Banksteri a vojnoví štváči

(Bankster – bankový gangster)

Trochu histórie:

Vojna je zisková. Rodina Rothschildovcov financovala porazených a víťazov všetkých vojen od napoleonských vojen v rokoch 1803 až 1815. Financuje obidve strany tak, že ktorákoľvek zo strán zvíťazí, profituje z nich. V roku 1815 bojuje Napoleon Bonaparte proti Wellingtonu. Jacob Rothschild v Paríži financuje Napoleona, zatiaľ čo Nathan Rothschild v Londýne financuje Wellington. Rodina sa čoskoro rozhodne, že je výhodnejšie, ak Británia vyhrá vojnu, pretože britská kráľovská rodina je dlžná rodine Rothschildovcov. Jacob teda obmedzuje prostriedky na Napoleonovu armádu.

S vedomím, že Británia vyhráva vojnu, Nathan Rothschild začne paušálne predávať svoje britské dlhopisy. Ostatní obchodníci dospeli k záveru, že Francúzsko musí zvíťaziť a Británia prehrať. Taktiež predávajú svoje britské dlhopisy vo vysokých podieloch. Výsledkom je, že cena dlhopisu klesá a je veľmi nízka. Akonáhle Nathan vidí, že ostatní obchodníci predali všetky svoje dlhopisy, začne ich spätne kupovať za smiešne nízke ceny. Keď sa správa dostane k bežným občanom, že Británia vyhrala vojnu, hodnota britských dlhopisov stúpa tak vysoko, že Nathan má obrovský zisk. Od tej doby rodina Rothschildovcov používa svoje peniaze a moc na manipuláciu ekonomík iných krajín sveta. Tiež vytvárajú ekonomické pády, s cieľom zisku. (Túto metódu použil aj politicko-ekonomický terorista Soros pri destabilizácii finančnej situácie vo Veľkej Británii v roku 1992.)

Rothschildovci

Patriarcha rodiny, Mayer Amschel Rothschild, bol židovský finančník a osobný bankár nemeckých kráľovských kráľov. V roku 1760 začína s bankovníctvom v meste Frankfurt pričom nahromadí obrovské imanie.

Amschel má päť synov, ktorí zakladajú banky v európskych mestách Viedeň, Londýn, Neapol, Paríž a Frankfurt. Spoločne koordinujú bankové činnosti v celej Európe. Položia základy bankovníctva a vytvoria blízke vzťahy s vládnucimi rodinami v krajinách, v ktorých zakladajú banky. Prakticky každý člen rodiny Rothschildovcov je veľmi bohatý a zaujíma pozíciu nesmiernej sily. Táto nadnárodná banková rodina je symbolom bohatstva, moci a diskrétnosti.

Ich bohatstvo je primárne vo svete bankovníctva. Majú však obrovské investície do iných priemyselných odvetví, ako sú nehnuteľnosti, ropa a stavebníctvo. Ovládajú svet prostredníctvom dlhov a úžery. Budú pokračovať v upevňovaní moci, kým nenastane nový svetový poriadok s Rothschildmi ako ústrednými hráčmi s nadvládou nad svetovými zdrojmi?

Ich prax nasledovali ďalší židovskí finančníci, ako napríklad Bischoffsheimovci, Pereiresovci, Seligmanovci, Lazardovci a ďalší. Týmto spôsobom získavali židovskí finančníci v polovici a poslednej štvrtine 19. storočia čoraz väčší podiel na medzinárodných financiách.

Nathan Rothschild: „Nezaujíma ma, aká bábka je umiestnená na anglickom tróne, aby vládla. Muž, ktorý ovláda britskú peňažnú zásobu, ovláda britské impérium a ja kontrolujem britskú peňažnú zásobu. “

Aby sme získali súčasnú predstavu o veľkosti a vplyve rodiny Rothschildovcov, muselo by dôjsť k zlúčeniu spoločností Morgan Stanley, Merrill Lynch, JP Morgan, Goldman Sachs a Medzinárodného menového fondu, aby sa čo i len priblížili vplyvu peňazí, ktoré Rothschildovci kontrolujú.

Rockfellerovci a Rothschildovci

Krátko po založení spoločnosti Standard Oil Company v roku 1870 sa John D. Rockefeller stal prvým miliardárom na svete. Rockfellerovci pomocou svojich peňazí prispeli k vytvoreniu, financovaniu a ovládaniu  Federálneho rezervného systému (FED) spolu s Rothschildovcami, čo týmto rodinám umožnilo vytlačiť peniaze bez krytia. To ich vysoko postavilo nad vládu USA, pokiaľ ide o moc a vplyv, a tento krok k získaniu moci nad vládou a ľuďmi prostredníctvom zmanipulovaného finančného systému je historickou udalosťou, o ktorej sa v školách a médiách často nediskutuje.

(pozn: kvôli tomu bol aj zavraždený J.F. Kennedy, ktorý nariadil, že dolár má byť krytý a môže ho vydávať iba ministerstvo financií a nie nelegálny a bankový kartel FED-u. Kennedy dňa 4. júna 1963 vydal dekrét tzv. Executive Order No. 11110, ktorým nariadil ministerstvu financií vydávať doláre s nápisom „United States Note“ a nie „Federal Reserve Note“!).

