Duševný svet koronahysterických Matovičovoličov.

 

 

Hneď v úvode chcem povedať, že nepatrím ani do jednej z týchto skupín. Trnafského vidláka som nevolil a hystériu okolo Covidu beriem ako každoročnú predvianočnú reklamu na Coca-colu. Avšak mnohonásobne viac finančne podporovanú a propagovanú. Do toho dennodenné duševné výlevy paródie na premiéra na FB, uslzené oči na tlačovkách, srdcervúce fotografie a astronomické čísla infikovaných a mŕtvych. Výstupy z nekonečne dlhých porád pandemickej komisie a krízového štábu ,,odborníkov“, kde sa to len tak hemží číslami  – biliónmi mŕtvych každý deň, miliardami nakazených, krivkami, ktoré siahajú až k Jupiteru…

Pamätáte si ešte na bláznove veľkolepé tvrdenia o poradných orgánoch? Ja áno. Zriadil ich krátko po nástupe do funkcie a opakovane hovorieval, že v tejto situácii budú rozhodovať odborníci a nie politici. Odborníci a nie politici! Tí odborníci, ktorí sa na dotieravé otázky novinárov, kto sú títo špecialisti, vyparili.

Myslím, že táto odpoveď Matoviča je namieste, pretože je ťažké predstaviť verejnosti ako ODBORNÍKA niekoho, ktorý v mene záchrany životov a vyššieho dobra rozdelil Slovensko, zdevastoval hospodárstvo, podnikateľskú sféru, zatváral ľudí do domáceho väzenia, obmedzoval ich slobodu a odopieral základné ľudské práva. Nútil ich k testom, vyhrážal sa a bral im sviatky.

Z 32 členného antikovidového komanda s krycím názvom Armagedon, sú totiž ako tak odborníkmi len 3 (slovom traja). Zvyšnú časť odborníkov tvoria ministri, poslanci, šéfovia zdravotných poisťovní, starostovia, IT manažér, či bývalý splnomocnenec pre rómske komunity, všetci bez jediného semestra humánnej medicíny.

Ešte stále žijete v presvedčení, že vaše životy riadia a ničia zároveň kovaní odborníci, tak to stojí zato??? Veď 29 z nich ťažko rozozná nosné kvapky od stolárskeho ponku. Ešte stále si beriete ich ,,odporúčania“ k srdcu tak silno, že ste ochotní otočiť svoje životy naruby? Nech sa páči, nemám nič proti tomu, robte si so svojim životom čo len chcete a to nie som liberál. Orúškujte sa, na to si natiahnite respirátor a poistite to zváračskou kuklou. Natiahnite si neoprén, omotajte sa potravinárskou fóliou a  pre utesnenie škár sa polejte disperzným lepidlom. Na nohy päť párov ponožiek, papuče a lyžiarky, na ruky celý kartón gumových rukavíc a na vrch tie hrubé inseminátorské až po plece. Kúpte sa výhradne v antibakteriálnom roztoku a zuby umývajte mydlom. A prežitie máte na dosah. Alebo aj nie, pretože ešte stále neskáčete úplne podľa Matovičových predstáv a ešte stále nie ste dostatočne zhovadený, poslušný a vystrašený a tak sa objaví ďalší nový vírus, tentokrát zmutovaný britský, ktorý bude skížený s  thajsku verziou – kokosovírus K 7609 T. A to už budete môcť vychádzať z domu iba keď si na seba natiahnete dvojdverovú skriňu s otvormi pre nohy, alebo garážové vráta… samozrejme s otvorom na nos, aby ste mohli absolvovať pravidelné dvojhodinové testovanie. Čím väčšia skriňa, tým bude viac výhod a slobodne budete môcť zájsť aj do vzdialenejších potravín. Už sa nebude chodiť ani do práce, ani do školy, vaše životy budú iba o každodennom státí v dlhých radoch, aby sa vám v nose opäť vyšantila nejaká kaderníčka.

A tomuto všetkému koronahysterici a Matovičovoliči tlieskajú. Včera som si prečítal jeden z jeho príspevkov, nič nové – covid, všetci tu zomrieme, čierne vrecia na mŕtvoly, modré pery, každý druhý je infikovaný, starým rodičom ani nevolajte, lebo už tým ich zabijete a podobné citové vydieračky. Ale až pri komentároch jeho fanúšikov som pochopil, prečo nevidí realitu. On totiž žije v hermeticky uzavretej bubline obklopený bláznami s rovnakou mentálnou výbavou. Len pre ilustráciu.

,,Drž sa pán premiér. A ver tomu, že je nás väčšina, ktorí chceme, aby sa Slovensko zmenilo z Ruskej gubernie na európsky štát. Bez teba ale aj celej terajšej vlády to nepôjde, tak robte nejaké kompromisy, všetko dobré.“

,,V tejto situácii by pomohlo, keby to bol na chvíľu policajný štát…ale tu budú debilní ľudia protestovať proti všetkému a každému a neuvedomujú si, že nakoniec to budú oni, ktorí  si to vyžerú.“

,,Žiaľ, väčšina národa je totálne naivná a preto sme tam, kde sme.“

,,Čierne igelitové vrece. Meno a dátum. To je všetko, čo zostane po blízkom človeku. A okrem následkov nového SARS-COv2, z ktorých je najťažšia tá permanentná ťažoba na hrudi sú ťažké výčitky a nezodpovedané otázky: Spravil som všetko, čo som mohol? Mohol som spraviť viac?“

Skôr ako sa takýto a im podobní blázni začnú vyzliekať z kože lebo popieram koronakaust vravím – nepopieram, covid je tu. To čo popieram, sú čísla. To, čo popieram je, že testovanie je to, čo zabije hnusobu. To, čo popieram je, že Matovič zvláda situáciu viac, než bravúrne. To, čo popieram je, že opatrenia v boji s hnusobou sú účinné. To, čo popieram je, že vírus zabije všetko ako Novičok.

A teraz by som prešiel od ,,zaručených“ správ a rozprávok tv Markíza, JoJ a protipandemického Armagedon komanda odborníkov k faktom a realite. To prvé, čo vy, hysterici robíte je, že nám vkladáte do úst niečo, čo nehovoríme, netvrdíme a nikdy sme netvrdili. Netvrdíme, že vírus neexistuje, ani že nepripravil o život mnoho ľudí. Čo tvrdíme je, že toto nie je pandémia vírusu, ale politická pandémia. A s vašim láskavým dovolením, my sa zúčastňovať na krytí pofidérneho nákupu ešte pofidérnejších testov nebudeme.

Vaša mentálna kapacita nie je schopná analyzovať, čo za covid šialenstvom je, aké veci sa kryjú, nevidíte deštrukciu štátu ku ktorej dochádza, ani fašistický režim, ktorý je už nastolený.

Ste schopní nenávidieť vlastnú rodinu, priateľov a kolegov len preto, lebo neskáču, ako skáčete vy. A ten váš všetko riešiaci argument – lebo sme nezodpovední, ten mám najradšej. Presne ako Matelkove – lebo Fico, to vaše je – lebo tí druhí sú nezodpovední.

Tak mi,  vy zarúškovaní udavači povedzte, ktorá skupina konkrétne je nezodpovedná. Tá naša, ktorá si namiesto testovania zvolila dobrovoľnú karanténu, zaručene sedela doma a vírus roznášala medzi toaletou, kuchyňou a obývačkou, ak nejaký vôbec mala, alebo tá vaša, ktorá s modrým zdrapom potvrdenia o negativite a ,,slobode“ veselo šírila vírus medzi obyvateľstvom. A nie, že nie, pretože na to, že negatívny výsledok nezaručuje skutočnú negativitu, vás dopredu upozornil aj váš mastodont a bláznov sluha Mikas a s ním aj minister Krajčí a váš vodca Matovič. Ale o tom už vypisovať nebudete, že je tak? Mám papier, mám slobodu…

A takto, s pocitom že ste zdraví sa pľantáte medzi ľuďmi, plníte lyžiarske strediská, obchody a šírite nákazu hnusoby. Ja osobne som bol v karanténe nie 10, ani 14 ale 25 dní. Bez kontaktu s ľuďmi, v lese na samote. A mňa tu idete školiť o zodpovednosti? Vy?

Vy všetci, ktorí svojimi rektoskopickými komentármi s potleskom oceňujete každý Matovičov prd, ktorí všetkému tak rozumiete, povedzte mi, ktorá časť takého celoplošného testovania – 3.600.000 ľudí bola zodpovedná? Pekne na hromade chorí so zdravými. Alebo je zodpovedné, že vicepremiér Holý, ktorý nevidí problém v obmedzovaní ľudských práv a je za ešte prísnejšie opatrenia, veselo cestuje medzi Slovenskom a Británoiu a kašle na nariadenia, ktoré ale vyžaduje dôsledne dodržiavať plebsom a bez karantény zaparkoval rovno v parlamente? A čo tak tvrdý lockdown, ale s výnimkou lyžiarskych stredísk a vlastne ďalšími asi 300 výnimkami, pretože okresný inseminátor a taxikár konkubín Kollár by prišiel o zisk? A čo tie jeho návštevy v nemocnici? V porádečku? A čo výnimky pre nakazených poslancov? Máte dojem, že ak Mikas udelí výnimku evidentným šíriteľom nebezpečnej choroby, že si to všimne aj vírus a prestane sa šíriť? Lebo nejaký génius v parlamente natiahol maliarsky igelit a pozliepal to páskou a vírus vidiac túto neprekonateľnú prekážku rezignoval na šírenie? To vážne? Alebo snáď ten vírus je tak inteligentný, že pochopil, že výnimka sa vzťahuje aj na neho a dal si šlofíka?

Hysterici, uvedomte si a uznajte, že medzi tých najnezodpovednejších v dodržiavaní opatrení sú tí, ktorí ich dodržiavanie od vás pod hrozbou pokút vyžadujú. Pre stromy nevidíte les. A toto už hraničí s fanatizmom. Nemáte žiadne právo rozdávať rozumy, ani nálepkovať ľudí, pretože jediný zdroj informácií ktorými disponujete, sú Matovičove halucinácie. Ono totiž sú aj fundovanejší zdravotníci a odborníci ako dvorný šašo Mikas, či Pfizerom dotovaný Jarčuška. Ich pred kamery však nepustia, lebo domček z piesku by sa zosypal. Prikladám OFICIÁLNE čísla, žiadny hoax, ani konšpiráciu, ale podanú tak, aby ste to konečne pochopili.

Podiel všetkých, ktorí infekciu vírusom prežijú:

 

-99,997% vo veku 0 -19 rokov

-99,98% vo veku 20-49 rokov

-99,5% vo veku 50 – 69rokov

-94,6% vo veku nad 70 rokov

Takto podané tie isté čísla, ktorými vás ohuruje Matovič teraz vyzerajú trošku inak, že? Ešte stále máte potrebu halucinovať, že pre toto je nutné zastaviť vesmír? Že pre toto mám byť solidárny s ľuďmi, ktorí majú viacero ťažkých diagnóz a zabil by ich aj prievan, nie to ešte vírus a mám sa dať očkovať, nosiť na tvári tú handru a chodiť po kanáloch???

Ja, ktorý som zdravý, starám sa o svoje zdravie, ktorý už na prahu tretej vlny fiktívnej pandémie idem kam chcem, kedy chcem, bez rúška a nič mi nie je? Ktorý sa bežne stretáva s priateľmi a rodinou, lebo som si udelil výnimku a nikomu z toho množstva ľudí nič nie je? Moja takmer 80 ročná mama sa denne ide prejsť centrom Košíc kvôli kondícii, berie vitamín C a D a nič jej napriek rizikovej skupine nie je, sa má dať očkovať? Zo solidarity? Čo keby ste vy zo solidarity naskákali do riek plných krokodílov v období, keď majú núdzu o jedlo? Majte boha pri sebe a buďte solidárni.

Viete, že obrovským problémom je oslabená imunita. Čo tak nakúpiť tony vitamínov a vysypať to do každej domácnosti, namiesto testov? Čo tak pomôcť zdravotníkom a poslať domov z nemocníc to množstvo ľudí, ktorí tam nemajú a nemali čo robiť? Len zaberajú miesto tým, ktorí to naozaj potrebujú. Že vás bolí hlava, celé telo a máte horúčku? Je to už covid a nutne musíte zabrať v nemocnici posteľ? Pamätáte na staré dobré časy, kedy ešte existovala chrípka a s ňou súvisiace prázdniny, či na angínu? Že som tak smelý, aké že to príznaky ste mali vtedy? Tak isto ste okolo seba nakazili ľudí, ale svet sa neprestal točiť.

Namiesto posratých vakcín začnite šíriť osvetu o zdravom životnom štýle. Bol zavedený zákaz predaja mentolových cigariet s odôvodnením, vraj pre svoju chuť začínajú s fajčením stále mladší a mladší. A fajčenie škodí. Súhlasím. Ale čo potom tie reklamy, kde vyzývajú rodičov, aby svoje deti od útleho detstva kŕmili bielym pečivom s kilom Nutely? Toto nevedie k obezite a tým ku škodám na zdraví? A potom tu idete vyplakávať, že ďalšou obeťou je mladý muž, aká to škoda. Áno, je to škoda. Ale škoda jeho rodičov, že ho nechali vypásť sa na 250 kíl, k tomu cukrovka, vysoký tlak, čo samozrejme s obezitou nesúvisí, však a potom príde hnusoba a ľavou zadnou ho posadí Cháronovi do loďky.

Rozjasnieva sa vy hysterici? Starajte sa o tých, ktorí to potrebujú. Ušetríte prostriedky, ukľudnia sa tým nálady v spoločnosti, vydýchnu si zdravotníci…

Ale úplne najlepší recept na vírus je vypnúť telku, rádio a po covide nezostane ani chýru ani slychu.

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Robo Bačinský

O AUTOROVI

Nemám v úcte autority. Tie novodobé určite.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 31

Celkové hodnotenie: 37.4

Priemerná čítanosť: 6315

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Kriminalisti z Rimavskej Soboty zadržali dve osoby pre drogovú trestnú činnosť

    0icon

    Odbor kriminálnej polície v Rimavskej Sobote vykonal domovú prehliadku pre podozrenie z páchania drogovej trestnej činnosti a zadržal dve osoby. Aktuálne v prípade prebiehajú procesné…

    Ak dnes Kongres odhlasuje pomoc, zbrane sa na Ukrajinu dostanú za menej ako týždeň

    0icon

    Kyjev 20. apríla 2024 (HSP/Foto: Twitter)   Vojenská pomoc USA sa dostane na Ukrajinu za menej ako týždeň po hlasovaní v Kongrese, uviedol denník The…

    Zasadala celoslovenská rada KDH: Z Bruselu prichádzali "mnohé nezmysly, ktoré boli odtrhnuté od reality"

    0icon

    Kresťansko-demokratické hnutie (KDH) ide do júnových volieb do Európskeho parlamentu (EP) s programom zameraným na silné Slovensko v bezpečnej Európe. Informoval o tom po zasadnutí…

    Čínski plavci mohli súťažiť na OH v Tokiu aj po pozitívnych testoch

    0icon

    Dvadsaťtri čínskych plavcov mohlo súťažiť na OH v Tokiu napriek tomu, že mali pred olympiádou pozitívne dopingové testy. Svetová dopingová agentúra (WADA) a Medzinárodná plavecká…

    Polícia obvinila šesť osôb v súvislosti s krádežou súčiastok

    0icon

    Polícia obvinila šesť osôb v súvislosti s krádežou súčiastok z jedného z výrobných závodov v Bratislave. V prípade preukázania viny hrozí 37-ročnému Petrovi P., 32-ročnému…

    Pán Vallo, nemôžete to robiť niekde inde? - pýta sa Milan Krajniak

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Milan Krajniak, bývalý minister práce a sociálnych vecí za Matovičových vlád, teraz líder kandidátky Kresťanskej únie do eurovolieb sa…

    Beňová Bárdymu a celým Aktualitám: To my a normálna spoločnosť potrebuje ochrániť pred vašou nenávisťou, zlobou a klamstvami

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:   Monika Beňová, bývala partnerka Fedora Flašíka, sa ozvala voči ohováračskej kampani webu Aktuality. Ohradila sa najmä voči tomu, že…

    Raši počíta s nomináciou na predsedu NRSR, ale čo Danko? KDH nevylúčilo Rašiho podporu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:screenshot Facebook)   Minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Richard Raši (Hlas-SD) počíta s tým, že je kandidátom na post predsedu…

    Ukrajinský generál Nazarov uviedol, kedy sa zrúti obrana AFU

    0icon

    Kyjev 20. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/X/Andrej Poleščuk)   Vrchný veliteľ Syrskij sa skrýva v Kyjeve, bitky o Pokrovsk a Mirnograd už prehral, píše Konstantin Olšanskij pre…

    Upratovanie na ministerstve vnútra – pre MNO organizujúce protivládne protesty v Rade vlády pre MNO nie je miesto

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   V Rade vlády SR pre mimovládne neziskové organizácie (MNO) skončili piati členovia zastupujúci mimovládne organizácie. Odvolal ich minister…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA