotníckych pracovníkov, zistili, že počas 3 mesiacov neboli zaznamenané žiadne infekcie medzi 788 pracovníkmi, ktorí užívali týždenne profylaxiu(preventívnu liečbu) Ivermectínom, zatiaľ čo zo 407 kontrolných osôb čo neužívali Ivermectín ochorelo 58% na
COVID-19. Táto štúdia ukazuje, že ochranu pred prenosom je možné dosiahnuť u vysoko rizikových zdravotníckych pracovníkov užívaním 12 mg raz týždenne (Carvallo et al., 2020b).

Koniec citácie z hore spomínaného PDF súboru.

Samozrejme nejdem tu prekladať a citovať celé PDFko zo stránky FLCCC Aliancie. Kto chce ten si ho nájde, hore je uvedený link. Ako vidieť Ivermectín je veľmi účinný liek. A je zaujímavé že fyzikálne zákony fungujú v Brazílii, Argentíne, Indii a po celom svete, vlastne všade tam kde sa lieči Ivermectínom. Len na Slovensku nefungujú fyzikálne zákony. A teda keďže na Slovensku nefungujú fyzikálne zákony, preto na Slovensku v poslednej dobe zomiera obrovské množstvo pacientov na COVID-19. A možná aj na Slovensku by fungovali fyzikálne zákony, keby niekto konečne zabezpečil, aby na Slovensku bol voľne dostupný tento veľmi lacný liek Ivermectín. A v tom je problém, je veľmi lacný, mecenáši súčasnej vlády by na ňom nezarobili.

Ja by som veľmi rád užíval Ivermectín, ako prevenciu, preventívny liek proti COVID-19. Samozrejme išiel som do lekárne a poprosil som ich: Prosím Vás, chcel by som si kúpiť Ivermectín. V lekárni ma odbili, že je to len na lekársky predpis. Písal som mojej obvodnej lekárke, aby mi vystavila predpis, ona ma odbila, že to ona mi nemôže vystaviť, že to je len na nejaké interné neviem čo ?

Kamarát objednal Ivermectín z Indie, celkom pekný a veľký balíček, mädlil som si ruky, že sa konečne dostanem ku tomu zázračnému lieku proti COVID-19. Nakoniec mi padla sánka, keď mi priateľ povedal, že áno, Ivermectín prišiel na Slovensko, ale aktívny colník ten balík poslal naspäť do Indie.

To je tak smutné, čo sa tu deje na Slovensku.
A tak smutne večer o siedmej zapínam televízor a smutným okom hľadím na Igora Matoviča a jeho podarenú vládu. Marek Krajčí, podarený Minister zdravotníctva aj schválil Ivermectín na pol roka, bohužiaľ takým spôsobom že bežný radový človek sa k nemu nemôže dostať. A potom ako sa má ten človek kurírovať?

Veď ja nemám nič proti tomu, keď sa chce niekto kurírovať vakcínou. Ak chceš vakcínu, tak si ju daj, zničia ti DNK alebo ťa ňou poprípade usmrtia. A dôsledky z dlhodobého hľadiska, to je ťažko odhadnúť, pretože vakcíny neprešli klinickými skúškami, teda riadnym testovaním.
Veď nech je tu sloboda na Slovensku, veď nech sa zabezpečí že bude Ivermectín v lekárňach voľne dostupný bez predpisu. Nech si ho môže kúpiť každý, kto ho chce. Veď nech je sloboda.

Kto chce nech sa kuríruje Ivermectínom a kto nechce, nech si dá vakcínu a kto nechce nič, nech si nedá nič. Veď nech je zachovaná sloboda. Stále sa tu melie o slobode a máme tu konkrétny príklad, prípad a zisťujeme že na Slovensku nie je žiadna sloboda, ale iba tvrdá totalita. Iba totalitný diktátor, nechá zomierať ľudí na vyliečiteľnú chorobu, na ktorú existuje liek a navyše je veľmi lacný. V Indii 10tbl. Ivermectínu s 12mg účinnej látky stoji iba 2Eu. Veď to je tak smiešna cena za ľudský život. A prečo súčasná vláda neposlala do Indie vládny špeciál, nekúpila 5 ton Ivermectínu, a nerozdáva ten Ivermectín zadarmo na rohu každej ulice? No, prečo?

Slovensko je malá krajina s malou a slabou ekonomikou. Osobne si myslím že slovenská ekonomika skutočne tak stačí len na to aby sme v Indii, nakúpili 5 ton Ivermectínu. Ak jedna vakcína stojí približne 50Eu a sú potrebné aspoň dve, slovenská ekonomika bude mať s týmto problém, slovenský štát sa bohužiaľ na dlho zadlží, budú to musieť splácať ešte deti našich detí. Navyše vakcíny sú nastavené na konkrétny kmeň COVID-19, ak COVID-19 zmutuje, vakcíny budú bohužiaľ neúčinné. Pravdu povediac, tieto vakcíny, to je mačka vo vreci, nikto nevie čo to bude a ako to dopadne. Naopak Ivermectín môže byť stále účinný aj po zmutovaní vírusu a je navyše veľmi lacný, 1 tabletka stojí 20 centov.

Som hlboko sklamaný s človeka, ktorý istú dobu hystericky kričal “Fico chráni zlodejov”. Dávať ľuďom za 100 Euro podozrivý, neotestovaný, sporný liek, a zázračný liek za 20 centov prehliadať? To je čo? To je dobrý skutok?

Keď vypukla táto Covidová kauza, ako ja ju nazývam, z istých dôvodov, ktoré uvediem neskoršie som sa nedal testovať tyčinkou do nosa. Bolo mi to trochu také čudné, že niekto pomaly násilím si vyžaduje odo mňa takýto test. V konšpiračných médiách tomu hovoria kompulzia. Keď som prišiel do práce, zamestnávateľ odo mňa tvrdo vyžadoval takýto test a keďže som ho nemal, zamestnávateľ mi na tvrdo dal 2 týždne nútenej dovolenky. Pomohli niekomu tie dva týždne nútenej dovolenky, ktoré mi dal môj zamestnávateľ? Myslím si že asi nie, keď na Slovensku zomiera najviac ľudí na COVID.

Osobne si myslím, že pes je zakopaný v infekčných odberných miestach „genetického materiálu“, tak ako som ich nazval na pol žartom a na pol vážne v mojom predchádzajúcom článku. Ak sa cez jednu miestnosť premelie celý národ, tá miestnosť bude skutočne zamorená COVIDom. V tej miestnosti by sa musela vykonávať dezinfekcia po každom človeku, ktorý tam vojde, ak by sme chceli tvrdiť, že tie miestnosti sú zdravotne nezávadné z pohľadu medicínskeho. A toto sa bohužiaľ nedeje.

Samozrejme skúsme sa bližšie pozrieť na tyčinky do nosa. V mnohých zahraničných a menej zahraničných článkoch sa píše o týchto tyčinkách že sú nakazené COVIDOM, parazitmi, je na nich kovoví prach a neviem čo všetko. V závere článku nechám link na jednu stránku aj s videom, kde jeden výskumník sa pozeral pod mikroskopom, čo vlastne na tých testovacích tyčinkách je. Objavil tam parazitov, hlístice, ktoré môžu byť nakazené COVIDom. Pipetov pichal do týchto parazitov, oni sa skutočne hýbali, boli živé. Ak niekomu zavediete do nosa takúto tyčinku, pravdepodobnosť že ho nakazíte takýmto parazitom je značná. Samozrejme ak ten parazit v sebe má COVID, tak Vás nakazili
aj COVIDom.