Zväzok medzi týmito dvoma klanmi má rozhodujúci vplyv na ekonomiku USA, pretože tieto klany okrem ovplyvňovania smeru politiky, ovplyvňujú a riadia aj finančné toky iných finančných magnátov a megakorporácií v USA. Vybočenie z rámca ich želaní sa iným finančníkom nevypláca lebo ich tieto nadnárodné klany okamžite trestajú. Bez milosti.

Rothschildovci spolu s ďalšími západnými bankármi a priemyselníkmi financovali vzostup Hitlera ako hrádze proti Sovietom, pričom boli pretkaní katolíckou cirkvou, tradičnou mafiou, CIA a Vatikánskou bankou. (pozn. V období fašizmu USA kolaborovali s nacistickým režimom. Napr. Prescott Bush otec a starý otec neskorších USA prezidentov bol bankár Brown Brothers Harriman, čo bola banka spriaznená s nacistickým podnikateľom Thyssenom, dodávateľom tovarov a zbraní Hitlerovi. Od tej doby sa datuje aj obrovský kapitál, ktorý Prescott Bush nahonobil. Tvoril základ pre presadenie sa klanu Bushovcov do politiky).

Súkromná ​​centrálna banka  (napr. FED) existuje preto, aby slúžila svojim majiteľom, aby boli stále bohatší a bohatší. Barón MA Rothschild povedal: „Dajte mi kontrolu nad národnou menou a je mi jedno, kto robí jej zákony“. 

Priemyselno-vojenský komplex a bankový systém USA sú siamske dvojčatá. Navzájom si prinášajú obojstranný profit. V skratke čím viac vojen, tým viac objednávok na tovary s vojnou súvisiace, na obnovu vojnou zničených teritórií a bankové financovanie, úvery a v konečnom dôsledku na extrémne skokové obohatenie sa majiteľov bánk. Že sú vo svete vo vojnách mŕtvi? To týchto pánov v USA nezaujíma. Najhoršie na tom je, že ich zvrátená politika začína mať globálny charakter.

Od konca druhej svetovej vojny sa USA skryte pokúsili zvrhnúť vlády 56 národov, pričom uspeli 25-krát. Okrem politiky boli za vyvolaním vojny tzv. záujmy megakorporátnych amerických bankových systémov.

Brazília, Rusko, India, Čína a Južná Afrika vytvorili paralelný finančný systém s názvom „BRICS Pay“ a 80 krajín je pripravených obchodovať s BRICS v transakciách, ktoré nezahŕňajú americký dolár. Napriek hospodárskej vojne USA proti Rusku a Číne sa rubeľ a jüan považujú za atraktívnejšie pre medzinárodný obchod a bankovníctvo ako americký dolár. Preto sa finančné kruhy DEEP STATE v USA pokúšajú vyvolávať vo svete nové vojny a posilňovať úlohu prepadajúceho sa dolára. Keby dolár neplnil funkciu rezervnej meny vo svete už dávno by americká ekonomika krachla. Americkú ekonomiku drží nad vodou len Čína, ktorá má v USA obrovské investície a nemôže si dovoliť, aby USA skrachovali. Ale už sa začal budovať nový systém svetovej rezervnej meny medzi Ruskom a Čínou, čo vyvolalo v USA okamžitý chaos. A hlavne medzi americkým úžerníckym bankovým systémom.

Americký FED je súkromná spoločnosť, ktorá je imúnna voči americkým zákonom. Táto súkromná spoločnosť (kontrolovaná Rothschildovcami, Rockefellerovcami a Morganovcami) má monopol na tlač dolárov bez krytia pre vládu USA, ktorá im za „priazeň“ vypláca pozoruhodný úrok.

Pokiaľ budú existovať súkromné ​​centrálne banky a bankári s rozhodujúcim vplyvom na dianie vo svete, dovtedy bude existovať chudoba, beznádej a vojny: cesta k mieru na Zemi spočíva v zrušení všetkých súkromných centrálnych bánk, odobratí vplyvu bankám konajúcim v rozpore s predmetom podnikania a v návrate k národným štátom uplatňujúcich hodnotové meny, ktoré umožňujú národom a ľuďom prosperovať a rozhodovať o svojom osude. Podľahnutie nadnárodným politickým spolkom, nadnárodným korporáciám je cesta do pekla.

Viac na: Zdroj: https://www.ieri.be/en/publications/wp/2019/juillet/banksters-and-warmongers

Doslov:

Voltaire – nadčasový výrok

Francois-Marie Arouet, pozoruhodný muž, známy pod menom Voltaire,

prehlásil tiež toto:

“V živote stretnete dva druhy zlodejov. Obyčajného, bežného zlodeja, ktorý vám ukradne peniaze, vašu peňaženku, hodinky vášho koňa atď.

Druhým typom je politický zlodej. Ten vás pripraví o vašu budúcnosť, o vaše sny, o vaše znalosti, ukradne vám váš plat, vaše vzdelanie, vaše zdravie, zbaví vás sily a energie, a nakoniec i vášho úsmevu.

Veľký rozdiel medzi týmito dvoma druhmi zlodejov spočíva v tom, že obyčajný zlodej si vyberá vás, aby vás pripravil o to, čo vám patrí, zatiaľ čo politického zlodeja, ktorý vás pripraví o celú vašu životnú perspektívu, si vyberáte vy sami.

Ďalší veľký rozdiel, nie však posledný, medzi nimi  je ten, že bežný zlodej je obvykle políciou stíhaný, zatiaľ čo politický zlodej je zvyčajne políciou chránený“…

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 367

Celkové hodnotenie: 24.02

Priemerná čítanosť: 2433

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA