Eutanázia za potlesku a vyhrážok Matovičových odborníkov.

Myslím, že už som prišiel na to, prečo sa tzv. ,,odborníci“ spreneverili vláde trnafského špajlového fetišistu a svojim Alma mater sa otočili chrbtom.

Prečítal som si príspevok šéfa PR agentúry Katedra komunikácie Gabriela Tótha o štatistike najúspešnejších politických strán na FB a čítanie to bolo vskutku zaujímavé TU .Výsledok? Suverénne vedie OľaNO na čele so svojim amatérskym epidemiológom Mgr. Plgt. Matovičom. Je snáď za týmto úspechom profesionalita a odbornosť? Omyl. Tento úspech je vykúpený a to poriadne mastnou sumou. Toto víťazstvo, najvyšší stupeň víťazov je, ako inak, kúpený.

Táto fašistická junta míňa bežne na svoje sponzorované príspevky od 500 do 1000 eur. A aj keď volebná kampaň dávno skončila, blázon z Trnavy pokračuje v míňaní mojich daní na takéto reklamy a suma, ktorou si kupuje svoju popularitu dosiahla za minulý rok od marca  129.000 eur.

A zjem si hlavu, keď nie presne takýmto istým spôsobom ,,motivoval,“ ako to on rád nazýva aj chýbajúcich zdravotníkov na odberných miestach pri celoplošnom testovaní a presne touto ,,Judášskou motiváciou“ si kupuje aj nám všeobecne známe nenahraditeľné esá spomedzi infektológov, epidemiológov a vedcov. Ako inak vysvetliť, že svojimi vyjadreniami popierajú všetko, čo sa naučili, z čoho promovali? Pre tých päť minút slávy pred kamerami to iste nebude… Tu sú perly týchto šamanov, ktorých Matovič nazýva odborníkmi. Vyjadrím k nim aj svoje názory, ktoré a to oznamujem špeciálne pre corona hysterikov a Matovičových rektoskopov, si dovolím publikovať po preštudovaní kvanta odborných materiálov od väčších kapacít, ako sú títo felčiari.

Čaputová – žiada vakcínu a očkovanie pre každého na tejto planéte.

Blahoželám. Názor zo skládky. K tomuto viac niet čo dodať.

Krčméry – tvrdí, že Kovid-19 je strašná choroba. Povedal, že sme súčasťou EÚ, vzdali sme sa časti suverenity za to, aby sme mohli slobodne cestovať a preto musíme ukázať solidárnosť s EÚ, priniesť obetu a ukázať zmysel pre zodpovednosť a preto je nutné zaočkovať aspoň 80% populácie, pretože inak to nemá zmysel. Tu 

Tak, občan Krčméry, vypočul som si tvoj názor a teraz si ty vypočuj ten môj. Pýtam sa – hovoríš o tom zmysle, ako v prípade atómovej bomby povinného celoplošného testovania? Kde ste bezhlavo nahnali na kopu zdravých s chorými? O tom 2. SNP, vďaka ktorému tu teraz máte tie vaše alarmujúce čísla a neviete čo robiť? O tom obrovskom ,,úspechu,“ ktorý napriek fiasku chcete znovu zopakovať?

Za základ obhajoby na pretláčanie vakcinácie považuješ testovanie niečím, čo sa testom nazvať ani nedá? Už ste zistili, že veštenie tarotovými kartami je presnejšie, ale vy stále to svoje testovanie? Ako ste využili, spracovali a analyzovali výstupné dáta z toho SNP? Hovoríš o tých mŕtvych, ktorí vďaka tomu vášmu skvelému nápadu prišli o život, pretože ich zabil covid? Váš covid, Krčméry! Vrátane tých 4.300, ktorých tvoj Caligula chce prišiť Sulíkovi! Lenže vy máte ešte väčší problém. Vy všetci ste totiž zodpovední aj za smrť ďalších tisícov ľudí, ktorí zomreli, pretože im vďaka vašej kurva veľkej odbornosti nemohla byť poskytnutá lekárska pomoc, pretože ste hermeticky uzavreli nemocnice, lebo covid, pretože sanitky odmietli prísť k pacientovi domov, lebo covid, pretože, pretože, pretože…

A s kým to mám byť solidárny Krčméry? S EÚ? S bandou nikým nevolených skorumpovaných priposratých úradníkov, ktorí zahlasujú za každú hlúposť, len aby sa prašule sypali? Presne ako ty prikyvuješ na každú jednu Matovičovu dementnú požiadavku?

Že som tak smelý ty odborník, to si mám dať amputovať nohu, aby ste mi vy dovolili láskavo cestovať a preukázal tak solidaritu so všetkými, ktorí prišli o jednu nohu? Takto to myslíš? Ty si našňupaný? Či megadávka lysohlávky len tak, bez prílohy? O akom zmysle pre zodpovednosť tu halucinuješ Krčméry?

Ľudia tu trpia vaše fašistické, papalášske maniere už od marca, dodržujú tie vaše hlúposti a ty tu apeluješ na zodpovednosť? Krčméry, to tvoj kumpán z komanda smrti Mikas udelil za minulý rok 400 výnimiek a dal tým povolenie k beztrestnej nezodpovednosti.

To vy, teda aj ty ste nahnali nakazených poslancov do NR SR, lebo ste si veľmi rýchlo potrebovali odhlasovať ďalšie porušenie zákona a ústavy. To vy, teda aj ty si požehnal Holého cestovanie za rodinou do Británie a tým schválil jeho nezodpovednosť a grátis dovoz britskej mutácie na Slovensko. Veď čo sme my horší, ako Angláni? To vy, teda aj ty si dovolil , aby kadejaký konzultant mohol prísť na Slovensko a naši ministri mohli cestovať po svete kvôli bezvýznamným stretnutiam, v tejto dobe, keď vy šírite paniku, strašíte ľudí a zatvárate ich doma. Ako keby sa tieto ,,dôležité“ ministerské stretnutia nemohli posunúť na obdobie keď bude lepšia situácia, presne tak, ako to robíte s nami, alebo to vybaviť cez vaše telemosty.

Krčméry, kto je tu teda nezodpovedný??? Alebo nám chceš nahovoriť, že sme to boli my, kto si počas zákazu vychádzania vozil v služobnom aute za moje peniaze svoju konkubínu? To za nami chodili do nemocnice údajné ,,zrelé“ 50-tničky? V dobe zákazu návštev? Krčméry, ty sa spamätaj a nevydávaj už žiadne vyhlásenia, pretože argumentov proti je toľko, že keby som použil iba každý desiaty, postavím ti z toho palác.

Jarčuška – Tým, že budú vakcíny zadarmo, chce ľahšie presvedčiť občanov o tom, ako je dôležité sa dať zaočkovať a dokonca aj ušetria, pretože ich to nebude nič stáť. Jarčuška je absolútnym zástancom povinného očkovania a v ceste k jeho erekcii stojí iba prinútenie všetkých obyvateľov planéty k vakcinácii. Naznačil, že ľudia, ktorí sa nedajú zaočkovať, budú vystavení obmedzeniam. Napríklad budú musieť nosiť rúška, dodržiavať odstupy, budú mať problém s cestovaním, ale môžu ostať aj bez zamestnania, tým pádom bez príjmu a na okraji spoločnosti. TU 

Jarčuška, ty blázon, vypočul som si aj tvoje halucinácie, tak si aj ty nájdi čas a prečítaj si môj odkaz tebe, keď už sa tak vyžívaš v odkazovaní.

Tvoju držku som v telke ešte nevidel, pretože ju vždy ukrývaš pod večne zarosenými okuliarmi a rúškom vytiahnutým až na čelo. Ale bludy, ktoré spod toho rúška lezú, budú raz vytesané do kameňa, ako odstrašujúci príklad pre budúcich študentov vedy a medicíny. Počúvaj ty v detstve šikanovaný, rozklepaný, 40 kilový mamlas. Ty Pfizerom štedro dotovaný Peruánsky liečiteľ. Dohodneme sa – ja zvolám do ktoréhokoľvek mesta podľa tvojho výberu občanov Slovenska a ty pred nás predstúpiš a povieš nám do očí a verejne, nie len tak ledabolo pre nejaký časopis, alebo pre TV štáby na Igorkových plačovkách, ale ako chlap, rovno do očí, že ak sa nedáme zaočkovať, tak ty sa postaráš o to, že prídeme o zamestnanie. Že ty budeš ten, kto nám zakáže cestovať a pošleš nás na okraj spoločnosti.

Tak ma počúvaj ty ,,vedecký“ hnoj – poskytoval som služby v oblasti elektrotechniky na Slovensku, aj v zahraničí, kde som musel svoju odvedenú prácu garantovať 5 alebo 10 ročnou zárukou. Ako remeselník som vyrábal výrobky, na ktoré som dával svoje logo, čo u mňa znamená doživotnú záruku. Do dnešného dňa a to je už pekných pár rokov, som nemal jednu jedinú reklamáciu. Čím sa vieš pochváliť ty, okrem toho, trčíš z riti nejakému Pfizeru a ako užitočný idiot im robíš reklamnú kampaň? Okrem toho, že ty, koho tu ešte pred pár dňami nikto nepoznal, sa nám tu ideš vyhrážať nejakým okrajom spoločnosti? To ti fakt ešte nikto nečapol po tej dutej plešatej hlave, ty chodiace rúško? Ja na svoju prácu dávam a vždy som dával garanciu. Akú poskytuješ ty, pre svoje vakcíny? Tak sa na to pozrime.

Prvou a asi najväčšou garanciou tvojej svet zachraňujúcej vakcíny je, že nič negarantujú a všade na svete jej výrobca a tvoj chlebodarca žiada právnu imunitu. Aby si rozumel vedče – ak tvoja vakcína spôsobí smrť, alebo trvalé následky, nie sú ochotní za to niesť zodpovednosť. Ako to vidíš v porovnaní s prácou, ktorú som odviedol ja? U mňa doživotná záruka, u teba žiadna záruka.

Priemerná doba vývoja vakcíny je 12 rokov. Ty nás chceš znásilniť niečím, čo bolo hotové za necelý rok. Od doby Veľkého tresku je to najrýchlejšie vyvinutá vakcína. Nechápem, s čím sa toľko seriete a nedodáte konečne vakcínu proti rakovine, alebo AIDS, či cukrovke, alebo cystickej fibróze. Až som presvedčený, že vakcína tu bola skôr, ako vírus. Ako by si dôveroval manželskej posteli z masívu, ktorý si u mňa objednáš o 15:00 a ja ti o 16:30 zavolám, že je hotová? A to som ešte musel kúpiť materál.

A kam sa kurva podelo to priemerne 12 ročné testovanie vakcíny na dobrovoľníkoch? Vieš Jarčuška, ono sa to robí preto, aby ste vychytali muchy. Ale aby si rozumel, lebo ty si ,,vedec“, robí sa to preto, aby ste zistili a eliminovali čo najviac nežiadúcich účinkov. Nič, nula, zero. A vieš prečo? Lebo ste sa rozhodli, že tými pokusnými dobrovoľníkmi budeme povinne my a vy na tom ešte fest zarobíte.

Ďalšou vecou, ktorú chcete pred nami ukryť je, že vy ani ani len netušíte, ako vám to hovno zafunguje. To má byť čo? Nejaké Veľkonočné prekvapenie?  Tombola? Ty hovado, vy sa chcete hrať so zdravým ľudí. Toto s pomocou, ani záchranou životov nemá nič spoločné.

Argumenty typu – ale veď ako deti ste boli očkovaní a ste tu, si nabúchaj za okuliare. Očkovaním sme porazili množstvo chorôb. Pravda. Ale v tom prípade je na mieste povedať aj to, že to boli štandardné vakcíny, ktoré spĺňajú všetky podmienky uvedenia na trh, spomenuté vyššie. To, čím sa oháňaš ty, je nová generácia vakcíny, doteraz nepoužívaná a preto by jej vývoj mal trvať nie 12, ale 22 rokov. Inak si to napichaj do matere.

No a čo obete, ktoré vám po tej fantastickej a bezpečnej vakcíne kapú? Lekári, zdravotné sestry, najnovšie 23 dôchodcov v Nórsku. To preto tak tlačíte na očkovanie dôchodcov? Vybudovali tento štát, vyžmýkali ste ich a už sú nepotrební? Eutanázia pod rúškom záchrany životov?  Píše o tom dokonca váš spriaznený Denník N, takže nie, že nie. Že ide iba o ďalší hoax tých, ktorí ti odmietajú padnúť k tým šmatlavým nohám… Tu   

No čo povieš Jarčuška na tvoje a moje garancie? Každému, kto odmietne tvoj super preplatený vedecký pokus, sa postaráš o dokurvenie života? Kontaktuj ma, stretnime sa a povedz mi to o očí ty genetický odpad.

Bražinová – Epidemiologička, ktorá sa včera večer nechala počuť, že testovanie AG testami je účinné, ale musí byť robené opakovane a pravidelne.

Hej. Ale až keď rozvitnú hrable. Takže informácia pre pani odborníčku, hoci si to môže naštudovať aj z príbalového letáku. Pozn. Matovič, Mikas, Jarčuška NIE SÚ príbalový leták.

K veci pani odborníčka na epidémie – AG testy NIE sú určené na plošné testovanie hlava nehlava. AG test sa používa pri pacientoch, ktorí už evidentne MAJÚ klinické príznaky, aby sa zistilo, či ide o chrípku, o bakteriálnu infekciu dýchacích ciest, ALEBO o covid. Rozumieme vážení felčiari? Neexistuje žiadne opakované a pravidelné, pokiaľ pacient nemá príznaky. Preto pozitívne otestujete aj bezlaktózové mlieko. Ale to by ste tomu museli rozumieť. Pani Bražinová – posadím vás do auta s prázdnou nádržou a budem vás presviedčať, dokonca nútiť k tomu, aby ste sa pravidelne a opakovane snažila naštartovať. Pretože sa vám to určite podarí. No nepodarí. Ale to by ste sa všetci museli vrátiť do študentských čias, zaloviť v pamäti čo ste sa to učili a prestali byť obmedzenými bábkami Dr. Plgt. Matoviča. Vy si svoje diplomy už dávno nezaslúžite.

Č

Č

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Robo Bačinský

O AUTOROVI

Nemám v úcte autority. Tie novodobé určite.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 31

Celkové hodnotenie: 37.4

Priemerná čítanosť: 6314

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Hongkonskí diváci majú šancu na finančnú kompenzáciu za Messiho

    0icon

    Hongkong 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Michael Laughlin)   Futbaloví fanúšikovia, ktorí si zakúpili vstupenky na prípravný zápas Interu Miami v Hongkongu, no Lionel Messi v ňom…

    Gábor Grendel: Vďaka práci prokurátorov ÚŠP sme žili v bezpečnejšej krajine

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Slovensko bolo vďaka Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) bezpečnejšou krajinou. Dokazujú to konkrétne výsledky práce úradu za takmer 20…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc) Aktualizované 19. marca 2024 o 12:08 h. Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až…

    SaS: Pod hromadnú pripomienku k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11.000 ľudí

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Hromadnú pripomienku SaS k návrhu zmien v telerozhlase podporilo vyše 11.000 signatárov. Liberáli o tom informovali na utorkovej…

    Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria počas Veľkej noci

    0icon

    Strečno 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Erika Ďurčová)   Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria v sobotu 30. marca. Návštevníci tak môžu absolvovať prehliadku aj počas veľkonočných…

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Podľa bieloruského webu telegraf.news bola príčinou jeho úmrtia krvná zrazenina. [caption id="attachment_3438730" align="aligncenter" width="960"]…

    Nemeckú statičku súd oslobodil spod obžaloby v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová) Aktualizované 19. marca 12:00 Nemeckú statičku Sabine H., ktorá čelila obžalobe z prečinu všeobecného ohrozenia v súvislosti…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    FOTO DŇA