VÝZVA členom Komisie NEvyšetrujúcej smrť generála Lučanského

Vyzývam zástupcov opozície, a hlavne pani Sakovú – odíďte z tej Komisie, ktorá nemá ani poriadne meno. Veď nemá ani poriadne zadanie – nemá ani možnosť vyšetrovať. Tak načo ste tam?

 

Neuveriteľné v arogantnom prevedení

   Každého slušného občana tejto krajiny musí urážať tá fraška, ktorú tu s nami hrá politická plienka mimoparlamentnej straničky na jedno použitie. Tak prečo sa na tom podieľate vy, čo zastupujete opozíciu, ako už jedinú nádej tejto krajiny zbaviť sa zločinnej vlády? Alebo, pani Saková, Vy naozaj súhlasíte s tým, aby páchateľ dozeral nad vyšetrovaním vraždy (lebo aj samovražda je vražda), za ktorú má plnú politickú i faktickú zodpovednosť?! Pripomína to absurditu  „vyšetrovania“ únosu prezidentovho syna, Kováča ml., kde vo vyšetrovacom tíme sedel hlavný iniciátor toho únosu, námestník SIS Svěchota! Tak to s tým vyšetrovaním aj dopadlo. Tu je tá absurdita ešte absurdnejšia – Kolíková si Komisiu, ktorá by po správnosti mala vyšetrovať ju a jej podiel nielen na tejto „justičnej vražde“, sama vymyslela, sama si vybrala väčšinu členov a sama obmedzila právomoci tej Komisie?! Tak načo je taká Komisia? No, na to, aby zakryla skutočný priebeh umučenia generála (či už psychického, alebo fyzického – veď máme dôkazy o takom mučení už aj na príklade Jankovskej,či Bohma). To Vám, pani Saková ešte nedošlo? Vy a ďalší zástupcovia opozície chcete svojimi menami pokrývať túto frašku v réžii selfie-vlády hejterov ako je Matovič, Naď, ale aj Budaj (ktorý si tiež nezabudol verejne kopnúť do už mŕtveho generála)?

Pani Saková, ako ste mohla uveriť v serióznosť takéhoto „vyšetrovania“, keď páchatelia a spolupáchatelia – od Kolíkovej, cez riaditeľa väznice Norberta Kundráka, bachárov, Kysela a Čurilu – ostali na svojich miestach, aby mohli zahladiť stopy?!

Tak načo je dobrá táto Komisia? Ako povedal bývalý vyšetrovateľ Šátek, ktorý má predsa skúsenosti s podobnou vyšetrovacou komisiou únosu prezidentovho syna: „Kolíkovej komisiu považujem za neštandardnú, zbytočnú a jej závery za irelevantné.“

Veď už na začiatku ste o svojom pôsobení v tej hre na vyšetrovanie mala pochybnosti. Teraz sa potvrdzujú. Tak na čo čakáte?!

 

Cap v záhrade spravodlivosti

   Ako ste, zástupcovia opozície, vôbec mohli pripustiť, aby vás do tej pseudo-Komisie vymenoval mafiánsky prífrcok „z prašiaku“, čo sa dnes hrá na predsedu parlamentu?

Ako ste, zástupcovia opozície, vôbec mohli pripustiť, že v tej pseudo-Komisii budete hrať nemú štafáž a dobrovoľne sa zaviazali mlčaním o tom, čo sa v skutočnosti stalo?

Ako ste, zástupcovia opozície, vôbec mohli pripustiť svoju rolu komparzistov v pseudo-Komisii, o ktorej podozrivá Kolíková rozhodla, že nebude nič publikovať a výsledkom bude vopred jasná Správa, na zakrytie tohto politického aj ľudského zločinu, v ktorej budete jej podriadenými a kamarátkami zo zahraničia spoľahlivo prehlasovaní?

Smrť generála Lučanského, obál

Smrť generála Lučanského, obálka

Vy ste mali odísť už keď táto ordinárna baba s mastnými vlasmi po vzore Kisku (tie sa „satiricky“ v RTVS pomaly ani zmieniť nesmú) nakašľala na pamiatku generála v škandalóznej relácii Žumpa, ktorú aj naďalej udržiava pre záchranu vlastnej riaditeľskej stoličky pán Rezník. Ako vôbec po tom ešte môžete brať takúto politickú kreatúru na Ministerstve spravodlivosti na jedno použitie za seriózneho partnera?

Veď túto exponentku Kiskovej záchrany pred stíhaním už vypískali vo veľkom sudcovia, prokurátori aj advokáti. A to hneď niekoľkými petíciami!

Najnovšie odmietol sudca Macek čo i len kandidovať na post predsedu Správneho súdu, do ktorého sa odmietajú prihlásiť, práve kvôli tejto politickej plienke, tí najpovolanejší zo Správneho kolégia Najvyššieho súdu SR!

Pani Saková, neponižujte sa kolaboráciou s takouto osobou. Neponižujte sa účasťou na tejto fraške údajného „vyšetrovania“ brutálnej smrti generála Lučanského. Vy ste predsa generála Lučanského poznala ako čestného a priameho policajného funkcionára, Vy predsa túto pseudo-hru Kolíkovej a jej spolupáchateľov nepotrebujete hrať! Raz vyjde pravda najavo, a na tomto hanebnom spisku zakrývajúcom krvavé ruky tohto zločinného režimu, bude aj Vaše meno?

 

Počujete to ticho?

   Tento zločinný režim urobila jednostranne extrémne propagandistická žltá tlač s exponentmi ako Tódová, Vagovič, Hanzelová, Struháčik, Bárdy, Hríb a zopár ďalších. Naozaj ich nie je veľa. Veď kto slušný by takto hanebne porušoval elementárnu novinársku etiku?

V úzkej kolaborácii so zločinným režimom sú títo exponenti žltej tlače vždy a všade tam, kde tento režim chystá politické procesy zámerne brutálnym zatýkaním za asistencie hlučnej helikoptéry, aby nebol počuť plač rodinných príslušníkov v šoku z tej brutality.

Ale keď prevážali hore dolu dobitého generála Lučanského, ani jeden z týchto exponentov sa neprišiel pozrieť. A ako veľmi by sa politickej plienke na Ministerstve spravodlivosti zišiel záber na to, ako generál do poslednej hodiny pred svojou smrťou svižne kráča s „vylepšeným zrakom“ podľa ministra obrany a arogancie Naďa. Tak prečo pri tom neboli? To ste sa nepýtala, pani Saková? Tak ja vám odpoviem, pretože nielen túto otázku som sa pokúsil zodpovedať v prvej (príležitostnej ako memorabília) i druhej knihe o generálovi – na smrť umučení zle pózujú pre potreby zločinnej vlády prostredníctvom ich mediálnych kolaborantov. Preto.

A to ste sa, pani Saková, tiež nezamyslela nad tým, že keď sa to hodilo tejto zločinnej vláde, tak Tódová denne vykrádala a ďalší kolaboranti denne papagájovali, pozorne a zámerne vybrané pasáže z Kočnerovho spisu (tie o hrkútaní Zsuzsovej s terajším špeciálnym prokurátorom Lipšicom vynechali)? Ako to, že odrazu tento zdroj pozorne dávkovaných senzácií vyschol. Ako to, že odrazu nepočujeme o ničom z vyšetrovania násilnej smrti generála Lučanského? Žiadne senzačné odhalenia? No isteže žiadne, lebo by odhalili spoluzodpovednosť Kolíkovej, riaditeľa väzobnej väznice v Prešove Norberta Kundráka a celého zástupu ich poskokov na tejto „justičnej vražde“.

Obalka knihy General Milan Lučanský

Vážená pani Saková, Váš kolega v opozícii, poslanec Blaha už pred takmer dvomi mesiacmi položil páchateľom tejto ohavnej „justičnej vraždy“ 50 otázok. Nájdete ich aj v mojej prvej knižke o generálovi Lučanskom. Prečo na ne chrabrá Tódová a celá tá od nenávisti žltá kamarila dodnes nežiadala odpovede? Veď v prípade nielen smrti generála, ale celej série samovrážd a mučenia väzbou by denne jačali a denne žiadali odpovede zodpovedných. A teraz sú odrazu tak tichúúúúúúúčko…

Táto fraška-Komisia mala len jednu úlohu – najskôr uchlácholiť verejnosť, veď sa „vyšetruje“ a to aj za účasti opozície, a teraz má ďalšiu – uspať pozornosť verejnosti, zahrať vyšetrovanie do stratena.

Práve preto je okolo činnosti Komisie také ticho. A to politická plienka vyhlasovala, že je všetko jasné?! Tak keď je všetko jasné, prečo sa to „jasné“ nepotvrdilo celé týždne?

Prečo sa žltá tlač, vždy taká pohotová, nepýta, ako je možné tárať také nezmysly, ako Kolíková, že kto chce v väzbe spáchať samovraždu, tak ju spácha?! Tak prečo šibovali generála z cely do cely, až nakoniec do tej s poschodovou posteľou, až kým nebolo dielo dokonané?! A ako to, že riaditeľovi prešovskej väzobnej väznice Norbertovi Kundrákovi „nenapadla“ taká jednoduchá prevencia, akou je spoluväzeň na cele, ktorý by aj čo len pokusu o samovraždu zabránil? Že by to zakázali Kysel s Čurillom, čo už majú aj iné obete za sebou?

Vyzývam Vás, pani Saková, aj všetkých, čo si chcú pre budúcnosť zachovať slušné meno a nepoškvrniť ho touto justičnou vraždou – prestaňte kolaborovať so zločinným režimom, odíďte z tej hanebnej pseudo-Komisie!

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 203

Celkové hodnotenie: 23.56

Priemerná čítanosť: 2765

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    FOTO DŇA