Ďalej nasleduje výňatok z článku o parazitoch, ktoré našli na testovacej tyčinke, link na článok je uvedený v závere článku:

Je zaujímavé že v polovici roku 2020 vedci testovali práve na týchto čiernych parazitoch účinok lieku Ivermectín, ktorý podľa zistenej štúdie dokáže spomaliť množenie RNA vírusu SARS-Cov-2 až 5000-krát, vedci testovali antiparazitikum Ivermectín práve na hlísticiach. Vo vnútri hlístic bol totiž zistený vírus SARS-Cov-2, a to práve u pacientov z 3 zemí v okolí Stredozemného mora, teda u pacientov z Talianska, Francúzska a Španielska, čo boli 3 hlavné epicentrá ťažkých klinických prípadov Covidu-19 v roku 2020. A podľa tejto štúdie všetci títo klinický pacienti mali jedno spoločné, ich vírové nálože nepochádzali z pľúc, ale z čriev, z parazitov, z hlístic!

Koniec citátu z článku.

Tak a toto vyzerá veľmi, ale veľmi zle. Keď som túto záležitosť spomenul jednému doktorovi, tak ten reagoval, že veď to je vata a vo vate tam môže byť čokoľvek. Tak, pozor! Ak niekomu niečo pchám do nosa, tak tá zdravotnícka pomôcka by mala byť zdravotne nezávadná. Fakt, tak rozmýšľam nad všetkým, kde sme sa to ocitli.

Americký dobyvatelia, keď dobývali Ameriku, nakazili deky neštovicami a predali ich naivným Indiánom. Samozrejme nechcem sa tu rozpisovať o neblahých účinkoch neštovíc na Indiánoch. Ale možná by sme nemali, byť tak veľmi dôverčivý, skôr by som povedal, buďme radšej opatrný. A preto som si nedal zaviesť tyčinku do nosa a tak sa zo mňa stala osoba, ktorá je večné v karanténe, ale dúfam že nie na dlho a pevne verím, že sa nakúpi Ivermectín, ktorý zastaví túto neblahú a šialenú kauzu COVID.

Samozrejme je tu mnoho indícií, že celá kauza COVID bola pripravovaná, teda výskum účinku Ivermectínu na osoby nakazené hlísticami, viac v článku z ktorého sme citovali.

Ďalšia zaujímavá indícia je, že testovanie napr. PCR testy zo slín, ako som zistil sú možné, ale dajú sa vykonávať len v Bratislave, navyše sú extrémne drahé, cca 70Eu. Ja samozrejme nebudem cez celé Slovensko cestovať do Bratislavy kvôli nejakému testu.

Otázka znie, prečo ministerstvo zdravotníctva nenakúpilo radšej testy na testovanie zo slín, keď je taká možnosť? Prečo radšej testy, kde sa musí tyčinka hlboko zaviesť do nosa? No, prečo?

Samozrejme je tu celá kopa takýchto indícií, jedná z indícii je že momentálne, teda v dobe písania tohto článku zomiera neporovnateľné a značné množstvo občanov na COVID na Slovensku. No skúsme vytiahnuť štatistiku.

Pripojil som sa na stránku https://www.worldometers.info/coronavirus/ a samozrejme si nevymýšľam. Denne na Slovensku podľa worldometers na COVID zomrie v priemere 100 ľudí. Teda populácia na Slovensku podľa worldometers činí 5,461,578 obyvateľov, zhruba 5 miliónov. Zoberme si ďalej napríklad takú Indiu, kde denne zomiera na COVID okolo 120 ľudí za deň. A aká je populácia obyvateľov v Indii? Je teda astronomická, teda 1,389,901,307 obyvateľov. Teda skoro 1,4 miliardy.
Tak potom, kam sme sa to dostali s týmito tyčinkami do nosa? Skúsme to hodiť do kalkulačky a zistíme strašlivé číslo, na Slovensku zomrie 212 krát viac obyvateľov na COVID, ako v Indii. A to sa tu robili nejaké opatrenia proti COVIDu, má Slovensko vôbec nejaké zdravotníctvo, robila sa tu nejaká dezinfekcia aspoň raz za pol roka niekde, alebo ako to vlastne je s týmto naším Slovenskom?

Niekto by mohol teraz zakontrovať, veď v Indii liečia Ivermectínom. A ja by som si nad tým iba ťažko povzdychol. Veď o čom je celý tento článok?

Článok o zamorených tyčinkách hlísticami a COVIDom zo skoro zahraničného webu:

VIDEO: Lékař identifikoval děsivého parazita na stěrové tyčince antigenního testu zkoumaného pod mikroskopem na uniklém videu! Jedná se o hlístice, střevní parazity, na kterých vědci v polovině roku 2020 testovali účinnost léku Ivermectin a přinesli o tom vědeckou zprávu! Video má zřejmě anonymně odhalit pravdu o původci těžkých forem nemoci, paraziti produkovali virus SARS-Cov-2 jako vektorový nosič nákazy a studie sledovala účinek Ivermectinu! Studie spojuje COVID-19 s parazitickým vektorem vzniku těžkých forem nemoci! A proto na COVID-19 funguje antiparazitikum jako je Ivermectin!

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ján Vydra

O AUTOROVI

Mám rád objektívne média a informácie si overujem z viacerých zdrojov.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 4

Celkové hodnotenie: 22.16

Priemerná čítanosť: 2751

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Robert Fico: „Ako využiť vklady ľudí, ktoré majú dnes v bankách? Ako využiť zdroje, ktoré sú v dôchodkovom sporení?“

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Včera (26.4.2024) sa v parlamente šírila panika. Fico sa vraj chystá siahnuť na bankové vklady sporiteľov aby tieto…

    Zlé správy pre ženy, ktoré ako mladé prežili rakovinu prsníka

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/ The Daily Wire/ Foto: Pexels- Thirdman)   The Times interpretuje výsledky Cambridgeskej štúdie ktorá dokazuje, že mladé ženy, ktoré prekonali…

    Macron: čelíme obrovským rizikám, Európa môže zahynúť

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Haber7/Foto:TASR/AP-Christophe Petit Tesson)   Emmanuel Macron povedal, že Európa môže zahynúť. Čitatelia Haber7 si všimli, že francúzsky prezident má plné zuby…

    Kaliňák v Budapešti upozornil na dôležitosť integrácie krajín západného Balkánu

    0icon

    Z geografického hľadiska nie je západný Balkán zadným dvorom Európskej únie, ale jej vnútorným dvorom. V piatok to v Budapešti vyhlásil podpredseda vlády a minister…

    Muž parkoval na mieste vyhradenom pre ZŤP, odmietol dychovú skúšku

    0icon

    Zlatomoraveckí policajti zadržali 31-ročného muža, ktorý bez povolenia parkoval na mieste vyhradenom pre zdravotne ťažko postihnuté osoby (ZŤP). Vozidlo Volkswagen Passat spozorovali počas výkonu hliadkovacej…

    Najstarší slovenský národný park oslávi 75. výročie založenia

    0icon

    Najstarší národný park na Slovensku oslávi tohto roku 75. výročie založenia. Aj toto jubileum bolo jedným z impulzov pre Správu Tatranského národného parku (TANAP) pripraviť…

    Sermek: Výsledky volieb sa môžu zverejňovať 9. júna o 23.00 h

    0icon

    Výsledky volieb do Európskeho parlamentu (EP) sa môžu zverejňovať až po skončení volieb v poslednej členskej krajine EÚ, čiže 9. júna o 23.00 h. Celoeurópsky…

    Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili piatkové rokovanie diskusiou k novele školského zákona, ktorou chcú poslanci Richard Vašečka…

    Nádej Ukrajincov nezomiera. Stále veria v pre nich priaznivé scenáre

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   „Ukrajina môže pokračovať v boji proti Rusku, ale želané ‚víťazstvo‘ môže byť nedosiahnuteľné.“ Tak znel titulok článku v…

    Blinken sa počas návštevy Číny vyhrážal Si Ťin-pchingovi

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Mark Schiefelbein)   Po rozhovoroch so Si Ťin-pchingom o podpore Ruskej federácie vo vojne proti Ukrajine pohrozil Blinken Číne novými sankciami…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA